Хараламби Анчев: Притеснителна е нагласата, че изборите не са честни

Няма смисъл да се отлага машинното гласуване, смята бившият член на ЦИК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Хараламби откога на реалността му се вика ''нагласа''??? Та даже и тия дето ''нямат'' тая нагласа ще да ви кажат че е реалност фалшиментото на изборите с тези разнасяни чували с някакви имислени протоколи и бюлетини в тях.. Защо бе хараламби не направите регионални пребропителни центрове както е в другите страни където ни ги давате за пример че нямали машинно гласуване???? Ама в тези страни хараламби си нямат и цецко и дружина дето да подменя, да нагласява, да фалшифицира защото отдавна щяха да са в затворите а не кат наш цецко пак начело на ''дейността си'' по избори..

И агент Павел, и агент Павел

Най-голямата заблуда че ние решаваме нещо с избора си, избора вече е направен и нещата са ясни аз за това НЕ гласувам!!!

Има ли все още наивници, които вярват, че Бойко Борисов иЦветан Цветанов НЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ? Всички избори с изключение на първите от 2009 г. са първо манипулирани (от официозните, но чуждестранно контролирани БГ медии) и фалшифицирани в нужния обем от герпавата партия ! Не е нужно да се подправят всички протоколи - достатъчни са 5 -10 % ...

Когато ГЕРБ печели изборите с помоща на предварително напечатани бюлетини в Костинброд и подмяна да цели протоколи на избирателни секции,когато цялото Столипиново гласува за ГЕРБ срещу 50 лева на гласувал всичко е честно и законно.

След толкова изсърбана попара и очевадни и безпардонни злоупотреби с всичко щеше да е притеснително, ако хората вярваха, че изборите са честни. Защо те, ИЗБОРИТЕ, да правят изключение, като всичко от политиците е едно голямо надлъгване и надцакване? Наистина ли някой може да вярва, че някой от тия горе след този избор се кани най-сетне да представлява и него, ИЗБИРАТЕЛЯ? Ами то ще е прецедент!

Притеснителна била нагласата, че изборите нямало да бъдат честни. Че кога не е била?! За купуването на цели секционни комисии дори корифеят М. Константинов признава. За какви избори говорим?! Само масово гласувано може да минимизира фалшифицирания вот. Ако властта искаше доверие в изборите, щеше да въведе видеонаблюдение при попълване на изборните протоколи. Простично и лесно изпълнимо, но изборите са панацеята на политиците и нищо друго не ги интересува...Веднъж да се докопат до властта и елате ги вижте...

Бе да, бе, кой пусна мухата, че у нас се провеждат манипулирани избори? Глей ся как хората се връзват! Само кат погледнеш у честните Цецкови очи и ти става ясно, че даже със самолет не е прелитал над Костинброд, нежели кракът му да е стъпвал там. Ей така се петни доброто име на хората!

Не е нагласа,а убеденост.Не може ,гербаджии,цял народ да ви псува,и накрая-избрани.А за машините ,не щете,защото основният ви електорат не знае да чете.

Днес в България са на власт политическите шмекери.От тях всичко може да се очаква.Рано или късно ще си намерят майстора,защото те не са вечни,но негативите ще легнат на плещите на тези ,които ще останат в разграбената държава.Това е доказано в исторически аспект.

Проблемът е, че и тези, които искат да дойдат на власт, са не по-малко шмекери и демагози. Особено едни другаре, които от години се занимават с политическа еквилибристика.

Искрено се изумявам, как някой си мисли, че хората са стадо, отдавна се научихме, че с гласуване нищо не се променя, затова разочаровани някой напускат страната, нямаме нищо,нито демокрация, нито сигурност и правосъдие, за какво гласуване говорите, не ме интересува вече, всички са от един дол дренки, бивши, настоящи и бъдещи.....!

Не бих повярал , че са честни изборите, ако постоянно слушам откровни лъжци да ме убеждават в противното. Не може да лъжеш за произхода на шест апартамента и да си честен, не може да притежаваш половин България и дане си я заграбил- наслушахме се на лъжи и от ляво и от дясно, то не бяха офшорки, обръчи от фирми, продажби за 1 $ и тн.

х а не беше ли някъв министър на правосъдието дет му взривиха колата, а той викаше а няа нищо не плашункайте се?

Как няма да е притеснителна нагласата за нечестни избори,когато за 29 г. Демокрация ,какви ли не изборни престъпни щуротии видяхме с очите си. То беше всеки път купуване на гласове ,мъкнене на чували даже и от полицаи,корумпиране на Секциони избирателни комисии,грубо манипулиране на секционите протоколи,гласували ,,мъртви" души с подмяна на бюлетини ,Костинбродската афера с палети бюлетини и вината отнесе Желязков .Същият този Желязков за по-голямо наказание Бойко го назначи за министър в Б3.В ЕС няма такава държава ,в която по нечестен и долен начин да се докопват във власта доморасли политически първенюта.

А на кой да вярвам- на този който постоянно говори за фалшивите новини ( Ц

Основната функция на държавата е осигуряването на комфортен живот на своите граждани. Или не?

Ако граждани, замениш с "по-равни граждани" ще си прав. Освен ако нямаш оредвид ОНИЯ граждани за дъра-бъра с партийните книжки. Тогава пак ще си прав. Абе въобще близо си, но трябва да се доуточнбиш

а хараламби може ли да изброи европейските държави в които изборите са машинни??

Важното е да се въведе машинното гласуване и БСП да поканят руските хакерчета. Иначе изборите ще са нечестни.

Не е нагласа, а очевидна КОНСТАТАЦИЯ!!!

Констатация, ,която аКО НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ. е диагнбоза за дебилност. Следователно, изявлението на гореспоменатия лаладжия има следният смисъл "Абе каква е тази нагласа да се посочва истината? Не ви ли натикахме вече3 в миша дупка, че да си траете? ИСТИНИ - МИСТИНИ. Не разбрахте ли у кого е бухалката????"

Бива ли- един трол поне да не е схванал, какво пише.

Тази нагласа я създават самите управляващи ! Вече никой не им вярва , а те искат да ги проведат тези избори ! Най-нормалното е да подадеш оставка , а не да се правиш на бей !

Да подадеш оставка защото бспто са изгладнели не ми се струва критерии за нормалност !

БСП-то са ви Бе отбора. Десните ще ви разкатаят фамилията един ден. На там вървят нещата. ПС. Абе защо все такива ни8кове си исмисляте, като никовете на доносници от ДС?

Да подадеш оставка защото си се провалил тотално ! Всеки божи ден има скандал свързан с някой от правителството или ГЕРБ ! Да не говорим , че с предишните решение си загробил държавата и сега взимаш обратните решения ! АЕЦ Белене и Газовият хъб !

Е нали уж, всичките. Милионери, са от Бсп-то, и ти ходиш с два леви църула

Не миогат да подадат оставки. Цялата им ценност се състои в това да са яхнали Отечеството. За да търгуват с влияние - вънщшно и вътрешно. Без това за НИЩО. И с тирбушон не можеш да ги махнеш от сладките местенца, които са окупираи

На всяка крачка човек се сблъсква с хора разни - някои не ви харесват, други ви мразят, трети имат желание едно - да освободят страната от мутроробство.... накрая обаче все се оказва, че сте спечелили изборите с някой и друг процент. И аз не мога да схвана от де идват тия внушения, че изборите са нечестни? Не знам. Еедно е ясно. Ако през 1876-а година демокрацията беше на мода, Киряк Стефчов и каймаканина щяха да са кметове, а Абдул Азис - премиер. С разбиващо мноизнствто и то. Абе - тегли му чертата на Кенефа и толкова....

До тук трима души са ЗА мутро-робството. Ясно е - дедите им са държали и Киряк Стефчов за ш;лифера......