Коментари - Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ

Хаотичните действия на правителството противоречат на собствените му декларации, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Тая комунистическа подлога няма право да се изказва по такива въпроси. Това не е негова работа ама нали червените го издигнаха а той си е само една "кръгла капа", та се налага да писка по тяхната гайда, че за комунистите основната хранилка е енергетиката у нас и тази сделка ги докарва до истерия защото им се изплъзна.

радев аиде спри се малко а ????? взе да преиграваш , аз ти казвам гинка е ок чесна дума ти казвам

Един президент на държава, няма право публично да напада правителство си, за да подкрепя партията, която го е издигнала ! Той се е заклел, че ще бъде президент на всички българи, обаче се оказа, че е президент на БСП и уронва авторитета на България ! Този човек води войни, за да си направи далаверата, което е голямо престъпление !

Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ БЕ Ф А Т М А К!!!! ЗАПОЧНА МНОГО ДА СЕ ИЗЛАГАШ НАПОСЛЕДЪК!

Хаосът е в главата на президента. Не е лесно хем да слугуваш на руснаците, хем да се правиш на независим.

Президента на всички български граждане както личи от коментариите в този и други форуми е ненавиждан, усмиван и обиждан от над 2 милиона българи, които са гласували за ГЕРБ, ОП, Воля и може би за ДПС. Той не е техният президент защото е подлога на БСП и по точно на Корнелия Нинова. Мандата му е до следващите парламентарни избори, които след като бъдат загубени от БСП с тази партия и Корни ще е свършено. Както разбирате с хего също. До тогава някак си ще го изтърпим независимо от любовта му към противогаза.

Имах друго мнение!!!Е остава уважението ми към институцията.

Тоя мухтар всеки ден гледа да обиди правителството,а от днес и службите му пречат .Е хора как няма да му пречат, като тоя го е докарало друго правителство- на Путин и други негови любими служби на КГБ, които го спуснаха за президент- и тоя антибългарин с пълна сила действа за унищожение на страната ни.

Това може човечеца, това прави. Може да критикува и плюе, за което му плащат. Нищо градивно не е предложил или направил. По-продажен и некадърен президент не сме имали. Даже агент Гоце беше по-свесен, защото беше по-умен.

Тук герберите ще кажат,че хаосът в държавата е просто само усещане

И да триете и да не триете вече ни стана ясно ,че сте цензура

Можете ли да сравните президента Радев с Плевналиев?Или с Борисов? Или с Цветанов? Натовски генерал срещу пастирка , срещу тиква или срещу гуменка.... Класата не се купува, тя се създава.

Вярно вярно неможе да сравняваш една старшинка със зелени чорапки с истински политици, уставняка си смърди от далече

Жожи, къде видя истински политици? Плитикът трябва да мисли какво казва , а не след едно кафе да си смени позицията.

Колко ти плащат да пишеш глупости

Нинова да си прибере недоразумението, БСП да изгони недоносчето Нинова, а народът никога повече да не ги вкарва в парламента..

Единственият умен , образован ,човеколюбив и достоен политик! Идиотите се опитват и него да скапят.

БРАВО, ГЕНЕРАЛЕ! НАРОДЪТ Е С ТЕБ , В ТЕБЕ СЕ ВСЛУШВА И НА ТЕБЕ ВЯРВА. НЕ ПРЕДАВАЙ НАРОДА СИ. БЪДИ МЪЖ НА ЧЕСТТА. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СИКАДЖИИ, ГУМЕНКИ И ТИКВИ ДА ТИ РАЗМАХВАТ ПРЪСТ И ДА ТЕ ПОУЧАВАТ

Кой народ бе смешко реститутките или неуспелите мрънкачи ??? Ако не бяха гласовете на ДПС това паве щеше да гледа президенството от на картинка !!!

Хаос цари в цялата държава. - Присъединявмане на западни Балкани; - Инвестиции в Кобо Верде, пълно с офшорни банки; - АЕЦ Белене общобалкански проект; - Далаверата ЧЕЗ; - Договорка за доставка на азерски газ за N-ти път. . Доставка на газ от Армения, моля ви се и такова нещо се тиражираше от нашия бай Жендър; - Канстантинополска Конвенция. Хаос в главата на бай Жендър, хаос в държавата. Хиляди започнали дейности и нито една завършена. Тъпанар на квадрат и все някой му виновен.

Вервай си, щото друг нема да ти поверва.

Истината за голямата далавера с продажбата на ЧЕЗ ще бъде изнесена само и единствено от Президента Радев!! Всички други ще ни лъжат, мажат и т.н. Само на него вярвам!! Единствения нормален и трезво мислещ човек.

няма какво да се добави...

КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ТЪРСИТЕ ПРЕГРЕШЕНИЯ В ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ТОВА,ЧЕ ВИЖДА ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО. Е, НЕ Е ЛИ ХАОС. БОРИСОВ СМЕНЯ ТЕЗИТЕ СИ НА ВСЕКИ КРЪГЪЛ ЧАС,РЪСИ ПРОСТОТИИ,ЗАДКУЛИСИЕ, БЕДНОТИЯ И КОРУПЦИЯ СЕ ВИХРИ В ДЪРЖАВАТА.ЗАИГРАВАНЕ С МУТРИ,С ПЕЕВСКИ, С ШАЙКАТА.... И НАКРАЯ НИНОВА ВИНОВНА, ПРЕЗИДЕНТА ВИНОВЕН, МОЖЕ БИ СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ ИЛИ АРМЕНСКИЯТ ПОП. МУТРИТЕ СЕ РАЗПИЩОЛИХА,А СЕГА БИЛ ВИНОВЕН ПРЕЗИДЕНТА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Май хаоса е само в главата на нашето президентче. Какъв държавен глава имаме само, а? Освен да обича БСП и Корнелия и да мрази всички други българи друго досега не съм видял от него.

Всички руски тролчета да се изнасят в темата "Путин определи изоставането като главния враг на Руската кочинка". Има нужда от свежи мнения темичката.....или не ви изнася?!

Веднага ти подавам идея: като си получаваш мангите от Сорос, поискай му да ни плаща наем за американските бази у нас, както и за нанесените щети при унищожаване на армията ни! За америк. ТЕЦ ще погорим след това!

Знаеш ли изобщо кой е Сорос

Ако държавата влезе и участва в покупката на ЧЕЗ следва да вземе контролния пакет акции- иначе ще покрива дълговете на "Икерком".

Поне името на фирмата да бе написал вярно. А то така никой няма да ти обърне внимание на комента. Излагате се....

Човекът пише на БДС и двете букви са съседни така, че грешката е допустима.

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК РАДЕВ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ !!!! АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ....

Без да го защитавам ... можеш ли да убедиш и мен с ...... Доводи!? Ама адекватно фактологически! Без епитети и определения ... само ФАКТИ .... Имаш ли?

Е,друго си е да беше оня мухъл Плевньо,дето играеше по свирката на Бойко-ЧЕЗА,другари и другарки такива ми ти работи ще има да духате супата ,а вождът ви да става все по-богат и по-богат,а вие все по-несретни и немили -недраги да се скитосвате из Европата...да ви е харно,ама не ви е...и няма да го бъде вождът ви ...

Докато гледаме тия фокуси, си задавам въпроса къде се покри Теменужка Петкова, дето изработи с Гинчето тая сделчица????

Ами къде,някъде из топлите страни -да си харчи парите...вашите и нашите де...

Аз съм Боко хубавеца, вечен премиер, на Балкански полуостров виден пенкилер. Все уреждам аз Калинки, Цецки, Десита и Гинки, блазе човеку без хабер! Ех, да си премиер, пенкилер ще се чувстваш ти братленце без хабер, вярвай в мен! С Костинброд и тъй нататък, постът ич не ще е кратък! Блазе човеку без хабер. Иска ми едната банка, друга ЕРП министерства, комисарства, казвам им добре. Всяка получава поста, А на Гинка трафопоста да дои хиляди овце. Ех, да си премиер, пенкилер ще се чувстваш ти братленце без хабер, вярвай в мен! Служба имам аз изгодна харчейки пара народна Блазе човеку без хабер. Но отскоро таз държава има президент Не дрънкало като мене. Честен и почтен. Все се чудя и се мая как така дойде ми края. Тежко, човеку като мен!

"Държавата няма как да влияе и проверява сделка между два частни субекта .... Държавата може Защо продадоха държ. дялове на ЕРП, пък сега да изкупуваме обратно с пари от бюджета ... Защо само ЧЕЗ, не може ли и другите две и банки ...." - Бойко Борисов "Държавата има готовност, воля и пари за участие в сделката за ЧЕЗ. Искаме контролен дял, каза по-рано финансовият министър Владислав Горанов след среща на премиера Бойко Борисов с Гинка Върбакова, собственик на Инерком България, дружеството, избрано от ЧЕЗ за купувач на активите на ЧЕЗ-България. В срещата участваха още Горанов и вицепремиерът Томислав Дончев." - Владислав Горанов .... Някакъв коментар имате ли на предложените от мен ЦИТАТИ, уважаеми защитници и симпатизанти на Борисов и ГЕРБ?!

Хаосът е в главите на хората около президента и на партията ,която го докара на власт.Те са изпаднали в транс и тяхната жажда за власт ги тласка нъм поредната авантюра срещу България.

Може ли да поясниш коя е "поредната АВАНТЮРА" ... че аз не можах да се сетя!?

Авантюра беше продажбата на електроразпределението в 2002-2003 г. Сега държавата трябва да си върне собствеността изцяло, кака Гинка да бъде изхвърлена от участие, сделката да бъде обявена за недействителна, а не госпожата да се дърви.

Благодаря Ви, г-н Президент, че казвате това, което мисли обикновения безпартиен, нормален човек, защото нас никой не ни чува!

Много гербаджийски трол, много нещо, брей! Ми то е видно, че снега почва да се топи и съвсем скоро лайната ще лъснат.

Не може стадото да пуска вълка в кошарата, а след това да казва че лисицата не може да влезне!

Ти пак ли не разбра или каквото ти каже Курнелйка

Vinetou

Пълна мобилизация на герберските джендъри да плюят по Президента в защита на "тиквения вожд". Ама аргумкентацията малко куца. Вече и по-тъпичките взеха да се питат как-така на Бойко все друг му е виновен?

Хаос в държавата създаваш ти ! От както ти си президент, държавата се спъва и немогат да се направят реформите ! Крайно време е да си отидеш заедно с Нинова и да тръгнем напред с успехи !

Пише се ОТКАКТО и НЕ МОГАТ, ама като си прост, то е завинаги.

Що за президент е този интригант ? Непрекъснато забърква интриги и излага България пред света ! Нищо не разбира и тъпи мнения изказва в подкрепа на БСП ! НАГЛОСТ !

интрига да се разбира пречи на далаверата.

Ако беше БСП на власт този щеше друга песен да пее!!! Щеше да казва,че всичко е чисто и прозрачно! Ако президента знае нещо нека го каже,а не да обвинава напразно само и само да докара мафията БСП за пореден път да управлява заедно с ДПС и да съсипват държавата за пореден път. Цял свят излезе от кризата и върви напред,ние отново ще циклим,защото БСП и ГЕРБ не може да се разберат,кой да краде и кой да лапа!!!!

Експроприация? Ми оти ручааме жабетата?

Това си е частна сделка, направена извън България ! Кой е виновен ? Правителството нищо не може да спре ! Има си органи по закон, които могат да проверят и ако има нередности, те могат да прекратят сделката ! Всеки си клюкарства глупости ! Ясно е, че зад тази Гинка стои някой с много пари !

Господин Президент,право казвате,но къде бяхте досега?Винаги вземате отношение за неща които са се случили и коментирате като всеки обикновен българин.А защо досега не взехте отношение,да кажете ей Боко ,какво става с ЧЕЗ.Сега всеки от махалата може да коментира в вашия стил.Не че не сте прав ,но защо с такова закъснение...

Радев,мислих те за пич,ама и ти май не си такъв !Излагаш България !

маникюра-за кой ли,път...

Как е възможно да изберем такова недоразумение?? Не съм чувал за друг президент в света толкова да мрази своя народ като това чучело. Тоя просто си обича само БСП и Корнелия Нинова и Русия. Това е.

Ами, хаос, това им е нормалното поведение ...

По време на репетиции може и да е имало хаос, но сега хорът пее в единен строй - а купувачката е солистка и ще сподели аплодисментите с държавата...

Правителството се е захванало с македония, западните балкани, общ АЕЦ който няма да е от нашия джоб. А бсп ги интересува само да рушат. Радев не е независим президент. Същия агент на кремъл като БСП и ДПС си е.

Щом Президента се радва на хаоса в собствената държава, егати държавата, егати президента!

Президента иска единствено да бутне правителството. За да е доволен путин. Президента не го интересува кое е добре за България.

Факти - има ясна и точна информация от чешки зам. Министър на финанси и член на управителния съвет на ЧЕЗ - Договора е под контролен на КЕВР -Мин.Съвет направи всичко възможно Не го съдете Той толкова разбира и се вживява в роля да следи Б.Б. , а БСП.съветниците му да изопачават Факти с цел провокации срещу за- конно Правителсто.

Правителството и премиера отговарят пред парламента. Президента не е началник нито на премиера, нито на парламента. За задаване на въпроси има достатъчно журналисти. Така,че президента и първата дама освен да харчат пари друго не правят. Между другото колко струва на държавата така наречената първа дама? Затова нека да се любува на профила си (имаше един от Правец със същия нос) и да не прави разделение в държавата след като се видя, че обединител няма да стане.

Прав е Президента, а Боко е мутра, крадец и национален предател.

Всеки в ЕС който злослови без факт и съдебно решение го считат за По- доста, а автора за Подъл Предател! Огледай се и се заплюй... Всички проверки от вр.правителство Контролирани от Радев за 6 месеца Не откриха нищо 00. Преди Сергей БСП проверяваха и улуците на Б.Б. Но Нищо 00.

Първа кранта искаш,да кажеш?!

и какво отговаря ББ пред парламента....а да извинявай...мнозинството гласува че няма нужда да се обяснява от трибунката ми да си обикаля по студиата

Коментари - Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ

Хаотичните действия на правителството противоречат на собствените му декларации, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Хаос в правителството по казуса с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Тая комунистическа подлога няма право да се изказва по такива въпроси. Това не е негова работа ама нали червените го издигнаха а той си е само една "кръгла капа", та се налага да писка по тяхната гайда, че за комунистите основната хранилка е енергетиката у нас и тази сделка ги докарва до истерия защото им се изплъзна.

радев аиде спри се малко а ????? взе да преиграваш , аз ти казвам гинка е ок чесна дума ти казвам

Един президент на държава, няма право публично да напада правителство си, за да подкрепя партията, която го е издигнала ! Той се е заклел, че ще бъде президент на всички българи, обаче се оказа, че е президент на БСП и уронва авторитета на България ! Този човек води войни, за да си направи далаверата, което е голямо престъпление !

Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ БЕ Ф А Т М А К!!!! ЗАПОЧНА МНОГО ДА СЕ ИЗЛАГАШ НАПОСЛЕДЪК!

Хаосът е в главата на президента. Не е лесно хем да слугуваш на руснаците, хем да се правиш на независим.

Президента на всички български граждане както личи от коментариите в този и други форуми е ненавиждан, усмиван и обиждан от над 2 милиона българи, които са гласували за ГЕРБ, ОП, Воля и може би за ДПС. Той не е техният президент защото е подлога на БСП и по точно на Корнелия Нинова. Мандата му е до следващите парламентарни избори, които след като бъдат загубени от БСП с тази партия и Корни ще е свършено. Както разбирате с хего също. До тогава някак си ще го изтърпим независимо от любовта му към противогаза.

Имах друго мнение!!!Е остава уважението ми към институцията.

Тоя мухтар всеки ден гледа да обиди правителството,а от днес и службите му пречат .Е хора как няма да му пречат, като тоя го е докарало друго правителство- на Путин и други негови любими служби на КГБ, които го спуснаха за президент- и тоя антибългарин с пълна сила действа за унищожение на страната ни.

Това може човечеца, това прави. Може да критикува и плюе, за което му плащат. Нищо градивно не е предложил или направил. По-продажен и некадърен президент не сме имали. Даже агент Гоце беше по-свесен, защото беше по-умен.

Тук герберите ще кажат,че хаосът в държавата е просто само усещане

И да триете и да не триете вече ни стана ясно ,че сте цензура

Можете ли да сравните президента Радев с Плевналиев?Или с Борисов? Или с Цветанов? Натовски генерал срещу пастирка , срещу тиква или срещу гуменка.... Класата не се купува, тя се създава.

Вярно вярно неможе да сравняваш една старшинка със зелени чорапки с истински политици, уставняка си смърди от далече

Жожи, къде видя истински политици? Плитикът трябва да мисли какво казва , а не след едно кафе да си смени позицията.

Колко ти плащат да пишеш глупости

Нинова да си прибере недоразумението, БСП да изгони недоносчето Нинова, а народът никога повече да не ги вкарва в парламента..

Единственият умен , образован ,човеколюбив и достоен политик! Идиотите се опитват и него да скапят.

БРАВО, ГЕНЕРАЛЕ! НАРОДЪТ Е С ТЕБ , В ТЕБЕ СЕ ВСЛУШВА И НА ТЕБЕ ВЯРВА. НЕ ПРЕДАВАЙ НАРОДА СИ. БЪДИ МЪЖ НА ЧЕСТТА. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СИКАДЖИИ, ГУМЕНКИ И ТИКВИ ДА ТИ РАЗМАХВАТ ПРЪСТ И ДА ТЕ ПОУЧАВАТ

Кой народ бе смешко реститутките или неуспелите мрънкачи ??? Ако не бяха гласовете на ДПС това паве щеше да гледа президенството от на картинка !!!

Хаос цари в цялата държава. - Присъединявмане на западни Балкани; - Инвестиции в Кобо Верде, пълно с офшорни банки; - АЕЦ Белене общобалкански проект; - Далаверата ЧЕЗ; - Договорка за доставка на азерски газ за N-ти път. . Доставка на газ от Армения, моля ви се и такова нещо се тиражираше от нашия бай Жендър; - Канстантинополска Конвенция. Хаос в главата на бай Жендър, хаос в държавата. Хиляди започнали дейности и нито една завършена. Тъпанар на квадрат и все някой му виновен.

Вервай си, щото друг нема да ти поверва.

Истината за голямата далавера с продажбата на ЧЕЗ ще бъде изнесена само и единствено от Президента Радев!! Всички други ще ни лъжат, мажат и т.н. Само на него вярвам!! Единствения нормален и трезво мислещ човек.

няма какво да се добави...

КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ТЪРСИТЕ ПРЕГРЕШЕНИЯ В ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ТОВА,ЧЕ ВИЖДА ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО. Е, НЕ Е ЛИ ХАОС. БОРИСОВ СМЕНЯ ТЕЗИТЕ СИ НА ВСЕКИ КРЪГЪЛ ЧАС,РЪСИ ПРОСТОТИИ,ЗАДКУЛИСИЕ, БЕДНОТИЯ И КОРУПЦИЯ СЕ ВИХРИ В ДЪРЖАВАТА.ЗАИГРАВАНЕ С МУТРИ,С ПЕЕВСКИ, С ШАЙКАТА.... И НАКРАЯ НИНОВА ВИНОВНА, ПРЕЗИДЕНТА ВИНОВЕН, МОЖЕ БИ СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ ИЛИ АРМЕНСКИЯТ ПОП. МУТРИТЕ СЕ РАЗПИЩОЛИХА,А СЕГА БИЛ ВИНОВЕН ПРЕЗИДЕНТА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Май хаоса е само в главата на нашето президентче. Какъв държавен глава имаме само, а? Освен да обича БСП и Корнелия и да мрази всички други българи друго досега не съм видял от него.

Всички руски тролчета да се изнасят в темата "Путин определи изоставането като главния враг на Руската кочинка". Има нужда от свежи мнения темичката.....или не ви изнася?!

Веднага ти подавам идея: като си получаваш мангите от Сорос, поискай му да ни плаща наем за американските бази у нас, както и за нанесените щети при унищожаване на армията ни! За америк. ТЕЦ ще погорим след това!

Знаеш ли изобщо кой е Сорос

Ако държавата влезе и участва в покупката на ЧЕЗ следва да вземе контролния пакет акции- иначе ще покрива дълговете на "Икерком".

Поне името на фирмата да бе написал вярно. А то така никой няма да ти обърне внимание на комента. Излагате се....

Човекът пише на БДС и двете букви са съседни така, че грешката е допустима.

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК РАДЕВ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ !!!! АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ....

Без да го защитавам ... можеш ли да убедиш и мен с ...... Доводи!? Ама адекватно фактологически! Без епитети и определения ... само ФАКТИ .... Имаш ли?

Е,друго си е да беше оня мухъл Плевньо,дето играеше по свирката на Бойко-ЧЕЗА,другари и другарки такива ми ти работи ще има да духате супата ,а вождът ви да става все по-богат и по-богат,а вие все по-несретни и немили -недраги да се скитосвате из Европата...да ви е харно,ама не ви е...и няма да го бъде вождът ви ...

Докато гледаме тия фокуси, си задавам въпроса къде се покри Теменужка Петкова, дето изработи с Гинчето тая сделчица????

Ами къде,някъде из топлите страни -да си харчи парите...вашите и нашите де...

Аз съм Боко хубавеца, вечен премиер, на Балкански полуостров виден пенкилер. Все уреждам аз Калинки, Цецки, Десита и Гинки, блазе човеку без хабер! Ех, да си премиер, пенкилер ще се чувстваш ти братленце без хабер, вярвай в мен! С Костинброд и тъй нататък, постът ич не ще е кратък! Блазе човеку без хабер. Иска ми едната банка, друга ЕРП министерства, комисарства, казвам им добре. Всяка получава поста, А на Гинка трафопоста да дои хиляди овце. Ех, да си премиер, пенкилер ще се чувстваш ти братленце без хабер, вярвай в мен! Служба имам аз изгодна харчейки пара народна Блазе човеку без хабер. Но отскоро таз държава има президент Не дрънкало като мене. Честен и почтен. Все се чудя и се мая как така дойде ми края. Тежко, човеку като мен!

"Държавата няма как да влияе и проверява сделка между два частни субекта .... Държавата може Защо продадоха държ. дялове на ЕРП, пък сега да изкупуваме обратно с пари от бюджета ... Защо само ЧЕЗ, не може ли и другите две и банки ...." - Бойко Борисов "Държавата има готовност, воля и пари за участие в сделката за ЧЕЗ. Искаме контролен дял, каза по-рано финансовият министър Владислав Горанов след среща на премиера Бойко Борисов с Гинка Върбакова, собственик на Инерком България, дружеството, избрано от ЧЕЗ за купувач на активите на ЧЕЗ-България. В срещата участваха още Горанов и вицепремиерът Томислав Дончев." - Владислав Горанов .... Някакъв коментар имате ли на предложените от мен ЦИТАТИ, уважаеми защитници и симпатизанти на Борисов и ГЕРБ?!

Хаосът е в главите на хората около президента и на партията ,която го докара на власт.Те са изпаднали в транс и тяхната жажда за власт ги тласка нъм поредната авантюра срещу България.

Може ли да поясниш коя е "поредната АВАНТЮРА" ... че аз не можах да се сетя!?

Авантюра беше продажбата на електроразпределението в 2002-2003 г. Сега държавата трябва да си върне собствеността изцяло, кака Гинка да бъде изхвърлена от участие, сделката да бъде обявена за недействителна, а не госпожата да се дърви.

Благодаря Ви, г-н Президент, че казвате това, което мисли обикновения безпартиен, нормален човек, защото нас никой не ни чува!

Много гербаджийски трол, много нещо, брей! Ми то е видно, че снега почва да се топи и съвсем скоро лайната ще лъснат.

Не може стадото да пуска вълка в кошарата, а след това да казва че лисицата не може да влезне!

Ти пак ли не разбра или каквото ти каже Курнелйка

Vinetou

Пълна мобилизация на герберските джендъри да плюят по Президента в защита на "тиквения вожд". Ама аргумкентацията малко куца. Вече и по-тъпичките взеха да се питат как-така на Бойко все друг му е виновен?

Хаос в държавата създаваш ти ! От както ти си президент, държавата се спъва и немогат да се направят реформите ! Крайно време е да си отидеш заедно с Нинова и да тръгнем напред с успехи !

Пише се ОТКАКТО и НЕ МОГАТ, ама като си прост, то е завинаги.

Що за президент е този интригант ? Непрекъснато забърква интриги и излага България пред света ! Нищо не разбира и тъпи мнения изказва в подкрепа на БСП ! НАГЛОСТ !

интрига да се разбира пречи на далаверата.

Ако беше БСП на власт този щеше друга песен да пее!!! Щеше да казва,че всичко е чисто и прозрачно! Ако президента знае нещо нека го каже,а не да обвинава напразно само и само да докара мафията БСП за пореден път да управлява заедно с ДПС и да съсипват държавата за пореден път. Цял свят излезе от кризата и върви напред,ние отново ще циклим,защото БСП и ГЕРБ не може да се разберат,кой да краде и кой да лапа!!!!

Експроприация? Ми оти ручааме жабетата?

Това си е частна сделка, направена извън България ! Кой е виновен ? Правителството нищо не може да спре ! Има си органи по закон, които могат да проверят и ако има нередности, те могат да прекратят сделката ! Всеки си клюкарства глупости ! Ясно е, че зад тази Гинка стои някой с много пари !

Господин Президент,право казвате,но къде бяхте досега?Винаги вземате отношение за неща които са се случили и коментирате като всеки обикновен българин.А защо досега не взехте отношение,да кажете ей Боко ,какво става с ЧЕЗ.Сега всеки от махалата може да коментира в вашия стил.Не че не сте прав ,но защо с такова закъснение...

Радев,мислих те за пич,ама и ти май не си такъв !Излагаш България !

маникюра-за кой ли,път...

Как е възможно да изберем такова недоразумение?? Не съм чувал за друг президент в света толкова да мрази своя народ като това чучело. Тоя просто си обича само БСП и Корнелия Нинова и Русия. Това е.

Ами, хаос, това им е нормалното поведение ...

По време на репетиции може и да е имало хаос, но сега хорът пее в единен строй - а купувачката е солистка и ще сподели аплодисментите с държавата...

Правителството се е захванало с македония, западните балкани, общ АЕЦ който няма да е от нашия джоб. А бсп ги интересува само да рушат. Радев не е независим президент. Същия агент на кремъл като БСП и ДПС си е.

Щом Президента се радва на хаоса в собствената държава, егати държавата, егати президента!

Президента иска единствено да бутне правителството. За да е доволен путин. Президента не го интересува кое е добре за България.

Факти - има ясна и точна информация от чешки зам. Министър на финанси и член на управителния съвет на ЧЕЗ - Договора е под контролен на КЕВР -Мин.Съвет направи всичко възможно Не го съдете Той толкова разбира и се вживява в роля да следи Б.Б. , а БСП.съветниците му да изопачават Факти с цел провокации срещу за- конно Правителсто.

Правителството и премиера отговарят пред парламента. Президента не е началник нито на премиера, нито на парламента. За задаване на въпроси има достатъчно журналисти. Така,че президента и първата дама освен да харчат пари друго не правят. Между другото колко струва на държавата така наречената първа дама? Затова нека да се любува на профила си (имаше един от Правец със същия нос) и да не прави разделение в държавата след като се видя, че обединител няма да стане.

Прав е Президента, а Боко е мутра, крадец и национален предател.

Всеки в ЕС който злослови без факт и съдебно решение го считат за По- доста, а автора за Подъл Предател! Огледай се и се заплюй... Всички проверки от вр.правителство Контролирани от Радев за 6 месеца Не откриха нищо 00. Преди Сергей БСП проверяваха и улуците на Б.Б. Но Нищо 00.

Първа кранта искаш,да кажеш?!

и какво отговаря ББ пред парламента....а да извинявай...мнозинството гласува че няма нужда да се обяснява от трибунката ми да си обикаля по студиата