"Хамас" с ултиматум - преговори за размяна само при примирие

Посланието е предадено през посредници на израелската страна

Обратно в новината

Коментари - "Хамас" с ултиматум - преговори за размяна само при примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Застреляха двама евреи, с вдигнати ръце, говорещи на иврит, раниха третият и след това го добиха. Трима нещастни еврейски мъже били заложници при Хамас, бяха убити като кучета от своите идиоти.

Дори да спрат бомбите, като върнат залажвиците ще ги подпукат отново. Газа става част от Израел. Арабите духат обрязани..

Хамас нямат опция. На онея не им пука, ще минат през жени, деца, през заложниците и през тях. Странното е друго - как местните се бият срещу Израел, последните уж са завардили всичко, а реално шефчетата на Хамас всички си вдигнаха гълъбите и си пият чая в Доха? Цялата работа е толкова гадна, че няма на къде повече - ще повторя - двете враждуващи страни олицетворяват една монета - на нетолерантността! Не виждам оправия. Дори и Израел да надделее над тези, когато след поколение омекнат, саудите ще ги преколят!

бухахахахаха тия и ултиматуми тръгнали да дават........как успяха ? Показаха се като лалугери от дупките,дето са се завряли, изкрещяли набързо и пак се скрили :))) русороби , ще има ли мощна арабска инвазия към Израел , нали така викахте....че да се разчекне САЩ на 2 фронта. Че като ги подпукат и Иран, и КНДР ,аууууу , може и чайниците да се осмелят да нападнат Тайван....не бе,шегувам се , те да не са толкова тъпи като руските орки , че да трепят собственото си население , дори под предлог че го освобождават.......

Мноо сложен въпрос задаваш,няма кай да те разбере.

Тези не бяха ли с "война до край" какво стана ся?

Докато продължавате да ОТВЛИЧАТЕ БЪЛГАРСКИ КОРАБИ едва ли ще се радвате на особена подкрепа! С този бандитизъм и пиратски мурафети, не вярвам някой по света да прояви съчувствие към вас.

колкото войната у украйна ше спре толкоз и тая

Нападат първи,вършат зверства, вземат за заложници бебета и стари хора и изнудват за примирие на принципа кон за кокошка, Без примирие са съвсем довършени,а те искат да си запазят възможността пак да нападнат в бъдеще.

ванга да не ти е роднина?

Тя ми е леля.

Бой по хамавите!

Хамас почнаха. Израел няма да спре докато не ги премахне. Ивицата Газа е като едно поле от време на време трябва да се коси. Сега е дошло време за косене. Не трябва да си евреин за да подкрепяш Израел.

За съжаление когато Хамас крие оръжията си и бомбите си в кувьози в болниците ответната страна може да спре да й вярва дотолкова че да започне да стреля по всичко което диша и шава. Хамас достигнаха дъното да се крият зад бебета в омаразата си към Израел.

Що бе? Алах не държи ли ръката им здраво?