"Хамас" обяви условия за мир, Израел отговори на САЩ: Не сме бананова република

Управляващата партия на Нетаняху - "Ликуд", отхвърли призива за избори, отправен от демократите в Сената

Обратно в новината

Коментари - "Хамас" обяви условия за мир, Израел отговори на САЩ: Не сме бананова република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"""Труман е отразявал понякога в дневника си негативни чувства към евреите, но е имал за търговски партньор евреин и е основната движеща сила за създаването на държавата Израел.""" .... сега евреистан е обявил 60 атомни бомби, обявени!! никоя друга заобикаляща ги държава няма атом. Сирия направи опити да центруфугира, но американските евреи разръшиха лабораторийте. Поняли, бляди!!

Е то голяма радост, евреин с атом, ура! За тях ти си гои(рая) т.е. НИЩО ..... ся ти понял или ти го нарисувам ?

Не е Гов. Баш чифут е!

Ни на руски, ни с рисуване ще те разбере, т.е. изолатор, натрошен със самагон !

много скоро няма да сте никаква република както е тръгнало от северен Израел колко хиляди семейства евакуирахте и Арабите продължават настъпленията от север все повече и повече докато не ви изтрият от лицето на земята.

Ами ако само простотията има право на безцъртие

безсмъртие

Нещата там трябва да продължат докато самите палестинци не предадат на евреите ръководителите на нахлулите в Израел убийци!

израел се е самосъздал със сила и гръб ут русия америка, понял, бляд! ... като са отнели територии от палестина

Ами че Израел си е бананова република. Съществува само по волята на САЩ С 4 млн население всяка година получава от САЩ дарение 10 млрд. Отделно са безплатни оръжия и разни други програми. И САЩ ги пазят от резолюции, дават безплатна разузнавателна информация. Все ресурси, каквито Израелл няма. Те са нещо като американски анклав. С цел печалба от религиозен туризъм. Поради каквато причина е създадена тази държава. Дръпнат ли се САЩ, край с Израел. А колко са всемогъщи, могат да лъжат колкото си искат. Така излъгаха ис за войните с арабите. Които бяха спечелени от САЩ и Великобритания. Но Израел си присвои славата.

Ако бъркаш високи технологии с банани сигурно си прав. Не си и малоумен и забелязваш,че противостоенето не Израел–САЩ а Израел–палестина. В Израел единствените банани са муджахидинско-палестинските фереджета. Алх акбар.

аааа евреин. А да ни разкажеш как завърши "завладяването на Ливан". И разцепването му на 5 протектората, управлявани от Израел. От където Хизбула само с леко стрелково оръжие и гранатомети изгони прехвалената тежко въоръженма израелска армия. И и за това направихте фалшивия атентат в България, за да ги изкарате терористи в ЕС. Вие нямате нищо свое. Или е откраднато чуждо, или е правено с американски пари. Или подарено от САЩ. Това, че си приписвате чужди победи се знае. махнете ли американското, отивате да берете фурми. банани нямате. Без американските пари сте нищо. Арабите за няколко месеца ще ви изхвърлят в морето. Що така по света навсякъде да ви мразят. Има ли причина.

Грешите българин.Харесвам евреите и тези които познавам са хора на място нямащи нуждата да пълнят с фалшивите си интерпретации болното си въображение. Та както и сам усещаш истината не може да бъде открадната с каламбури и нито американско,руско,арабско или каквото и да било би могло да заеме мястото и. Добре е възтъмничите момчета на които никой не отрича човешката глупост да се поосъзнаят преди след тях да остане само въздуха от надиплените им хиджаби. Светът е също толкова многолик уважаемий колкото и варата ви - в което няма нищо лошо, лошото е само в това,че в начина по който си вярвате няма нищо вярно :)))) Аллах акбар друже.

Ти си уникален тъпак, отивай си в кръчмата да си допиеш идиотска кратуно.

Израел няма да съществува нито като бананова република нито какаквто и да е било! колкко хиляди Ееврейски семеиства са евакуирани и са бездомни от северен Израел?

Израел ще съпроводи до рая им всички фереджета махайки им на ипроводяк.

Цирк за пред малоумниците - САЩ се грижат за мира, а Израел се противопоставя..... ха ха ха! Та тези държави са скачени съдове! Още повече, че в САЩ сега ще има избори - който се направи на по-голям миролюбец ще спечели!

Незнайко,като отиваш на цирк знаеш къде отиваш. Не оправдавай простоията на нездравия си таръкатлък с някакво чуждо малоумие.

И министър председателя на Израел Анадъмо ?

Чък Шумър явно е в защита на безпринципната политическа търговия с Египет,Йордания и Катар. Нали ХАМАС са терористи бе Чъки? От примирие има смисъл само ако няма ХАМАС и мирното,спокойно бъдеще за Израел е повече от очевидно,иначе какво примирие? Примирие за още война ли? И ако НЕ то сега се надлъгвате с Израел ли? Ако да е за нещо смислено 110 милионен Египет със сигурност може да намери място в някоя пустиня за 2,3 милина палестинци. За това си говорете с чалмите,не за израелско примире.

Политически лидер и стратег. Той- Натаняу е рицар...мразещ до мозъка на костите гейовете. Нито маркон, нито зеленски са добре дошли в израел. Маркон не го приеха и от брикс....загинали политици

Войната ще свърши, когато от Хамас не остане кой да държи автомата. Това Израелците го знаят МНОГО добре, евала! Не знам колко от Европейсците се сещат, че ако го няма Израел, следващите "неверници" дето трябва да бъдат вкарани в правия път "т.е мщсолманската вяра, с ретроградните елементи" са през морето в Европа!

На Израел американците и гък не могат да кажат. Онези не са като нашите евроатлантически сополи.

Могат. Имаше един велик президент - Джон Кенеди. Той искаше да спре помощите за Израел, да прекрати ядрената им програма. Също така искаше да закрие фед и го застреляха малко.

Израел ке загази казала

Ама никога, не съм се съмнявал в правото дело на Г-н Натаняхо... Няма никакво значение да ли Обама е президент, или някой друг...

Призив за избори значи, отправен от САЩ? Демек, 7 октомври може да се окаже началото на израелския майдан! Е, не с Бандера, а с аллах-акбар! А казват, много умни били евреите, пък не им стигна акълът да разберат навреме какъв са им го надървили САЩинските приятели. Ама така е, Братушките им създадоха държавицата, а те ги заебаха и се заиграха с краварите, та да видим, че и ние ...!

руснаците биле бананова.Ревеш и плачеш над западните мисли.

Евреите се репчат на евреите!

Под другата подобна статия коментирах, че как така най-голямата демокрация ще дават наклон на у... на "богозибраните'. И хоп - веднага в Израел скочиха като ужилени. Да видят, как се чувстват други "бананови" държави, когато ФАЩ ги учат на демокрация. пс. В Израел да си траят, защото без американска военна помощ арабелите отдавна щяха да са ги бастисали.

Това е държавата!!! Повечето са подлоги и колонии, но не и Нетаняху и Израел

Съгласен, но е ПЪТНИК........

Правилно, вие сте Терористична Република, Бананова сме ние, начело с нашите примати в Парламента.

А къде са ви бананите ?

Уважавайте масовите убийци и го оставете да си извършват геноцида на мира.

Аве то и ние не сме бананова република, ама си имаме посолство.

Даже три посолства си имаме: руско, американско и турско. Но нямаме политици които да защитават българските интереси. Едните само веят руски знамена и ще си продадат и бабата за рубли, другите говорят за евроатлантически ценности, а третите правят най-големите далавери и пият турско кафе.