Хакери: Тръмп ще си плати за пролятата мюсюлманската кръв

Американски правителствени уебсайтове, много от които в щата Охайо, бяха атакувани от хакер с послания за подкрепа на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Хакери: Тръмп ще си плати за пролятата мюсюлманската кръв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Изводът от статията е,че никой не е застрахован от това зло.Жертвите му нямат националност-американци,руснаци,французи,германци.Вие продължавате да се карате,а не вниквате в основното --терористите са явно навсякъде,те искат да създадат страх сред християните.А какво по-лесно от това--те са в непрекъснат конфликт помежду си-Кой е владетелят на света? Аз ще им кажа-Бог и неговия син Иисус!!!

Ам, "княза на тоя свят"?

Отново се стига до САЩ. Не закачайте САЩ , техноте войни са ''хуманни'' , а ракетите им са ''приятелски . САЩ, ВОЙНА , БЕЖАНЦИ, и ЕС се срина.

Тръмп плаща бе!Помните ли литището което уж не било засегнато от ,,томахавките"?Ами бракмата руско производство на сирийската армия свален преди няколко дни?Ами десетките хиляди джихадисти избити от американски дронове,самолети и специални части в Сирия и Ирак?Всички по висши представители на ,,халифата"включително и руски такива са убити от американците и съюзниците им!Руснаците и сирийците избиват жени и деца и се осират до ушите ако ги нападнат ИД!Да припомним Палмира или разрушеният до основи Алепо?!

Ако нещо не разбираш, не пиши за него. Ставаш смешен.

Тихо смешко. И по-добре слушай, когато ти говори някой, по-умен от тебе.

Умен путински трол?Илъ не па посибль бе мусю!(-:

ПОВИКАЛО , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО

А те самите колко унищожиха с плащачите

Един малко далечен но свързан въпрос. Башибозука от далечното минало какви са. Това не са редовната османска армия. Появи се информация че тези които ще ги разселват ще изпълняват тези функции по разпореждане на елита.

ще излезе терорист да заплаши Путин за пролятата в Сирия мюсулманска кръв?

ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, И ХИЧ НЯМА ДА МУ ПУКА ОТ ФАШАГАТА-ТЕ СА ЕДНАКВО НАГЛИ И ЛУДИ!!!

няма как да стане след като тои им плаща

Надолу написах на подобен въпрос: За атентата в метрото на Санкт Петербург не се сещаш? За отрязаната глава на дете от "детегледачка", май точно в Москва, не се сещаш? Нея я арестуваха. в САЩ щяха да я гръмнат.

Много си жалък. Не си по темата. Явно в жегата чалмата ти е прегряла.

а погледнато реално много руснаци а сега има и много българи които са основа в американските специани служби - И ТОВА КОЕТО ЧЕТА СЕГА ТУК Е ТЪПОТИЯ ! В информацията не става или не пише ,че хакерите са руснаци а има хора които знаят сидя на масата от коя страна са тия хакери - ВУНДАРКИНГИ!!! - КАКВИ ТАЛАНТИ ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ

уточнете се - хакерите руски ли са, или да? Те нали шетат из САщ по избори, след избори...

с какъв произход е думата Путин? отг: плашипутарник!

поредна цигания на Бягеееца

Прави впечатление, че това се появи веднага след критиката на Тръмп срещу Обама...

Тези вавилонски митолози вече станаха нахални и банални с измислените си истории.

Щом играта върви, не се правят промени.

Има една приказка за лъжливото овчарче... Явно в САЩ не я знаят...

Скоро ще има извинения...

а бе интересно, теерористите уж са на щат в ЦРУ, а пък все западни и американски цели удрят... Как пък не се сещат за Москва? Една заплаха поне? А? Що бе , товарищи? айде обяснявайте, да ви видим!

Един заплаши Путин във видео, но Кадиров го очисти след месец и предупреди останалите мераклии.

освен, че нямам сестра, глупаво тролче! И що не се вземеш малко да се образоваш, че ще ти секнат центовете, след тия глупости дето пишеш!

А защо Багдади е на няколко снимки със сенатор Маккейн, а не с шефа на ГРУ, примерно. Да уточня - шефа на ИДИЛ Багдади позира на снимки с шефа на сенатската комисия за въоръжените сили и старши американски сенатор от щата Аризона през 2013 година в Сирия.

в тубата всеки качва всичко, а русите сте царе на монтажа и дезинформацията. И на хакването... Как сенатор ще бъде уличен и няма да го почнат журналята? Ай стига писахте през оная си работа! Ама не виждам обяснение- защо не бомбят москва! само отклонявате с маневра, ама номерът е изтъркан!

А, защо Багдади е разпознат като агентът на Мосад, Шимон Елиот.

Не е важно като какъв е разпознат, има го с още десетина активисти на "сирийската опозиция" на снимки при срещата им с Маккейн в Сирия през 2013 г. Маккейн и там е ходил, както идва тук у нас. Както в Сирия, така и тук има документирано с кой се е срещал и след това резултатите от срещите са ясни и еднозначни - както там, така и тук.

За атентата в метрото на Санкт Петербург не се сещаш? За отрязаната глава на дете от "детегледачка", май точно в Москва, не се сещаш? Нея я арестуваха. в САЩ щяха да я гръмнат.

ЩИ ОБАСНИМ САМО НА ТЕБЕ, ЩОТ Е ПРЕКОЛЕНО ОЧЕВАДНО И СИЧКИ ДРУГИ ГО ВИЖДАМЕ! Основна цел на отдела на цру нарече ИД - пари от бюджетъ, трилиони! ЗАТВА: ако удря руски цели и заплахата ОТСЛАБВА - ше има резане на парите от бюджетъ на сащ! щот вали, борбата ефективна, продължавай и не търси нови начини. а кат удра ЦЕЛИ В САЩ: ВРАГЪ НИ ИЗНЕНАДА. ЗЕМИ ТЕЗ ТРИЛИОНИ ЗА ИЗСЛЕДВАНИА, ТЕЗ ТРИЛИОНИ ЗА ПРАВЪОРАЖЪВАНЕ, ТЕЗ ТРИЛИОНИ ЗА ЪПДЕЙТ.....ей затва цлу си удрят цели в сащ. искат да имат влаг, котъ изглежда боеспособен и продължава да воюва. НЪГЪР, ОРБОЙТ МАХТ ФРАЙ. АЙДЕ КЪТ НА ЗАПЛАТАТА С НОВИ ДАНЪЦИ.

стига внушения, че ДАЕШ е ЦРУ! Не винаги една лъжа, постоянно повтаряна, става истина. Със същата тежест може да кажа, че ИДИЛ е отдел на ГРУ! Пропаганда без доказателства се нарича диверсия, мужици!

Слепи линка: youtu. be/3aVBF-17niA Само един цитат от Хилъри Клинтън: - Хората с които се бием днес, ги открихме ние.

мога да пусна в тубата материал , в който путин признава, че е гей...

Малка корекция: не са ги открили, а са ги финансирали. Реално те са ги създали.

Да започнем оттам, първо да обясниш каква е разликата между ДАЕШ и ИДИЛ? Кой използва арабското наеменование ДАЕШ и какви точно сигнали се подават с това?

Ирак има оръжия за масово поразяване - хайде на война! Ислямска държава хаква нашите информационни системи - хайде на война! САЩ създадоха ИД за да свалят Асад, който е довереник на Путин, но експеримента излезе извън контрол. Както Осама, ама в по-голям размер. Сега ще си спретнат една коалицийка, ще изтрият следите към тях, избивайки всички които могат да кажат нещо, ще свалят Асад, ако се договорят с Путин, обявят Сирия за ВЕЧЕ демократична държава, като Ирак, а ЕС ще плати сметката за изстреляните амуниуции и командировъчните на армията на САЩ. Евро-балъци.

ОТДЕЛЪ НА ЦРУ именуван ИД е пуснал безобидно съобщение на некои сайтове, да прилича че се жива, истинска и стоносна заплаха - требе да им се налеят пари от бюджетъ. същиа отдел се прави и на рускохакерска заплаха. според зависи. ЧЕ И ГИ РАЗСЛЕДВАТ?!?!?!? смех.

Абе, не е безобидно - ще очистят Тръмп като стой та гледай(по-точно като Кенедитата) и ще го джиросат на т.нар. ИД.

Забележете, че за държавата Израел - ни дума! Всички останали трябва да се чувстват застрашени, само "богоизбраните" - не! Това говори достатъчно за по-запознатите...

"Ид" е последния аватар на цру, след "алкайда", "талибани"...

На тия кравари имали още хора да вярват в това което пишат. Примерът е 11.09 2001. много а ми се струва че почти всички не знаят колко небостаргачи паднаха тогава !А ТРЕТО ЗДАНИЕ КОЕТО ПАДА В 17.20 В ДЕИСТВИТЕЛНО БЕШЕ СООБШЕНО В НОВИТЕ В 17.00- МИСЛЯ ЧЕ ИМА РЕД!!! първо футбол се играе а след като завърши се казва резолтата а не обратното - така че САЩ НЕ СА НАМИРА на луната -правелата за всички еднакви - отначало случката а след се дава в сми а не обратното

Тези митолози станаха смешни с измислените си истории.

Можеха да бъдат смешни, ако не бяха ужасни с престъпленията си по света и у нас.

Руските хакери отново атакуват...

Абе що тъй - тия ИД, Тръмп заплашват, Путин заплашват, зап.Европа... Аржентина чак заплашиха... ПАЛЕСТИНЦИТЕ заплашиха... пък за Израел ни дума, нищо че им е подръка, дет се казва.

Не се безпокойте, тук ще се прави електронно ггласуване. Та въпроса само е дали наши ще сменят резултатите или ще е под външен контрол на САЩ, Русия, Турция или друг с интерес. В Естония където имало, май дори не се ползва браузер, а програма за гласуване. Някакъв си Джейсън Киткат обяснява, че е пробил естонската система за гласуване. Може да си търсите в интернет.

..то пък иначе няма схеми за манипулации на вота.

Там елементарно се подменя 100% от вота. Тук манипулациите са само част от вота. Освен това е парфектен за купен вот. Събират данните на циганите и гласуват с тях. Накрая ще се окажат най-грамотните компютърно. ;) Създават се и нови проблеми, като с двойно гласуване - електронно и неелектронно. Как ще се проверява и как ще се изрезва резултат при наличие на двойно гласуване. Ще трябва по идентификатор - примерно свързан с ЕГН. Само че това значи да се въвеждат данни за всички гласували и съществуваща връзка, кой как е гласувал. Накрая може да извадиш, например че Местан е гласувал за Патриотите. ;) Цялата процедура по въвеждане ще е допълнителен труд.

Под прикритие на ИД могат да се вършат всякакви престъпления по света и у нас. Обонго и Килъри, основателите на ИД, разбира се, не бяха заплашвани.