Баку призна за хакерски удар по мисията в София

Хакери са проникнали в компютрите и онлайн връзките на посолството на Република Азербайджан у нас.

Обратно в новината

Коментари - Баку призна за хакерски удар по мисията в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам познат работил във ВМЗ, нещата са утекли от години на Н-та степен. Никое правителство не може да ги спре!

,,амфетамините,,...???

от нас ,,оръжията,, а от ,,тях,, ,,мигранти,,...!!! разбрахме го...!!!

Е кое точно не е ясно? Разрешения за прелитане се вземат по дипломатически канали. Също и за превоз на опасни товари, или такива на разрешителен режим.

Ти очевадно си малоумен, явно еврозомби. Да ти поясня кое не е ясно - как по тези канали се доставя оръжие на доказани терористи.

Чета ви наивните коментари и ви се чуда на мирогледа! Били сме продавали на терористи?! Ми че той кой не е терорист бре? Няма нищо лошо в това БГ да подържа терористи ако е в нейн интерес. И руснаците са го правили и американците са го правили и го правят. Лошото е че БГ няма изгода от подържането на враговете на Асад в Сирия защото нищо не печели от това. Получавме имигранти а прослувутата катарска тръба ще мине през тюркието което означава ще бъдем зависими от фесландия все едно турските партий тука са ни малко. Най сериозният външен враг на България остава тюркието което непрекъсното доказва че има мераци към нас. Звъни се на Тиквата по късни доби и се настоява да защити изаявен предател и турски шпионион. Крие се по турските посолства и след това му се разрешава да прави партия и да живее от парите на българите които определено ненавижда. Трагедията не е че подържаме терористи, трагедията е че пак сме на погрешната страна, защото една група предатели са решили да ни продадат за малко пари и потупване по рамото на държави на които хич не им пука за нас!

Едно необходимо уточнение. Купувач на нашето оръжие са американски фирми, а документите за краен ползвател са за легитимни клиенти. Това, че това оръжие се оказва в ръцете на терористи, официално обявени за такива от ООН, означава, че купувачът е излъгал за крайния ползвател. Нарушител на правилата е търговецът, купил от нас и продал на терористи. По-малка е вината на превозвача, който няма как да не знае къде каца, кой командва там и кой разтоварва товара. Срамът, обаче, е за търговеца. Но той отдавна е доказал, че това чувство му е непознато. Но е добре да се знае какво прави този, който най-много приказва за борба с тероризма.

Руските кръвопийци искат да си останат монополисти на пазара за газ и бият по конкуренцията със всички незаконни средства и клевети. "Родните" комундета и техните медии им помагат всячески кото едни видни руски агенти и подлоги. И те така.

Объркал си статията нещо. Има си за ГАЗА статия. Или и тука е за Козяшки Кляпари?

Те нещата са свързани бе путлерско тролче. Също така са доста очевидни.

Кое не се разбира от последния абзац? Самият текст или това, че се твърди, че всички са замесени, не само Азербайджан :))?

Всички политици се бият в гърдите, как подкрепят мира, но истината е, че войните продължават заради тях и непрестанното снабдяване с оръжия на терористите. Без значение откъде и закъде са оръжията, не ме интересува умерена опозиция, правителство или каквото и да било, България трябва да спре да участва във всичко това и да си ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ. Българските военни да бъдат върнати и да пазят границата. Всички нелегално влезли да бъдат депортирани моментално. При отказ да бъдат приети от Афганистан или която и да е било държава, да бъдат пратени на Меркел да се оправя с тях.

ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО , НЕ СЪМ ГЛАСЪВАЛ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ = КЪДЕ ЩЕ ХОДЯ ДА СЕ БЛЪСКАМ В ЧУЖБИНА .... .... И ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПОСЛЕДНОТО КОТИЛО НАЙ МНОГО МЕ РАЗОЧАРОВАХА 3-ТЕ ПАТРИОТИЧНИ ШУВРАНТИИ ... ЗА МУТРЬО СИ ЗНАЕМ ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК - ИДИ ДОЙДИ - НЕ СЕ КРИЕ , АМА ТИЯ ТРИМАТА НАЙ-ЯКО СЕ БИЕХА В ГЪРДИТЕ ЧЕ СА ЗА НАРОДА , А СЕ ОКАЗАХА ОБИКНОВЕННИ ИСЛЯМИСТКИ - ТЕРОРИСТКИ :))

Е, и каква е връзката на Азербайджан с нашите патриоти? Я раздуй, като си толкова сведущ.

ПОЛЕТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ :)) ... И МАНГАЛИ СИМЕОНОВ И КРАСЬО ДЕБЕЛИЯ ОТГОВАРЯТ ЗА ТЯХ ПРЕД МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Да де ама тия самолети затваряха кръга като отиваха до Германия и Люксембург. Транспортирането на балите с пари беше очевадно.

поне престъпници, не ви ли е срам и едните и другите? Снаши оръжия, превозвани от тяхната авиокомпания се избиват сирийските мъже, жени и деца. Вие сте съучастници в унищожаването на една страна и народ, който досега нищо лошо не ви е направил.

Рано или късно Азърбейджан И Тиквата от България, ще се изправят пред Международен Трибунал. Който лиже подметките на ГАЩ, ще си пати

Военните заводи в България продават продукцията си на терористи! Отделно България пуска свободно полети с оръжие - отново за терористите! сега остава боко да се покаже и да каже, че не е знаел и, че предишните са виновни.

тоест, БАКУ ПРИЗНА, че авиокомпанията на Азербайджан Silk Way е транспортирала стотици тонове оръжие за терористите в Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак, Африка с дипломатически полети... ДА ЖИВЕЯТ ХАКЕРИТЕ, които разкриват мръсните ризи на правителствата.

Аз виждам обаче в това руски почерк и техните служби.

На против едни и същи доби кацаха и руски самолети украинска разработка. Едните за Баку другите за Нагорни Карабах. Гледаш над блока после на флайтрадар и всичко се навързва. Даже има едно Аpp-и дето като насочиш камерата към небето и ти казва маршрута.

ИСЛЯМИСТКИТЕ В БЪЛГАРИЯ ??? - МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА - ВОЛЕН ПАВИАН - МАНГАЛИ СИМЕОНОВ - КРАСЬО ДЕБЕЛИЯ :))

И сега ще започне надлайването на тема - Краварите или мурзилките са виновни , че българските политици са крадци и далавераджии, кой ни ака в гащите и защо поддържаме тероризма .

ТЕ СА ТЕРОРИСТИ - :)))

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС АЗЕРБАЙДЖАН ДА НЕ ПРОДАВА ГАЗ НА БЪЛГАРИЯ?

Явно Доналд Тръмп

Азърбайджански отряд от терористичната групировка ИДИЛ, на брой 50-70 главореза, са напуснали сирийския град Ракка. Бандюгите се връщат през братска Турция в Азърбайджан, за да участват във военните действия срещу арменците в Нагорни Карабах. Ердоган е съюзник на азерите и иска да унищожи всички арменци.

След дъжд качулка.. на всички е ясно, че България начело с продажните си политици е страна подкрепяща тероризма по света, заедно с цялата евро-плява.