Хакери обявяват за продан инструменти за кибершпионаж

Известна хакерска група обяви, че от юни започва да пуска за продан инструменти за кибершпионаж.

Обратно в новината

Коментари - Хакери обявяват за продан инструменти за кибершпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно хакитата са проКравари щом за ФАЩ няма да пуска информация а само за останалите ядрени страни.... тъй тъй.... пускаме интрументи чрез които изброените държави да си правят кур капан помежду си....но да не закачат Краварите.... сценариите на г.н ТръмПоалинчо или за по благозвучно чичо Труп...

снимката е от програма за разработване на печатни платки

На български се пише - софтуер, а не софтуеър! Чу ли ме, Гогов!

Дреме ми за българския. Мене са ме обучавали "оттатъка". Аз прЕвеждам с google . tanslate! И крайно време е такива като тебе да свикват,че са колония. Иначе Новия Световен ред никога няма да бъде направен!

проследете парите, ще хванете идиотите. Само, че не им изнася.

"Инструментите" които ще продават не са никакви инструменти а най-обикновени kernel инструкци в windows които могат да се редактират с обикновен hex редактор. Пропуските в сигурноста на операционната система са пачнати още през март, но хората са прекалено мързеливи да ъпдейтнат, и достатачно глупави да се доверяват на всеки линк обещаващ милйон долара или 5см по-дълаг пенис. Що се отнася до големите компанйи засегнати, сървари в частния сектор често работят със изключени ъпдейти от съображения за сигурност с цел запазване на индустриални тайни.

Пише се милион, ако беше с йо понеже е след съгласна трябваше да е мильон, но е МИЛИОН! И компании, няма Й! Така написано с й би означавало един компаний, много компании, както е един полицай, много полицаи!

а бе то в магазините се продават инструменти за какво ли не, но само с инструмент не става! иска си и можене!

xaxaxaxa