Хаджигенов: Може и да получим третия мандат, готвим се за това

Името на премиера е последното нещо, което трябва да се решава, заяви депутатът от "Изправи се! Мутри вън!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този си е чисто луд.

гледам на снимката шизи-адвокатчето е лепнало поне 20 кила от летните "протести", които лично предвождаше оси..йки центъра на софия. добре му стоят новите килца на старите му 150 сантиметра. баце пълнееше бавно през тези 20 години, тоя недоучил гамен се справи за 20 месеца с тази важна задача... фенчетата му са доволни, но костюмчето му надали се чувства добре... относно мандата им. европа няма проблем с това, моментално ще си спести фонда за възстановяване, предвиден за България, никакъв проблем не ИМ е това. на тях ...за нас няма какво да коментирам, 4 април разказа всичко за нас...

Гответе си, гответе си. Като за миризливия и продажен арменец. С това плюскане ще си останете...

Един здрав кр в гза!!!!

Гербераст, нали?

Не! Вежливия лос.... Туп туп

Герберастите отдалеч се познавате по простотията.

Първо си изпийте хапчетата и тогава дрънкай глупости

Смятате, че имате шанс да върнете Бочко на власт ли, герберастчета?

Shte te izgonim na vitoria den...KRETEN.

Както си преизбрахте тиквеното Бойче ли?

Сега показвате истинското си лице - КОКАЛА Е ВАЖНИЯ НЕ РАБОТАТА В ПОЛЗА РОДУ.Марш вънка мърши мръсни.

Ако не се пълнят чекмеджетата, полза роду ли е?

Гротеск опортюнизъм. Кой ще ви е премиерът? Дубаеца?

Не бе, Бочко ще е! Нали щяхте да си го преизберете?! Хи-хи-хи!

Лая м. - президент... ъъъ... премиер! Така де - "новите лица в политиката" искат да управляват, няма лабаво! Иначе защо се щураха по прощадите месеци наред, а?

За да разкарат тиквения ви вожд от властта.

И да го получите няма как да го реализирате както се видя че гербавите си имат скрити патерици в нс.... Дори не си давате сметка всички там дето се перчехте как сте за смяна на герб че сега си играете на бетонирането му на следващите избори както направиха ''демократите'' по време на смяма на Орешарски докато получаваха мангизи от гербавите което те сами си признаха по късно..

Мечтите са безплатни, герберастчета.

АМА ТИЯ ВЯРНО СИ МЕЧТАЯТ ?? ИЛИ Е ЗА ЗАБЛУДКА МАЛКО ТАКА ?? МИСЛИ ЗА МУСТАКА ОТ БЕЛГРАД ! ЗА ЧЕРЕПУХАТА СЪЩО ! ТЕ ДАВАТ ПАРИТЕ !! ЗА ТЯХ СИ МИСЛИ !!!

Значи в държавата на Бочко Черепухата може да си купи избори? И то с помощта на избирателите на ГРОБ, хи-хи-хи!

> Забавлявам се от идеята, че ние, най-малката група в парламента, ще получим мандат за съставяне на правителство На мен пък не ми е забавно - този тип хора да се забавляват на наш гръб

Така става след "стабилно" управление на "обичан" вожд като Боко.

Браво, така се прави. Искаш промени, приемаш рискове, но гледаш напред. Другото е въртене около пъпа си.

Човека който знае и може по-добре от всички е г-н Калфин. Познава всички институции на ЕС, работил е с тях и ще допринесе най-много полза за България. За министри да се предложат хора от трите протестни партии. Ако иска човек намира начин, ако не иска намира причини. Парламента през това време работи и контролира правителството до достигане на подходяшо време за насрочване на нови избори. Това отдалечава възможностите на ГЕРБ да се върне в управлението. Всичко друго работи за ГЕРБ и язък за жабетата дето ги ручахме с надежда за по-добро бъдеще.

Ти като не можеш да си осигуриш сам по-добро бъдеще, а чакаш Мая Манолова и Бабикян да ти го осигурят,...какво да ти кажа човече??!! Жал ми е за теб....

ИК, чл.5 (2) В разпределението на мандатите на национално ниво участват партиите и коалициите от партии, получили не по-малко от четири на сто от действителните гласове в страната и извън страната, както и независимите кандидати, получили действителни гласове не по-малко от районната избирателна квота. ------------------------ Все ми се струваше, че нещо не е както трябва, а то ето какво било: Според ИК на Манолова, в НС влизат не само партии, но и коалиции с над 4%!?!? В предишния ИК прага за коалиции беше 8%! Ето, значи, къде било заровено кучето! Незабавно да се възстанови старото правило за коалиции!

А ве братчед, виж как се казва партията ти и бегай от парламента! Много се задържахте, олигофрени...

Ще получите един мандат в долната част на гърба.

Реанимира Герб,точно по команда Или е от неможене Или от липса на акъл Справка Тошко който се извинява :)))

Ами айде съставяйте оня ББ4, за който трябваше да се стягаме.

Майката на Славчо майка на дете с увреждания ли е?

Пак добре че Славуца не е създал поколение!

Е, на тези ли ще се даде властта?!Дето изпонаср§ха цяла София и измъчиха софиянци само и само да се настанят на тези депутатски места.Този адвокат много безочлив, няма търпение да захапе кокала, все министерски кресла му се виждат.Скараха му се двете каки М.Маноилова и Дончева, ама той от дума не разбира, пак напъва. Простено му е, такива са указанията на шефа му в Дубай. Важното е да има хаос в държавата.Тогава най-богатите стават още по-богати за сметка на обикновените, трудови и честни хора.

Таз година с патеричка, до година с тоалетно столче!

Ето затова ви биха шута, герберастчета.

И кой им го би, че не разбрах :) А и не съм от ГЕРБ!

Питай си Тиквата да ти обясни. Много бързо взехте да се отричате от Бойчето си, хи хи хи!

А по-догодина с антидекубитално дюшече!

защо се ослушва,бе?!

Мнимия адвокат да не забравя, че "лакомо дупе кръв сере".

Кога се надценяваш на високо, а си просто един педал яхнал вълната. Мандат сънува. Президента не е от най умните ни, ама чак да даде мандата на 14 депутата толко не е прост.

Що да не го даде - те са неговите хора. Вдигаха юмруци, павета, осраха София.

Няма да се наложи да се жертваш "адвокате".

Може! Всичко може, един сюнетли с изпъкнали вени. съгласен с Изпразни се вън! Ма то пък като гледам колежките ти и тебе -е без значение къде ще се празни

Да те еба у болнавото копеле, изприщено!

Ето затова ви биха шута, герберасти.

кой ,къв шут ,хахаха

Сливуца Учиндолски може и да не се откаже зависи колко ще му се примоли резидента и резидентшата, а и какво спомени му е оставила като секретарка

Който плаща (черепа), той поръчва музиката :)

Черепа колко плати на всички избиратели на ГРОБ, които гласуваха за Славуца?

Малко се стисна. Още малко да беше платил и сега щеше да е горд депутат.

Драга Чуденка ( ! ) 10:23:56 той не е стиснат просто веера му е несполучлив вместо съсредоточен в един отбор е изпълнил разсъсредоточен - на широк фронт. Ефекта много попадения без явен резултат Зорлан похарчени пари

На този лакомник, как му блескат очичките

Пази Боже сляпо да прогледа !

Куцо да проходи!

Пази боже тиква да проговори!

Ще трябва да ги копаме, начело с Мунчо!

Бе резидента да стяга багажа за сифийския!

Тоя па и тоя барабар Петко с мъжете...с тия 5% дето ги събра, голям мерак го гони. Нищо, сега на новите избори няма да са в парламента.

Човек се “готви” Демек чака с протегнати ръце или Прави кабинет в сянка :)))))) Гответе се за шут в гъза

Крайно време е двамата от отвратителните ХаджиГ. и Барбекюто и махленките Маяма и Капоне да бъдат изглючени от всички телевизии и радиа да не замърсяват ефира. Да си стоят само при Сашо Диков.

Стягайте се за СТ1, герберастчета! Народът пак ще си го избере, защото вижда кое е хубаво, хи-хи-хи!

малоумният, селският красавец с буйната коса, демек льотчика от Кремъл, докога ще се разкава с празната папка от проститутка на курва и обратно. Егати ужаса изпитвам, че на този нищоправец му плащаме 15,000 лв. на месец. Закривай тази ненормална кочина!

Не ми става ясно, защо ние, българите, трябва за трети път да настъпваме греблото? Най-новата ни история, демократичната, вече има достатъчно примери! Спомнете си президентският принос на Гоце за Тройната ламя! Спомнете си опита да се заобиколи тарикатски, чрез някакво анти-ГЕРБ О-Фе , както и чрез активното мероприятие на Манолова, партията, получила най-много гласове, като се пробута някакво уж експертно правителство под ръководството на Орешарски! И с Тройната ламя, и с Орешарски, резултатът беше плачевен! Не може и е опасно, вредно е за народното, и общественото здраве, да се заобикаля най-влиятелната политическа партия по такъв глупав начин! Това неминуемо води до остро противопоставяне в обществото и то в момент на криза - здравна, военна, икономическа, глобално-политическа! И дори непредубеденият човек започва да си задава въпроса - а дали не това е целта?

най-отвратителния тип в парламента през последнте 30 години

И най вмирисаните запартъци с Барбекюто:единия още ходи с риба в сакото си, другия си е напълнил джобовете на панталона си с яйца. Ужас!

Герберастки интелектуален потенциал в действие.

Моля, сложете една ваксина против БЯС, на тая улична кучка Мая! Накъдето погледне човек, от там изкача, лаят ни проглуши ушите, баси и псето! ....ако има място приберете и този помияр Хаджигенов,моля!

То не става само с лаене и лъжене Жена на много мъже Ангеле горко ти - да беле си седял на гъза ама ти си знаеш :))))))

е хем грозен хем нахален - те го гонят от село, той за поповата къща пита!

вече всички да са разбрали какви психопати са ги подвели. Това не са политици, това са избягали от лудницата пациенти.

Хаджилегенов пак ли обяснява, че ще се жертва за министър? Той, който едно дело не е спечелил, но се САМОПРЕДЛАГА! Те проститутките по пътищата са по- дискретни от този..

Щом този педал иска да управлява и Мая общата държавата трябва да се Закрива

С тоя и Мая на Терминал 2 ще стане навалуца, няма да сварват да ги обслужват пътниците. Ще се прескачат граждани и инвеститори, и ще ни махат за довиждане

ГейХаджи от “Мутро Изпразването” е толкова закъсал за кинти, че е готов да го изцока на агента от ДС Бабикян, да оближе гъза на пачата Капон и да лизне джуките на Мая през панталона и, само и само да остане в парламента до следващите избори. Какво попълзновение!

Хаджигенов, мястото на протестарите е на УЛИЦАТА, ДО КОФИТЕ ЗА БОКЛУК! Байряка, юмрука, камъните, сламата....Мая, Радев и да ви няма, измекяри нещастни, ясно!

Гъза и като на 3то полк тъпана Грозна,проста,лакома свиня Ужасна е хора

Че сте най-малката партия защото нали. Иначе не спирате да лаете, рано днес лудата пак по телевизиите.

Аз не мога да разбера защо я канят всеки ден някъде. Да лае като псе. Отвратителна, злоба, луда

да се скрие под полата на ПКюстендилскаП и да не излиза от там:)

Не мога да се ориентирам, този господин ХаджиГенов ли се казва или ХаджиЖенов?

Не бе сър този е чистокръвен Педераст