Гюров: С ИТН страницата е затворена не само за ПП, а и за българския избирател

Той бе категоричен, че не би нарекъл вота на недоверие срещу ПП и предлагането на нов премиер "поражение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюровци, Кирчовци Лени и тем подобни буклуци са създание на селянина от каунско Мунчо лизача

Битката за власт между балкански субекти винаги е в състояние да разруши всичко нормално, но изглежда не важи само за балканите.

То и ПП е история, за жалост лоша

Не за жалост, а за радост! Просто хора си мислят да въртят целия български народ на простия си акъл, който го нямат!!!!!

ОТ ВАС ПО ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ НЯМА ВИЕ ДОКАРАХТЕ ДЪРЖАВАТА ДО ДЪНОТО ДАЖЕ И ПО КОВИД КРИЗАТА НЕ БЯХМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ КОЛКОТО СЕГА С ВАШЕТО УПРАЕЛЕНИЕ С ЛЮБОВНИЦИ И ШУРОБАДЖАНАЩИНА ХОДЕТЕ СИ И ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ УМЕН ЧОВЕК НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС ВСЕМАЙТЕ СИ ЛЮБОВНИЦИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ.

Какво е това ИТН ??? А-а това са тези ЛЪЖЦИ които от три обещания в референдума, не изпълниха нито едно !!!

Важното е, че Куро Путков си изпълни обещанията и те докара до под дъното... Тепърва ще ядеш дървото зимата...

Новата чалга звезда Ива Митева ще пее всяка вечер по ТВ на Славчо

Е и тоя смешник набляга на изтърканата опорка , че щом не били с него ги било страх от някой за да са с него :-))) Истината е , че в момента е нужна една крайно дясна партия та да изрине рашисткото и пост цоциалистическото присъствие в парламента та нещата да потръгнат . За съжаление в момента няма за кой човек да си даде гласът !

Точно това лайно търся от Продължаваме Подмяната , Андрей Гюров е Иван Костов Циганинът 2! Откога съм му измислил и на тоя еничар американски тоя прякор , точно от 2-3 дена , и го търся във Dir.bg , защото другите ще ме блокират тук поне пиша по-свободно! Аз пък виждам едно за тия харвардски измамници, на следващите избори вратите на тяхната партия ще бъдат закрити! Да живее , България!

То не били купуване а еднократна премия в размер на половин милион като награда да смениш отбора. Тия кви са нагли

Въобще не ви заслужаваме ПП,. Ние обичаме с чувството на вечност да ни размахват пръст от ДПС , крадците от ГЕРБ, , безкруполните също и мислещи за себе си ИТН, лицемерните БСП,Всички те тропаха с крака как са най велики, само техните министри върха. И най смешно е набиването как за 6 месеца нищо не е направено и забележете за 12 години колко много е направено. Отвратително!

тотално вярно

Ти изобщо добре ли си?

Само така, пичове!

Само така фашисти!

ме е за кой страницата е затворена и за кой отворена , отдавна съм я затворил за всички и се оправям сам в живота . Живота го карам по ваш образ и подобие , ако мога ще открадна , ако мога ще излъжа , ако има начин няма да платя данъци , от държава не искам нищо , и не искам нищо да и давам . Казах .

Гоцеделчевски мангал

Точно! Ето го по-популярното наименование на този кретен Андрей Лайнян-цигански Гюров!

Не искаха предложението на ИТН за шев на ББР.... защото Ленчето нямаше да е назначена,защото там продължават да се крият едни заеми към хора около ДПС и ГЕРБ. Почти всички смятаха или така бе внушено от медиите,видиш ли ИТН Ка неотстъпвали а те имали по-добър кандидат. Киро,кажи кой те финансира в Харвард,кой ти даде пари... На Сорос съветника,нали Киро....ах ти

Някой като почне да ми говори за евроатлантически ценности веднага разбирам че е прикрит бандит само че костюмиран.

Да ти ЕПМ и на теб лигав продажник !

WASHINGTON (AP) — As bullets and bombs fall in Ukraine, Russia is waging an expanding information war throughout Eastern Europe, using fake accounts and propaganda to spread fears about refugees and rising fuel prices while calling the West an untrustworthy ally. In Bulgaria, the Kremlin paid journalists, political analysts and other influential citizens 2,000 euros a month to post pro-Russian content online, a senior Bulgarian official revealed this month. Researchers also have uncovered sophisticated networks of fake accounts, bots and trolls in an escalating spread of disinformation and propaganda in the country.

Dear me! Perhaps it will cross your mind that ii you writr in Bulgarian, there will be less doubt that you are just part of some Ukrainian propaganda unit. Or perhaps you cannot?

Направо пророк! Има един момент, когато нещата от трагични стават смешни. ПП достигнаха този момент.

Ами те само това направиха ,ама и двете са в минус за БГ.

Нищо не са направили , само едни безплатни детски градини , ама с тая тъпа тяхна инфлация , все едно плащаш таксата за 10 деца в детската градина!

Единствения плюс , който направи ПП е че натирихме малко в_атници обратно в блатная.Да разберат най накрая че не сме им губерня. И второто е, че дигнаха малко пенсиите. Ваичко остнало е дъното от кирчо и кокорчо

Има пенсинери с (-) минус на 7.7.2022. Други, тия с над 1000 лв са много на плюс! Така че и там не са много добре представили се!

А самодоволните определили се като промяната трябва да преминат поне през пет чистилища. и да не си приснвоят историята на бсп които им навират в душите омайни слова а пълен портфейл от народната пара.

Така и не разбирам кои са тези ПП? Някой може ли да ми обясни моля. Също и не разбирам хората които гласуваха за тия капути.

Тия продажни боклуци продължават да лъжат нагло...били работели за България... Как бе психопати ? Като ни докарахте до глад, студ и мрак ли, мръсни измекяри ? Неее, вие работехте за господарите си от ФАЩ и против интересите на народа... Направихте и невъзможното да ни въвлечете във война с Русия, добре, че Путин е умен мъж и има здрав разум, за разлика от психопата и вечно напушения дебил Куро Путков, който няма никакъв морал, съвест, чувство за вина и ценностна система. Това продажно мекере ще ни избие, без да му мигне психопатското око и ще се ухили дебилно накрая... Като от някакъв хорор ми е канадската мастия Куро Путков.

Това е вече видяно от нас Българофилите! Лицемерието,двуличието и най-вече мафиотските и турско-еничерски похвати за разпределяне на порции,руската зависимост и безнадеждно сътрудничество са техните патенти.Те са дошли и носят АДА със себе си!!!

Гюров и вие сте приключили

Вие сте брокери. Независимите избягаха от ИТН защото няма далавера. Кирчо сам каза ляво настроени с дясно убеждение. Подлоги на ГЕРБ сте. Вашата роля бе да върнете Бойко. Пуснахте два кьор фишека за изнесени пари и това е.

И този го гласяха за шеф на БНБ!

Нали,жив педерас

Народът е с вас!

На изборите ще видите колко са с вас дори с машините на Мадуро.

Бунако да не си се нашмаркал с кока нещо добре че се сринаа сами тея говеда та не се наложи хората да ги бият с камъни.

Аз този не съм го упълномощавал да говори от мое име... Ей Гяуров, я говори за себе си само, ако обичаш.

Този не е в ред! Как е възможно да ходиш да уговаряш депутати да напуснат своята парламентарна група и да извършват предателство спрямо избирателите си. Това е скандално и си е чиста проба политическа корупция. “Борците” срещу корупцията се оказаха най-корумпирани и склоняват явно към измяна други депутати!

Всички от ПП не са в ред.

Митрофанова бе точна - България се управлява от американското посолство. Но напълно неуспешно и за сметка на българите, които плащат много висока цена за това. И ще плащат още повече, ако това продължи.

Пепетата са отрепки, това не значи, че Мутрофанова не е за бой позорно изгонване!!! Рашката пподлога си е боклук!!!

Ти си продажен боклук.

Не е необходимо да си подлога за да оцениш за правилно изказването на чужд дипломат.

Ще гласувам за Промяната,а не само аз,а и познати .Защото ни вдигнаха пенсиите,колкото никой друг.Доволен съм,а Тиквата,тикветата и тролове нека вият от яд и злоба.

Вдигнаха ти пенсията, но докараха инфлация по-висока от повишението.

Да ми цокаш мадетата,Бунако нещастен

Неуспелият в шоуто, но успелият в политиката комик Балабанов се изцепил, че ИТН прекрасно се разбирали с БСП и ДБ, дори с някои хора от ПП, без Кирил и Асен, с които заедно биха сглобили кабинет. Не очаквам някой журналист да го попита, затова го правя аз: Господин Stanislav Balabanov, След изборите на 4.4.2021 г, ИТН, заедно с БСП, ДБ и Изправи се - имахте 135 мандата. Повтарям, 135 мандата. Но вие изумихте света, че щом не сте първи - няма смисъл да правите кабинет. И затворихте парламента. След изборите на 11.7.2021 г, същата конфигурация имаше 143 мандата. Повтарям 143 мандата! Но вие пак изумихте света, като този път решихте сами да правите кабинет, а другите без забележка трябваше да го подкрепят и под строй да го гласуват. Е, нямаше как да стане и ИТН затвори парламента за втори път. След последните избори най-после влязохте в правителство, което разрушихте по време на война, заради неполучени милиарди. И сега ИТН е на път за трети път да затвори парламента, ако не се изпълни тяхното условие - тези, които им спряха паричния поток да не участват в управлението. Според вас как ИТН и лично вие носите отговорност за пропилени три парламента и две години за реални промени в живота на българския народ? Вие сещате ли се за друго политическо действие, което по-добре да уплътнява понятието “национално предателство”? Няма такъв народ, който да ви прости, но явно има такава държава, която да ви търпи! Евгени Канев

+++

Стига с този отбор, с Техноимпекса, с ченгетата и БСП! Тьпанар, кой лъжеш бе прокопиево прокси?

Няма по хубава работа от Кировата. Представяш ли си работиш, работиш, бориш мафията и задкулисието. Вдигаш телефона и идва Лена за едно бързо издояване. Пак работиш, пак бориш, един телефон тоя път Калина за един бърз простатен масаж. Рай на земята.

Е свърши рая сега Киро ще лапа миризливи пишки

Ето ви го апотеоза на това управление. Злобното, дебело педи Кокорчо повиква на раята в скъп рестрант https://youtu.be/qNcSRMFfrcw?t=11

ИТН свърши две добри неща. Първо, свали Бойко от Власт, след това и харвардските измамници. Херо не е допускала това да се случи и бързо свика няколко продажника за спешна инструкция в американското посолство. Курнелата се натиска за власт, а Радев се преструва на независим. Печели Янев, който за трети път ще организира избори

кои са най-вулгарните форумци, сега се показаха - ИТН. Все едно редят текста на песните си от шоуто.

Гюроооо, Гюро. Как пък само мазни хомото сте се събрали ве. Като секта сте. То мафия, то задкулисие.

Нови избори! Тази шайка на Слави Учиндолски да изтече в помийната яма.

Кво промениха тия - еваха ви майката. Хората не могат да си плащат сметките и ви продават химери. Асан Кауна, Киро Тъпото, ПП и БСП ви докараха до тука. Всеки ден ви повтарям - в парламента няма свестни и няма да се оправят докато не им се наложи контрол. Боли ги оная работа за вас - даже не ви и знаят Свестните хора стоят далече от тоя цирк

Имението на Киро, стана резерват! Милионерче от измами и университетски шашарми, от какво си недоволен бе льжец?

Дупетат Гюро ,да си яде уро,а дупетатка лена ще бъде забременена.За входа дето ги видяхме всички,мълчат нашите мисирки.Еее виж за боко кеф им прави,за кюлчета да се пенави.Та внимай гюро ,ще те се стори велик мадуро за да определят кой ще е на власт

_stankow

ПП нищо не можаха да направят на ГЕРБ и тръгнаха да громят ИТН, довчерашния си съюзник. Никак не е умно !

Този тъпак какви ги плеска? То пък щото ПП е една голяма партия и то осрана до ушите. ПП - само крадливи интелигенти, сега решили да плюят ИТН... Плюйте си колкото искате, но това няма да ви вдигне процента на изборите, а те идват и вие ще сте отвън!

Стават супер тройка,все мъжкари по съвремените правила

Хакде бе Гешев, прибирай ги тия кавали

Какво искат.

Абсолютно всички искат мъни.

_stankow

Кой ще им даде на тях пари ... Искат посолството да им осигури постове. Парите сами ще си осигурят !

Ще се капсулират до твърдите ядра на партията . ПП изгуби толкова много подкрепа колкото Тиквунийй за 12 години

А ти бе Гюро, дето в Австрия не са ти гласували доверие и клон на банка да ръководиш, искаше да ставаш шеф на БНБ. Гюро, ти не се обаждай много на избори, че ги губите. За това ви е и толкова шубе от тях. От промяната сте като тумор, разпространявате се навсякъде и се бутате по бизнес-роднинска връзка. Направо се чудя, какви идиоти гласуваха за тия миналата година.

Вие сте брокери. Независимите избягаха от ИТН защото няма далавера. Кирчо сам каза ляво настроени с дясно убеждение. Подлоги на ГЕРБ сте. Вашата роля бе да върнете Бойко. Пуснахте два кьор фишека за изнесени пари и това е.

ИТН са брокери и саботьори

Ще клекнеш и ти като кокорчо и ще захапеш салама

Кокорчо напаво го поема, не го бави да го гризе. Я виж кво седалище има, там петрухански шпек влиза.

Гюров кой си ти да решаваш кой ще управлява. Мърша долна

Тия са убедени ,че ще са на власт.Народът ги плюе и проклиня,а те дъжд вали.Освен лошо нищо добро не ни се случи.

Искате,не искате ще молите Слави Трифонов да влезе в коалицията. На колене падат Христо Иванов и Корнелия Нинова. Има такъв народ решава.

И двамата ли ще духат на колене Ристьо го закъса