Гвоздейков: Договорът за медицинските хеликоптери не включва обучение на пилоти и екипи

Транспортният министър показа документа и отхвърли твърденията на предшественика си Христо Алексиев

Обратно в новината

Коментари - Гвоздейков: Договорът за медицинските хеликоптери не включва обучение на пилоти и екипи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиронков, какво искате да кажете с товаобучение. Какво готвите днес във ВНВВУ Бенковски Долна Митрополия. Съквартиранта ми влезе в училището68 година. После дълги години беше инструктор парашутисти -десантчици. След деполитизацията на БНА отиде в ЮАР и летеше с полицейски хеликоптел в Йоханесбург. Интересно, толкова генерали се нароиха след 1990 година, а специалисти нито по воре, нито по въздух, нито пехота -ПОЛИТИЦИ

Години политфирмената КОРУМПИРАНА организирана престъпност БЪЛГАРОУБИЙЦИ(АСОЦИАЛНИ ПАРАЗИТИ) и зомбирният и електорат преизбиращ господарите си срещу мизерни трохички .................роби обичащи хомота и в гърбината бича... сопа............унищожават държавата,природата,здравеопазването,социалната система,икономиката,земеделието ден за ден......БЕЗНАКАЗАНО

Няма и лекари за хеликоптерите. За 1000лв няма и да има.

тоя некадърник приключи и медицинските вертолети

Как не сте ги пратили в Украйна? Учудващо незачитане на евроатлантическата ориентация на България

На Красьо че излезе че са 1:24 и играчката не може да се ползва за д да под 5гпдини

Искаме нови влакове по маршрута София-Варна. Недопустимо е на толкова дълъг път да си в тази мизерия и мръсотия! Щом няма магистрала, то поне да има нови влакове. Искаме условия на европейци!

И сичкуту сигън са вози бес паре ...ма пу ифрупейки .

А, кондукторите защо са във влака? Да, видях с очи как от спирка Стражица в сутрешния влак за София, който е около 8 часа сутринта, мина кондуктор трима пътници от тази спирка му дадоха пари за билети, които той не издаде, а прибра в джоба си. Взе по малка сума от реалната от всеки. След като продължи по купетата разбрах от разговора на тримата, чи това е честа практика. Беше мъж на възраст 37-47.

Интересно тези екипи които идват с хеликоптерите кой ги е обучил ! Или те са се обучили сами !

Гвоздейков ще ги обучи и то, Безплатно! Няма грижи!

Мале, мале, вместо да произвеждаме хеликоптери, ние нямаме дори спасителни. Какво има в тая държава - парламент държанка, кухи университети и къщи за гости.

Санта Барбара.... Боже Тея съсипаха държавата....

Ами то и като си наемеш кола не те обучавст как да я караш, нали? А днес от задръстването на магистралата можеше да се вземе пациента от хеликоптер, а не да се чака друга линейка и да се прехвърля пациента. Ама пестите пари за да се побереме в 3% пред ЕС. И за какво ни е еврото, ако умираме и едва свързваме 2 края!?

Спокойно г-н министър. Има и по-лоши случаи. Договорите за закупуване на 16 бр. самолета F-16 не включва самолетите. Да не говорим за оръжие и т.н. Не се притеснявайте.

Ако прочетете Новината Внимателно , ще разберете - Договора включва напълно Функционално Звено за Бърза Медицинска Помощ по Въздух . Новия Министър има проблеми с Ориентацията .

бойните самолети ще ги получим на хартия, само да ги платим предварително, хеликоптерите да ги платим пък после може да няма кой да ги използва... тези политици не са крадци, те са малоумници които трябва да са в затвора за некадърност. Трябва да се научим да плащаме за добре свършена работа и за получена продукция, а не нещо което може никога да не получим. предварителното изпращане трябва да остане в миналото, който не иска да достави за да си вземе парите изчезва от пазара!

ти какво работиш??

Заслужил трол на Пригожинската ферма.

Ногу сме загубени, прости и тъпи, не ставаме и за бостански плашила

самооценката ти явно е доста завишена!

ми те казаха че ги купуваме бре! пък то излиза, че ги взимаме под наем!1 ми щом са под наем, разбира се че ще са с пилоти и екип за поддръжка! кой ще даде хеликоптер на ганьо да го кара и най вече обслужва????

хеликоптер се кара лесно, почти като кола е. Аз ще се пиша доброволец да ви обучавам През това време в Румъния ползват Black Hawk, не Леонардо и си имат по няколко пилота на машина.

Всички пилоти в румънските хеликоптери са италянци.Така трябваше първоначално да бъдат и на българските.Манипулацията е да не се знае нищо за Румъния и после да се иде с пример.Така масовия българин което не знае нищо за рум да вярва в лъжи.Рум е държава създадена тъкмо за това,но маи че само българите наивно вярват.

Пилотите в Румъния са си чисти румънци. Един пилот на такъв хеликоптер се обучава години. Там са си направили сметката. Все пакмса 20 милиона държава

нъл беше лесно все едно караш кола, бе умнико?? и ти ще и обучиш???

ти като си вземеш рент-а-кар с шофьор и техници ли ти го дават? Водата е мокра...

ще ги сложим до реакторите в Белене

а после ще ги подарим на украинците

Всички разбрахме, че приемането на еврото е много по важно от човешкия живот.

Kalin

Не е взел комисионни защото редишните са ги договорили и сега търси телето под вола за да си ги уреди

Защо все с такива смешни имена се издигат последните години... явно хора непригодни за нищо друго се вкопчват в това да ни "управляват".