Гутериш: Пакт за отказ от полезни изкопаеми до 2040 или колективно самоубийство

Движим се по магистрала, която ни отвежда към климатичен ад, генералният секретар на ООН

Обратно в новината

Коментари - Гутериш: Пакт за отказ от полезни изкопаеми до 2040 или колективно самоубийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПСИХИАТЪР СЪР

Ако продължават да ни " лекуват от въздуха самолетите на СЗО и НАТО," може и да свършим преди 40 г.Тези самолети са най големите замърсители на атмосферата.СПРЕТЕ ДА ЗАРАЗЯВАТЕ ХОРАТА И ПРИРОДАТА ОТ ВЪЗДУХА И ДА ЗАМЪРСЯВАТЕ АТМОСФЕРАТА СЪС ИЗГОРЕЛИТЕ ГАЗОВЕ НА САМОЛЕТИТЕ НА НАТО И СЗО И ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ РЕШИ!

Така е.

Еми запада да слиза от самальотите.

едва ли ще доживее 2040-та.

Малоумни брътвежи, на някаква гнусна глобалистка пачавра.

Като чета какви ги приказва Гутериш, мисля си, че нашият нов председател на НС не пада по-долу - напротив!

когато спрат вулканите да изригват или поне ги накарат да си платят въглеродните емисии;)

Как ще стане този пакт,като светът е разделен на две ?САЩ и Европа не общуват с Русия и Баларус,че и с Китай.

Всичкото трол по клавиатурите... Бахти идиотите, децата ви няма да имат вода да пият след 30 години, боклуци неграмотни!

водата е за миене и за пране;)За пиене има бира и други полезни напитки;)

Връзвайте се на пропагандата на тези зелени комунисти...

А всичкото зелен глупак се е метнало на амбризурата да брани линията на партията.

Един ден светът ще осъди тези зелени комунисти, за тази гигантска климатична измама.

Един ден ще се проклинаш задето си тролил по форумите и ще се молиш децата ти да оцелеят...

Няма да успее. Те ще го довършат този свят, с войнстващата си простотия

До съд няма да се стигне. Просто ще бъдат линчувани.

Чудя се този човек дали е с ума си. Аман от хора с деменция. Защо не зададе въпрос към криещите чистите технологии за своя полза ЦРУ, НАСА и другите тайни общества. И второ защо не се чуе думата на Истинските учени за причините на климатичните промени. Вариантите са няколко и нека се изнесе цялата ИСТИНА, а не само част от нея. Останалото е бълнуване на болни мозъци.

Пакт за климатична солидарност Е колективно самоубийство.

Тъй като триете, да си повторя... Някакви данни и изследвания или отново големи изказвания неподкрепени с нищо? Или само заради позицията на този нещастник и скъпото му сако, трябва да го приемем на сериозно?!

Много удобно, така Руските енергийни източници ще загубят стойността си и няма да се търсят. Идеален план, само че пропускате една две подробности по пътя. Да не стане неудобно.

Дъртия перверзрн пияндурник пак твори, Респект и Поклон, Завинаги един от НАС!

свинята червена гутериш: грух - грух, барух-барух. искам още от помията зелена с която ни угояват.. грух-грух.. Бог с нас

Да се самоубива този наследник на Джаба

Споко, Антониу, теб ще те заравяме!!!

Ти дотогава ли се надяваш да живееш бе изрод? Кво ти пука нали си на финала… Айде би си майката ненормална.

Този угоен шопар трудно ще убеди беднита хора в развиващия се свят, че трябва да спрат планираното си развитие и да навлязат в някаква теоритична зелена револоция, защото след 50 години можело да има климатична катастрофа. Да не говорим, че западния свят, който е 1/7 от световната популация е отговорен за 50% от замърсяването.

Успех с Индия, Китай и т.н.

Кой,да го еба,е Гутереш???

Добре че тоя ДЪРТОФЕЛНИК Антониу Гутериш до тогава няма да е жив иначе ще ни остави на БЕЗ ТОК И НА СТУДЕНО ДО ТОГАВА НЯМА ДА ИМА И ЕС

да се самоубиете колективно,даже ще помогна според възможностите си.Без хилядите корумпирани бюрократи-лобисти светът би бил едно доста по-приятно място;)

Ганьо, види се от коментарите, има докторат и по климатология. :D

А. Гутериш: "Движим се по магистрала, която ни отвежда към климатичен ад, и сме настъпили педала на газта" БЕЗ ГАЗ, ВЪГЛИЩА, ДЪРВА и ЯДРЕНА енергетика се движим по МАТИСТРАЛАТА на БЯЛАТА СМЪРТ.

В тоя курорт май са се събрали само идиоти, без изкопаеми горива даже в Африка не може, газа, нефта, въглищата и ядреното гориво са изкопаеми - без тях няма бензин, няма нафта, няма мазут, няма да има и 80 процента от тока - с какво тия идиоти ще го заменят, самолетите с какво ще летят, с перки и соларни панели и вецове не повече от 50 процента ще е тока, останалото от къде.

"с перки и соларни панели и вецове не повече от 50 процента ще е тока" Праффф си, обаче, ако има ветар, ако нема облаци, ако има вода (щот нещо климактериумът, опс. климато се променя. Я от Ел Ниньо, я от Гълфстриима (нещо се опира у Арктика и се променя. Да му мислят англетата (шъ имат повече от 5 санта снег. А 5те санта са си бедствие за них, сеги). И тъййй. Тъ, тиа пееесе процента са си миффф. Гулеем. Нема как. Питай хамериканцето у Тексас, миналата година. Коги у хола ти ома сталагтити, и сталакмити, си е многу гот за снимка, ама инак си е бая студено.

Донякъде си прав, но с Тексас стана така тъй като в америка мрежите не са така свързани в една както в България, и нямаше откъде да получат толкова много енергия, а америка е голяма и все някъде духа вятър , а 50те процента са защото енергийна система само от панели и перки е невъзможна, най малкото са необходими поне 25 процента мощни водни централи, но тях ги няма.

истинска пандемия може да стане, като умишлено се умори населението! Другият вариант е всички на полето с мотиките и те тъй!

Ами хайде, съберете си и ритуално се гръмнете, може и преди 2040-та година! Земята, водата, въздухът, затоплянето, газта, нефта... А ХОРАТА, КЪДЕ СА? Ами мрете бе, ние ще се оправим и без вас, и с по- малко пари, и с по- малки цели, и по- простичко.., ама по човешки, пак ще ви надживеем ..!

пък уж огънят бил разделителната линия между човека и животното, тия май се канят да ни върнат към суровоядството

Човечеството ще изчезне не защото ползва изкопаеми горива, а защото го управляват хлаaмидии като тоя.

Изключително бих се зарадвал на вашето колективно самоубийство и на вашите господари също. Ще освободите света от най-големите психопати с мания за величие и стремежи да управляват света.

показват нивото на съвременната наука, все едно седят някакви тулупи и кудкудякат, че земята е плоска. но в случая става въпрос може би за пари, иначе ще означава пълна тъпащина

Тоя апокалипсис се го предвиждат накрая ще вземат да познаят

Та значи да се върнем към пещерите и към пешеходството до реката? Или едни свръхбогати пак ще ни кажат че на земята има много хора?

сам не знаеш колко си прав. Според тиа, на Земята има прекалено много хора. На тях им стигат и един милиард, за слуги и работници. Анадънмоо.

Португалски изперкал дъртофелник, като оня в Белия дом.

Беше "Белия Дом", после "Чичо Томовата колиба", сега е Старчески дом!

тва с тааа колиба е обида за БЛМ. Шъ тъ пържим на скарата бело говедо.

Гутериш вече е за пенсия ...

За мене е, за мене е, да му тропна шепа пръст връз ковчега и да го препикая.

след ковид истерията новата мантра на неолиберална измет, верните и слуги са изплезили езици като вратовръзки да ни върнат в каменната ера, защото дишаме и сме живи

Има и трети вариант: ООНто начело с Гутериш да колонизира Марс. Бързо да заимнават.

Шило

Няма ли това ООН най-накрая да свърши нещо смислено? На ниво "Грета" са вече

Грета много вдигна нивото напоследък, стана марксистка и се бори против капитализма.

Ще стане човек, кайш!!!

Този капут, който е на отец Нафърфорий в джоба и овцата блее след него1 тръгнал да дава акъл!!! Хай сиктир, бе серсем!!!