”Булсатком” получи лиценз за GSM оператор

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) даде на “Булсатком“ лиценз за GSM оператор. С това компаниите доставчици на мобилна телефония на българския пазар стават общо четири.

Обратно в новината

Коментари - ”Булсатком” получи лиценз за GSM оператор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ ВСЯКЪДЕ

В 90% от конфликтите причините са финансови. Предполагам, че и този случай е такъв и не е наша работа да го знаем в детайли, но съм доволна от реакцията на Булсатком, защото БТВ се държат като примадони и непрекъснато подчертават "както ние първи Ви информирахме" и др. подобни. По ред причини много хора ползват услугите на оператори за да гледат телевизия. БТВ забравят, че част от популярноста си дължат точно на тези оператори, които са довели БТВ до домовете на зрителите. Иначе нито те, нито ТВ7 предлагат нещо кой-знае колко качествено и спокойно бихме минали без турски сериали и без простотиите на Слави.

Слави тази вечер се вайкаше, че БТВ била безплатна и се издържала само от реклами и рейтинга му падал защото нямало ка българите в чужбина да го гледат. Ами пуснете наистина безплатно да я изъчват операторите, а не само да дрънкате простотии

Ползвам Булсатком от 3 години, а интернет доставчика им Unitednet от 8 години. И съм доволен от услугите им. Имало е проблеми, но са реагирали адекватно и бърво. Пожелавам им успех с мобилните комуникации! Аз ще ги подкрепя :)

Не можах да разбера последното изречение - преди седмица бТВ спря предаването на всичките си програми към булсат. Истината не беше ли че булсата поряза отвсякъде турските боклуци от бТВ?

Ами не. Ставало е дума за пари,защото за БТВ митът гласи, че са искали повишение на цената на месечната такса за кабелна телевизия, но са имали предвид, че в Булсатком ще дойдат едни пари от GSM линиите. Поредните на голямата лъжица, от които да ти се повръща. Където се завъртиш само куки с шалвари, бате! Мирише на смрад!

Мани го, виж му IQ-то :D

Валентин Заяков- един от хората,подкрепящи Слави Бинев,спортен деятел... И той е в кюпа на бившите милиционери на ГОРД. link Няма случайни хора в тия работи.

максим заяков е булсатком . а този валентин заяков само фамилията му е същата.

А кой ти каза, че съм от ГЕРБ, неумно КОМУНОИДНО човекоподобие?

kgb777kgb

Ей къде да дойда да си сменя веднага оператора ??? Сега гледайте какъв купон ще стане !!! Независимо от цените / те най-вероятно ще са като на другите/ ще съберат много бързо голям брой абонати и крадците от ментел и виваком ще го издухат мощно и като прибавим и клиентите от телевизия и интернет става чудо !!! Пожелавам им успех да направят най-ниските цени !!! И не съм техен клиент / за тези червени боклуци , дето ще почнат да плюят веднага / !!!

Не е ли малко прибързан и наивен този ентусиазъм?

Удари една царска вода, ама много прибързано. Ще направиш огромна услуга на съфорумниците ми.

Какъв ентусиазъм, това се знае още от 2010г., от тогава се изгражда мрежата!

Някъде четох тяхно изявление, че цените за разговори в тяхната мрежа ще са символични! ;) Факт е, че сме на първо място в ЕС по най-високи цени за разговори през мобилните оператори спрямо цените на другите страни в ЕС. Желая им успех и дано да постигнат това, което се опитаха да им попречат да направят!

Ами нали затова ги подгони мафията - бтв-тв7-виваком-ктб . Фирми като булсат им развалят далаверата.

Разбрахте ли сега защо реве крадеца Цецо Мустака? Няма да може да гушка яко.Мафията си има банка и примиер-Тиква.

Не разбирам, защо ЦЕЦО МУСТАКА НЕ ПОЛУЧИ ЛИЦЕНЗА от собствения си ПРЕМИЕР???

Той си купи Виваком бе ! Ето това е Конфликта между Булсатком и ГСМ му , и Вивако=Цветан Василев=Цв.Бориславова и ГЕРБ !

Ето тука беше заровено кучето.Всички интриги свързани с Булсатком бяха за този лиценз.Интерес имаше и Цв.Василев и Кр.Гергов.

Защо "ортаците" на Боко - Василев и Гергов НЕ ПОЛУЧИХА ЛИЦЕНЗА, а го получи "врага" Булсатком?

Я виж кой е собственика на Виваком и след това пиши глупости. Дали там не е ЦКБ

ами те си взеха виваком

Ето сега вече идват ВЪПРОСИТЕ, на които КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ! Защо "сатрапът" Боко дава лиценз за GSM на "ВРАГА" Булсатком? Може ли МАЛОУМНИТЕ КОМУНОИДИ да отговорят на този прост въпрос???

Най-големите комуноиди в момента са в герб.Ако наистина IQ-то ти е толкова,щеше да го знаеш.

krassikat@

Тъй като несъмнено IQ-то ми е поне 146, излиза че твърдението ти е погрешно, тотално погрешно... Което пък може да те доведе до нежелани асоциации относно собственото ти IQ...

Какъв "сатрап", е Бойко Борисов? Бойко е НАТРАП от Шеврон (рокфелер). Само гледай, как вместо GSM - лиценз, ще Добруджа за шистов газ и по този начин да я направи ПУСТИНЯ. Има още 5 месеца време. Когато това стане, купи си някакво оръжие и се застреляй, а може едно 100 ml "Царска вода" да си глътнеш, за успокоение. /"Царската вода" е смес от 1 обемна част концентрирана азотна киселина (HNO3) и 3 (според някои учебни пособия 4) обемни части концентрирана солна киселина (HCl). Уикипедия/

Я гледай, малоумната КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ верно не може да отговори... Да се запише в протоколите, МАЛОУМНИТЕ КОМУНОИДИ НЕ МОГАТ, дори малоумно, да отговорят на някакъв въпрос!

Нерде GSM - лиценз, нерде цяла Добруджа?! Комисионната от 30 милиона евро е нищо, пред потенциална 30 милиардна (30 сребърника) комисионна. Колкото и да се правиш на най-умен...