Група недоволни нахлу в Съдебна палата и блокира кабинета на Иван Гешев (снимки)

Мая Манолова, Арман Бабикян, Минчо Спасов, Румяна Ченалова и Росен Миленов искат оставката на главния прокурор

Обратно в новината

Коментари - Група недоволни нахлу в Съдебна палата и блокира кабинета на Иван Гешев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този номел веднъж вече го пробваха миналото лято, когато, пак предвождани от Мая Манолова, нахлуха в Народното събрание. Г-н Рашков, това не е ли нарушение на обществения ред - имам предвид не самия протест, а несанкционираното нахлуване в сграта с обществено значение. Или за тези, защото са от "нашите" и искат оставката на политическиа Ви враг, може? Това ли наричате Вие "демокрация"? Иначе ревем, че Прокаратурата нарушавала, че Прокуратурата нахлувала. А за това - пълно мълчание. И защо нарушавате законите на страната, т.е. защо подстрекателката Мая Манолова още не е извикана в полицията да дава обяснения? Стига веме с двойните стандарти. Убедете ни, че действително сте за реална справедливост, а не за политически режисирана такава.

Това ли ви е разбирането за Демокрация, бе червени боклуци. Народен съд ли ще правите или ще връщате 9-ти Септември? Нали не сте забравили, че Народът гледа, а идват избори. Нали не мислите, че ще заблудите някой

Демаскираха се ДБ! Пълна излагация -защитници на червени олигарси и престъпници! Това са "демократите" от ДБ!!!

Група помияри от бандата на Боец протестират против Гешев бореца с мафията. Мачкай ги!

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева влиза при Гешев : - Сийче, какъв е този шум в коридора ? - Мутрите са тук и скандират :" Мутри вън !". - Кой им пречи да излязат вън ? - Никой . - А защо тогава викат ? - Мутри, господин прокурор. Мутри. - Не са само мутри, Сийче. Има и една проскубана кокошка с тях.Наричат я Мая Манолова.

Червени измекяри протестират!!! Боклуци!

Bече е абсолютно сигурно.Котките се използват с цел да бъдат тероризирани мирните граждани които си плащат данъците.Умишлено ги ангажират да извършват те тежка общинска работа по спасяването им ако не искат са длъжни да гледат труповете им .Пари раздават на разни продавачи с умрял бизнес.Ловят рекламират и кастрират кучета без проблем.Срам и позор за прокуратурата която не ги раследва.По три години затвор на умряла общинска котка-както е по закон.Съд затвор и конфискация за всички бесове които не ни остават да живеем нормално и спокоино и взимат парите ни.Които не ги разследва също е за затвор-ВЕДНАГА искам да си живея спокоино лятото без трупове на котки повече.Днес мургавите от общината косиха тревата пред блока после видях че водата на котките беше излята хвърлена от купичките Затвор за убииците както повеляват бг законите.Oколо кофите за буклук е пълно с стъкла не ги метът общинските метачи чакат някоя котка да си среже лапите и да умре.Няма да и платят лечението пак ще чакат на хората-браво на хората които са се вдигнали и са пред съдебната палата това тук не е живот

Какви са тези хунвейбини, въобразили си, че могат да вършат безобразия както през цялото минало лята? Ало, Рашков, къде е полицията да ги арестува за хулиганско поведение и незаконни действия? Кои са те, че ще заплашват главния прокурор? Има ли закони, които "новите" министри да спазват в тази държава? Нали уж за това се бориха? Или всичко е на ужким, въпроса е да се доберем да властта и софрата и да безобразничим безнаказано.

Румяна Ченалова?! Сериозно ли - Ченалова? Вие червени бандити как се правите на лумпени футболни агитки на Черепа!

Браво! Юнаци! Браво! Юнаци! Има с ели Българи Има такъв народ Ние сме с вас Идваме Ще сме задно ди пълна победа Долу БСП

Ако народа,подкрепящ каскета е само от мутренската партия,то с право го подкрепят.Те са взаимно свързани престъпници.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тези отрепки минаха всички граници. РадЮв, началника му Божков и техните шпицкоманди от бабикянки и чалгари се опитват да направят от България една Венецуела. ЗАТОВА да ги товарим на един кораб в Бургас който да ги стовари ТАМ. Така и за тях добре и за нас добре...

Браво Гешев! Мачкай черепите на престъпниците! Народът те подкрепя!

Защо не са арестувани?

Боже, боже тия ли ще борят мутрите... Прост народ - слаба държава

Щом мафията е недоволна от г-н Гешев значи си върши работата.. Ами всеки осъден престъпник може да си протестира с роднините..

Само приятелят на Мата Хари не пипат. Дебелян, Цеко и Гела, Вълка също. Тях ги обследват от Банката за развитие и ги бият с по 50 100 милиона на година за наказание.

помагат за превръщането на България отново в народна република, в която комунистите насилствено управляват от името на народа.

Боцко май спече лаjното. Сретен идва хахахаха

докъде стигна ?

Червени боклуци.

ЗА герП говориш нали. От тях по-червени и по боклуци няма в цялата страна. Всички до един там са пребоядисани ДС ченгета и наследници на БКП другари.

Как никой не иска да говори с него. Не искат само престъпниците! Народа е с Гешев! Бий ги Гешев олигарсите и предатвлите в президенството! Мнозинството от хората те подкрепят! Да треперят шпионите, контрабандистите и далавераджиите. България е в ЕС и НАТО. Най-демократичния съюз и най-доброто място за живот на Земята!

Липсват Румен Миланов и Митьо Пищова!

Браво на Гешев! Утре със същият плам и професионализъм да арестува и Мата Хари.

това нашето не е държава и държавност, а катун. Казвам го със съжаление. 100 човека първо се наложиха с простотиите си над цялата столица, а после и превзеха държавата.....по точно целия катун. Да се смее ли човек или да плаче, за такава държава?

За тези 100 гласуваха най - много софиянци, а в катуните за шефа на Гешев.

Убедиха ли се софиянци за каква измет гласуваха или им трябва още време?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Новият парламент да приеме най - после закон за лустрация и да се свършат тези борби между комунистическите банди.

Нима искате закриване на ГEPБ?

И защо не?

Как ще живеем без Партията–Кърмилница и медоносния търтей Боко?

Ще цуцате мъзгата на Мая,Дончева и КурНинова

До сега Гешев спа и изведнъж се сети да проверява службите. Не му пипайте резиденцията, че Господ го е изпратил там.

Девет души блокират кабинета на главния прокурор. Това нормално ли е? И като ги гледам какви са, направили са го за по 50 лева на калпак, максимум. Къде си бе, Рашков?

Тези не са от платените, а от поръчковите, по партийна линия.

Давай Ице, да свалиш каскета. Че аз и на Мая братята чакаме, да се приберем.

Червената хунта е захвърлила знамето на земята. Ще го настъпват ли, мръсотия ли ще бършат с него?!? Във всеки случай този жест показва качествата им - не стават!

Боклуците пак се събраха. Честито на печелившите.

Чудно как Мая не ги предводи към някоя тоалетна или празна стая където да се барикадират, както стана последният път!? И така ли ще правят промени от Мутрите? Ще събират малки групи от хора за да ги карат да протестират вътре в институциите!? Между другото къде точно е Мая, че не я виждам на снимките? Или ги е предводила само през вратата пък от там всеки както може сам!?

Румяна Ченалова гнилата ябълка протестира с Манолова и бабикян

Незабавна оставка на резидента и хунтата назначена от него. Това е нечуван опит за намеса в работата на независим орган. А бе идиоти да стечули в САЩ да се случва такова нещо. Българи тласкат ви към кочината русия, събодете се докато не е станало късно.

Така, така, тоя Росен Миленков е назначен за заместник министър, идиоти пълни и попа е бил там, барабар с майките

Хем викат мутри вън - пък влизат вътре.

За съжаление червено-кафявите лайнари пак са на власт.... Нали полицията е длъжна да пази ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ институции, а не може да опази СЪДА? Това означава ли, че утре мога да отида и да се изплюя в Президентството и те пак ще белят отнесенп???? Говортя за полицията и НСО???

Това е правителсво на народа,а не на гробарите, истинския боклук, който ГЕШЕВ ПАЗИ И ЛИЖЕ.

името на този "народ" ще го споменеш ли?

Вряскащи червени боклуци и джендъри!

Кои? Майка ти и татко ти ли?

НАРЕДБА № 1 ОТ 30 ЯНУАРИ 2003 Г. ЗА СТРУКТУРАТА, ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА ОХРАНАТА НА ОРГАНИТЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Чл. 2. Дейността на охраната е организирана в Главна дирекция "Охрана" в Министерството на правосъдието. Чл. 3. (1) Личният състав на Главна дирекция "Охрана" се назначава от министъра на правосъдието. За да нахлуят граждани, значи ГД "Охрана" не си е свършила работата. Хайде сега Министър Янаки Стоилов да разпореди проверка и виновниците да си получат "наградата".

222 протестиращите са влезли, като граждани и имат право. Голямо писане за нищо от твоя страна!? Поглеждай понякога нещата и от другата страна на монетата... Успех.

Не са влезли, а са нахлули. Има разлика да вляза и да нахълтам. Поне така пише в заглавието. Нахлуха. Ако са нахлули - нямат право. Ако са влезли като граждани - имаме фалшива новина от ДИР.БГ.

къде прочете думата "граждани". Тези са партийни активисти. На активно мероприятие.

Готови са на всичко, за да защитят интересите на господаря си Васил Божков!

как браниш БХ и Кешев.

Хайде, отново дузина идиоти ще определят кой какъв е в тази държава....Разбира се, това нямаше да стане ако Радев беше нормален президент, а не маняк обладан от наполеономания, който използува всякакви отрепки за да постигне целите си. То не бяха бивши кадри на БКП, не бяха сподвижници на Божков, не бяха полумни като Мая Манолова...изморихме се от тях вече!

Талибаните на Радев атакуват. Хунтата на фуражките тържествува

Искам оставката на Мая Манолова, Арман Бабикян, Минчо Спасов и Светослав Трайков Ха сега де.

Да си дадат оставките троле?

Мая от мутри вътре и т.н.

И ЗАЩО са пак с арабски маски ??? Влезли в съда, дегизирани и НЕРАЗПОЗНАВАЕМИ... И НИКОЙ не може да ги разпознае... Също като някакви крадци !! Или да махат маските ИЛИ да ходят по улиците... Заради тия маски се УВЕЛИЧИХА престъпленията и КРАЖБИТЕ в България...

Ако свалите Гешев веднага на другия ден се рприбираме,защото страхът в очите ни ще падне,ще си имаме някой друг послушко и отново ще сме недосегаеми! А и трябва да се видим с приятелите ни Баневи,Арабаджиеви,Бобокови,Дамбовците, Миню Стайков,Трактора,Очите,Бенчо Бенчев и да вдигнем купон!

Така е бръкнал в анала на Божков, че свят му се вие и платените тичат да го спасяват, пък и дир група хора смях не петимата продали си душата ( нищо че им се иска да са петимата от ремс)

Гешев сам си бърка в анала. В началото му бе приятно, но започва да боли

Еми не , но какво да се обяснява на търкащ билетчета

Гешев и Сийка - вън от прокуратурата и съдебната система !

Защо, ааааа заради Божков е тогава може, може :)))))))

Гешев, ГЕРБ и ДПС = БКП вън комунистите от ГРОБ-ГЕРБ

Гешев, ГЕРБ и ДПС ВЕЧНА дружба оле оле

Мачкай Гешев! Мачкай така, с дела, а не с празни приказки и вдигнато юмруче!