17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не гледаш от България и Украйна. В тези държави се краде с ръце и крака. Защо си спал. Язък ти за демокрацията. Чиста и свята демокрация - това е колкото се може повече да КРАДЕШ.

Майко мила, тоя пък къде е тругнал само с 230 хил. евро? Само толкова ли е успял да окраде, докато е бил на власт? Да се беше присъединил към България с цяла Македония, даже като калинка щеше да се е нагушил с много повече!!! Ама какво да ги правиш макетата? Бедни роднини, милите! У нас, ако ББ и калинка бяха окрали само по 230 хиляди, държавата ни да е цъфнала и вързала! И с мед щяхме да ги мажем!!!

А как пък никой не коментира самата новина, а всички с тресящи се ръчички над клавиатурата в мазохистична злоба настървено плюят пак по България! Ако не дай си Боже в центъра на България стане земетресение, първият коментар (и всички след него) ще е: "Ами да, то Бойко с мутренското минало, трябва да е в затвора!" Или пък:"Българска работа, за нищо не ставаме!" и прочее все в тоя "родолюбив смисъл. Питам се, ако някой циганин удари без причина българин, дали съседите, приятелите и роднините му ще му потърсят сметка? Щото ако стане обратното знаем какво ще се получи! Питането ми е дали, ако някой от нас е в беда някой ще му помогне или нихилистично и по сиирджийски ще гледаме доволно отстрани какво го е сполетяло "тоя" ?

Яж му дупето на Груевски зайко и се замисли какво ще те настигне като паднеш от власт, защото менторите ти ще те държат докато им изпълняваш поръчките ама незнам макетата дали толкова ще те траят...Да осъдиш някой че е купил държавна кола която използваш ТИ и да си измисляш още някакви други идиотщини си е направо цинизъм знаейки собствените си действия..

От Унгария ще замине за Русия . Там се събират Васалитена путин

Явно внимателно и търпеливо е слушал бате Бойко по време на срещите им и е взаимствал от богатия му опит - още от мутренския му период.

230 хиляди евро в 35-те банкови сметки??!? Това е виц май. Че то само един от 6-те апартамента на ЦЦ струва толкова. Явно човекът е беден като църковна мишка. За политик 230 000 са просто семки. Питайте нашия премиер

Щом в малка Македония политик има 35 сметки само в страната си, питам се, нашите убавци, дето ни яздят от 30 години и ни скубят до смърт, те с по колко сметки са? Тук и зад граница. И изобщо голяма пародия е това с данъчните им декларации, пълен цирк!

Егати и смехорията- като не могат да го съдят по едно дело та ще измислят друго...този Заев е наистина...., а ако и по това не стане, ми ще скалъпим по нещо друго.

Могат и го осъдиха, ама крадец при крадеца отиде. Нали са ортаци с Орбана.

До колкото знам заевия се вози на ''откраднатата'' кола:)))))))ама като наш боко друг да му плаща масрафа..

същия случай като с нашия цветан василев.

Абе толкоз то.

Типични българи - крадливи и им липсва доблест :)

Тука милиарди окрадоха в хиляди сметки, но понеже всички са в кюпа и никой не смее да каже нещо на другия. От време на време се правят, че се карат, за да си мислят хората, че има опозиция и демокрация

Зоран Заев каза че нямало договорка между него и Груевски... пък Груевски не само си джитка насам натам между сума ти граници ами и парите си е изтеглил и изнесъл най-спокойно.

Орбан ще облажи :D