Борисов: Фалшива новина е, че Груевски има български паспорт

Появи се още една теория, че Груевски е избягал с фалшив паспорт през македонско-албанската граница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала майка едно ми чедо, едно ми чедо, Никола - с очи - звездици, с лице - трендафил, левенто чедо, крилато. (Припев) Е-е-е Никола, е-е-е български юнак!...

Бога да не се разчуе никога истината как е дръпнал Грую за Будапеща, че тогава не знам какви ще ги сучете

И каква е истината казваш ?

Тъй като македонците са с български или албански произход то са направили обосновано предположение, че може да се е сдобил с българско гражданство (европейско; албанското и сръбското не са престижни).

Сигурен ли си , пита ли Каракачанов и той каза ли , че ще си го отреже ако е давал.

Може и да е фалшива-не знам.Прочетох не за"новина",а за предположения и въпроси по темата с БГ паспортът. Но,след гръмкият скандал за документно и паспортно пазаруване на пазарен принцип,спретнат от коалиционният патньор,нищо чудно.Да се питат хората навън-има беглец от Закона,логично е,да има и БГ паспорт.И чужденците разбраха,как и срещу колко,се сдобиваш с тескере у нас.

След изявлението на българския премиер и проследения път през Албания от Унгария, не може да става и дума за съмнение относно истинността на новината "българския паспорт" на Груевски. В този смисъл е добре да обърнете внимание на македонския журналист, който на практика се оказва един фукара, който върши работа на Москва. Обърнете внимание, че той дезинформира и създава едно настроение като че ли е последна инстанция. На такъв не трябва въобще да му се обръща внимание и да му се дава думата. А като него ще се появят още хиляди мошеници, които ни се правят на братя белким докопат някоя пара или позиция.

Люпчо Георгиевски е български гражданин. раздаваше го Президент на БЮР. Македония.

Нии ся на УНГАРСКАТА ДЬРЖАВА ли да верваме ли на думата на една доказана МУТРА ПРЕСТЬПНИК УБИЕЦ И МАФИОТ

И къде видя да взима отношение някакво унгарската държава ?!?

Руско-сръбската агентура пак пуска фалшиви новини с цел да скара България и Македония. Ще има още много провокации!

Каракачанов в коя миша дупка е скрит от няколко дни?

Каквото не му отърва на Борисов е все Фалшива новина.

освен атентати комуноидната пасмина са спецове и по фалшивите новини заменяйки лозунгите от миналото...тия селски мутри само от това живеят,да лъжат,да крадат и атентати да правят и не зная дали талибаните не са по-стока от тях

Нали знаите кое е корупция ,всека далавера в която БОКО Тиквата НЕ участва поне с60% дялове

Най-тъжното в цялата история е, че Македония вече е заложник на албанците и албанските партии, подкрепяни от САЩ, което ще се окаже в ущърб на България след време. Но тъпите ни политици и соросоидни тролове тук не го схващат. Те са предатели на бълг.интереси.

Ако има някоя партия в Македония, която да е близо до България, то това е точно партията на Груевски. Останалите са антибългарски, при това откровено.

В голяма грешка си! Точно вмро-дупемене много отдавна е инфилтрирана и ръководена от сръбските тайни служби. Спомни си Димовска която официално си призна.

толкова ти е зомбирано селското мозъче,че дори не можеш сам да решиш кога да отидеш по нужда но пък сте и на края на житейския си цикъл