Гроздан Караджов: Който постъпва честно, не живее лесно

Най-голямата тема за ИТН е безпрецедентната инфлация и ръста на цените в България, както на хранителните стоки, на горивата, на тока и на газа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грозданчо, ма вие сега да не се изкарате опозиция на пп и бсп бре? та вие бяхте равноправен партньор в управлението на четворната коалиция!

Че какво е сбъркал Караджов?. Натресе се на едно министерство, тотално обезкостено от предишната министърка на регионалното развитие-една спаружена бабка, с някакъв едномесечен щатски опит, по нареждане на един президент, Абе президенте, като воюваш с Бокича, защо удряш по инфраструктурата на севера? Виж до къде ни докара, твоята вражда и безумни действия! Ти и само ти си виновен за окаяното положение на северна България.

Тези от ИТН страдат от циклична лудост. Първо се включва някъде от коневръза в ефир Чалгаджията. Показва си главичката от черупката като костенурка, бълва един тон сатанински проклятия и се покрива отново в корубата. После изкарват на показ изчачената в говора Ива Мутрева, на която нищо не и се разбира и медиите трябва да и превеждат в писмен вид. След това изкарват шльокавицата Гроздьо да изпърди през устата един болюк измишльотини. Очаквам появата на следващият малоумник Тошко Африкански, който да затъркаля кълбета напред и назад на дупе голо.

Гроздан говори, ама ни лук ял,ни мирисал. Човек без капка самокритика, пък бил в управлението с лошите, които не му задоволиха апетита и на Чалгаря. ИТН се провали,заради чалгарското его на шефа.

Абе , Гроздьо, инфлация има ако населението има пари. Ами не им компенсирайте доходите и инфлацията ще е по-ниска но пак ще я има. Със здраве.

Ако този индивид е ,,честен'', то спокойно може да ме наричате Илон Мъск.

Като си недоволен защо не си подаде оставка но лапането е по лесно

Всеки разправя: "Другари, другарки", а в душата е скрил хилядарки. "Няма два лева в народната банка", лъже мръсника - преяжда с луканка!

Как не те е срам? Крадецът говори за почтеност!!!???

Мисля, че Радой не живя лесно, за Гроздан не мога да кажа същото. Дори и фактът за приятелството между тях е малко преувеличен.

То, Гроздьо, затова в политиката няма честни хора. Особено пък в България. Впрочем, ти си много наясно с тея неща още от Костово време, там покрай жена му и фондацията. Пък и после. А ти, бе, Гроздьо, ти почтен и честен ли си, честно?

Ужас, намерил кой да го каже. Що за ниво на наглост трябва да имаш...

Наглост от друго измерение...

Има Такъв Наглец

Гроздане мирувай, че ни връщаш към постната пица на честния ни, бивш финансов министър Симеон Дянков !!!

"Реформаторския Блок" пръкна една сюрия ненаяли се, кат'тебе, Москов и т.н.

Ама нали Каримански се хвалете, че бюджетът бил много хубав защото го преработили в комисията. А сега Асен бил виновен.

Ех, тези редактори, събудиха ли се, че оправиха заглавието или са ходили до банката да проверят за превода от кУпейки?

Гроздане, дори всичко да е точно така, както го обясняваш, то си правим извода, че от министъра и министерството нищо не зависи. Направо да го закриваме, че харчите пари на вятъра.

Ако Гроздан Караджов беше споменал , че е приятел на Радой Ралин по време на предизборната кампания, ИТН щеше да има по -голямо мнозинство. Но интересно защо тогава е премълчал този факт а сега го публикува?

Гроздака определено живее лесно. И то по собствено желание ;-))

Поздравления на практика Караджов и чалгчря Трифонов, че разобличиха и отстраниха от власт сектата Проста и Подла Промяна". Престъпниците Кирчу, Кокорчо и Дамаджан в ареста!

Няма страшно Гроздане, Асен Василев ще раздава свинско със зеле...

но ти не си в тази категория. Освен да си станал честен.....

Това някакъв призив да не постъпваме честно ли е ?

Моралният стожер на нацията! На лицето му е изписано! А и … знаем се…

Най-лесно живее честният. Животът е труден за глупаците и често за тези около тях.

ТОЧНО ТИ ЛИ ГО КАЗВАШ ??СПОМНИ СИ ГЛОБУЛ, РОУМИНГА, ПРОДАЖНИК..

Като те гледам не си от честните.

Гроздан Караджов: Който постъпва честно, не живее лесно Ами ти какво правиш в града тогава?!!!!!!!!!!!!!!

"Който постъпва честно, не живее честно" - заглавието на ДИР " Който постъпва честно, не живее лесно." - Ралин и Караджов "Служебният министър Иван Шишков като зам.-министър е участвал в комисия, която е обявила инхаус процедурите за строежа на магистрала "Хемус" за незаконни. А сега одобрява отпускането на 120 млн. лв. за същите тези незаконни процедури. Как плащате по незаконни договори? Когато ние искахме да възобновим строежа на тази магистрала, Промяната казваха, че това бил "грабежът на века". А сега думичка не обелват, когато служебният министър плати тези пари. Кога сме честни?" И въведохте мадурките, които Радев пое охотно... И заметохте мажоритарните избори за депутати... И прогласихте референдум за пРезидентска република, който Радев пое влажно... Плужеци.

Този "красавец" явно много е огладнял, че все се бута в медиите да ни занимава с неговите лъжи. Доста отдавна не е бил на държавната хранилка.

Оправете си заглавието!

Дългия що не подаде декларация честно ли е

Всички в системата на МВР бяха членове искаш или не искаш

Айде всички да не е, ама офицерите гаранция - Радев е бил Янев е бил Гълъбчо, баща му на Кики - всички

Жената на Иван Костов беше партийна секретарка... Стига с тия опорки, при бай Тошо над милион бяха "членове на БКП" Ако Санкин беше допуснал лустрация, трябваше да се лустрират от градси комитет нагоре. От ДС трябваше да се лустрират всички. Така нямаше "Майстора" да съветва Радев, Красимир Гергов да определя публицистиката в БТВ, синът на Панчо - "Роза" да е в управата на ДБ, "Академика" да е в надзора на КТБ и шеф на библиотекарския и т.н.

Чудно заглавие.

Тихо бе депесар!

Когато си неграмотен в дадена област не ставай министър в нея . Караджов не е строител не разбира от строителство и законите по които се строи но дава акъл на цялата държава .

Харвард ската школа е толкова гениална,че да влияе на световните и европейски пазари,пак ще ги изберем .

Редакторите - поправете си заглавието, моля!

Индивида явно е ходил на курс за говорене пред публика. Там така ги учат - да цитират Радой Ралин и да се правят, че са му били приятели. Но явно не е бил от отличниците, защото съвсем е видоизменил мисълта на Ралин, преобразявайки я в тотална глупост.

Вместно "Най-голяма тема за" е правилно "Най-голямата вина е на"

Да не говорим, че има и абсолютно недопустима правописна грешка ("ръста"). Не знам кой клас е завършил "редакторът", но един третокласник, дори и да не е отличник, би се справил доста по-добре с членуването.

Нещастна медия! Уж обективна, а залива с пропаганда на определена страна.

Когато аз знам к'во ми е, само аз си знам к'во ми е...

отново Изпълзяха Тези Насекоми и ни налазиха. като хлебарки са...

Който постъпва честно, не живее лесно !

Който краде лесно, не постъпва честно.

Някой разбра ли защо ИТН се явяват на избори при положение, че искат референдум за президентска република??

Който СЕ ХВАЛИ, ЧЕ постъпва честно, не живее честно.

честно - лесно

Ако искаш да живееш лесно, хвали се, че постъпваш честно.

да вземем да го съжаляваме, че не му е лесно??? На мен лесно ли ми е да посрещна 15 септември с- двама ученика? Ама не се оплаквам.

Ей , Грозданов , я отново кажи кой е виновен за инфлацията ? ти май слънчаса и забрави световната пандемия, военни конфликти и икономически трусове, събрани само в три години, се отразяват на бизнеса и хората .ПП+ раздадоха а не сложиха в чекмеджета . Да пенсионерите най-сетне от 10 -12 години получихме повечко , но ти не завиждай , щото сега щяхме ептем да сме партер.

ПП дадоха малко, за заблуда на балъците, но откраднаха много, за щастие на далавераджиите Курчо и Кокорчо...

Има апартамент в Рим за 2 млн.дали е постъпвал честно? Караджов беше кофчежникът на Костов .Що кражби имаше тогава от разородадената за жълти стотинки държава.

Ти само сгрешеното (нарочно) заглавие ли прочете?

Абе всеки говори от името на ЕЖК , К остов го оплюха щото беше неудобен на вафиотскити структори .

Костов/Санкин сам се оплю: "Ръкуване с перестройката" от Костов в Дело от 1990г. Продажбата на Нефтохим и лъжата, че преработва само руски нефт - https://corruptionbg.com/Sdelkata-Za-Neftohim Гласуването на амнистията на Станишев от Класната и Костов Костов - противник на валутния борд - https://bnr.bg/post/100801756/ivan-kostov-balgaria-trabva-da-izleze-ot-valutnia-bord ...

Костов отдавна вече не е костов.Проумя, че го използваха сакън да не се забарани бкп И Жельо омаяха белким ги остави на мира.

Прочетох заглавието и си рекох, че Мунчо пак се е изказал за нещо. Но не бил Мунчо, а Гроздан от малкото ДПС.

ЗАГЛВИЕТО!