Коментари - ”Грийнпийс” окупира обект на ”Газпром” край Благоевград | dnes.dir.bg
назад

”Грийнпийс” окупира обект на ”Газпром” край Благоевград

Петима чужденци и един българин, активисти на "Грийнпийс" бяха задържани, след като блокираха бензиностанция на "Газпром" край Благоевград. Акцията им бе в знак на протест срещу плановете на компанията да добива нефт в Арктика.

Обратно в новината

Коментари - ”Грийнпийс” окупира обект на ”Газпром” край Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама сондирането в Канада, Аляска и Гренландия си продължава ...

Ето тема за утрешната Лумпениада "Да спасим нашите братя от затвора" Всъщност, дали не е епо-добре да ги съберем заедно (В затвора)? Така и София ще заприличяа малко на град ...

Тези тъпоунгели що не окупират платформите в Мексиканския залив или по бреговете на Северно мори или Норвегия а си развяват коня тук.Явно руския гигант буди тревога в еврогиеските среди или в нечии евреиски глави.

ГРИЙН-ПИЙС НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА НОМЕРА НА ПЛАТФОРМИ В МЕКСИКАНСКИЯ ЗАЛИВ ПОНЕЖЕ ТЕКСАСЦИТЕ СА ИЗВЕСТНИ ЧЕ ИМАТ МНОГО "ЛЕК СПУСЪК" И "СЛАБИ БУШОНИ "

Комуноидните отрочете матросовски бранят интересите на азиатски болшевикистан, едно примитивно образование. Защо мълчите като пукали за поредното национално предателство - подаряването на БТК на мужикистанците?

Велегласна голташка въсеница! Бактисахме от асонанса на безотрадния ти апломб!Ти си аорист и безотраден! Бърнест блюдолизец градуиран като батакчия! Енцефалът ти артикулира необосновани апелации. Айде сега,като се правиш на потомък на френските холове,слагай зъбите,лапай пасираните зеленчуци и превеждай.След това ходи да се изакаш и нанкай. Ако не си послушен ще разберем.Нали знаеш че твоята дакелка е комуноид и не може да те понася? Всичко донася на Позитано!СЛЕДИМ ТЕ!!!!!!

това е следствие на политиката която водиха такива като теб,

Защо, защо. Що за въпроси. Защото си имаме работа с евреи. Ротшилд е спонсор на Гринпийс. И я ползва тази марка за мръсни поръчки. Дейностите, които си изредил, са последното нещо в света, с което евреи биха се заели. Ако е нещо да откраднат да слъжат, да измамят някого, там ги търси.

"Грийнпишшшшшш..."

Еврейски слуги и будали=Грийн Пийс.Едно от предните звена в системата за ограбване на света от "избрания" терористичен народ.

Гошко, че си бетонна глава е ясно. На Гошо Тарабата ли си кръстен? Защо не се гмурнеш отвисоко в плитък класенец!

Моше, на теб това повече е нужно. Но си избери кладенец край Хайфа, не в България. И какво търсиш майка си в БГ. Няма я тука, в Израел е.

Свято место пусто не бывает :) (свято място не стои дълго празно) Ако спрем да добиваме нефт в Арктика за там вече има опашка от желаещи!

В Русия не се шегуват с подобни зеленчуци ... Като начало - 2 месеца в прекрасните руски затвори, за осъзнаване. След това се проверява и преценява дали не са хамерикански шпиони за което се полагат над 15 год. изолатор. В най-добрия случай грийнпийсковците може принудително да се трудят 3 год., на чист въздух, в далечен Сибир ... И никакви пожарникари няма да ги спасяват

В повечето цивилизовани държави има работеща демокрация от горе-долу 150-200 години.В Русия минаха от монархия в комунистическа диктатура и сега в Путинизъм.И все още не могат да се цивилизоват толкова години след другите...

Господ да ни пази от американската демокрация :)

Е какво да направят руснаците?Да оставят тези боклуци да ги ограбват ли?Този слугинаж Грийн Пийс беше хвърлен да кърпи раната в еврейско-американския задник,която Путин им направи.

А за Норвегия защо няма протест, а? А за Канада и Аляска? Газпром работи в руски териториални води и тези боклуци са пратени там да съботират добива от ЦРУ.

Питай се и си отговаряй сам. Чука и сърпа кънтят в главата ти - чува се от километри

А в твоя дирник какво има?Най-новите IT открития и руло бизнеспланове ли?

Кажи бе нетаняху, какво искаш, налгни си парцалите в светите земи

И защо протестират в България? Да ходят да протестират в Русия. Но май нещо ги е страх там.

протестират в Норвегия - там от години се добива нефт и масово се замърсява точно флората и фауната на фиордите. Да ама там са янките и инглизите, та не им стиска.

Абе какво ме интересува някаква шибана Арктика, Газпром унищожава България.

Трябва да строим заводи.Само с келнери,адвокати,проститутки ,ретитутки и пожарникари доказахме, че не става.

Поне има някой загрижен за планетата. Ама това е, сам човек е слаб, но надигне ли се масата става друго.

За планетата или за парите на ротшилдови, акцията няма общо с планетата

В България има само червени злелени?!

Като протестират срещу шистовия газ и "колонизаторите" от Шеврон ,се подмокряте от кеф и екоактивистите са ви първи приятели. Сега като протестират срещу разрушаващите природата и колонизатори от Газпром,екоактивистите са лоши ,платени от империалистите и слуги на дявола...

Те пръста си не мръднаха да протестират срещу шистовия газ, недей да лъжеш. На тях Шеврон и другите им плащат да протестират срещу конкуренцията.

Тези не са ,ама родните екоактивисти с финансиране най-вероятно някъде от Изток протестираха...

Не се сещам за еко организация в Русия, що така? Или да си припомним СССР и техните планови извращения над природата... например пресушеното Аралско море!!!! А грийнпийс редовно атакуват и обекти на САЩ!!!

през 50-те планираха с наземни атомни взривове да правят водохранилища и да обрънат теченията на някои реки. Фантазьори.

Днес окупират колонките, утре взривяват тръбопроводите.

Тероризмът се сдобива с други форми. ЦРУ не спи.

хич.

Да дойдат и пред Министерския съвет, довечера , Много червени бокуци за чистене има ,

Не свързвай червеното с утробата на майка си,едипово комплексарче.

Оооо, батката е излязъл тук

Ако всички ги изчистите, какво правим, остават 300-400 човека в цялата държава. трудна задача.

80 % от населението с право на глас.

Вашта мама грийнпийска, значи добива на нефт в Арктика е опасен, а добива на шистов газ у нас не е опасен? Ето тук е уместно да се задава въпроса многократно КОЙ ВИ ПРАТИ?

в мама ти. И велоятно разчиташ на акции в Арктика.

А в твоята мама има нещо еврейско. Защо не ходишш на майка си у Израел. Какво търсиш в България, кой те е канил у нас.

Бе тия що дойдоха да протестират тука? Що не идат да протестират в Петесбург. ма нема да стане. щот там ОМОН ше ги натръшкат кат пилци.

Тея май трябва да ги пратим в с. Коиловци...

ЦЯЛАТА МАРА ВТАСАЛА ТА СЕГА И АРТИКА ЩЕ ОПРАВЯМЕ!!!!

А знаете ли че основни спонсори на гринпис са Ексон и Тексако / и двете американски/ Защо ли не ме учудват протестите им срещу Газпром

Тая дезинформация твоя ли си е или някой ти плаща за нея, като за активно мероприятие!?

Тези бензиностанции са на "НИС". А Аз Предлагам "Гриинпис" да се завържат за бензиноколконките на 'ОМВ" като протест срещу добива на шистов газ в Полша. Е, това с гриинпис" вече е чиста политика.

или пък на Шел поради разливите им в Мексиканския залив и северно море

"Грийнпийс" е финансирана от най-голямата петролна компания. Exxon. Естествено, че ще протестират.

Точно така! Или по-добре да ги пратим да протестират във Виена срещу добива на шистов газ в България

Ало, чужденците, имате си държави, ходете там да си протестирате. Май трябва да осъдим няколко лумпена. В противен случай всякаква сган ще се намъкне в България с такива простотии. Това е проявление на крайно неуважение към България като държава.

Отдавна е известно,че Грийнпийс" се храни от враждата между конкуренти, обслужва политически интереси и изобщо не се интересува от съдбата на природата на Земята. Палячовщините им вече не впечатляват никого.

Защо не протестират за най-голямото изтичане на нефт от сонда но "Бритиш петролиум". Защото платформата си е тяхна. Подробности: Нефтеният разлив през 2010 г. от платформа на БП в Мексиканския залив е най-големият регистриран до сега. Разливът е причинен от изтичане на суров петрол след експлозията на нефтената платформа Deepwater Horizon на 20 април 2010 г. Експлозията убива 11 души и ранява други 17. Изтичането изхвърля от 12 000 до 100 000 барела нефт дневно, което се равява на от 1 900 000 до 16 000 000 литра, и произтича от глава на петролен кладенец, намираща се на дълбочина 1 500 м.[2] Точният темп на изтичане не е известен и е тема на продължаващ дебат, тъй като Бритиш Петролиъм НЕ ДОПУСКАТ независими учени на мястото на трагедията.[3] Нефтеният разлив, получен при експлозията, покрива най малко 6 500 км2, като размерът му се изменя всеки ден според атмосферното време.[4] Учените съобщават и за големи нефтени количества под водата, невидими от повърхността.[3]

колко е глобата за разлива.. Ние щяхме да фалираме тотално.

Тези смешници, защо не окупират обекти в Австрия, Словакия, Словения и Унгария? Или там полицията не си поплюва много-много?! В България е разграден двор и всеки може да си прави каквото иска... дори да окупира частен имот?

А дано собствениците да ги осъдя за една по-дебела сума. Непременно трябва да заведат дело.

щото нашите ЕКОЛОЗИ СА ПУНТА МАРА! СИРЕЧ ЛЪЖЛЬОВЦИ!

Чета и се чудя: "Шестима чужденци-активисти...от Австрия, България..."

Тия пичове разбрали, че в България всеки ЛУМПЕН може да блокира кръстовище и те решили да блокират бензиностанция.

Странни хора. Протестират в БГ срещу Газпром. Да ходят в Москва да правят циркове.

Е няма такава държава. Настоявам новината да бъде разпространена по функцията на мевдународния обмен. До къде стигнахме. Срам ме е.

Ако беше по живково време щеше да има бой в милицията до посиране и три месеца в тухларната за да им дойде ум в тъпите тикви.

Теб така ли те "вразумиха"?

Не , но доста като теб и тия активисти вразумиха .

а така, мачкайте руснаците Гринпийс. Колко пари наливаме у вашата организация. Сега трябва да си ги заслужите. Мръсното Газпром на пияните мужици краде изконно еврейките пари. Йехова е казал, че всичките пари в света принадлежат на нас, евреите. А ние сме упълномощили нашите слуги американците да ги прибират и да ги пазят. Какви са тези полицаи, какви са тези червени лратуни, та се осмекляват да прекъсват нашия демократичен протест.

Русия се оказва корена на всяко зло... Почвам да си мисля, че ако Германия беше спечелила Втората световна война, сега светът щеше да е по-добро място за живеене.

Не моше, не Русия е корена на всяко зло. А вие евреите сте корена на злото. Светът ще стане нормално място за живеене ако всички държави ви игнорират и прекратят всякакви отношения с вас.

Бъдете си силни в Израел, какво търсите в България. Там се силете и си протестирайте.

възможно е, но само за арииците.

Докато не изтрием от лицето на земята Корена на Злото и престъпните му метастази в БГ -БСП/ДПС и Атака,нищо няма да стане! Респект за смелите момчета от Грийнпис ,последвали примера на Бойко с катинара на Белене и дръзнали да се опълчат на Путовата 5 предателска колона в БГ и бандитите от Газпром! Заедно сме силни!

Дреме ми за Арктика. Тия платени "активисти" що не протеституират срещу шистовия газ в България?

Немедленно разстрел на тези герберско-соросоидни твари!

Молодец!

Спасибо! На нас Арктика и екология-мекология не ни трябват! И двете за яденье, пиенье и такованье не стават!

Тия еко-активисти що не отидат да борят нефто-добива в Чечения, Азербейджан или Средна Азия? а добива на полезни изкопаеми в Африка? или Аляска? ммм ... май щото тия които добиват там си плащат на Гринпръц или туземците са сурови хората и от майтап не разбират?

Ами най-малкото защото държава "Чечения" няма.

Чеченская республика - Чечня съществува и още как. Субект на Руската Федерация е То и държава Средна Азия или Африка няма, ама какво ли и аз съм тръгнал на обяснявам нещо на гринпръцковец