Гриша Ганчев бе на разпит в националното следствие

Бизнесменът Гриша Ганчев се яви в Националната следствена служба по делото, започнало след т. нар. захарна афера.

Обратно в новината

Коментари - Гриша Ганчев бе на разпит в националното следствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кaкво стaнa със зaплaнувaното производство нa електрически коли? Зaтовa ли рaзбихa бизнесa нa Гaнчев?

Стига сте давали да се изявява това измисленото прокурорче Андреев.

ВСИЧКО Е "ОК" СЛЕД КАТО МОЖЕМ СВОБОДНО ДА КОМЕНТИРАМЕ НО НЯКАК СИ ЗАРАВЯМЕ, ЧЕ СЛЕД КАТО БЕШЕ ЗАДЪРЖАН ПО ТОВА ДЕЛО СИНЪТ НА ГАНЧЕВ, ТОЙ ПРЕХВЪРЛИ НЯКОЛКО "ВЕИ"ТА ПО Р.СТРУМА НА РУМЕН НИКОЛОВ-ПАШАТА И ДЕЛОТО СРЕЩУ ДЕТЕТО ГО ПРЕКРАТИХА....ТОВА НЕ Е ЛИ НЯКАКЪВ РЕКЕТ. НЕ, ЧЕ СИМПАТИЗИРАМ НА ГАНЧЕВ НО ЯКО ГО ВРЪТКАТ.

този трябваше отдавна да е в затвора а не да си купува свободата за 300 000лв. сега пак прекрачва закона и пак ще му целуват дупето

Това не е ли тази грозотия от нашата велика партия води ни! И я виж на кого е адвокат!Тази държава с тоз рядък човешки тип никога нямс да се оправи! Жалко за малкото хубави хора останали там!

всеки има право на адвокатска защита.

И всеки адвокат си има сфера от клиентела ;-). Когато видиш клиентелата на един адвокат, който се е въртял и в политиката, неминуемо си правиш почти 100% верен извод за групичката. БСП така или иначе е неофициалният адвокат на няколко вида мафии в България.

И Татяна Дончева си вади хляба от Олигарсите, да не ни хвърля после прах, като се прави на " ни лук яла- ни лук мирисала" / както се казва в една поговорка /

работата на всеки адвокат е да защитава интересите на този, който го е наел, а съдът решава.

АЦ съгласен съм ,че въпросната особа може да зашитава всеки по силата на професията си,но от призванието си на политик това е недопустимо.Там кака пее други песни,друг и е морала,други са и вижданията-явно поредната ДЕМАГОГИЯ НА КАКА,а това е от далечното минало на цигуларката.Започна от МУЛТАЦИТЕ и е на до къде я докара,но комуниста по душа си го намери-тя е отдавна ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!