Спецсъдът отказа да прекрати делото срещу Гриша Ганчев

Спецсъдът отказа да прекрати делото срещу Гриша Ганчев и още деветима въпреки усилията на адвокатите. Красимир Стефанов отказа да бъде страна в процеса.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът отказа да прекрати делото срещу Гриша Ганчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Спецсъдът отказа да прекрати делото срещу Гриша Ганчев". Ще го прекрати,няма къде да иде,само че е още рано. Първо по веригата трябва да бъдат раздадени кошниците с плодове, нали така?

Тук залогът е много, много голям - акциите на "Петрол" АД. Или акциите или ще береш много, много ядове - ДП??, ще те направя вратар на "Литекс"

Дано сме живи да дочакаме "риформата" в съдебната антисистема!! Дотогава е ясно - съдиите по делото ще станат собственици на хотелче по южното черноморие, хотелче в Банско, може и на фотоволтаично паркче, ако не те някои много близки техни роднини.

В България принципно виновни няма, а какво остава за богат да е виновен - това си е абсурд!

Много ми е сладък с тези пухкави бузки, на кака сладура, да го нащипкаш и изпапкаш ти иде. А той взе, че нас ощипа и изпапка на изпроводяк. Къде ли зоби сега, та е толкоз ведър, направо като руски олигарх с харвардска диплома по нета.

Грешка в статията , жужето не е собственик на Литекс , а на сесека .

Че те всички са обвързани и взаимно си пазят гърбовете да крадат,как ще застанат един срещу друг?ТЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ТУК.

И този е бил шеф на НАП.....:)

Започвате ли да разбирате Защо Ни Трябват докъм 10тина Терминатори виа Т2, Колега ?

Какво искате от един наркоман и пияница.

Опааааааа! И ся ко праим?

Което не става с пари-става с много,пари!

И сега естествено ще прекратят делото поради липса на доказателства.

Признавам, че вече нищо не разбирам!Абсолютно нищо! Как така ще кажеш веднъж, че са те заплашвали - а после - няма такова нещо! Аз ли съм малоумен, или...?

Бивш шеф на НАП отказа да е страна по делото срещу Ганчев Гриша Ганчев го е отказал.Да заплашат теб и семейството ти с убийство, и това да ти го каже една мутра тъпкана с пари, която яде "доматите с колците", при липсващо правосъдие и корумпирана полиция, как няма да се откажеш да свидетелстваш.

Гледам загладената физиономия на Красчо - и хич не ми мяза като да е изтормозен и загубил съня си от притеснения за сигурността си;о) Което ме навежда по-скоро на мисълта за сделка...

Сделката , според мен е да остане жив.Затова е толкова спокоен, не че има кой знае каква файда от хора като Краси.

'човека е направил къщички за пиленца - а пък вие го обиждате ! не така де.... бизнесмен патриот ехее

Г-н Ганчев е комунистически, руски, ДС бандит. Прогонил е много хора, за да си намести бизнесите. Не мога да му отреча че е по - добър бизнесмен от повечето ДС мафиоти, което не е комплимент.

Кой?! Гриша Ганчев и неплатени данъци?! Абсурд!!! Все едно Брендо и наркотици! Или Пеевски и източване на КТБ! Това е герберски тормоз над двигателите на българската икономика.

Изключи, моля, от "герберския тормоз" Пеевски - той, специално, никога не е бил обект на какъвто и да било тормоз;о)

Кухата да изключи и Брендо, и Гриша Ганчев. Изобщо да изключи всеки, който е готов да си плати на главната Мутра, назначена от посткомунистическия ДС-"елит" за да отклони България от пътя на другите бивши соц-страни. Затова след 25 години пак ще се се чудим докога ще продължава "прехода".

Именно, защото Гришата не плаща на Боко са тези циркове. През романтичните 90-те Гришата оперираше с парите на руските евреи, по линия на спортните му връзки в борбата. Затова Гришата не бе намесен и стоеше далече от махленските битки на групировките, преразпределящи българските пари. Гришата стана неудобен, при 2-рия Боков мандат. Боковине кукловоди хвърлиха око на китайската връзка на Гришата. А там са големи пари. Руснаците не могат да се намесят и защитят директно Гришата и днес се правят спектакли в съдът в опит да му вземат бизнеса, създаден с пари отвън.

Хора ! Българ(к)и от близо-и-далеч ! - с тия 'наште' - Оправия НЯМА . ---> Двустъпковата !!! това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички.

+ Нов Нюрнбергски у Нас !

На Нюрнбергския много от нацитата си ги прибраха Щатите и си ги отгледаха като писани яйца ... тук трябва като северните ни комшии и Чаушеско - в някоя класна стая и5 след 15 минути присъда и ... до стената в училищния двор!!! Училища поне бай Тошо доста ни остави - сегашните не успяват дори да ги закрият въпреки усилените им напъни!!!

Да, и сега да върне парите за разход на охраната, която му бяха прикрепили заради заплахата, дето сега се оказва, че не я е имало....

искат да осъдят човек койту наистина прави нещо за хората! без купоните за кремвирши които ни дава гришата, кво да ядем, асфалт ли ????? Остафка! ОООстаафка!!! ОООООСТАААФКААА! ОСТАФКА!

Красьо Въртолета се прекръстил на Красьо Шекера...