Грипната вълна в страната набира скорост, два щама ни разболяват

Китайската Нова година ще ускори разпространението на COVID-19, прогнозира Ангел Кунчев

Обратно в новината

Коментари - Грипната вълна в страната набира скорост, два щама ни разболяват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се въведе задължително боцкане за актвивистите и босовете на : ДПС, СДС, ГЕРБ, Продай България, Пълен Провал, Български заход, Републиканците на Цвъчко Цв. .. тоест за всички сащски политически проекти в България + джендърясалите, не0либерастите и агентите на чуждо влияние в медии, НПО-та, колониалната администрация така поне няма да се охарчваме за бракуване на ваксини ;) тоест поне едно полезно приложение на гореописаната измет/паплач, наистина, в обществена полза ;)

Я, Кунчо е жиф! А го беха погребали некои.

Антиваксърите какви са чувствителни като джендърите. В момента в който постнат в дира за ковид и са първи да коментират.

Затвор и доживотни присъди без право на помилване за бай Шиле, генерал Коронов, Кунчев и всички нещастни боклуци, бълвали глупости по тв, виновни за смъртта на маса хора - пенсионери и прочие...На кол да ви набият, ще ви е малко, изчадия адови!

Човече, успокой се! Ке добиеш инфаркт (или пък теле).

Боклук жалък! Трябва да гниеш ти и компания в затвора! Егати наглите копелета!

"По думите му не подлежи на съмнение, че имунизираният е много по-предпазен дори от преболедувалия. Според него ваксинационната кампания трябва да бъде подновена. " На 10.12.2022 е одобрена напълно за ползване ковид "ваксината" на пфайзер. Тоест вече може да се налага, като задължителна. Въпреки, че беше определено фазата на изпитание да продължи до края на 2023, което беше потвърдено вече и когато трябваше, да се представят доказателства за ефективност и безопасност. Същевременно в България, МЗ предлага промени в имунизацията, предвижда се създаване на Национален експертен съвет по имунизации като консултативен орган, при въвеждане на нов антиген в Имунизационния календар на България, съветът ще изготвя предложения за политики за имунизация, като при необходимост ще може да предлага въвеждане на нови антигени за задължителни, целеви и препоръчителни имунизации и схеми за прилагане на отделните възрастови групи. Но забележете, съветът ще предлага на министъра на здравеопазването типа на ваксините, които следва да се осигурят за неговото изпълнение за период до три години!

Не връщат Ковид. Той сам се завръща, както и всички сезонни и не толкова сезонни вируси.

Връщат го в новините и в общественото внимание с цел, да вкарат задължително набождане.

В Бг има много вируси, но битката между вируса-Кунчо и вируса-Казанджията последните дни е жестока, кой ли идиот от двата вируса ще спечели?

Чета коментарите по-долу и си мисля: Егати колко тъпанари има все още в България. И тях ли трябва да чакам да измрат, за да се оправим?

Направо ги изпревари, да не чакаш.

Геле, слагай си наморника и не искам да говориш. Тихичко, с наведена глава и покорно спазвайки правилата, които такива като тоя му задават. Няма бъдеще за овце като тебе, поне не трови и другите

Имам усещането, че този взима процент от всяка доза поставена ваксина.

Представител на България в рокфелеровата CORDS през 2001 става настоящият главен държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев (освен ако няма друг Ангел Кунчев в здравното министерство). По съвпадение, някои от представителите на другите източноевропейски държави (като например Албания или Хърватия) днес също са видни дейци в областта на публичното здраве. В София има две ключови сгради, наследство от подкрепата на рокфелеровата фамилия - Националния център по заразни и паразитни болести на ул. "Янко Сакъзов" и Биологическия факултет на Софийския университет на бул. "Драган Цанков".

Гриповете дойдоха заради мръсния въздух оставен от самолетте,кото летяха на макс седмицата преди коледа,около коледа, нова година. На решетки бяха следите. След като колите тровели въздуха,да не би самолетте да оставят в небето лавандула и рози?! Забранете тези самолети,които оставят отровни следи,те тровят въздуха,и разболяват хората. Грпа съвпадан с технте следи.

Добро наблщдение, ама не е само заради мръсния въздух! Винаги се пруска в такова време, спокойно и ясно, без вятър, за да може аерозолите да достигнат земята! Там, поради хубавото време , ще има повече излязли хора на разходка, които нищо не подозирайки ще вдишат заразата и готово! Не сте ли забелязали, че ТЕЗИ се появяват винаги, когато това вече е свършено, уж да Ви предупредят!

Ха-ха-ха ...

Боже, колко сте прости и двамата юнаци-конспиратори. Все някой ви трови и друг ви е виновен. А че пушите, не оставяте и ден без шльоковица, наблягате на свинско и винско, имате по 20-30 кг отгоре и куп здравни проблеми - а, това няма значение. Невежи и неуки цървули, които мрат от инфаркти и инсулти на 35-40 год. Професори по всичкология, а наздраве!

Слава на Путин ,че уби ковид истерията.

Уби я със задължителна ваксинация с най-скапаните ваксини - руските. Като бонус се ваксинира 3 пъти.

А не! Уби го с военната операция, на третия ден ковид го нямаше в новините, чак сега го връщат, за да наложат задължително набождане чрез доста измами.

Според този * "при по-топло време хората излизат повече, събират се на групи и вирусите се предават по-лесно..." А истината е, че вирусите се предават по-лесно при по-студено време, защото хората стоят предимно в затворени помещения заедно с много други хора...

Това продажно копеле, продължава да внася смут. Грипове винаги е имало бе циганин, ходи слагай маската и не излизай.

Този боклук защо още не е обесен

ПП и ДПС

Няма нужда да се чете цялата статия. Основното за което е целият зор е събрано тук: "По думите му не подлежи на съмнение, че имунизираният е много по-предпазен дори от преболедувалия. Според него ваксинационната кампания трябва да бъде подновена."

Пропуснали са да кажат деликатно как мрат като мухи тия с по 3-4 дози. Свличат се като ударени от гръм, ама нали е продажен педерас.

Кой по-точно е умрял? Аз знам за доста умрели от Ковид и за нито един умрял от ваксина, да добавиш малко пояснения?

Георги Коритаров, Ваня Костова, Радосвет Радев и много други...

Клиничната картина, която дава това, което днес наричаме COVID, е напълно различна от това преди две години. Тъй като COVID в момента не е COVID-19, това означава, че и ваксините, прилагани днес, не действат, тъй като са създадени за друг вирус, обясни доц. Мангъров. Той заяви, че днес, две години по-късно, става ясно, че прилаганите ваксини способстват, особено в млада възраст, за развитието на миокардити, автоимунни заболявания, тромбози, а случаите на внезапна смърт при ваксинираните зачестяват, предава БТА. С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания - 37%, Германия - 16%, Гърция - 32%).

Ако хапчетата беха измислени от преди 1000 години , до сега да се е затрила цивилизацията. Болницата е търговско дружество, лекарите са търговски представители. "Лекуват" симптоматично, докато симтона е самото лечение, а те го подтискат и така цял живот.

Много по-нормално взеха да звучат платените агитатори и плашила на вир0За. За съжаление две години толкова се компроментираха, че хората въобще не ги слушат или четат.

Не е това което беше. Делта има 10-тина пъти по-голяма смъртност от Омега.

Де да знам, в Германия си мрат стабилно... а са над 76% набодени и са с мерки...

Либерастия от чист алпийски въздух

Дано и двата щама да те хванат платен лъжецо...... Преди време беше на косъм от Св.Петър ама сега може да го посетиш.

Ваксините за грип са подменени с Ковид ваксини. Лекарите ги подменят зад гърба ви или в друга стая. Тези за грип се препродават .

12 военни самолети летят над България и разпръскват отровни вещества наречени химически следи ( Кемтрейлс).Овцете не вярват ,да вдигнат глави и да видят .

споням си тоя червей, как назобан с бустери до ушите, лежа 2 месеца в интензивното ... ако не беше едно от лицата на кампанията да го бяха оставили да пукне, както оставиха хиляди хора.

12 ноември 2021 Главния държавен здравен инквизитор доказа неправотата си Ставайки дума за бившия Национален оперативен щаб, влогърът го попита: "Къде изчезна Ангел Кунчев? Много хора питат...". "В болницата, болен от ковид, за съжаление", отвърна му Борисов.

понеже укрофашизма не успя и ще връщат ковида?

ОНЯ ДЕН ЛЕЛЯ РАДКА ГРОЗНИЯ ТРОЛ СЕГА ТОЯ БОКЛУК !!!! ................... НАБИ ЛИ СИ 40 СТАТА ФАКСИНА БЕ ЛАЙНАР???? ДА ТИ ПРАВИМ 40 СКОРО

гнидата локумчо пак се изходи и яко се разсмърдя. задника му не може да се затвори от бустерчета, сиреч кинти. идиот!

Каза свети Кунчо-ПЕТОИГЛЕН

Локумчев, отдавна не се беше появявал. Да не си карал пак някое леко кобитче? Колко бустера си наби, 4,5?

След онзи проблемния, не е ходил и на зъболекар. Убеден съм

Абе ДИР защо ме триете ,с това показвате ,че и вие сте с Боклуджийската мафия. Кунчев ,затвор за теб бе боклук.

Йету го пак,пак пак тоя . Нетърпимо е ! Махайте го !

Пак ще се ваксам с кеф! УРА! 424802384-я бустер ще си набода!

Имам една брадва.

Аз немам брадва, имам проста гьостерица !

Аз пък нямам ни брадва, ни гьостерица ама като ги видя тия влечуги от рода на баба Радка кьоравата, Гломб тромб, Перушанов, Локумчев, генерал Годжи и Бай Шиле и се сещам за една сцена от филма "Време Разделно" дето един рязан точеше един кол. Знаеш ли как ще им отива и тия изчадия да увиснат на един такъв кол за назидание пред народното събрание. Ей уроди събирайте цирковата трупа и се покривайте някъде, че дотегнахте на хората вече. Папуто (мангизите) свършиха. Който натопи човката в кацата, натопи я. Мндалото лопна. Не досаждайте повече, прекарали сме доста грипни вълни и тази ще прекараме без вашите назидания от телевизорите. Майната ви.

Е, че какви последствия има за тях, че да спират? Освен, че се обогатиха за сметка на здравето психическото и физическото, и живота на българския народ?

Едно си знаят,едно правят-български ''медии''. След огромния провал на мероприятието ковид,сега отново са достоверни. Този и другите шарлатани да се извинят на Мангъров и да се скрият.

Като видях този на снимката и прочетох заглавието "два ЩАБА ни разболяват"

фНИМАВАЙ какво си пожелаваш!