Пикът на грипа се очаква в края на януари

Започнало е повишението на грипните заболявания в Европа, пикът ще е в края на януари и началото на февруари.

Обратно в новината

Коментари - Пикът на грипа се очаква в края на януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някоя зима лабораторията, която пуска щамовете, ще вземат да объркат щама и тогава ще стане мазано.

И без глупостите как от студеното време си се разболявал. Вирусите не виреят на студено. Дори най-елементарната настинка се хваща от заразен.

все се чуда,защо грипните вируси се появяват края на есента,зимата и рано напролет-какво ге пуска тогава и ,какво ги спира през останалото време.За всеки случай да знаете-целогодишно люти чушки и чесън.Вино и ракия-за който може да носи.Да чукна на дърво,ама с тази рецепта за повече от 60 години не помня да ме е хващал грипен вирус,освен да не съм го забелязал.

Понеже сме 6 човека в къщи - изкарахме един грип току що всичките. 1. Грипът те поваля веднага с температура 39 градуса. Буквално за 2-6 часа те сваля на легло 2. Държи те 48 часа - два дена и две нощи с висока температура. Възрастни, деца . . . . толкова. Като по часовник. 3. Антибиотик Зинат и Аугментин не оказват ефект. Фервекс, ефаралган, упсарин - кратковременен ефект върху температурата.

Кунчев,защо по Социализма когато беше доктор нямаше грипни епидемии? Ходех си на училище и никога нямах температура,грип,хрема и други такива симптоми,а в аптеките нямаше противогрипни прахчета и ваксини? Вие сте в играта с грипа.

Лъжеш, че по времето на социализма не е имало грипни епидемии. Имаше и с много тежки последствия. Това, че експертите предупреждават, е с цел да всеки да вземе мерки за себе си, а не идиотите като теб да дрънкат, че някой ги пръска с вируси. Макар, че ако така е възможно да намалеят дебилите ще е добре.

Този смешник Кунчев, който хал-хабер си няма от медици..на, обслужва фарма мафията с реклама на ваксина против грипа. Всеки второкласник дори знае, че няма никакъв ефект от тази ваксина поради изменчивостта на вируса и неповторяемостта на щамовете. Ефектът е само за джобовете на производителите и за техните платени слуги като Кунчев. От дълги години този нелеп "експерт" сипе простотии, но очевидно го търпят господарите му, защото заблуждава наивните хора да си дават парите за нещо, от което няма никаква полза.

Напръскаха вирусите, за да купуваме лекарства от Световната Мафия !!!

И има повишение на диариите пак !