Грипна епидемия и в Благоевград

Грипът продължава да настъпва. След Перник и Пазарджик, грипна епидемия от 22 януари е обявена и в община Благоевград, затварят се училищата в града за 3 дни.

Обратно в новината

Коментари - Грипна епидемия и в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

децата ти дишат наи мрсен ваздух в европа, и за тях ето разработих следващiя мнного ефикаsен план 1. Mуттреси, и техни саперници да карат джипа в недея и по празници 2. Mутрите да слезнат от Tаиотиtе и да поткарат малките електромобили 3. A za които не исka да има и сопа, и нека ходи да се плаче, в Eвропа! боико ги владее тези прости неща! Tои, бате боико, ще спаси балгаря!

Лилето да прави траншеи с дезинфенктанти около София, та зер предпазим европейските чинойници от грипъ

А защо никой не вижда /или не иска да види/ връзката между мръсния въздух и респираторните проблеми?! Защо не погледнат сайтове като link където в реално време се показват въздушните течения и замърсяването в тях? Концентрациите от въглероден окис, двуокис и серен двуокис са показателни. Както и откъде идват- има един РЕК битоля, който е признато най-големият замърсител... А разни учили-недоучили обвиняват хората, че се отоплявали на дърва и колите...Не че няма връзка, но човек трябва и да помисли и после да предлага мерки срещу замърсяването!

Е, има си хас да не се случи и в Благоевград. Благоевград е вся и всьо. Там се случва всичко и всеки ден от там валят репортажи. По всички медии и ТВ канали. Благоевград е средоточието в България около което се въртят грижи, пари, интереси, събития... На 100 км е от София, ама си имат телевизионен център. Имат университет. Имат още един университет и то не какъв да е, а американски... Футболният им отбор играе на стадион който прилича на селско игрище, но е абониран за А група. Софийските парвенюта все към Благоевград летят през уикендите, масово и към Банско и Сандански - другите две задължителни топ дестинации за мутрите и мутроподобните. Като че ли останалата част на България е пустиня. Градове като например Сливен, Ямбол, Шумен, Кюстендил, Хасково, Търговище... не струват нищо пред Благоевград. За тях по медиите почти не се говори. Макар, че имат далеч по-състоятелно минало от прашното и никакво селище отпреди няколко само десетилетия.

Повечето от написаното е вярно, по история обаче си лаик (не казвам , че имаш вина за това!). Между впрочем средната заплата в Благоевград е една от най-ниските в страната . На второ място от зад напред , след Видин.

Десудаба, между една средна работна заплата и Историята няма никаква връзка. Чукай на Гугъла и чети за миналото и настоящето на българските градове и сравнявай!

Грипната епидемия настъпва през южната ни граница ,Благоевград падна - Но нашите опълченци от МНЗ геройски защитеват Кресна и кресненското дефиле , очаква се подкрепление ,ще устоятли ? Дааа, те аса калени бойци в битките презвремето .

Мед им капе на фармацевти и журналисти да плашат народа с грипа по това време на годината. От месеци са затътнали как грипа таз година закъснявал и най-накрая, видите ли, настъпвал и превзема град след град... А по тв програмите все по-бързо и по-бързо, с нескрито удоволствие повтарят рекламите за фалшивите си илачи. А от народните средства, започнати навреме по-добър лек няма. Моето лекарство е пчелен прашец - евтино, вкусно и ефикасно!

деер

ГРИП - няма,няма и отново няма! Фармацията пирува, докато ви облъчват с глупости! Паразитите с медицински дипломи си пълнят гушите! Търсете "лекарите", за да сте винаги здрави! А, за това , което наричат "грип", " настинка", "фарингит", "ларингит", "пневмония", "бронхит" и т.н. се лекува или профилактира на 100% с овлажняване на носа и турбулиране на носа със синусите / по-известно като надуване на ушите/! Когато ви поставят диагнозата менингит и кажат, че детето е много зле и ще умре - пръснете " Назонекс" и след 15мин ще се оправи , за да продължите с водата в носа! и незабравяйте, че лекарят лекува, а не ви държи болни, за да е на хранилка!

Луд. Болни е имало от както има хора и далеч преди да има фармацевтични компании. А докториоте не са опрели да те лекуват като няма нужда - пациенти си имат постоянно.

деер

И аз това казвам- постоянно на хранилка, но това не са лекарите!

Ако си надуя (турбулирам) достатъчно силно ушите, мога ли да си пръсна тъпанчетата?

Бях далече от София когато внучката ми 3 г която беше с мен вдигна висока температура. От снаха ми разбрах че всички деца около тях в София са болни от грип и ги лекуват с антибиотици Понеже нямаше лекар започнах да масажирам ръчичките на детето и гръбчето поне по 30 минути понякога и повече Освен това и давах чай от живовляк с мед и лъжица ябълков оцет. За около 4 дни детето беше отново здраво и енергично без никакви лекарства

Аз от 5 години се ваксинирам и грип не ме е удрял.

Браво! На всички ни падна камък от сърцето! Мислехме ги денонощно твойто дете, снаха, тетка ти стринкя......Хвала! И ако има нещо друго около родата, пиши, не ни жали! Всички тръпнем и преживяваме твойте проблеми като наши!

Само простия не чува опитния

А в София няма ли да обяват грипна ваканция,като цял Перник идва на работа тук

глипна вълна има само в главите на фармацефтичната мафия! Няма повече болни от нормалното в училищата и на работа... как си го измислиха? зима е все пак!!!

Не е точно така. В градината на дъщеря ми( В София) от 32 деца( обикновено 25) в момента посещават 6. Кошмарно е.