Грипната вълна ни ”удря” в края на януари

Започва да се заражда грипна вълна в Западна Европа, обикновено така става всяка година. Най-висок процент положителни проби има в Дания и в Холандия за сега. Ако така се развиват нещата, към края на месеца или началото на февруари грипната вълна ще достигне и до България.

Обратно в новината

Коментари - Грипната вълна ни ”удря” в края на януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той посочи, че грипните щамове, които се очакват в Европа и у нас, са и тези, които бяха ПРОИЗВЕДЕНИ от Световната здравна организация и за която бяха пуснати противогрипни ваксини. Това са щамовете Виктория и Калифорния. "Виктория" е от типа А (H3N2), а "Уисконсин" е от типа В.

Пак ли ще ни лъжат да си слагаме ваксини?

Да,с тази платена статия ни предупреждават,че след няколко дни ще има пак платена за това как е наложително да си купим ваксини-иначе - мор

За идващата грипна вълна информацията е вярна, но ваксините може да са по-опасни от самия грип.

Вече изчислиха ли пелчалбите си от новия вирус и ваксини?:)))))))Предполагам вече хората разбраха,че който ги "мори",той се прави и на спасител!Една от мафиите,които никой не гони....

вирусът съвпадал с прогнозирания от СЗО.... т.нар. "самосбъдващо се предсказание" :))))) смешници

ЧЕСЪНЪТ е естествен унищожител на ВИРУСИТЕ. Поддържайте си имунната система в добро състояние и грипът ще мине леко и ВИЕ ще придобиете ИМУНИТЕТ (ако изобщо ви хване). Хапвайте чесън, лук, туршийки, вино, ракийка, пържолки и т.н. и НЕ СИ СЪСИПВАЙТЕ ЗДРАВЕТО С ВАКСИНИ И НЕ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБА НА ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ. Весела и здрава нова 2013г. година.

във всяка ваксина има заразаи всеки ,който има време да погледне филмите за ваксини в youtube!

Откога и завършилите право започнаха да дават здравни съвети. А д-р Кунчев да не говори общи приказки, само колкото да се каже, че е взел отношение. Той трябва да каже държавата каква превенция извършва. О вярно - никаква. А иначе някоя баба би дала по-добри съвети за превенция, от съвета да се ваксинираме. Хайде стига сме плашили гаргите, без да имаме нищо на среща освен икономически интереси. Д-р Кунчев се изчерпа, повтаряики все едно и също изречение. Друго няма ли какво да каже.

Ваксините са изключително ПОЛЕЗНИ само и единствено ........ за производителте на такива :) !!!Жалкото е ,че има хорица ,които се поддават на натиска и тичат да се ваксинират.

Мисля ,че може да сме беден народ но не и тъп. И тук коня е пред каруцата,първо да решим кои грип да се пусне ,после ваксинка и хайде великите гадатели са на ред кой грип ни атакува. Е стига вече простотии.

sawo

Никаква вълна не ни удря - стига глупости.

и,как разбраха че в края на януари ще започне тази вална???????????? и нека пласирането на ваксините започне сега. то както щамовете носят американски названия то сас сигурност л ваксините ще са техни. та *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еее, пуснахте ли най-после новата партида? Айде че нямаме търпение да видим какви изненади ще има от нея. Макар че миналата година нещо не се получи, нямаше много болни и определено оборота не вървеше толкоз.

Гръм да ви "удари", стига сте плашили хората.