Грипът води до висока смъртност, предупреди национален консултант

Всяка година през зимния сезон грипът причинява епидемии, свързани с висока заболеваемост и значителна смъртност, като в ЕС умират средно 40 000 души. В същото време имунизацията срещу грип е много подценявана.

Обратно в новината

Коментари - Грипът води до висока смъртност, предупреди национален консултант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им трябва противогрипна ваксина, а нормално и балансирано хранене и да могат да си позволят отопление през зимата. Ако хората над 65 можеха да си позволят да се хранят добре, нямаше да имат толкова съпътстващи заболявания и да са податливи на вируси. Ама тая рупа ли рупа. Колко ли са и платили фармацефтичните гиганти?

"до 90% от смъртните случаи са при хора над 65..." - еми посъветвайте възрастните да се ваксинират тогава, защо напъвате да обхванете цялото население!

Пълна манипулация на населението. Кой знае какво получава в замяна от фирмите вносители на противогрипни ваксини....??? Грипните щамове се изменят и ако в Сърбия или Гърция е един , то в България е съвсем друг понеже е мутирал!!!! За каква ваксина става дума ГОСПОЖО НАЦИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТ???? Или става дума за бизнес?????

Изразявам поредното си безспокойство от факта , че отново ни манипулират - и то забележете от кого !? - Само казвам , че грипния вирус е силно изменчив , така че него ваксината не го достига , само ще го погадаличка - Алооооо , ще уморите народа нииии !. . .

Бизнес!!! И странно- за хората над 65 г.,е,стига со живяли,де.Пенсии ще ми вземат,държавата ще ощетяват! И къде се казва,че хора със спецефични заболявания ще трябва да се ваксинират и няма да имат допълнителни проблеми от самата ваксина?

Да бе да.Всяка година едно и също,важното е паника и стрес да се създават,за да тръгнат и другите лекарства освен ваксините!

Мдаа. След вчерашната статия за откази от ваксиниране започва атаката!

:) Почна се, наистина. Нито един от цитираните "експерти" не е педиатър. Ако беше, щеше да знае, че педиатрите са против грипните ваксини. По вече отдавна ясни причини. "Националният консултант" е жена, която от години упорито пробутва ваксините си на мало и голямо. Всъщност те не са нейни, а на нейните спонсори ;) Ярък пример за продажна душица...

Почна се.

Фармацевтичната мафия не спи, трябва да се прилапат няколко милиарда...