Волгин: Да превръщаш в идол Григор Димитров е нисък интелект

Известният журналист Петър Волгин провокативно определи масовата гордост от успехите на тенисиста Григор Димитров като признак на "много нисък интелект".

Обратно в новината

Коментари - Волгин: Да превръщаш в идол Григор Димитров е нисък интелект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪЛЕН НЕЩАСТАСТНИК.......

Предлагам, кой където и когато има възможност да подарява на г-н Волгин топка за тенис, да си я тупка!!!

Изобщо не ме интересува дали някой си Волгин, Христов и пр. изказват мнение за нивото на интелект. И непредубеден човек е достатъчно да прочете коментарите или да види само броя на коментиралите, за да достигне до плачевен извод за нивото на мисъл в България! И това не е плюене против България, напротив - това е сигнал за опомняне, който очевидно среща дебела стена. Когато "цара" ви казва, че чипа е сбъркан, или "вожда" ви казва, че сте лош "матерял" си е ОК, а????

България обича и подкрепя Гришо, а убитаци като Волгин цвърчат от кошчето! Само паметниците на съветските сатрапи са достойни за възхищение и почитание от превъртелите алкохолици, дето живеят 100 години назад. Що за човек трябва да си, за да се кланяш на палачите си и да мразиш успелите си сънародници?

Има много педери, но само един е Волгин! Що е рублофил-путлераст все гавно, но само едно е Волгин! Единица за гнусотия и безродничество - Един Волгин!

Волгин е човек на Истината в ерата на фалшивите новини

ПЛАТЕН ЖУРНАЛИСТ. Няма смисъл друго да се коментира.

До Волгин и сие, Само да ви кажа, не че ви интересува, но Димитров (не Георги), играе сега срещу Пабло Кареньо Буста. Георги отдавна е извън играта :)

Volga volga mat rodnaia, volga ruskaia reka...

и аз...Видя се ,че тъпите ДЕСНИ конкуренти не ВЪРВЯХА......Освен,кражби ,обвинения към другите и присламчване към издигналите нещо да са постигнали????

Волгин,виждаш ли сега колко си прав,като твърдиш че ДЕСНИТЕ КРАДАТ!!!!!Всичко КРАДАТ----дори и СЛАВАТА НА ГРИШО!!!!!Понеже си нямат своя гордост за България///ПОСОЧЕТЕ ЕДНА КЛАСАЦИЯ////винаги крадат от другите,дори и СЛАВАТА НЕ ОСТАВЯТ НА Гришо----и те да се намърдат там.....И както винаги са готови да убият за кражбите си.

По-добре е да ни занимават с Григор, отколкото със силиконови кифли. Поне децата имат идол, който могат да изберат да следват и да постигнат успехи в живота. приползнаването на кифли като идоли сериозно изкривява действителността на младите.

жигулин, жигулин... пак си пил менте бояршник...

Волгин е грозноват себичен комплексар! Той обича само себе си, като всеки объркан БКП фен и не може да си представи, че българите се радват на успехите на друг човек! Гришо е симпатяга, успял българин, който обича България! Българите обичат Гришо!

до кога,ще я показвате,бе?

Този нещастник Волгов е способен да яде и да сере само, той дори и за чеп за зеле не става!!!

За този манипулатор и долнопробен дрънкалник не трябва изобщо да му се отрежда място в медиите, а вие му показвате грозната муцуна вече седмица и му отделяте 20 страници???

Признак на пълна липса на интелект е идол да ти е Путлер!! А какво да кажа за дебилите чиито идоли са Иво Христов и Волгин! Там положението е потресаващо! Това са хора които са основна таргет група на телефонните измамници! А Гришо мачка отново и е далеч преди руските "ракети" ! Това ли е болката на Волгин?!?! Първото руско знаме е на 37-мо място а тоя хаковски келеш е #6 и напредва!!! Боли ли рублофилчета, боли ли като усетите хасковския х.й?????

хехеехеехехе дайте дърти какички

Миша Зверев отпадна и няма да играе срещу продължаващия напред Гришо. Понеже англичаните похвалиха Гришо, русначето излетя от турнира и русофилиите веднага да ни накарат да плачем. Наведете глави драги сънародници, руснаците искат да плачете. Руснак е всеки, който защитава руската позиция, казва, че обича Русия, предава българите на руснаците. Затова знайте, руснаци са всички, които ви мачкат и искат да страдате, за да има щастие за руснаците. Волгин- лице избрало по своя воля руски псевдоним- руснак. Няма какво да се заблуждавате. Руснаците ви убеждават, че не сте хора, че нямате държава, че сте роби, че сте бедни и вечно трябва да се подчинявате на Русия, че трябва да страдате ако Русия страда. Вие ще бъдете жертвата в името на руското щастие искате ли? Когато произнасяте Русия, знайте че тъпчете името България.

Товарищ Волгин, вы обос*ались.

толкова сериозно да се взема другаря волгов,ладов и запорожов не бива, да му спомня едно негово уволнение и реакцията на нас-слушатели и зрители, но явно сме го надценили и сега се е самозабравил, но Гришо е готин и велик българин ,цял свят го знае и споделя нашата национална радост, пък волгата да си гледа работата, света не знае нищо за него и усетил, че е никой реши да се изцепи,по-полечка да не се пръснеш от злост

Деконструкторът беше деконструиран тотално- и морално, и интелектуално.

Амчи те и кучатта на село знаят че тоя е руски кавалин

Петърчо,явно си в 80-те% ,брат. Отявлено при това. Нищо ниско интелектуаелно няма в това,българите да се радват и да се гордеят с успехите на един млад и кадърен сънародник. Освен безспорният талант,за да се постигат такива резултати,се изисква страшна воля и мооооого труд.Тенисът е адски труден индивидуален спорт.Мачове от по 2-3 часа,сам на корта,без миг отпускане или почивка.Иска се концентрация,воля,творчество,глупако Волгин.Не съм очаквал такъв водевилен,жалък коментар от теб. Всъщност,ти,като гоУем интелект,какво си постигнал в тоз животец твой!? Браво на Григор! Дребните злобари не могат да ми развалят настроението от успехите на този млад българин.

А на Волгин "високият" интелект пречи ли му да се изявява като добре финансиран национален предател, откровен лъжец и путинофил?

Типично за руската сволач,важни и надменни,руски боклук!

Съвсем скоро, когато се види, че БСП завзема заслужените 16%, тогава 86% дебили ли ще намерите? Повече от ясно е, че от тази държава се бяга със 100, явно Волгин работи за скорост от 150! Един тенисист се справя добре и никога не е виждал В, но В казва колко тъпо било да превръщаш Г в идол?! Ти ли ми натискаш копчето за дистанционното? Да не би да държиш дистанционното на телевизора ми? Чакай бе хуй, защо досаждаш? Я върви да си евеш майката, тъпанар нахален!

... ку.чо, 16 + 86 са 102... фани се гръмни...

цитат,,,абе тъпанарнахален,чакай бе хуй-що не вървиш да си ебеш путката майна,,,...../гумата/....Е и точката на гумата.....

МОЯТ ИДОЛ Е САМО ЕДИН ИВО ХРИСТОВ ЗАЩОТО САМО ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА КОЯТО МНОГО БОЛИ

Волгин и всички гупаци тук ..какво ще кажете за поредната победа на Гритор.Жалки групаци

Дебилите ще кажат , че Гришо е слросоид и ще наблегнат на препарата за чистене на баня :))

ъъъ...дебил си е чизззт, прозззт и не може да говолли.Чудя се този Григор нормален ли е? Според мен НЕ!!! Намерете му булка.

Не спират да плюят България и Българите -Духовни педераси, като Волги и Иво Дебила, гейови булки като Йончева и руски травестити . Дразнят се че България е част от обединена Европа , а мамашата им е натикана в ъгъла ...

Волгин е дебил 6ти Дан по скаката на проф. Иво Дебила

умен човек.

Не, той е с най-високо интелект, разбира се след вожда и учителя ДИМИТРОВ!

Вие упорито преследвате своята линия, и както ще покаже времето - напразно. Неконтролираното и необяснимо чувство за злост ще Ви съпровожда, докато Ви приберат в психиaтрията. Там ще се погрижат за Вас.

Беше умен..сега е зявистливец

"Всеизвестния" журналист, с фамилия, завършаваща на -ин, за който не бях чувал до вчера, бил дал мнение, което отразява изцяло същността на чернодраскачите, отдавна изместили журналистите. За тях е нещо нечувано вредно да има хубави вести, повдигащи духа на българина. На всяка цена трябва да му намерят кусур на човека, ако не успеят - както е при нашия най-добър тенисист - дай да ударим още по-подло: да изкараме, че от герой го правят идол. Как така ще изтърват нещо хубаво да зарадва българина? Как постъпват нормалните хора? Пример - на световното по футбол в Бразилия, когато на финала германците пометоха бразилците се оказа, че след възторга от победата германците - населението - са увеличили БВПто си с няколко милиарда за тези няколко дена. Позитивизма, когато е в рамките на нормалното, е нещото, което освен на самочувствието и здравето, помага и на джоба да е по-пълен. Противоположното: чернодраскачите, освен, че увреждат народа ни психологически, допринасят и за материалната мизерия. Нека в този случай да се поучим от германския пример и да игнорираме поредния чернодрисец - волгин.

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

До Волгин и сие, Само да ви кажа, не че ви интересува, но Димитров (не Георги), играе сега срещу Пабло Кареньо Буста. Георги отдавна е извън играта :)

Преди време изблизах Цвета. Беше ми неприятно. Проста, суче се, вири туй-онуй, нищо. И отзаде е зле. Говори за някакъв дебел "генерал". Има емоционални разочарования, които правят дните й тягостни. Признавам си, не успях.

Разбирам ви. Или поне се опитвам, но не мога да Ви помогна! За Вашата лична драма се обърнете към психолог специалист.

Имам въпрос ,нямам фейсбук но искам лично да напиша на Волгин,че дължи извинение за това изказвяне. Дайте координати..!!!! Дребна душица си волгине ,първо пожелай успех на един човек който е в състезание...Падна много ниско,имах друго мнение за теб...жалко

би ли ми направил една тръба, а?

простотия простотия

Просто не мога да повярвам на простотиите които чета..Толкова прости и завистливи...това ли е българинът?

Хубави хора: Ненчо Бойковиста, Иво Инджев, Лора Крумова, Руд Колева, Жана Дюселдорф... Иво Инджев, неприятен лисугер... ако се изкажеш в сдухания му сайт за нещо, което му пречи, веднага ти пуска имейла, за да могат десетината му последователи да те ръфат... гаден доносник си иво инджев.

Дришо е ВЕЛИК и Шерцингер му подхожда......!!!!!!! Ментално увредени........

Това е абсолютен пример за българска проснотия и злоба. Да кавваш длишльо на Григор ,човек който с труда и таланта си е ва 10 на най-добрите сполтисти ..жалък дришльо си ти при това завистилив. Волгин трябва да се извини за товя изказване.

точно длишльо!!! ++++++++++

Ментално увредени сте вие.... Поклонниците на северния цар и орките му.

си живеят живота спококйно.................

Явно Волгин се ядасва че той няма това попадение в сметката си..ясно е..

коя е тази rоssi, бе? Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек не завършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова.

666 волгата е уникат

Hямате си представа колко е прав Bолгин,и няма как да разберете защото сте 80%"българи дебил юнаци"

дебил си ти..А Волгин да слезе малко от извисения си интелекнуален дух .че удяли дъното товя изказване. Григор ми харесва,не ми е никакйв идол..

Григор игра за България! Ама друг път...

кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркате? Време е да преминете на инжекции, явно хапчетата не ви действат, а и дразнят стомаха ви... Поздрави, доктор Стефанов.

За пръв път прочитам това и съм в шок.Харесвах Волгин ,но таза простотия е върха ..Отдавна сме нямали такъв спортист и успех в този спорт..А Григор е наистина с много хубаво излъчвяне.,красиво момче..и най -вече достоен и добър в поведението си..падение падение...Волгин

Гришо е Дришо! Волгин е прав!

Волгин наистина е прав!!!

човека с показателната фамилия волгин няма дори и "много нисък интелект" Нещастник, мразещ българското във всичките му форми.