17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ни е пандемията , та сега и това диване отново. При това в ролята си на обвинител видите ли . Що за тъпотия е това ?

"Простият и удобен факт е, че ако искаме да изпълним обещанията и ангажиментите си от Париж, трябва да спрем субсидиите за изкопаеми горива . . . сега", каза Тунберг Само че според международен доклад за въглеродните емисии. САщ се справя в пъти по добре от всички нации в парижкото споразумение заради собствените си ограничения и мерки. Тъй като американските мерки са далеч повече и по тежки от парижките! И заради това Тръмп оттегли Амепика от споразумението, а не защото не вярва в глобалното затопляне. Тъй че ако Джо изпълни обещанието си ще закопае доста сериозно Америка, най-вече някой от щатите чийто основен поминак е въгледобива! Грета като толкова се е загрижила за това нека да отиде в Китай и там не им се репчи! Защото когато Китай влезнаха в парижкото споразумение отвориха 20 нови теца, работещи на Въглища!!!

Този изрод още ли е жив? Чувал съм, че тези със синдрома на Даун не живеят дълго.

Я ми елате на Ивановден или Трифоновден да ми покажете Глобалното затопляне! Ама да не сте по бански, еий...!

Ако намери кой да я мандръса ще се оправи. Сега е злобна и напрегната

И това ще стане.

Това улавото, няма ли си родители, да я напляскат и да я пратят на училище или в психиатирия. Откога децата взеха властта?

Гроздето кисело май, а? Голяма завист те гони, защото е успяла докато ти си блял.

Е, гаа ти "успеха".

Историята не държи сметка никому, освен на победените, независимо дали са воювали за справедлива или напротив кауза. И доколкото хората няма да потърсят отговорност на виновниците за климатичните катастрофи, то дано наистина има Бог, той да им донесе сметката!

Патка не знае ли ,че вероятноста изкуствения интелект или метеорит да онищожат земята е по вероятна от измисленото затопляне. И да не знае защото почти не е ходила на училище. А в допълнение с дремещия вулкан под скалистите планини крякатето и става съвсем безполезно.

Ама не ти попречи да даваш мнение. Онищожи? Ти сериозно ли? По вероятно? Ти сериозно ли?

...оничтожит

Да не свършиха парите, че 12 месеца ни няма'е никакви. Не че тя харесва шарите, но обича да се вози на еко яхти за милиони. колко такива еко активисти има и в БГ в Карлуково, ама нямат яхти.

На мен като ми е топло от климата, не ходя с шапка, дебели яке и шал...

Това девойче има нужда от специализирано психиатрично лечение. Спрете да го инквизитори с участия по разни форуми! Това съвсем го подлудява и диагнозата се задълбочава...

Отношението към ТОВА същество е еднакво негативно в целия свят. Проблемът е че заинтересованите поддържат медийното и присъствие, а смелите да се опълчат срещу това са малко. Само Тръмп демонстративно отказа да се ръкува с НЕЯ. Преди нашата е имало други цивилизации на земята, колко не е известно. Доскоро се смяташе че причината за самоунищожението им е достигане ерата на ядреното оръжие. Все повече си мисля че извеждането на преден план на т.н. ЛГТБ..., и психо като Грета, ще унищожат човечеството по ефективно, особено пък ако се докопат до т.н. ядрено копче. И нека не ни дават примери с Жана д'Арк, която също "чувала гласове", но повела народа, и спасила Франция.

Докога ще го показват това некомпетентно създание. На 18годишна възраст вече трябваше да е предложила нещо конкретно

Това НЕЩО най-накрая родителите му (ако има такива, защото аз лично мисля, че е някакъв хибрид между рептил, марсианец и сухоземно), не го ли вкараха най-накрая в училище?

ЧОВЕКЪТ, КАКВО Е ТОВА. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Цялата човешка история се състои само от чудовищни престъпления, човекът СРЕЩУ човека, човекът СРЕЩУ природата. Какво е правил човекът досега. Защо той се СТРЕМИ да оцелее. Това човечество е тук вече от 10 хиляди години и какво е направило досега. Може ли човекът да оправдаете престоя си на Земята с това, че творчески е обогатил живота си. Дали той е станал по-щастлив, по-мирен. Нима човечеството се е променило към по-добро. Какво друго е правило човечеството през тези 10 хиляди години, освен: убийства, зверства и все в името на красиви и благородни думи-лъжи: в името на идеологията, в името на религията - йерархии, в името на задължителното "образование", в името на фашизма, в името на социализма, в името на "демокрацията" и "свободата", в името на държавата, в името на закона, в името на ЛИДЕРА, в името на обществото, в името на мира и сигурността, в името на красивото райско бъдеще. Вижда се, че човечеството ИСКА да убива и да разрушава, като си търси умствени оправдания за това. Всичките държави и институциите в тях, ВСЪЩНОСТ работят във вреда на човека и бъдещето му. Човекът произвежда изкуствени продукти като: държави, закони, идеологии, задължително "образование" (програмирането ти чрез постоянни задължителни различни вербализации - език, лингвистика, "държави"), религии - йерархии, наркотици, епидемии, оръжия за масово унищожение все неща, които ДЕФОРМИРАТ и унищожават хора, а човекът с неговия извратен мозък твърди, че това е прогрес. Може би ТАЗИ човешка раса ще бъде по-добре да се самоунищожи или да бъде унищожена. Може би на цялото човечество ВЕЧЕ не му остава много време, за да има ВЪЗМОЖНОСТ да оцелее. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ...

Горкото! Това е сбъркано дете! Не знам защо не го лекуват,а го поощряват да върши неща неприсъщи за възрастта му!

Изчадие адово! И смъртта на толкова много хора не успокои този изрод!

Слънчевата система премине през някой прахов облак и всичко се позагрее от триенето с праха - "активистите" какъв вой ще нададат! Ами ако случайно се доближим до Центъра на Галактиката? Тогава к'во пра'йм?!

Имаме типичен синдром на безчувствената *агина. Тук се сблъскваме обаче с особено тежък случай. Препоръчва се редовно следене на вътрешната температура с кожен термометър фи10, ежеседмично смазване и прочистване с кожен шомпол със същия диаметър. Иначе туй нящо ще става все по-зло, истерично и свадливо.

ИК - да го пази! :)

То туй, много грозно

е гениално. Преди беше затопляне, сега е промяна Понеже затопляне няма, промяна е яко защото всичко е промяна: по- хладна пролет? Промяната на климата. По- топла пролет? Промяната на климата. По- лека зима? Промяната ма климата. По- сурова зима? Промяната на климата. И така до безкрай Наистина ми е жал за това тъпо чаве което не осъзнава как е използвано

червено, оранжево, жълто - като за идиоти...

Горкото момиче

Климатично-фанатичното пуделче няма да спре да лае, докато не се напълнят добре джобовете на зеленясалите й поръчители

Майка й и баща й са за ,,такованье,,.

Да бе ! Да се пръкне още едно такова !!

За доброто на човечеството - и на родителите ѝ, и на нея, трябва да се забрани да се таковат по какъвто и да е повод!

Това вече нали е пълнолетно,? Е, може да се "чеши" .

МирясанАма всжни е фа е с някой надарен нигър.

там може да се прави на ощипана малолетка, на която "са ѝ отнели детството" мръсните гадини...

Това не е вярно. В 31 щата е 16 (Alabama, Alaska, Arkansas, Connecticut, Georgia, Hawaii, Indiana, Iowa, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, North Carolina, Ohio,[a] Oklahoma, Pennsylvania,[b] Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Vermont, Washington, and West Virginia) ... има 6 щата където е 17 (Colorado, Illinois, Louisiana, Missouri, New York, and Wyoming.) ... и само 13 щата където е 18. (Arizona, California, Delaware, Florida, Idaho, Kentucky, North Dakota, Oregon, Tennessee, Texas,[c] Utah, Virginia, and Wisconsin)

Lud umora njama

Тази вече не е дете а пълнолетна,няма ли кой да се прежали да я ......барем да едно дете да и направи ,че да се спре с глупостите които ги дрънка.

Сакън!

на изродите трябва да им бъде забранено да се възпроизвеждат! Хем ще харчат и по-малко от ресурсите на планетата...

Само да попитам тази как има възможност да си позволи да пътува кой плаща и като пътува този самолет замарсява въздуха тия дрехи където ги носи също са замърсили природата за да ги произведат , разбира се че природата трябва да се пази но начина да се използва едно дете за да измислят нови и нови еко такси и някой да стават още по богати това е извращения с всички нас а не опазване на природата

Зад нея стои огромно климатично лоби. Имат и искат много, много милиарди, нищо няма да ги спре.

милиарди кожени инжекции отзад...

Тази година нещо не им се получава "глобалното затопляне" - април месец сняг и студ. Има много по-сериозен и належащ проблем от "затоплянето", това е замърсяването. Днес гледах филм за пластмасовите отпадъци, които буквално ще ни погребат. Филипинските рибари вадят от мрежите си 60% риба и 40% пластмасови отпадъци. Само 2% от пластмасите могат да се рециклират (дори теоретично). Къде са еколозите, защо още не са задължили всичко да се опакова в стъкло, хартия и алуминий - материали, които наистина могат да се рециклират? Въглеродния двуокис ли е по-важен?

могат да се рециклират без проблем, да се превърнат в дизел или да се изгорят в тец-овете микропластмасата е инертна и не е проблем проблем са всичките лекарства и пестициди, които не биват филтрирани напълно и присъстват в питейната вода

Жал ми е за това дете. Зорлем го разкарват като циркова мечка насам-натам, и го товарят с отговорности, които не може да понесе.

А, не ми е жал, толкова е нагла...

уффф, само това слабоумното ни притрябвало на цялата какафония с ковида да напони и то за себе си...

Боли ги фара, ма Гретенце. Как не се усещаш?

Това психо живо ли е?? Няма ли някой рязан черен емигрант да я 'успокои' най- после?

Гретхен, дарлинг, каузата ти е много добра, ама теб те няма никаква. Женското на "хайтър", "хейтърка" ли е?

Повече няма да си купувам бира Tuborg, защото името и е подобно на това на гадното олигофренче !

то и туборгът е гаден

И мухите са отвратителни.

Това болно дете още ли не е получило спешната психиатрична помощ, от която се нуждае???

То добре да вдигаш врява Грето ама едва ли някой друг освен родителите ти са " виновни" за състоянието ти. Климата пък най-малко. Доста изкуствено звучиш!!

Уф, и това неграмотното пак изпълзя и почна с логореята... Вместо да ни приканва да не се къпем, да не пътуваме, да не ядем и да стоим на тъмно, да спре големите концерни, които бълват никому ненужна свръх продукция, унищожават ресурсите, замърсяват природата и световния океан, а богатите собственици летят по света с частните си самолети, обикалят с луксозните си яхти и йвърчат с луксозните си лимузини.. Аман от олигофрени !

На това идиотче няма ли кой да му начеше катерицата, та да изоусне малко парата и да престане да досажда с малоумните си изцепки.

+1 Превъртя темата!!

Загубенячка, която се мисли за велика.

очакваме да се яви и пред парламента на Китай и да каже същото

Грета Ненормален Тунберг

Каква проницателност, каква целеустременост, каква визия. Аз съм влюбен

Чичо Джо, как не я е подушил по косичката?

Дъртичка му е ;)

Това да го обясни на китайците.

Ох, на мама акото!

На тая па не й ли стига корона кризата, дето природата се изчисти тотално, даже делфините се върнаха само след две седмици локдауни във венецианските канали. Какво още иска. И да я питам как е стигнала до конгреса в САЩ. С колелото ли?!

ТОВА ИДИОТЧЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО НАЕБЕ ЗА ДА МЛЪКНЕ???

оффф, тая Тунберг е много яко активно мероприятие.Толкоз!

Като я гледам с тия шалове не и е топло. За какво и е по-студено? Повечето момичета на нейните години се чудят как да се разголят повече тja иска да се увива. Само на мен ли ми е странно?