Грета Тунберг: Абсурд е в Давос да слушаме основните виновници за климатичната криза

"Бомбардират с послания..., а трябва да чуем тези, които действително са засегнати от нея", заяви екоактивистката

Обратно в новината

Коментари - Грета Тунберг: Абсурд е в Давос да слушаме основните виновници за климатичната криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

например https://youtu.be/J6RJkIfkf2I?t=175 и вижте как е заснет клипа с тъй наречения арест,

Кой финансира това ма-ло-ум-но и урод-ливо същество, да пътува насам-натам по света и да си прави пиар

защо не си признае, че арестът ѝ е бил режисиран? АМАН ОТ ЛЪЖИ!

Искам да опъна Грета.

Подписвам се под Грета.

Някой тук може ли да ми обясни просто идеята на т. нар. “зелена сделка”. Но моля без Грета, Зеленски, Путин, Байдън и т.н . По същество…

Такова животно нема

Това са новите климатични цели на Европейския съюз, които предвиждат икономиката постепенно да стане независима от въглищата като източник на енергия. Сега към това обаче трябва да намерят начин да са независими и от руския природен газ, който е чист. А и не искаха ядрени централи с Германия, че са опасни. И сега понеже слънцето, вятъра, водата и перпетуум мобиле са мнооого неефективни се чудят какво да измислят… Второ, че да си еко-активист е модерно и някои иска да капитализира - като има търсене, има и предлагане…

:)))Това момиче с колело ли се придвижи до Даваос или тя като Зелехски на видеовръзка!Иначе казва верни неща-в Давос е едно лицемерие и пълна глупост,обсъжда се зелената енергия и екология,от хора които кацат даже във Франция от недостик на места за кацане на частните им самолети в Швейцария.Второто нещо което са обсъждали е лошото отношение към жените,но цените на проститутките са скочили (до 2300 евро за час и 23 000 за нощ )и пак има недостик:))))

Глобално затопляне няма! Януари 20 градуса. Снегът забравих как изглежда. Дали след 5 години през лятото няма да видим 50 градуса?

Те такива като тебе се крият в миша дупка когато дойде студената вълна. Тпочно тази зима Ниагара замръзна изцяло и това се случва едва за трети път за 150 години!

Един от най-гениалните дизайнери (може би,НАЙ-ГЕНИАЛНИЯТ) Джон Галиано е направил едно изказване,заради което Световното Задкулисие го е заклеймило до такава степен,че даже и в Google има много малко информация за него (или почти липсва) ...

Ами не е излъгал.. Бил е леко пиян...

Това дете е диагностицирано с психично разстройство разновидност на аутизма. Все едно Сашко от Перник да ни каже, че е избягал за да протестира против причинителите на климатичните промени. Тя би трябвало да има настоиници дори след пълнолетие

няма ли да се намери някой доброволец да се жертва - да и натъпче вълната на тая че да миряса

високо интелигентно изказване на мъж. толкова си можете.

Ще те разбридам

Ауу ще я изкъртим...якоо.кой казаааа..

Са ви шашкали със слънчеви затъмнения.... сега с нормални неща за климата...

Има климатична криза за бедните. Нямаш ефтина енергия- не се развиваш!

Поправка: ЗА ГОИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За раята...

НЯМА КЛИМАТИЧНА КРИЗА!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

туната беше арестувана онзи ден на место където се бяха събрали протрстиращи "екоактивисти", които до един бяха отишли там с колите си и нито един с колелото си или летящ на вятърна перка. другото интересно на това, друго, уж противоположно събиране на асоциални и психопати бе, че седянката бе разтурена от полицията на биербок и хабек, които са по-зелени дори от фланелката на пан бжзеленски - юдео-хазаринът-антисемит. после пък, някои от тези "екоактивисти" подкрепяни от нойбауер, която е наследница на такива, които са забогатели, чрез принудителна работа и продажба на цигари на вермахта. (все същата схема, която работи безотказно и до днес за "демократите". шуро-баджанашки фирми богатеят на държавна сметка за сметка на данъкоплатците, които са съвременните роби на сбиротока от психопати, бандити и плъхове, събрали се в давос.) се били бетонирали, без да прочетат какво ще е времето. а времето е зимно и без да се допиташ до прогнозистите. и по едно си време, като им замръзнали предниците и предимно задниците викали пожарната на пожар, да вземе да дойде с въздушните си чукове и да ги извади от бетона. аз бих им дал в ръцете по един чук и едно длето, за да се извадят сами, защото все пак въздушните чукове работят с незелена енергия. зная, че мафиотите са забетонирали определени хора за наказание, но да се самобетонираш... е добре, все пак ни спестяват някои известни усилия. Бог с нас

Вкарайте го в зоопарка това безполово уродче, да видим родителите му как ще се прехванват после...

За наказание в ареста да я търкат с въглища по устата

Много добре знам от какво има нужда тази мома с една педя вълна…

Гретито вече показва своенравност и ще бъде все по-малко удобна на кукловодите. Ще им трябва друго дете под 18.

С какво е привилегирована? С даун?

Грета, права си, абсурдни са всички в Давос, но ти си не по-малко абсурдна!

Ако продължи по този път, ще се превърне в символ на анархистите-комунисти.

Абсурд е свта да се управлява от алчни изкуфяли старци и деца със специални образователни потребности!

Това дете е избрано, понеже с подходящ финансов стимул, би изпълнило заръките и не е достатъчно бистро, да се замисли че и неговоте пътувания по цял свят не са никак карбон неутрални.

Прав си !!! Докато "живите-мъртви" са още живи-няма да има оправия.....

Създателите на Франкенщайн му и пуснаха юздите! !!

Луда

искала да прекара една нощ в Софийския централен - щяла да ги направи всичките зелени да станат....

Ще вземе да поиска руско гражданство.

Зелените талибани, са не по малко опасни от тия типове в Давос! Да върви да сади дървета тая девойка - най евтиния и ефикасен метод за борба с въглеродните отпечатъци. Също и да се намали потреблението , а не да се борят въглеродните отпечатъци с още по-голямо потребление на батерии и слънчеви панели, на които времето им минава за 10-20год.

1500000000000+++++++++++++

Оставете ЕКО Грета 1 зима НА СТУДЕНО и след това я поканете в Давос!

! ! !

см*рт за тоя изрод тумберг

Болно момиче използват за пропаганда педерите зелени...

дайте му некое милионче на хайванчето, дано се кротне и спре да ни досажда с олигофренската си физиономия

И децата вече се светнаха КОЙ води света към унищожение. Нещата не вървят никак добре за Американския фашизъм и за европейските пудели! Явно Рубикон в нацистка Окрайна е преминат и от тук на сетне ще наблюдаваме рухването на Империята на злото Сащ!

нагласена от Сорос дрисла. Кажете кога ще пуснат Тейт от затвора в Румъния, да и удари една балканска майна на тая.

И аз съм екоактивист. Ходя по голяма нужда само екологично. Старая се на оставям нулев въглероден отпечатък.

Коя е актуалната заплаха за света в момента???? Ние сме на прага на Ядрена война.Въпрос: Защо никой не протестира,не се лепи по улуците и няма някой Хензел да го показват като Грета по телевизията?????

....ще е добре да идеш до близката лудница Грета, за да могат да ти направят експертиза. Ако хората не ти помогнат и не те поспитализират веднага нам, то ще е адски добре да посещаваш лудници докато те приемат, съвсем си изтрещяла. Айде моля те и друго, ми спри да замърсяваш ефира моля те. Ако искам ще си купя 50 дизелови коли на 50 годишна възраст и ще си ги карам където си идкам, и задължително без филтър, и задължително с надпис, very polluting vehicle and Greta likes that!

Въображаема ,или реална вина която тази /вече/жена изпитва от някакъв неизяснен за нея обект/ чувство, мисъл/ се проектира върху външен враг , след което започва да води битка с него, вместо със себе си. Тази ''екологична война/протести '' на Тунберг е , е война спрямо самата себе си! Ако иска да постигне успех, вместо да протестира, нека да убеждава населението на земята, да не ползват пластмаса, дърво и прочие. Само,че е много по -лесно да атакуваш някого, от колкото да създадеш мисловни навици водещи до промяна. Осъзнаване трябва, не глупави протести.

Те са на почит - неграмотните и без образование !

Грета, бейби, записвам се на частни уроци да ме научиш на екология!

тая откачалка няма ли да се спре. Талибан зеленилски.

А бе докато откачалките ни нареждат какво да правим само по-зле ще ставаме.

Тя е права, за какво се събират, като не вършат работа? Само по к..ви да ходят да сметка на данъкоплатците. И накрая малките хора плащат големите сметки. Явно трябва всеки сам са се спасява и да събира пари за марс.

Тази не се ли светна вече ,че нейните предци избиха китовете , родителите и живеят от добив на нефт, а тя вместо да се засрами и потъне в дън земя, тръгнала да се прави на светица. ...Отврат.....

500+

Едно шише ракия и на сутринта това шведско цепеняче ще има друг мироглед.

Що не я оставиха в ареста тая. Сега всеки ден ще ни я натрапват

Мани го тоа пъпчив пубер.

Кризисен-Актьор Номер 1 на Планетата!

и аз съм Еко Активист, направил съм много повече от Крети и от много по-дълго време, но някак по медии и телевизии не ме показват, не ме и канят в ООН, Брюксел и т.н.

Колко е доволна на снимката. Очевидно това е единстения начин да я докоснат мъжки ръце.

Това си е цирк. Тази сутрин показваха колко приятелски се усмихва и си лафи с фотографите и полицаите. Само пуберитетите могат да се хванат на тези глупости!

със сигурност е цирк, но на нея и е приятно да я пипат мъже нещо, което в живия живот няма как да и се случи. За първи път виждам на лицето и изписано блаженство вместо дежурната маска на зло изродче.

си Играе Ролята за коята й е платено в Милиони поне!