След нарязването на шатрата Мая Манолова алармира за нова провокация

Облепят коли с нейни стикери, включително и на близък на семейството й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и манолова си знае само комунистически номера

Мая предлага детска градина за всяко дете!

Измишльотини!!! Погрешен ПР. Известно е кой предизвика скандала Костинброд.

Манолова предлага смислени неща!

Жертва ще излезе, но пък ще има с какво да оправдае изборната си загуба таз любима на целия народ кюстендилска, до онзи ден бясна комунистка, а днес независима демократка!!!

бокцко спомена з амръсни номера и боцковчетата се задействаха от командата

Цитат, изпълнен с дълги и сложни изречения. Научете се да се изразявате просто и ясно, за да ви разберат и евентуално да ви повярват хората.

След нарязване на шатрата на Мая Манолова се очаква с помощта на БСП да бъде издигната нова.

Ами то открай време е така - гербавите рушат на поразия и някой друг трябва да възстановява:((((((

Фандъчката за нищо не става.

Това е измислено от Мая Манолова, понеже няма с какво да се похвали е измислила тази нагла простотия, да излъже наивните хора, да я съжаляват и да я подкрепят !!!

Ултрасите на ГЕРБ.

Колкото повече простаците от шсйста и престъпниците им издевателстват над техни конкуренти като Ная Манолова и онзи симпатяга, за чиято приятелка публикуваха подло порнографски материали, толкова повече ще се отвращаат хората от мафията в управлението и мутрите и човекоподобните й. и ще подкрепят стскуваните, убеден съм! Аз имах резерви към Мая, но сега я подкрепям!

ко речи?? я се пробвай отново, тъ........ пи!

Бай Ангел явно не ебе редовно майчето.Много разгонена, като Йончева. След това ще млъкне гаче им уй в остата

Кой какво го вълнува защото си го няма все за това говори:(((((

Ти си прост като всички фенове на Борисов.

Май и модераторът се е наредил до плювачите...

Мая Костинбродска започна да говори за провокации, каква наглост!!!!

Когато пишете избягвайте да се гледате в огледалото:(((((

Започва да мирише на фашизъм. Боко ако има поне малко разум в тиквата си, ще убеди хората си да спрат с тези провокации. Колкото по-злостно продължават, толкова по-голяма подкрепа ще събере Мая Манолова, защото хората не искат дикататори.

Хапчетата?

Това са ултрасите на ГЕРБ.

а мая що си е опнала юртата на нерегламентирано място? това според закона е диво къмпиране и подлежи на санкция!

"...днес коли на столичани са облепени с мои рекламни материали." Е кой друг освен хора от нейния щаб разполагат с нейни рекламни материали? Провокация? - да, но от страна на щаба й към обществото.

Бий си два шамара---щото разполагаш с ръце! Герберски тролове кирливи!;)))))

Много си тъп Саше-е-е-е....

Добре, кой "провокатор" ще си отпечата флаери с лика на Манолова, за да ги лепи, пък било и то по автомобили...?!? Много скъпа "провокация". Гамени има навсякъде, включително и в случайно наеманите младежи, които трябва да лепят флаерите... Да уволни виновния младеж и да предложи цялостна концепция, за да намира подкрепа с идеи, а не със споделянето на измислени "провокации"...

При социализма гамените бяха колкото пръстите на една ръка.

МисУиш ли?

Според мен, ако някой гласува за него, това не е народ

За какво да да гласувам, след като няма такава държава

Тази пак плаче, защо не се оплаче на Пеевски и той ще я защити защото скъпите и братя Галеви са далеч.

е, що да му се оплаква, сигурно той я рекламира по този начин с негови кинти!

ма що се оплакват?? не е ли гордост да имаш стикер на мая на колата си? тъй всички ще знаят, че поддържаш най честният и независим политик в родината!

Майчето продължава да си мисли, че всички са свръх тъпи и ще и се вържат? Не Майче! Такива са са само електората на твоята партия!

tonk11

Така е най-лесно. Не е тя ама пак е по телевизията нали?

Още какви ли провокации ще измислят червените боклуци до изборите? Трябва да им се признае, че в това са ненадминати спецове.

Всеки човек има две лица. Едното е за семейството, другото е за показ.Това за показ не е истинско. То е маскирано с козметика и дори майките им не могат да ги познаят. Предлагам Фандъкова и Манолова да се покажат без грим пред камерите и пред избирателите. Да знаем що за човек ще гласуваме.

Кой бе Майче ако не баш твоите лепят тия стикери? Айде стига се прави баш ти на вода ненапита! Друго да те питам? С кои граждани се срещаш в палатката при положение, че освен теб и екипа ти там други не влизат а между вас граждани няма?

Герберастко ниво

Нима е незаконно роднина да прави агитация ? Кака Мая ще обере 80 % от вота на избирателите - тарикатски постъпва .

Едно е ясно. Фандъка не става, просто сега има свестна алтернатива!

И коя е тази алтернатива?

арх. Игнатов вместо двете пачаври!

Я ми припомни кой е тоя и какво е направил за София, та да е по-добър избор?

много интересна кампания са й спретнали нейните хора...

Манолова се е научила да говори. Фандъкова се е научила да да работи. Който не работи, той не греши, казват старите хора. Манолова обещава да няма грешки в кметуването си. Значи ли че не смята да работи?

Ама на кражбата работа ли й викат вече? Да вземе да обясни Фандъкова как успя да намери пейки по 10 000 лева и пак ще си говорим!

Който търси, намира!

Данка ни може да говори, ни работа върши. М. доста работа свърши преди да става кмет, ама теб кво ти пука... Вземи 50 лв и бегай да си играеш.

Ти от коя маалЪ списваш?

tonk11

Абе що всички обясняват че била свършила много работа ама като питам какво точно е свършила всички млъкват? Я кажи 3 неща дето ги е свършила? Ама до край. Щото и аз мога да пиша писма до парламента да направят заплатите на космонавтите по 50 бона, ама това не е свършена работа. Като почнат да ги вземат тогава работата е свършена. А майче се счупи да пише проекти ама ни един не заработи.

Да, Манолова се е научила да говори но без нещо да казва. Клишетата на стогодишната млада партия. Да си оди дома в Кюстендил и там да ги приказва.

Те и у дома и я нещат та затова се пробва, ама няма да мине.

Тя и да говори не може. Пее една и съща вече изтъркана песен, като развален грамофон. Защо не смее да се яви на дебат на живо в телевизията? Защото знае, че моментално ще се види, че е гола вода.

Абе, изберете Мая Галева за кметица, тя ще се откаже скоро, както се отказа от омбудсманството. Вятър я вее тая кобила.

Мая Манолова да поиска ревизия за изразходваните средства за последния мандат на Фандъкова. Нека цифрите говорят сами за себе си.

По принцип си прав. Само че, кой ще направи тази ревизия! Ще я направи администрацията на Фандъкова. Тази администрация е непоклатима, защото партия ГЕРБ отдавна се е сраснала с управлението, както държавно, така и общинско.

счетоводна фирма от Швейцария срещу 20 хиляди долара.

МАААЙЧЕЕЕЕЕ! Кажи си за ДИПЛОМАТА, те ще те разберат :-)))

Коя диплома, жената има няколко? Да не я бъркаш с Цецка Рабфака, една от "юристите" на ГРЕБ?

Като ги има няколко, нека да ги покаже. Защо ги крие?

tonk11

Има чушки. Дай барем 1 да покаже. Те ти ли се струва странно да я питат 100 пъти и тя да не покаже нищо. Точно тя, дето не може да и се затвори устата и се размята някакви бумаги.

Тя е Приказният Водопад Мая. Нещо, което може да се каже с две-три изречения, тя го казва с двайсет-трийсет изречения. Накрая забравяш за какво точно става дума.

Изучила се е в АОН-соту навремето.

Би трябвало едно ip да може да поства само веднъж, за да се спре сганта герберастка от замърсяване на форума.

PEYTSCH

Нанейно място бих се отказал и бих си гледал живота на обикновен гражданин. Сама си сложи таралежи в гащите и сега се гърчи...уж мъченица за соцкаузата...

Иска ти се! Много ли те е страх?!

Арогантна кюстендилска кучка........Сестра Галева , Костинбродска........отврат

Още ли го сънувате тоя Костинброд? Всеки мошеник го хващат понякога, тогава хванаха Боко.

Засрами се Мая! Погледни трезво и виж народната любов към теб! Вече никой не ти вярва!

Ама успокойте се, другарко Фандъкова, поне загубете с достойнство!

Това вече ще видим. След изборите да няма сълзи!

ГЕРБ са се сраснали с държавата точно както БКП и БЗНС до 1989-та. Станаха авторитарна партия, с вожд диктатор, развиват култ към личността - на Борисов и верните му съратници. Като Фандъкова - зам.председател на ГЕРБ., правят чистки (тапр. Цветанов).... Време е да бъдат изхвърлени . И това ще стане - ако не с избори, то с тояги и камъни.

тия приказки ги слушам от много време, хахахаааа

Е, и ти си един от защитниците на Александър Манолев - помня те, как се пенявеше по форума, щото били невинни всичките герберасти с къщите за гости... :)

Много още пъти ще помниш, хахахаааа

Разликата между дебила и мислещият човек е, че и двамата слушат приказки, но само единият ги разбира.

Да, и с оръжие - специалитета на БСП. Това ли социалисстите ви говорят вече.

Какво ще работи Майчето след 27.10.2019?

братя Галеви ще я осигурят, не бери грижа

Кмет пичага, кмет.

защо всички ти казват Сестра Галева - костинбродска?

Костинброд - свалените посрани гащи на Боко.

Ама тия гащи са май на Нинова, това са нейни методи.

Интересно с какви очи се гласи Фандъкова за нов мандат, след грандиозния провал на ремонта на улицата, известна вече като Гаф Игнатиев? То не бяха плочки за баня, перки на акула, пейки по 10 хиляди лева, наздгробна плоча... Всичко това трябва да го изтърпят софиянци, за да не се разваля рахата на приятелите на премиера от Джи Пи Груп. В същото време пари за детски градини няма, а задълженията на общината растат постоянно.

Паника тресе ГЕРБ, чудят се какво да правят, дори обмислят отлагане на изборите. Причината е, че почти сигурно ще загубят София, а с това се разпада и цялата властова пирамида. Допълнително ще дойде и нок-аут в Пловдив. Дори придворни социолози като Юлий Москов дават катастрофични резултати. В последната си поява той даде 42:39% в полза на Фандъкова на 1 тур. Като отчетем, че Москов е хипер-герберски социолог, то е възможно Манолова дори да води. Без значение първия тур обаче, на втория тя ще размаже всички, защото извън ГЕРБ, няма нито един избирател, който да пусне за Фънда. Т.е. Манолова ще качи, а Фънда ще си запази резултата. Очертава се брутално анти-ГЕРБ гласуване в столицата. Паниката е стигнала до там, че дори са предлагали връщане на Цветан Цветанов с почести и огромни извинения. Причината е, че той изглежда е минал в отбора на Манолова и тайно и осигурява гласове. Но за да се върне, Бойко ще трябва да плати гигантска цена – не само извинение, а и отново вицепремиер и вътрешен министър. Засега не е ясно какво точно ще решат, но в настоящата паника решението може да е пълна гротеска...

хахаха, и на евроизборите така разправяше, хахахаа

Боко я направи омбудсманка, може пък и за кметица да я помаже.

Той Боко искаше и Цецка Цачева да направи президент, ама голяма сопа отнесе.Май го чака нова сопа.

бареков гогонеха с калашник а тая другарка взима пример от него нал са си дружки

Тая е тъпо парче, заряза омбудсманството, за да пропадне позорно на кметски избори.

погодиха и номер а тя с двата крака хоп

И най-позорно води с няколко процента на самоковската даскалица...

От толкова вряскане и stunt-ове като тоя с шатрата накрая ще се разчуе, че това е част от кампанията и и съвсем ще я оплеска.