"Гражданите на райха" били готови за битка на живот и смърт

Стотици оръжия са били конфискувани в Германия от движението, обвинено в планирането на преврат в края на 2022 г.

Обратно в новината

Коментари - "Гражданите на райха" били готови за битка на живот и смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заговорниците за въоръжен преврат в цивилизована Германия, биват арестувани и съдени. Същите такива в дивашка Русия, биват първо приемани от президента и черпени с чай, докато се приготвя бомбата, с която после биват взривени публично за радост и наслада на останалите орки.

и той се е опитал да си сложи маска като на полицаите до него, ама нещо не му се е получило както трябва...

Психично болни "хора".

Нищо чудно. След масовото нахлуване на ислямската паплач в Европа заради глупостите на политиците, може да се очаква нормалните европейци да дават отпор. На кого му е приятно разни тъпи и нагли мюсюлмани да образуват анклави в градовете на Европа, да не работят, да източват социалните фондове и да наглеят, предявявайки разни претенции. Днес в Германия, а после и в други държави.

Тия са по-безобидни от “пенсионерския клуб на комуниста” в някое провинциално градче. Айде стига. Просто показват какво може да се случи на истинския немския елит, който не е съгласен със американското правителство, което командва в момента германия. /бербок, шолц, хабек/

Тук граждани на Райха искат да бутат паметника в София. И се хвалят как го оградили от към булевард Хитлер и Мусолини - упс булевард Евлоги и Христо Георгиеви - предното от 1940г.

Каква битка, това са ножовете на няколко клуба скинари или ултраси

Смрад на путин.

370 пищова да правят революция??? Че в България авджиите са в пъти повече и с по-сериозни пушкала! Някой ни пуска в бобслей улея за бонаци!

МАЙДАНА е хубаво нещо..както в Срайна..

Значи и ножове имали в кухите си ? Работата дебела излезе ! :)

Не пишете глупости........Германия е победена и окупирана страна , която няма мирен договор със САЩ . Да промениш политичиската система трябва да получиш независимост .................................

В Германия има 8 бази на САЩ. Не на НАТО. Американските войници са около 40 000, с най-модерно въоръжение. Германия е превзета и окупирана. Така че никой няма никакъв шанс да направи преврат.

защо Русия (СССР) мирно напусна ГДР и даже не беше против обединението на Германия (Англия беше против), А САЩ още не са напуснали Германия? Кой е по-демократичен?

Гражданские войни в Европа са неизбежни. Събитията във Франция преди месец показаха защо. Всички нови болшевики подстрекавали, с политиката си или по друг начин, мултикултурната клоака, трябва да лежат до живот. И тези които ги подкрепят във форуми и социлани мрежи също

В началото звучиш логично, но като намеси болшевиките ... нещо издрънча на кухо!

Като не щете на райха ще станете граждани на Африка

... или на анадола!

до неграмотния първосигналник постнал "30 МИЛИОНА ПЕНИЦИЛИНОВИ пакета" Нещастнико безкнижен, тъй нареченият Lend-Lease Act, влязъл в сила през 1941 година, допринася толкова за развоя на войната колкото на баба ти кюлотите. През 1942 година, всичко, което е доставено на руснаците е по-малко от 5% от БВП. а какво е доставено: 4,062 Millionen Tonnen Lebensmittel 2,54 Millionen Tonnen Stahl 728.000 Tonnen Nichteisenmetalle 764.000 Tonnen Chemikalien 2,42 Millionen Tonnen Petrochemikalien и основно: Съветският съюз получава от САЩ стоки на стойност 9,8 млрд. долара или 17,8 млн. тона, превозени с 2803 кораба. От друга страна, Съветският съюз доставя на САЩ по-специално суровини като манганова и хромова руда на стойност 7,3 млрд. долара. Останалата част от дълга също е изплатена в злато. Като цяло стоките, които Съветският съюз реално получава, възлизат на едва 4% от военната продукция на Съветския съюз. Често оръжията не отговаряха на специалните изисквания на фронта; почти нямаше резервни части. Айде сега лапай на Сорос царевицата и си лягай.

Ама с тия стоки англоговорящите са искали да замажат очите на Сталин... който на няколко пъти разяснява на Рузвелт и Чърчил че под помощ той разбира откриването на Втори фронт, и реални бойни действия от страна на англоговорящите. Са, там че и той е четкал с комплимети англоговорящите мошеници не е повод да се величаят същите тези мошеници като спасители на Света;)

Боклук, пълни глупости. 100 000 камиона къде са бе, цървул? Твоите шибани руснаци нямат спечелена война без американска помощ. Тоя път обаче настъпихте мотиката. 12 Himars пометоха руската армия.

Тази глупост сериозно ли я мислиш? Е, аз пък ще ти цитирам други мисли, на хора, достатъчно авторитетни и лично участвали в събитията, които изобщо няма как да бъдат обвинени в русофилство. Фр. Д. Рузвелт ( в писмо до Чърчил, 30 април 1942 г.): "Руските армии са унищожили и унищожават повече въоръжени сили на нашите врагове – жива сила, самолети, танкове, оръдия, отколкото всички други обединени страни, взети заедно. “ Фр. Д. Рузвелт (в секретна преписка до У. Чърчил - 5 октомври 1942 год.): " Днес руският фронт е нашата най-голяма опора”. Фр. Д. Рузвелт в секретна преписка до У. Чърчил - 1944 г.:"Ние сме длъжни да отдадем нужното на великолепните успехи на Съветската армия...”. Д. Айзенхауер (из секретна преписка от 1945): "Успехите на Червената Армия за 3,5 години война имаха огромно значение за делото на Обединените нации". Обединеният щаб на американските войски (оценка в документ, наречен "Позицията на Русия" от август 1943 г.): Съветският съюз е "решаващият фактор в тази война". Адмирал У. Леги - 1950, Ню Йорк: Съветската армия чак до юни 1944 година поемаше върху себе си цялата мощ на могъщата германска армия...”. юни 1944 год - откриването на Втория фронт. Ген. Дж. Стилуел - главнокомандващ сухопътните войски (за съветския войник при честване годишнина от разгрома на Хитлериска Германия): "В течение на три године постоянна борба ние виждахме как той понасяше цялата тежест, целият натиск на немците и ги разби... Целият цивилизован свят е длъжен да очени заслугите на централната фигура в тази борба – руския войник”.

Изчакаха да позабравим че единствените годни оръжия които бяха намерени при обиските са няколко въздушни пушки, един законно притежаван пистолет и един арабалет... и сега гръмко обявяват че антикварните пищови и мечове, които са колекционирали някои от наследствените аристократи обявили се за граждани на Райха, са страшните огнестрелни оръжия с които "заговорниците" са смятали да бутнат Републиката;)

Същото е и във Украйна бандеровци на всякъде.

30 човека ще правят преврат! Абе, Кирчо и в Германия ли управлява?!

А то се оказа че пичовете са били баровци и разни аристократични издънки и са се събирали да си поркат и от време навреме да пуцат, защото лайняните медии няма да ви кажат че огромна част от оръжията са били законно притежавани :)))) 20 човек ше капичнат Райха, а в тва време стада негри и араби им насилват жените на мегдана у Кьолм :))))

Сатанистите воюват срещу всички хора по най-стария, най-прост и най-ефективен метод – като насъскват самите хора да се мразят и воюват помежду си. Направиха от цветуща допреди 20 години Европа един невъзможен Вавилон, в който са събрани хора от кол и въже, дошли от ниско развити райони на света. Озверели, отчаяни, без необходимото образование и възпитание, насъскани от пропаганда и всевъзможни сатанински вярвания. В тази ситуация, другия бастион на сатанизма, Русия, се опитва да ни се самопробутва като алтернатива на Европа, като единствен спасител и морален съдник. За целта освен безумната пропаганда, в която ни дави, Русия финансира всякакви крайни леви или десни националистически партии, за да досъсипят Европа докрай. А всичко това „ново“ си е добре забравено старо. Просто „хилядолетния Райх“ сега е заменен с „русский мир“.

Толкова са го зкъсали тези джендър мадтии, че вече вадят лайна от кенефа и ги претоплят на въглища, че газ няма! Отновосе закачихме на голата кука, закривай и толкоз!

PEYTSCH

А сега си представете как двайсетина опасни с 300 поддъжници и 300 пищова как превземат Берлин и Германия...Ша умрем от смях...

да се порверят немедленна копейките от иззаааждане да не подготвят някакви таквиа неща и унас, нали главния копейхкин се плюнчеще пред алтернативата пред някоалко седмици

Ела да ме провериш европедал седмополов. Ще ти дам да подържиш оръжието. И ако си майстор може да изстреля някой залп. Вас педалите въ кефи това.

бил съм на фронта още преди да си се пръкнал и такива като тебе ги трепех на конжеейр оръжия съм дуржал всякакви, а педалите сте вие московийските копейки дето ви ебат като катили украинците хахахахаххахха гнусна сганнн

Познах те педал. Знаех си, че си държал всякакви оръжия. Най-ти хареса рязаната карабина нали. Всички педали сте еднакви. Все едно един кур ви е правил

огнестрелни оръжия, 347 хладни оръжия ... уау!

"Граждани на райха", "Proud boys", некакви руски хибриди и др. организации заплашват нашето демократично общество, основано на цензура, следене, доноси, локдауни, отнемане на елементаени човешки права, корупция, отричане на биологията, унищоване на християнството и семейството, борба с "климатичните промени" и т.н. Всички са затвора и са виновни за некопентността на управляващите.

Ма тя американската окупирана територия не била толкоз заспала?!

Почвайте соросоидите без жалост !

Тия "Граждани на райха" са едни пенсионери. Та те ли ще събарят властта. Смехории!

Ами като младите са бръснати педерастчета с мозък на пиле и никаква професия, така ще е. Държавата се спасява от който става за нещо. Другите са на гей парад.

Федералният резерв-частна еврейска организация ,показва с тази акция кой владее света. Затова всички техни медии( 90% от всички в света) са длъжни да я препишат. Затова не се чувствайте длъжни да я коментирате, те ще си владеят света и без това.

Ще владеят ама друг път! Даже техния бог, вече губи позиции, точно заради алчният образ.

Това аварите на фашистката "Възраждане" ли, са? Нали, наскоро им бяха на гости в Германия?

Парите са дошли от Русия. Тази партия и нашия циганин от Възраждане действат заедно...

пак не можаха да се противопоставят на ФАЩ-исаните! Смазаха ги! Следващият път - договорка и сътрудничество с Путин!

Да играе здраво американската сопа и дойчетата да се научат най-сетне що е то нацизъм и фашизъм и кога най-сетне те ще скъсат с него!

Фашио е снопа стрели на тъй нареченият "хан кубрат", заедно с ТРАКИЙСКИ ЛАБРИС(двойна брадва символ на царската власт). Този символ се е носил от почетната охрана на римските консули, ЛИКТОРИТЕ. А Хитлер е бил Председател на германската национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА партия. Бил е водач на работниците, истинските работници, с които прескача еврейската банкова система чрез ТАЛОНИТЕ ЗА РАБОТА. Всеки работник е получавал заплатата си в ТАЛОНИ(дебитна карта) с които талони е можел да купи ВСИЧКО. Талони са били поименни и непродаваеми на трети лица. За този блестящ финансов ход, до днес лихварите не могат да простят на Хитлер. В КРИСТАЛНАТА НОЩ са убити точно 15 еврея. Докато Путин изрови със Земята за няколко часа НАЙ-ГОЛЯМАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩИНА В СВЕТА - Харьков. Заедно с еврейският мемориал Бабий Яр.

В германия има повече турци отколкото българи в България.Като прибавим араби , джипсита, и става 50 нюанса кафяво.Не си нацист ако не искаш да храниш маймуни.Или да се връщат от където са изпълзели , или европа приключва.

Руските мишки никога не са мачкали нищо друго освен “ топките в кобура”. Ако не зад океанските им приятели с които и до днес продължават да си делят света. Руските мужици щяха да измрът от глад и студ вместо да поемат към Берлин.

Слава на Русия

ТЪПАКА, ПРИ ТОВА ПО РОЖДЕНИЕ! ХАУ!

Тъп и недочел имбецил с претенции. Помощта е сумарно 3% от военното производство на ссср през 43та, 41/2 клони към 0

когато в СССР не знаят какво е антибиотик. 2 МЛН радиолампи. 150000 шасита GENERAL MOTORS на които са качени съветските катюши и се дърпат съветските оръдия. Всички "джипки" по фронтовете са CHRYSLER JEEP. Дядото на съветския "Патриот". Т-34 е американска разработка с американски мотор с АЛУМИНИЕВА ГЛАВА. Оръдието и въртящия купол се струговат на ефикасни американски стругове. Сталин разстрелва чмобика пробвал да замени американския каучук във веригите с уралско желязо. Веригите се късали. Тежките "съветски" танкове са британски лиценз. 3 МЛН ТОНА КЕРОСИН за съветските самолети и керосинови добавки за 1,5 МЛН тона. Снаряди, патрони, дрехи, бельо, ОБУВКИ, БИНТОВЕ, ЛЕКАКАРСТВА. Всичко това е колкото американската помощ за Бритатия, блядь.

T-34 си е съветски танк. Серията "БТ" води началото си от разработка на американеца Кристи (продал два корпуса на СССР). Преди да дойдат американските камиони, "Катюшите" са на съветски ЗиС (и една част си остават на тях). Това за каучука във веригите.. откъде го изкопа? Каучук във веригите е имало на едно американско недоразумение, наречено "танк" Високо 3 метра, с едно неподвижно оръдие и най-отгоре, малка купола със смешен патлангач 37 мм.. гумените сегменти на веригите хем се късали, хем горели много бързо при попадение. "Танкът" го кръстили при руснаците БМШ (братска могила на шестимата)- можеш да си намериш и сам инфо за заводския му индекс. Няма тежък съветски танк по британски лиценз, по простата причина, че през 30-те години на 20 век британците нямат такова нещо "тежък танк". По британски лиценз са произвеждани леките съветски танкове Т-26 (Викърс в оригинал), само че с по-защитена купола и 45 мм оръдие.

От тия несериозно обяснения по-скоро става ясно, че в Германия фашизмът си е на власт и се разправя със съпротивителните сили.

Лошо ли е това?

ДЕТРОЙТ РЕД УИНГС ЛЮБО САНИТАР са един и същи човек.

глупак. на кой му пука

А с нацистите в Украйна кво правите, олигофрени?

Обстрелват нацистите на Путин, олигофрен.

А у нас? Гражданите на Възраждане са готови да запалят гражданска война и да избиват българи за да вземат властта понеже никога няма да минат 10% на избори. В интернет е пълно с екстремистки позиви от поддръжници на тази откровено про-руска партия

Ключовата дума "на избори" които организират господарите ти, даже не се изчервиха, когато Василев им извади кирливите ризи, записи де.

Споко. Ще почакаме, ще решим и ще ги подпукаме изодзадзе. Меко казано на грузински...

Заради уродливите хипохондрии по време на короната, които заплашваха хора, биеха хора заради маски, налагаха кпп-та, къртеха пейки, гониха майки с бебета по парковете, не даваха на хората да пътуват и дори да пазаруват в магазините. Принудиха много да се инжектират с експериментална субстанция и на всичкото отгоре заплашваха да го направят насилствено на всички. Та кои са гнусните уроди водещи към гражданска война се вижда ясно. Без тях никой нямаше и да е чувал за Възраждане.

Ама при следващия ви опит та,и есен, короната ще ви е най-малкият проблем. Само някой да е споменал маска или експерименталка и ще си събира зъбите този път.

РЕДОВИ ЗОМБИТА И ДЖЕНДЪРИ!

То и гражданите на укрорайха са готови на битка на живот и смърт. Но това не помага на нацистите. Както 1945 така и сега. Руснака е мачкал нациста тогава мачка и укронациста сега. Слава на Русия

Немците нацяло изтрещяха. 300 оръжия срещу полиция и армия. Това може само в Холивуд или компютърна игра.

"На живот и смърт" с 362 огнестрелни оръжия?!? Толкова имат в селската полиция на някое забравено от Бога село в Германия. Хайде по-сериозно, когато се прави пропаганда, че вече само колците сервирате, а трябва и "може да се открият остатъци от домати", като в демократичен салам, мръвка.

До края на разследването дойчовците ще са с фесове!!!

ФРАНЦИЯ ПАДНА ... ОТПИСАХ Я ОТ ЛИСТА НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ ( МЮСЮЛМАНИТЕ КОИТО ХОДЯТ НА ДЖАМИЯ СА 2 МИЛИОНА ПОВЕЧЕ ОТ КАТОЛИЦИТЕ КОИТО ХОДЯТ НА ЦЪРКВА) ..... ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е И ГЕРМАНИЯ ДА СТАНЕ ЧЕТВЪРТИЯ ХАЛИФАТ ( РАЙХ)

Следващите ще успеят и ще зачаткат чернилките и арабеските към родния континент. Щото на хората им писна само на примати да дават от социала.

jingiby

Сериозни хора...