Коментари - Граждани се включиха в поредния „Поход за мир“ в София | Днес.dir.bg

Коментари - Граждани се включиха в поредния „Поход за мир“ в София | Днес.dir.bg

Коментари

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - всичко се урежда

Стоп на Фашистка Русия. Смърт за руските окупатори.

Засега, изглежда и двете страни имат интерес от конфликта. Но, все пак, по - добре с поход, нямаме никакви ресурси да се бутаме между шамарите и без това всеки дъждовен ден за нас е криза.

КЪДЕ са им ЛОЗУНГИТЕ с големи букви ? Има ли ги ? : „ПУТИН незабавно спри агресията си срещу Украйна !! // Путин, империалисте, напусни територията на НЕЗАВИСИМА Украйна ! /// Путин спри войната !! Путин не ти ли стига територията на русия !! //Путин вече над 200 000 са жертвите в тази война , ЗАПОЧНАТА от ТЕБ !! ..Путин , масов убиецо !! Путин джудже кремълско, докога ще умират ХОРА заради теб ? // Путин няма да ти мине номера- Украйна пак да е колония на Русия !! // и т. н. .. Кога другари червени бокл..., ‘”борещи се за мир”, ще видим ТАКИВА ВАШИ лозунги ?

Алекси,пиле шарено !! Малък си и не ги разбирап тия работи ! Отивай да сучеш и не се капи !!

Тодор Тагарев е заплаха за България и българския народ тои трябва да бъде ликведирана тои е терорис само терорис може да подклажда воини смърт за помяра и семеиствотому

Вземи да се научи да пишеш правилно, дебил неграмотен. Ето заради такива дебили с право да гласуват България е на това дередже - губерния на джуджето от Кремъл. Подлога до подлога!

Всички политици които подкрепят воината да заминават за Украйна. Или ще има трепане теса заплаха за България само терористи подкрепят воини това са сащ и Великобритания измет

Селски глупако, Руслямистан когато нападнат нас, пак ли така ще приказваш?

България НЕ участва в подклаждането на военни конфликти! България помага на нападната Украйна за да се ЗАЩИТИ!

Оставете тия политици простаци да ни вкарат във войната, друг начин да се отървем от тях няма

Петата колона пробва, иска да разбере доколко ще и се позволи да подкрепя Рассия. Никак не е случайно ,че в този т н поход в челните редици не видяхме нито Президента нито Копейките, нито Нинките. Оставят глупаците да си покажат лицата , да ги фотографират и регистрират, та утре кога се запее песента-черен влак сее композира, черен влак се е композира Ленче ле.. тези радетели и застъпници за руския мир да не са точно в този влак. Какъв мир искат тия хора, като не дават с какво нападнатите да си защитят домовете от убийците на деца и старци .Видяхме резултатите от подобни действия преди началото на ВСВ. Дано сега светът се е поучил. Някой трябва да спре новия Хитлер.

Слушай Лалев, стига с тъпите ти квалификации и опити да изкарваш нещата каквито не са. В тази война невинни няма - огромната сянка стояща зад Украйна е видна за целия свят, залогът зад нея - също. Но ние място в тази братоубийствена война нямаме.

много оскъдна информация ами в другите градове ако беше за някоя партийно-съдебна простотия щеше да се изпише един тон

Втори и окончателни стъпки за откъсване от раша завинаги - влизане на България в Шенген и Еврозоната.

Кога ще премахнете рашисткия паметник на завоевателите МОЧА? Взето е решение да се премести в музея на соц. изкуството ?

До кога ще предлагате глава пред тая кочина раша? Тази мизерни държава, не трябва де имаме нищо общо с нея. Премахнете моча и изгонени мутрофанава , това са първите стъпки за освобождаването ни от раша завинаги .

Има снимки, документирано е, кои сте. :)))

пращаш оръжия,наливаш масло в огъня ,а искаш мир.Браво на гражданите,искат да защитят страната ни от въвличане в чужд конфликт.

Какъв конфликт бе, ние сме в НАТО!!! Никой не може да ни пипне! Или какво? Рушняците ще тръгнат срещу НАТО? Нека пробват! :)) Те с Украйна не могат да се оправят, пък НАТО ли???

Те, навремето, и гърците в Кипър така мислеха. Че НАТО ще им помогне...

Леле, че първосигналник падаш! Ама какво може да се очаква при генерали евроатлатици селяндури и политици евроатлатици от върло комунистическо котило!

Какво като си в НАТО бе, пръдльо? Какво си въобразяваш,че представлява България пред Турция, например? Наивник!

КОГАТО ТУРЦИЯ НАПАДНА КИПАР КРАВАРИТЕ ИМ КАЗАХА И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ СТЕ НАТОВСКИ РАЗБЕРЕТЕ СЕ. ТЪКА ЧЕ ТЪПАНАРЕ МОГАТ ДА НИ НАПАДНАТ И КРАВАРИТЕ НЯМА ДА СИ МРЪДНАТ ПРЪСТА. ТАКА ЧЕ НЕ СИ ПИШИ ТЪПОТИТЕ. ТИ СИ ТЪПАК

Страшна логика, оставяш едната страна без оръжие, избиват де що нещо мърда и когато няма вече какво да се убива ... настава мир. Ами да, мъртвите не могат да се защитават. Това е "руски мир" - всички да са мъртви!

дай боже да си прав и всички те да са мъртви

Какъв конфликт бе?

Този поход не е одобрен от посолството. това обяснява малоумните постове на троловете.

Путинопитеци ,сър !

Защо не ходят пред руското посолство да викат за мир, всички знаем кой започна тая мръсна война ?

Започнаха я украинските боклуци слушащи САЩ,информираисе тъпчо преди дасе изказваш.

Гледай филма "Солнцепек", може и да ти просветне...

Походът е насочен към българското правителство и парламент, а не да убеждава чужденците. Исканията са към тях, да не се правят на луди.

Според заглавието и граждани се включили към мижавия селски поход,платен от....знаем кого.

Ама плаката е издържан в Бяло Синьо Червено руПлояди и разни полезни идиоти, квичат за мир, рашкий мир, липсва им миризливия москалски сапог, да го целуват, да ги тъпче по главите Ааааре нема нужда!

Тиси ходи на праида,травестит .

Дори не различаваш Самарското от руското знаме, ама се изказваш компетентно

През 2015 година в Киев изгориха българското знаме, а сега рептилите ще ме убеждават, че трябвало да ги подкрепяме тези уроди. Само че мен изобщо не ме интересува какво са казали от посолството, защото съм Българин.

През последните години Русия насочи оръжията си срещу България. И официално ни обяви за враг. На няколко пъти ни спират газа, нарушавайки сключени договори. За безобразното поведение на руските посланици не говорим. Те не ни считат за независима държава, а за Задунайская губерния. И е така от 145 години, не от вчера. Не и от 2015. Тъй че....

Жалко, че не ти е паднала някоя бомба на главата през 1944 година.

Начело имаме продажници, които отстояват интереса на ПОСОЛСТВОТО и народа може да си каже мнението само на референдум!

Че има продажници е ясно. И руските и съветски знамена, които се развяват по митингите им съвсем категорично показват топлата връзка с руско съветското посолство. Интересно, на никой митинг не съм видял да се развяват американски знамена. Или германски. Или британски. Абе едно норвежко знаме няма. Но руско съветски бол. Ето там е опасността.

А украинското знаме на общината нормално лие бе ,евроатлантически травестит.

Сталин е казал: не си ли с нас, значи си против нас. Ако не си за войната, значи си за Путин! Харесвам про-западния Сталинизъм. Не може да не си за войната и едновременно да не си за Путин, светът е черно бял западни другари. Ще ми се България да не е подлога на когото и да било Запад или Русия.

Грузинският изрод избил милиони руснаци ,ли ти е кумир?

Той даже не е чист грузинец, а осетинец. В Грузия тия ги считат за мангасари.

Нали светът беще "многополюсен", какъв черно-бял ти е в главата? Айде уточнете си опорките от посоля........

Похода за мир да бъде отнесен към този който започна войната, защото от него зависи кога тя ще свърши. И без глупави опорки, че НАТО я бил започнал.

Научи граматиката бе рептил: ПОХОДА

Много точно го е написал, глупако.ПоходЪТ се пише когато е подлог.

Да бъде отнесен е страдателно причастие, а не глагол. Кой да бъде отнесен?

А какво ще кажеш за войната в Ирак и Либия?

Какво ще кажеш за 10 годишната война на СССР в Афганистан?

Рак не беше ли нападнал и окупирал Кувейт преди това? Либия не взриви ли граждански самолет над Локърби? Да ви имам опорките......

Кой изгури живи хора в Одеския културен дом и забрани руския език, а? Кой

Факт е че Украйна без НАТО нямаше да е във война защото щеше да седне и да се разбере с Руснаците много отдавна! НАТО не просто държеше ръчичката на Украйна както по време на Майдана, така и в последвалащите процеси, в наливането на заеми и оръжия за Украйна и в ескалацията и насаждането на враждебност и високомерие спрямо руснаците.

Руската окупация е благородна окупация от която зависят и са свикнали със нейните предимства и привилегии много български калпазани!Кат руската окупация и нейната армия няма тъй могъщи на светът!

Не било окупация, било е “освобождение” вж Литва, Латвия и Естония през 1939 и източна Европа след 1944-45.

Да не пречим на православната,братска нам Русия да мачка,гази,завладява ,и назначава верни на нея политици и партии!Така ги разбирам аз протестиращите за мир и неутралитет възродени български диваци и мошеннци!

Само замени "братска Русия" с "братски САЩ" и ще се доближиш до истинската причина народа да се бори за референдум!

Всеки има право на мирен протест, както и всеки има право да прецени дали да участва в протести тва е смисъла на демокрацията. Преди 1989-та не беше така.

От протестите против войната има смисъл само ако са пред руското посолство! Русия започна тази война !

Ако израждане вземе властта, дали ще мога да изразявам свободно анти-рашисткото си мнение.

Съмнявам се фашистите не допускат други мнения, дори пречат на депутатите от другите партии да се изказват в парламента.

Не знам в какъв когнитивен дисонанс трябва да си, или просто природно тъп, за да ходиш на поход за мир, подкрепяйки тези, които започнаха война... И говоря за онази война, в която се заграбват територии, избива се мирно население, заплашва се с екокатастрофа и недай си боже, втори Чернобил. За тази война говоря. А инфирмационната такава дори няма да я споменавам - там отдавна вече сме жертви и българският народ сам ще се раздели завинаги от простотията си, разпадайки се на идейно ниво. Те хората вече не могат разлика между добро и лошо да направят, ама се пенявят с някакви брътвежи за хрисриянски ценности!! Войната е мир - Дж. Оруел

Тези малоумници ако имаха капка мозък, нямаше само да реват че са бедни.

Някога така един друг дебил обикаля България - съветският турорист Соболев в така наречената "Соболева акция".

Медиите пазят пълно мълчание ,че ще има Поход на мира,но най - обилно пропагандираха прайда.ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН съм от управляващите,които не слушат разумния глас на хората,а изпълняват вредните за българите нареждания на Лайнена и чужди посолства.Мразя ви.

На кои хора?

На вгъзродените.

Време е за закон за защита на държавата. Само това може да защити клета изстрадала България от набезите на псевдо родолюбци и патриоти. Митрофанова и наш Костя с влакчето и в директно в Масква.

Преди това линч за рашистките отпадъци.

Янки ходете си в къщи !

Преди това рашките.

Американец в България не съм виждал,ама само руските апартаменти са над 50 000.

Странно, Не съм видял поход за война в България? Тогава защо е този поход? Той трябва да се направи в Москва!

Походът на войната се извършва от правителството на Киро американски.Не си го видял?А прайда видяли го?Със сигурност! Щото ти беше на него.

Тъп съм безплатно.

Не са граждани, а селяндури от Изхождане. ДИРНИК.БГ продължава да е ибрик на Профанова и Ковид-посолството. Пишете за братчетата в Украйна как и днес блъскат орките на Путлер, поредно селище е в наши ръце. НАТО и ЕС сме заедно с Украйна до пълен разпад на кочината Мужикистан.

същите нещастници от похода за традиционното семейство от вчера

Нещастниците, сбърканяци са от прайда!

ПРАВИЛНО....Евреина Зеленски да бяга обратно към Израел и да СВЪРШВА тая война. Руснаците да си ВЪРНАТ зеята в Украйна.

И цяла Украйна да вземат,кочината се връща в миналия век.

Браво!!!

Малко им е на орките, още бой по кухите им пияни тикви. И по тези дет протестират.

Имам предложение. Дайте да се разделим на 2 Българии....по билото на стара планина, за да има море и за двете. В едната отивате борците за мир, излизате немедленно от НАТО и ЕС. и тръгвате с Русия. В другата отиваме тия дето сме за Еврото, Шенген, евроатлантизма, Украйна и т.н...След 5-10 години ще ви се наложи да вдигате стена като в Берлин, защото читавото ще тръгне да бяга при нас, в другата България....

Защо требва да разделяме страната?Има по-просто решение тези които са за урайна да вървят на фронта да победят руснаците,хората за мир си остават в България!

Тези за Русия, също! А ние за неутралитета, Да си останем в БГ!

Какво искаш да кажеш?Циганите да останат в България?Че те се изнесоха в Европа.

Двете Северна и Южна Корея са пример за резултата от експеримента. Няма нужда от повече опити.

А ГДР и ГФР? А Соцлагера и дивия капиталистически Запад?

България от десетилетия е голям проиводител на оръжия, тези хора къде мислят , че се използват те - в музеи ли? Но не съм чула за протести в Сопот...

А, защо гражданите не отидоха пред руското посолство? Там да протестират срещу войната. Щото руското посолство организира тия измислени походи със съдействието на копейкин, радеф и курнела.

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - 10%!!!

А де и аз това викам... тия дето призовават за протест пред руското посолство да са отишли сто пъти до сега ама... Явно са на 100% за войната и оръжейната мафия в БГ, която се храни от доставки на оръжие.

с мирните хиляди хора участвали в похода. Това е ПОХОД, а не демонстрация. Редно е тези от Възраждане и БСП, да не си пришиват събитието. Тях ги знаем колко струват - кръгла нула, проект на ПОСОЛСТВОТО. Имайте малко срам, поне когато списвате заглавието!

вместо да правим 100 хиляди движения вече има една силна вълна която е за нуетралитет и суверенитет казва се Възраждане.. така, че ориентирайте се докато е време...

Израждане ли е за беутралитет? Ти сериозно ли

възраждане не иска неутралитет, те искат русия да победи и да избие украинския народ, част от който са бесарапските българи.

Украинците са нагли,нахални, престъпници.Вън от тук.

Ти да не си говорител на Възраждане? Или си медиум и ти се "дава" какво мислят тези от Възраждане?

Потърсете видеа от източна Украйна 2013/2014. Същите невинни демонстрациийки за справедливост и социално равноправие. Дано ДАНС и контраразузнаването си вършат работата добре, че тия ще спретнат такъв Мариупол във Варна, че свят ще ни се завие. Има идеология, има противопоставяне, ама това дето тия са тръгнали да правят е против държавата ни! Бога да ни пази!

Има неджда за България, като гледам колко много хора са в похода за ненамеса на нашата държава в подкрепа на укронацистите. Руснаците не хленчат за оръжие на никого. Много хора се подписват и за референдум за излизане от НАТО. Достойни българи, поклон пред излезлите днес на похода за мир!

Пуснете направо референдум за Варненска област да се присъедини към великата РФ. Па дано ви мирясат гащите най-накрая.

Варна им я давам. Там са най-големите предатели на България. Лошото е, че след Варна ще поискат и другите градове. Рашистите са ненаситни.

Колко са били идиотите на тоя поход?? Никой не казва. Тъпанари от Вгъзраждане и БСП сигурно.

Е от кои други. Плюс една хайка празноглави кухоглавци, продали си душата за 30 лв на ден. Я ги виж как изглеждат. Бабички, старци и лелки.

Много достойни българи излязоха днес на похода за мир в 44 града! Гордеем се с това, браво! Браво и на организаторите!

Дали са достойни? Не мисля. Те нямат достойнство, както и ти. Що не отидохте пред рашисткото посолство да искате мир?

Коментари - Граждани се включиха в поредния „Поход за мир“ в София | Днес.dir.bg

Коментари - Граждани се включиха в поредния „Поход за мир“ в София | Днес.dir.bg

Коментари

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - всичко се урежда

Стоп на Фашистка Русия. Смърт за руските окупатори.

Засега, изглежда и двете страни имат интерес от конфликта. Но, все пак, по - добре с поход, нямаме никакви ресурси да се бутаме между шамарите и без това всеки дъждовен ден за нас е криза.

КЪДЕ са им ЛОЗУНГИТЕ с големи букви ? Има ли ги ? : „ПУТИН незабавно спри агресията си срещу Украйна !! // Путин, империалисте, напусни територията на НЕЗАВИСИМА Украйна ! /// Путин спри войната !! Путин не ти ли стига територията на русия !! //Путин вече над 200 000 са жертвите в тази война , ЗАПОЧНАТА от ТЕБ !! ..Путин , масов убиецо !! Путин джудже кремълско, докога ще умират ХОРА заради теб ? // Путин няма да ти мине номера- Украйна пак да е колония на Русия !! // и т. н. .. Кога другари червени бокл..., ‘”борещи се за мир”, ще видим ТАКИВА ВАШИ лозунги ?

Алекси,пиле шарено !! Малък си и не ги разбирап тия работи ! Отивай да сучеш и не се капи !!

Тодор Тагарев е заплаха за България и българския народ тои трябва да бъде ликведирана тои е терорис само терорис може да подклажда воини смърт за помяра и семеиствотому

Вземи да се научи да пишеш правилно, дебил неграмотен. Ето заради такива дебили с право да гласуват България е на това дередже - губерния на джуджето от Кремъл. Подлога до подлога!

Всички политици които подкрепят воината да заминават за Украйна. Или ще има трепане теса заплаха за България само терористи подкрепят воини това са сащ и Великобритания измет

Селски глупако, Руслямистан когато нападнат нас, пак ли така ще приказваш?

България НЕ участва в подклаждането на военни конфликти! България помага на нападната Украйна за да се ЗАЩИТИ!

Оставете тия политици простаци да ни вкарат във войната, друг начин да се отървем от тях няма

Петата колона пробва, иска да разбере доколко ще и се позволи да подкрепя Рассия. Никак не е случайно ,че в този т н поход в челните редици не видяхме нито Президента нито Копейките, нито Нинките. Оставят глупаците да си покажат лицата , да ги фотографират и регистрират, та утре кога се запее песента-черен влак сее композира, черен влак се е композира Ленче ле.. тези радетели и застъпници за руския мир да не са точно в този влак. Какъв мир искат тия хора, като не дават с какво нападнатите да си защитят домовете от убийците на деца и старци .Видяхме резултатите от подобни действия преди началото на ВСВ. Дано сега светът се е поучил. Някой трябва да спре новия Хитлер.

Слушай Лалев, стига с тъпите ти квалификации и опити да изкарваш нещата каквито не са. В тази война невинни няма - огромната сянка стояща зад Украйна е видна за целия свят, залогът зад нея - също. Но ние място в тази братоубийствена война нямаме.

много оскъдна информация ами в другите градове ако беше за някоя партийно-съдебна простотия щеше да се изпише един тон

Втори и окончателни стъпки за откъсване от раша завинаги - влизане на България в Шенген и Еврозоната.

Кога ще премахнете рашисткия паметник на завоевателите МОЧА? Взето е решение да се премести в музея на соц. изкуството ?

До кога ще предлагате глава пред тая кочина раша? Тази мизерни държава, не трябва де имаме нищо общо с нея. Премахнете моча и изгонени мутрофанава , това са първите стъпки за освобождаването ни от раша завинаги .

Има снимки, документирано е, кои сте. :)))

пращаш оръжия,наливаш масло в огъня ,а искаш мир.Браво на гражданите,искат да защитят страната ни от въвличане в чужд конфликт.

Какъв конфликт бе, ние сме в НАТО!!! Никой не може да ни пипне! Или какво? Рушняците ще тръгнат срещу НАТО? Нека пробват! :)) Те с Украйна не могат да се оправят, пък НАТО ли???

Те, навремето, и гърците в Кипър така мислеха. Че НАТО ще им помогне...

Леле, че първосигналник падаш! Ама какво може да се очаква при генерали евроатлатици селяндури и политици евроатлатици от върло комунистическо котило!

Какво като си в НАТО бе, пръдльо? Какво си въобразяваш,че представлява България пред Турция, например? Наивник!

КОГАТО ТУРЦИЯ НАПАДНА КИПАР КРАВАРИТЕ ИМ КАЗАХА И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ СТЕ НАТОВСКИ РАЗБЕРЕТЕ СЕ. ТЪКА ЧЕ ТЪПАНАРЕ МОГАТ ДА НИ НАПАДНАТ И КРАВАРИТЕ НЯМА ДА СИ МРЪДНАТ ПРЪСТА. ТАКА ЧЕ НЕ СИ ПИШИ ТЪПОТИТЕ. ТИ СИ ТЪПАК

Страшна логика, оставяш едната страна без оръжие, избиват де що нещо мърда и когато няма вече какво да се убива ... настава мир. Ами да, мъртвите не могат да се защитават. Това е "руски мир" - всички да са мъртви!

дай боже да си прав и всички те да са мъртви

Какъв конфликт бе?

Този поход не е одобрен от посолството. това обяснява малоумните постове на троловете.

Путинопитеци ,сър !

Защо не ходят пред руското посолство да викат за мир, всички знаем кой започна тая мръсна война ?

Започнаха я украинските боклуци слушащи САЩ,информираисе тъпчо преди дасе изказваш.

Гледай филма "Солнцепек", може и да ти просветне...

Походът е насочен към българското правителство и парламент, а не да убеждава чужденците. Исканията са към тях, да не се правят на луди.

Според заглавието и граждани се включили към мижавия селски поход,платен от....знаем кого.

Ама плаката е издържан в Бяло Синьо Червено руПлояди и разни полезни идиоти, квичат за мир, рашкий мир, липсва им миризливия москалски сапог, да го целуват, да ги тъпче по главите Ааааре нема нужда!

Тиси ходи на праида,травестит .

Дори не различаваш Самарското от руското знаме, ама се изказваш компетентно

През 2015 година в Киев изгориха българското знаме, а сега рептилите ще ме убеждават, че трябвало да ги подкрепяме тези уроди. Само че мен изобщо не ме интересува какво са казали от посолството, защото съм Българин.

През последните години Русия насочи оръжията си срещу България. И официално ни обяви за враг. На няколко пъти ни спират газа, нарушавайки сключени договори. За безобразното поведение на руските посланици не говорим. Те не ни считат за независима държава, а за Задунайская губерния. И е така от 145 години, не от вчера. Не и от 2015. Тъй че....

Жалко, че не ти е паднала някоя бомба на главата през 1944 година.

Начело имаме продажници, които отстояват интереса на ПОСОЛСТВОТО и народа може да си каже мнението само на референдум!

Че има продажници е ясно. И руските и съветски знамена, които се развяват по митингите им съвсем категорично показват топлата връзка с руско съветското посолство. Интересно, на никой митинг не съм видял да се развяват американски знамена. Или германски. Или британски. Абе едно норвежко знаме няма. Но руско съветски бол. Ето там е опасността.

А украинското знаме на общината нормално лие бе ,евроатлантически травестит.

Сталин е казал: не си ли с нас, значи си против нас. Ако не си за войната, значи си за Путин! Харесвам про-западния Сталинизъм. Не може да не си за войната и едновременно да не си за Путин, светът е черно бял западни другари. Ще ми се България да не е подлога на когото и да било Запад или Русия.

Грузинският изрод избил милиони руснаци ,ли ти е кумир?

Той даже не е чист грузинец, а осетинец. В Грузия тия ги считат за мангасари.

Нали светът беще "многополюсен", какъв черно-бял ти е в главата? Айде уточнете си опорките от посоля........

Похода за мир да бъде отнесен към този който започна войната, защото от него зависи кога тя ще свърши. И без глупави опорки, че НАТО я бил започнал.

Научи граматиката бе рептил: ПОХОДА

Много точно го е написал, глупако.ПоходЪТ се пише когато е подлог.

Да бъде отнесен е страдателно причастие, а не глагол. Кой да бъде отнесен?

А какво ще кажеш за войната в Ирак и Либия?

Какво ще кажеш за 10 годишната война на СССР в Афганистан?

Рак не беше ли нападнал и окупирал Кувейт преди това? Либия не взриви ли граждански самолет над Локърби? Да ви имам опорките......

Кой изгури живи хора в Одеския културен дом и забрани руския език, а? Кой

Факт е че Украйна без НАТО нямаше да е във война защото щеше да седне и да се разбере с Руснаците много отдавна! НАТО не просто държеше ръчичката на Украйна както по време на Майдана, така и в последвалащите процеси, в наливането на заеми и оръжия за Украйна и в ескалацията и насаждането на враждебност и високомерие спрямо руснаците.

Руската окупация е благородна окупация от която зависят и са свикнали със нейните предимства и привилегии много български калпазани!Кат руската окупация и нейната армия няма тъй могъщи на светът!

Не било окупация, било е “освобождение” вж Литва, Латвия и Естония през 1939 и източна Европа след 1944-45.

Да не пречим на православната,братска нам Русия да мачка,гази,завладява ,и назначава верни на нея политици и партии!Така ги разбирам аз протестиращите за мир и неутралитет възродени български диваци и мошеннци!

Само замени "братска Русия" с "братски САЩ" и ще се доближиш до истинската причина народа да се бори за референдум!

Всеки има право на мирен протест, както и всеки има право да прецени дали да участва в протести тва е смисъла на демокрацията. Преди 1989-та не беше така.

От протестите против войната има смисъл само ако са пред руското посолство! Русия започна тази война !

Ако израждане вземе властта, дали ще мога да изразявам свободно анти-рашисткото си мнение.

Съмнявам се фашистите не допускат други мнения, дори пречат на депутатите от другите партии да се изказват в парламента.

Не знам в какъв когнитивен дисонанс трябва да си, или просто природно тъп, за да ходиш на поход за мир, подкрепяйки тези, които започнаха война... И говоря за онази война, в която се заграбват територии, избива се мирно население, заплашва се с екокатастрофа и недай си боже, втори Чернобил. За тази война говоря. А инфирмационната такава дори няма да я споменавам - там отдавна вече сме жертви и българският народ сам ще се раздели завинаги от простотията си, разпадайки се на идейно ниво. Те хората вече не могат разлика между добро и лошо да направят, ама се пенявят с някакви брътвежи за хрисриянски ценности!! Войната е мир - Дж. Оруел

Тези малоумници ако имаха капка мозък, нямаше само да реват че са бедни.

Някога така един друг дебил обикаля България - съветският турорист Соболев в така наречената "Соболева акция".

Медиите пазят пълно мълчание ,че ще има Поход на мира,но най - обилно пропагандираха прайда.ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН съм от управляващите,които не слушат разумния глас на хората,а изпълняват вредните за българите нареждания на Лайнена и чужди посолства.Мразя ви.

На кои хора?

На вгъзродените.

Време е за закон за защита на държавата. Само това може да защити клета изстрадала България от набезите на псевдо родолюбци и патриоти. Митрофанова и наш Костя с влакчето и в директно в Масква.

Преди това линч за рашистките отпадъци.

Янки ходете си в къщи !

Преди това рашките.

Американец в България не съм виждал,ама само руските апартаменти са над 50 000.

Странно, Не съм видял поход за война в България? Тогава защо е този поход? Той трябва да се направи в Москва!

Походът на войната се извършва от правителството на Киро американски.Не си го видял?А прайда видяли го?Със сигурност! Щото ти беше на него.

Тъп съм безплатно.

Не са граждани, а селяндури от Изхождане. ДИРНИК.БГ продължава да е ибрик на Профанова и Ковид-посолството. Пишете за братчетата в Украйна как и днес блъскат орките на Путлер, поредно селище е в наши ръце. НАТО и ЕС сме заедно с Украйна до пълен разпад на кочината Мужикистан.

същите нещастници от похода за традиционното семейство от вчера

Нещастниците, сбърканяци са от прайда!

ПРАВИЛНО....Евреина Зеленски да бяга обратно към Израел и да СВЪРШВА тая война. Руснаците да си ВЪРНАТ зеята в Украйна.

И цяла Украйна да вземат,кочината се връща в миналия век.

Браво!!!

Малко им е на орките, още бой по кухите им пияни тикви. И по тези дет протестират.

Имам предложение. Дайте да се разделим на 2 Българии....по билото на стара планина, за да има море и за двете. В едната отивате борците за мир, излизате немедленно от НАТО и ЕС. и тръгвате с Русия. В другата отиваме тия дето сме за Еврото, Шенген, евроатлантизма, Украйна и т.н...След 5-10 години ще ви се наложи да вдигате стена като в Берлин, защото читавото ще тръгне да бяга при нас, в другата България....

Защо требва да разделяме страната?Има по-просто решение тези които са за урайна да вървят на фронта да победят руснаците,хората за мир си остават в България!

Тези за Русия, също! А ние за неутралитета, Да си останем в БГ!

Какво искаш да кажеш?Циганите да останат в България?Че те се изнесоха в Европа.

Двете Северна и Южна Корея са пример за резултата от експеримента. Няма нужда от повече опити.

А ГДР и ГФР? А Соцлагера и дивия капиталистически Запад?

България от десетилетия е голям проиводител на оръжия, тези хора къде мислят , че се използват те - в музеи ли? Но не съм чула за протести в Сопот...

А, защо гражданите не отидоха пред руското посолство? Там да протестират срещу войната. Щото руското посолство организира тия измислени походи със съдействието на копейкин, радеф и курнела.

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - 10%!!!

А де и аз това викам... тия дето призовават за протест пред руското посолство да са отишли сто пъти до сега ама... Явно са на 100% за войната и оръжейната мафия в БГ, която се храни от доставки на оръжие.

с мирните хиляди хора участвали в похода. Това е ПОХОД, а не демонстрация. Редно е тези от Възраждане и БСП, да не си пришиват събитието. Тях ги знаем колко струват - кръгла нула, проект на ПОСОЛСТВОТО. Имайте малко срам, поне когато списвате заглавието!

вместо да правим 100 хиляди движения вече има една силна вълна която е за нуетралитет и суверенитет казва се Възраждане.. така, че ориентирайте се докато е време...

Израждане ли е за беутралитет? Ти сериозно ли

възраждане не иска неутралитет, те искат русия да победи и да избие украинския народ, част от който са бесарапските българи.

Украинците са нагли,нахални, престъпници.Вън от тук.

Ти да не си говорител на Възраждане? Или си медиум и ти се "дава" какво мислят тези от Възраждане?

Потърсете видеа от източна Украйна 2013/2014. Същите невинни демонстрациийки за справедливост и социално равноправие. Дано ДАНС и контраразузнаването си вършат работата добре, че тия ще спретнат такъв Мариупол във Варна, че свят ще ни се завие. Има идеология, има противопоставяне, ама това дето тия са тръгнали да правят е против държавата ни! Бога да ни пази!