Джамбазки: Граждани трескаво решават криминални случаи

Поотмина вълната от празнични и именни дни, гражданството поизтрезня и трескаво се зае да решава криминални случаи и световни загадки.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Граждани трескаво решават криминални случаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС ще градят джамии в центровете на големите градове, а патриотите !?

този от снимката е дългогодишен чикиджия

Джамбаз, това пледоария за втори мандат ли е?

масово тиражираните по медии лъжи, че са против втори лифт. Протестите им са против текст в Закона, който позволява 48% застрояване на Пирин. Освен това многократно обявиха, че много планински райони са получили положителен ОВОС за ски писти и лифтове, но няма инвеститори за тях ???

каракачанов всичкият му "трудов" стаж през живота е или общински съветник, или депутат и така до тлъста пенсия, дето се вика "дай Боже всекиму" такъв добче вита ???

Браво г-н Джамбазки! Право в очите им го каза!

келеш

Еми ще решават, информацията поднесена от онзи с дебилния вид е меко казано скандална, вие си го правите, ти си умен, но са ти платили, жив и здрав да си.

Еми ще решават, информацията поднесена от онзи с дебилния вид е меко казано скандална, вие си го правите, ти си умен, но са ти платили, жив и здрав да си.

Усещате ли на къде вървим всеки да мрази другия е то това е била целта разделяй и владей, а и бедни хора лесно се манипулират. Трябва да се замислим малко иначе ще се самоизядем.

за да даваш съвет на някой трябва да си по умен от него а ти не изглеждаш такъв срам за българия си има училища за това с малко труд може да постигнеш нещо поне на средно ниво

Много си е добре Джамбазки,като не го разбираш,поне се информирай за това онова по темата,не се излагай да се показваш колко си прост!

Май точно ти имаш нужда от ходене на училище. Това, което трябва да учиш се нарича граматика.

Ама как ярко се е разграничил от "гражданството"...та се чудя не е ли и той гражданин?

Нещо не си схванал смисълът на написаното!Той се е разграничил само от олигофрените в България!

тежко му е на сърцето , нека се наприказва , поредния който мрази Народа си , щот не го слуша кво приказва , а ТОЙ се е издигнал чак в Европата , а по нищо не се отличава от Ганя , е може би е съучастник в някаква офшорка за поредното ограбване на Българите , ама кво от тва , те са всички съучастници

Много си елементарно моето момиченце,не ги разбираш някои работи!

Супер е Джамбазки,да е жив и здрав и разбира се всички да сме живи и здрави!Абсолютно точен и "право куме в очи"!Много ясно, че псевдо протестите за втори лифт са лицемерие на агонизиращи грандажии!Щом трябва и има нужда от втори лифт ,ще се изгради така или иначе.Време е циркажиите да се прибат да папкат или трябва още акции за да усвояват по добре хранилката.Редно е да се провери за какви дейностти се спонсорират НПО-та от държавната хранилка,кои са и какво точно вършат,защото Христо Иванов се разписа едни 10 млн.за НПО -та, докато беше в правителството.

ДЖАМБАЗЧЕТО ВАДИ ПОГЛЕДА НА МЛАДИЯ ВОЛЕН ПИДЕРАСТ И ЕДВИН СУГАРЕВ :))

Дрисльо.

Хер Флик е компетентен по всички въпроси. Той ще оправи страната.

Чудех се на кого ми прилича :) Ама как разправя за себе си - нито едно дърво не бил посадил, никога, никога, никога... Само за пари и слава мисли!

ДЖАБМАЗКИ , - ПЪРВО , ФАМИЛНОТО ТИ ИМЕ ГОВОРИ ЧЕ ПРИ ВАС МАСКАРЛЪКА Е РОДОВ - ВТОРО , НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ПРИ НАС ИМ ВИКАМЕ - PART TIME DEMOCRAT - PART TIME MAFIA SERVANT :))

Кои сте тези дето не казвате нищо свързано бе олигофрен,ти на този момък не можеш на нокътя да му се намажеш нито по грамотност,нито по интелект!И нали знаеш,господин гъзомийник,че не е нужно да се месиш в българските работи,защото у тебе няма нищо българско!Измекяр!

2 МАГИСТРАТУРИ В ИНЖЕНЕРНИТЕ НАУКИ , 4 ЕЗИКА , 2 ПАТЕНТА , ... СРЕЩУ МЕН ДА ТЪРЧИ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАСТИГНЕ ПРОСТАЧЕТО .... ОТДЕЛНО ЧЕ 3 ПЪТИ СЪМ С ЯВЯВАЛ ЛИЧНО С ПЛЕДОАРИЯ ПРЕД United States Court of Appeals for the Sixth Circuit - СПЕЦИАЛНОСТ КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО :)) ТАКА ЧЕ МОГА ДА ГО РИТАМ АДВОКАТЧЕТО ПО ГЛАВАТА И В НЕГОВАТА ОБЛАСТ

Стига си крещял, г-н инженер. Просташко е.

Абе тоя е много глупав бе. Пита защо протестираме в София, ами причината е защото сме от София. Ето утре четвъртък в Сф има насрочен протестен митинг за Пирин от 18:30, как да стигна Банско в 18:30 като излизам от работа в 17:30. Що задава тъпи въпроси, този има ли мозък и кой го е пратил евродепутат?

Ами ако си велик протестър,няма да ходиш на работа бе мухльо,нали защитаваш някаква кауза!?Е да ,ама ти си само лаладжия!

забравяй, че благодарение гласовете на някои от тези, които хулиш, си на кьорсофрата патриоте!

Ти какво се напъваш бе Ръб,нали ти не си си дал гласът за него!Всички олигофрени гласувахте за Винету Тиквомагнолията !Много ви е криво,като се появе някой интелигентен и мислещ,особено,ако е млад мъжага,и превъртате гуми,когато ви казва фактите право в очите!Ангел е високо интелигентен и мислещ и реален човек и затова го плюете !

βλακας Σκατά στα μουτρα σου

Че проблема на българите е ментален е ясно. Само че Гелето го е обяснил в по-"ненаучен" стил. И за всички, опоненти един пример:Вчера в голяма верига супермаркети за пет минути влязоха 10 души в тоалетната. След "облекчаването" ръцете си изми/няма ха/ ЕДИН!!!Т.е. процента на "онези" е много над 80

Веж какво Джамбазки ,патриот се колкото противната мутра на Валери Симеонов. Настъпиха ви по интереса затова се пените. Но ние бългярите сме много търпелив народ...да търпим такива лъжи . По скромно го давай...щато от нашите данъци на българи и европейци ядеш.

Ти от чии данъци дъвчиш бе аланкоолу!?

Ало Симеонов ти ли си? Не е лошо да станеш малко по благороден...

Сладко ли е да си във власта, Джамбазки? А и европейската заплата - и тя харна, нали така. И ти си една ...., също като Волен Сидеров. Патриотизмът ви свършва там, където започва интереса ви.

Този вдигна пушилка за Инстанбулската конвенция и за третия пол, а в европарламента беше гласувал въздържал се по същия документ! Аман от такива, бе - каква майка ги е раждала?!!!

Привържениците на БСП-ДПС газ пикаят. Явно човекът ги е пронизал точно в целта.

тж е бил наистина голям дебил ! вместо да купи билети на шаломакбаровците ,той е изгонил тези ,които са били манипулирани от най-големите и опасни расисти,които е виждало човечеството в цялата си история . опасни ,защото действат в гръб,задкулисно и чрез мръсна пропаганда.те са фалшификаторите на историята .да ,Господ ги избра за фалшификатори ,на които не трябва никога да се вярва ,никога !

..който като общински съветник в софия, беше казал, че ще реши проблемите с топлофикация, но като захапа брюкселския кокал, много бързо забрави за обещанията си, типично за български политик нали

Този/тази не го/я е раждала българска майка. Гражданството ще си живее много по-добре, ако този/тази го/я няма. Но тоза/тази е кръгла нула, ако гражданството го няма.

Тая сополива калинка с две думи ни каза: "Всичките специалисти станахте! Я си трайкайте и си гледайте работата! Много, много не умувайте!" Толкова нагли станаха, защото ние им позволихме! Тая безнаказаност ДО КОГА!?

Глупако за 9 дена -9 трупа, днес 19 - още 3? Жуналайкучки, спрете да пишете глупости. Като виждате, че са неграмотни или мафиоти има друг начин Уважавайте малко себе си и читателите си

Не съм националист нито расист, може да съм малко сексист но едно виждам и разбирам. Онези на запад ни сочат и викат "онези на изток". Севера нарича презрително "онези от юга". Тези които пишат на латинаца смятат че който пише на кирилица значи е руснак. Е щом светът в момента е на наши и ваши, домашни и чужди то тогава не ми остава нищо друго да поема малко доза национализъм. Само дето някак си хич не ми се да съм от юга или от изтока защото все бой ядем. Кога най-сетне и ние ще "дадем да се разбере" на някой? Хайде де!

Най-накрая и аз разбрах,че не става въпрос точно за лифт.Оказа се,че става въпрос за много по-разширено инфраструктурно използуване на Пирин. Сигурно и г-н Валери Симеонов се вижда вече собственик на хотелче над Банско.Нали помните онова негово хотелче,свързано с бежанската вълна? На господин Джамбаски можем да кажем,че не сме само ние , тук и сега.Планината Пирин принадлежи не на банскалии,а на цяла България и най-важно - на поколенията след нас.

ние българите сме беден , но щедър народ !на такива българомразци можем да подарим еднопосочен билет за София-тел-авив ,там ви е мястото на вас !за сто години унищожихте бг народ ,изядохте го и го прогонихте ,за да му вземете и планините и морето !

Браво на Джамбаза, добре им го каза! По принцип не съм му фен, но този път не им спести истините на еко-гей-хипаро-нудистите!

е не може всички да сме анонимни криминални офшорници с хотели на банско

ОТ НЕГОВАТА "Популярна каса МАКЕДОНИЯ К" ЗАНИМАВАЩА СЕ С "Влогово-кредитна дейност и Инвестиционен посредник."? ИНАЧЕ УСТАВА ВИ Е МНОГО ПРЕВЪЗДИГНАТ - "Целта на КАСАТА е чрез взаимопомощ и СЪТРУДНИЧЕСТВО да осъществява търговска дейност и да съдейства за развитието на икономическите връзки между РБългария и РМакедония". КАКВА МАКЕДОНИЯ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА , когато сте си истинска финансова пирамида която щяла да представлява БЪЛГАРИЯ в отношенията и с МАКЕДОНИЯ.

Как мигрира бавно и сигурно от патриотични към еврогейски позиции. Парата е сила ей.

КАКВИ ГИ ВЪРШЕХТЕ ВИЕ В ТАЗИ: "Популярна каса МАКЕДОНИЯ К" (ЕИК: 831913615) ?? ЧЕТА УСТАВА НА ТАЗИ ФИНАНСОВА ПИРАМИДА в която участва и твоя милост. "Целта на КАСАТА е чрез взаимопомощ и СЪТРУДНИЧЕСТВО да осъществява търговска дейност и да съдейства за развитието на икономическите връзки между РБългария и РМакедония" АБЕ АНГЕЛЕ, АБЕ ВИЕ СТЕ НЕ КАСА , АМИ ЦЯЛО МИНИСТЕРСТВО БРЕ! Интересен е РАЗДЕЛ 4 от Устава ви: "ИМУЩЕСТВО ОТГОВОРНОСТ, ТАЙНА" ЗА КАКВА ТАЙНА СТАВА ВЪПРОС БЕ КРАТУНО ПРАЗНА? КАКВА Е ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ КОЯТО ЧЛЕНОВЕТЕ ВИ ПОДПИСВАТ ДА ПАЗЯТ ТАЙНА ЗА вътрешнопартийната ви дейност?! Вие да не сте ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА бре?

Вписването в ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР на лицето АНГЕЛ ЧАВДАРОВ ДЖАМБАЗКИ в тази "Популярна каса МАКЕДОНИЯ К" е станало в 01:18:25 ЧАСА на 2009-10-20 !! АДМИНИСТРАТОРА ПОДДЪРЖАЩ РЕГИСТЪРА Е СТАВАЛ ПОСРЕД НОЩ ЗА ДА ВПИШЕ ТАЗИ ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ В "Популярна каса МАКЕДОНИЯ К". ГОЛЯМ ЗОР Е ИМАЛ ДЖАМБАЗИНА ДА ВЛЕЗЕ В ТАЗИ СТРУКТУРА. КАКЪВ ЛИ КЕЛЕПИР Е ИМАЛО ОТ ВЛИЗАНЕТО? НЕЩАТА ПАК ЩЕ ОПРЪТ ДО ЕДНИ ПАРИ /АМА МНОГО ПАРИ и имоти на ВМРО/ Кой ли им взема наемите?? Казва ли ти някой , пък и смееш ли да попиташ. АЧКАТА ЗНАЕ , АМА ТАЙНА МАЙНА!

КАКВО СЕ ЧУДИШ. НАЧАЛНИКА НА КАРАКАЧАНОВ /агент Иван/ Е ДРЪННАЛ ТЕЛЕФОНА И опа-аа- ОЩЕ ЕДИН АГЕНТ НА СЛУЖБА В ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ при Митьо Гестапото! КАК Е ТВОЕТО ПАРТИЗАНСКО ИМЕ ДЖАМБАЗОВ. Или като работещ под прикритие в ЕС не ти е позволено да го кажеш! Дерзайте другари, Дерзайте! ПАБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ! ВРАГ БУДЕТ ПАБЕДЕН!

СИ Е ЧИСТА ФИНАНСОВА ПИРАМИДКА ИЗВЪРШВАЩА "Влогово-кредитна дейност. Инвестиционен посредник." ТОЗИ И ЛИЦЕНЗ ОТ БНБ ЛИ Е ПОЛУЧИЛ ЗА КРЕДИТНА ДЕЙНОСТ?! ЕГАТИ И ПАТРИОТИТЕ , ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА!

ела да ни го кажеш в очите, бе плъх, ела да се разбереме като мъже, кво се криеш зад депутатските банка....мръсници гадни, забравят кой ги храни

Браво Джамбазки. Най-сетне някой да се осмели да напише истината за зелено-червено-синята мафия, защото платените журналистчета мълчат като п...и.

Тъкмо днес прочетох, че в Черно море от солта се отделя повече метан, чийто парников ефект е 25 пъти по-голям от този на въглеродния двуокис, тоя "експерт" препоръчва метан за гориво.

като няма обективни следствие, прокуратура и съд какво им остава на гражданите! ние не вярваме на нито една от изброените институции, а вие, г-н Джамбазки?!

по хотелите им на банско и по спонсора им ПИБ ще ги познаеш - каролев, валери симеонов, илиана раева, сашо диков, бонев, каракачанов, един там некъв водещ на Офанзива по канал 3 ...., Бъгария он ЕЪр телевизията....абе много хотелиери в тая държава

Тоя поизтрезня и започна да обвинява хората в дебилщина! А когато беше в избирателните списъци друга песен пееше за да го изберат същите хора, на които сега се подиграва.

А ВМРО вече е във властта. Какво направи ВМРО, за спиране на Циганската МАСОВА СЕЧ на горите?

покажете колко ви е силна злобата и дебилщината ,когато ви се казва право куме в очите ! знам и вярвам ,че ще надминете себе си ,забравили и нечували следното -който хвърля камъни може и да ги получи !

Джамбазки е за предпочитане пред зелената мафия

от хомосексуална гледна точка ли

защото им се плаща в зелено . и ще си останат зелени,т.е никога няма да узреят !

Ми така де....светъл пример ни е господин Каролев, който е компетентен и с подробностти може да дава акъл на теми като лесничейство, раждане и алкохол например!

по хотелите им на банско и по спонсора им ПИБ ще ги познаеш - каролев, валери симеонов, илиана раева, сашо диков, бонев, каракачанов, един там некъв водещ на Офанзива по канал 3 ...., Бъгария он ЕЪр телевизията....абе много хотелиери в тая държава

Гледаш го - нищо човек, ама голямо говедо излезе!

Не гласувам за тези, но в думите му виждам истината за съжаление. Бил съм много пъти по алпите и например в Гармиш има лифт на всеки баир. Това не пречи да има дървета чист въздух, хората събота и неделя вместо с колата да се качат на разходка с лифта в планината и прочие прочие .... А сега ходят с колите до вихрен или с бъгита :(

И само да напомня не всеки може да върви като Данчо мотора по 100км. Някои могат да направят 1-2 км и се уморяват. И защо планината да е недостижима за тях ?

Приказка за стълбата от Христо Смирненски - жив пример сто години по-късно.