Радев отваря вратите на ”Дондуков 2” за граждани

Администрацията на президента се включва в инициативата "Европейски дни на наследството - 2017" и за поредна година ще отвори врати за граждани.

Обратно в новината

Коментари - Радев отваря вратите на ”Дондуков 2” за граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия хора не четат ли вестници, не гледат ли телевизия, не виждат ли какво става в Лондон и не само там. А нашите отворили и Президентството, и Парламента. Не дай Боже тия от Ислямска Държава нещо да им имат зъб. Мъка ми е какво може да стане.

Мили Боже, каква простотия и злоба си оставил в този народ, който драска тук по дир'а! Защо така, мили Боже, докога така мили Боже! как досега никой не угоди на тез хорица, как не си избраха досега нещо да ги задоволява? И този народец, мили ми Боже, иска да има напредък, да види светлина в тунела. Няма да може, мили Боже, няма да може. Със злоба, лошотия и простотия няма да може. Помогни му мили Боже, да но се освести и не пише поне глупости, та да го познават всички колко е глупав и лош. Затвори, Боже, дир'а, та да няма къде да си показват простотията и лошотията. Амин!

Едно време се подигравахме на Бай Тошо, че пускаха на "екскурзии" групи в Бояна. Сега викат, че било по-различно, щото сме "демокрация". Викат.

Чета тези "остроумни" коментари и за сетен път си мисля: ТОЗИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ! Заслужава си корупцията,мутрите,беднотията,озлоблението и ПРЕМИЕРА ДОРИ.

О, не се притеснявай, същото важи и за теб!

нема, нема! никой нема да отиде! народът не оди по евро-офиси!

Това вече не е сайт. Много турци се научили как се коментира. Да се закрива.

Най точния коментар е: "ГЛЕДА КАТО НАСРАН" ТА ТОЙ ВИНАГИ ТАКА СИ ГЛЕДА ,КАТО НАСРАН,такъв си му е погледа .

Защо, той селянин ли е?

гледа като насран

после да отвори и на дондуков 3

След Дондуков 2 Радев обмисля да помоли ген.Решетников за организиране на ден на отворените врати в руското посолство.На първите 10 посетители ще бъде подарена по една бутилка водка.Побързайте да се запишете!

А първата дама Десислава какво отваря ???

Прелестното миньонче Деси ще отвори луксозен бардак,в който ще се помещава магазин Берьозка.Всички труженички в публичния дом ще бъдат само рускини.

Боклук Made in BG...

...тоз самолетаджия сай наклал кат коледен шупар....

ей радев! този ми краде ника! що за държава е това?две нули да си туриш за тик и европата да го открадне?! истинско евро-безобразие!

Боклуци сте Вие мили мой.Това е достоен човек с чисто минало.Вие елементарни и прости хорица ще си останете такива.Ще лижете дупенца и ще играете каквото Ви свирят.

А защо президентството не е отворено за граждани всеки ден, както Белия Дом, например? Какво крие мошеника Радев?

радев нищо не крие,но още не могат да изметат страпоните на предишния,и радев все пак е човек,да не излага магарето на боко на показ

Б0клук президент.

Избрахте си го този б,клук, ше си го търпите. Прост народ - прост президент.

Освен че е боклук,този тъп (п)резидент е заклет комунист и руски слуга.Двете понятия са синоними.

Браво господин Президент , чест и почитания ! Всичко което правите е полезно за България и гражданите на България !

като оставим позите и приказките, къде са резултатите, всъщност !?

"за граждани"?!?!?! а за селяни и мужици когда?

Иво Инджев и Асен Генов се срещнали на по бира, след поредния усвоен грант от "Америка за България". - Асене, заслужих си грантчето! - Започнал да се хвали сина на видния партиец, възпитаник в Москва, понастоящем пръв русофоб и евроатлантик. - Какво направи бе, Иво? - С интерес попитал професионалния протестър и блогър Асен. - Изсрах се насред Червения площад, да видят гадните руснаци! - заразказал подвига си Инджев. - Брей! - Ахнал Генов - и какво стана като те хванаха руснаците, какво ти направиха? - Нищо, Асенчо... не ме хванаха! - Е, как, това е центъра на Москва, сърцето на империята на злото. Как не те хванаха?! - Лесно! Срах тихо, без да си свалям гащите!

ще има бонусииии...на селяните по ракия...на мужиците бояришник...на гражданите от трите най дълготооооо !!!!!!

няма лошо в тая инициатива,но дано са махнали страпона на плюнкович