Откриха тялото на гръцкия пилот в Егейско море

Екипаж на риболовен кораб откри днес във водите край гръцкия остров Скирос тялото на пилота, който загина вчера при падането на самолет на ВВС на Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Откриха тялото на гръцкия пилот в Егейско море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

почиваи в мир колега !!!!!!!!!!!!!!!!

Случват се и такива неща. Понякога самолети падат и какво от това. Така да се каже рискове на занаята. Във всеки къде повече къде по малко риск има. Например библеотекарка може да заспи и да си извади окото с писалката

Баси ефективността на военните - "няколко хеликоптера, военнотранспортен самолет "Си-130", фрегата на гръцките ВМС". Операция по издирване и спасяване и накрая - намерили го рибари.

Ти туй Егейско море да го нямаш за селски гьол? С всички течения, острови и островчета е нормално да не бъде открит от военните първо.

Всички на балканите искат в ЕС и НАТО!!! Същевременно, Гърция и Турция водят един доста открит конфлкит на конфронтация помежду си, при условие, че и двете страни са членове на НАТО!!! Вече започнаха и да дават жертви! За каъв чеп тогава е това НАТО, след като две страни членки имат конфликт помежду си.

То това да нарушават едни на други въздушното пространство им е част от обучението и на двете стани. Това че оправданието с пясъка си е доста тъпо, по-скоро е заблудена чайка в двигателя.

Какъв пясък във въздуха един месец след бурята? Просто френските щайги падат като...щайги.

Надписът под снимката не е правилен. Поради грешно изписване е променен смисълът на изречението. Употребен е пълен член, от който излиза, че има един единствен самолет Мираж 2000-5 и той се е разбил вчера. Написът трябва да бъде: Многоцелеви изтребител Мираж 2000-5 от типа на разбилия се вчера" Не си правя илюзии нито че ще бъда разбран, нито, че ще се съгласят с мен, нито, че надписът ще бъде коригиран, нито, че в бъдеще няма да се правят такива грешки.