Гръцките медии: САЩ пращат "убийци на танкове" към Украйна през България

Великобритания пък обмисля да снабдява Киев с мощни западни танкове

Обратно в новината

Коментари - Гръцките медии: САЩ пращат "убийци на танкове" към Украйна през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Русия воюва със цялото Нато и англосаксонски паразит. Време е за удар по центровете за вземане на решенията .

Хартиени илюзии. В реалността стотици нещастни украинци умират като телета на заколение под залповете на хиляди руски оръдия при Бахмут и Соледар.

А нашите корумпирани продажници-крадци"-политици", дали са ги питали изобщо? По скоро НЕ.

Досега оръжията да не са ги телепортирали до Украйна?! Изпращат се или по въздух до Полша или по кораб до Гърция или балтийските страни.

Руските орки отказват да приемат Украйна за независима държава. Москалията иска да е империя обаче е решила, че без Украйна не може да е империя. Може да е империя без Беларус, без Казахстан, но видите ли не може да е империя без Украйна. Ама се оказа, че украинците са качествен материал, не са орки като рашунгелите. ТА украинците добре се сплотиха и ще бият москалите, но въпросът е, че много хора избягаха от Украйна и от тях не всички ще се върнат. От БГ също избягаха много хора. Това не е добре. За тази война Украйна с населението си от 36-37 милиона души няма да има проблем, но ако продължат да намаляват след години Москалите пак ще ги нападнат и тогава просто може да не успеят като сега. Важи и за нас. С население 6 милиона души сме на ръба да не можем да си защитим територията и ние. Та желая успех на Украйна. Москалия е последната империя - за съжаление най-мракобесната. Дано падне по-скоро.

джуджето като прочете новината ще си изяде ташаците от яд! А мъпета му Радев нищо не може да направи хаааа

Член сме на НАТО. Член сме и на ЕС. Да пиътаме вас руските кавали дали сте глупави орки путински е напълно излишно. БГ е член на НАТО и ЕС. Не е член на Оркската империя Путлеристан.

Последно Радев руска или американска подлога е, че се обърквам вече?

Наглая матрешка,махай се!

Москалията не е последната империя. Дучета, фюрери и бункерни джуджета винаги ще има. А идиоти, които да следват желанията им за "велика" държава - с лопата да ги ринеш!!!

Мдаа, крлайно време е за обединение на северна Ирландия с Ирландия и за нова английско - шотландска война

Че си член на НАТО и ЕС само за пушечно месо

ЯВНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕНА, РАЗДЕЛЕНА И ПРИКЛЮЧЕНА !!!! ЧАКА ВИ ЯДРЕНА ВОЙНА , КОПЕЛЕНЦА АНГЛИСАКСОНСКИ-ПЕДЕРАДТКИ !! ЯДРЕНА !!!

етествено че, американска. Има 4 военни окупационни бази под ръка, ако населението се усети ще го унищожават насила вече 33 години и надигне глава.

Браво! Онзи ден американците казаха, и Брадли вече са в Украйна. А на нас руснаците от 1980-та все ни обещават два реактора за Белене.

Е ТОВА Е ИДИОТИЯ!! ОНАЗИ МУНЧОВА ПОДЛОГА ПАК ТВОРИ !! МИТЯ–ТЕЛЕФОНЧЕТО ?? А КОЛКО ДОБРЕ СИ БЯХМЕ БЕЗ МУНЧО !!

Украйна финито, каптъ, ноу море Украйне, закриха я.

Другаре социалисти и копейкаджии,на релсите ,да спрем тази вражеска техника иначе ще ни спрат парите! А може и след някоя и друга година да ни дадат "Активен борец срещу натовизма" с пенсия ,кой знае!

в още по-реалната реалност на един убит украинец има поне 5 орки загинали. Отделно е въпросът как държава с БВП 1.5 процента от световния БВП може да воюва срещу съюз от държави, който формира над 50 процента от БВП на планетата. Щото освен ЕС и НАТО в играта са например Южна Корея, която сама по себе си е от 10 години поне по-голяма икономика от РФ, а за Япония няма и да говорим къде е в световните класации. Япония и Южна Корея само чакат дед Путя да използва ядрено оръжие и след 3 месеца ще обявят, че вече са и те ядрени държави. Стой та гледай руска орко.

Приберете се при външните си тоалетни. Никой не иска да ви ги вземе. Продавахте природни ресурси на корем и никой не искаше да ви намада...

Американците също са много добри в обещанията - я гледай колко Ф-ки ни обещаха, че и парите всеха !

Ами те така ще влязат и в Масква.

Пак ни издадоха.Сега трябва през Сърбия да ги караме!

Айдееее сега ще квичат като скопени путиноидите миризливи

много ме кефи бесепету. 32 години да се правят на социЯлисти и Путин за часове на 24.02.22 да ги обърне пак на БКП. Кеф ми е голям. Пък за патриотите от Възраждане, които вечт руски знамена кво да кажа. Орки са.

За три дни в Киев и парад?!!! Нали така беше? Абе много лъжете това оркистанците, бре! От началото на годината армейският диктор на Русия всеки ден заявява, че са превзели Соледар. А истината е, че едва вчера са една руска група е стигнала до центъра. Но са ги двухсотили... Нещо за вчеращните протести в Москва да кажеш? Хората протестират с думите "Путин вон"! Скоро ще ви секнат субсидийките...

недей така бе! Може да предизвикаш шумкаРСКО ДВИЖЕНИЕ, ЩЕ ПОЧНАТ ДА ОБИРАТ МАНДРИ, ЩЕ провалиме икономиката...

Gugnelid

Украйна на ЕС ли беше член или на НАТО?

Боли ли ли русороби. Отидете на релсите и покажете колко много обичате Путин!

Украйна не е независима държава, в момнента се изяснява собствеността.

ТЕ ЩОТО РУСНАЦИТЕ НЯМАТ СВИНОРЕЗИ .... ОЩЕ ОТ 1990-ТЕ ГОДИНИ ..... https://youtu.be/yCH5pGq1r7w

Теб от путьо ли те е страх? Промяна в плана няма да има! Орките са беззъби охлюви, а и много бързо мрат - по 500 на ден задвухсотват под Бахмут и соледар. Това за втората армия е било само поредният кьорфишек и мускалска лъжа!

Понеже в ДИР нямат проблем, да припомня закона: “ Престъпления от омраза и реч на омраза Речта на омразата насърчава публично омразата или насилието срещу лица или групи от лица въз основа на определени атрибути и може да бъде законно наказана. Трябва, обаче, да се прави разлика между речта на омразата и престъпленията от омраза. Разграничение между речта на омразата и престъпленията от омраза Почти всяко престъпление, регламентирано в закон, може да се счита за престъпление от омраза, ако са налице двата необходими елемента - да бъде признато от закона за престъпление и да има дискриминационен мотив. Докато речта на омразата е специфичен вид престъпление. Това е публично изразяване, което разпространява, подтиква, насърчава или оправдава омраза или насилие спрямо дадено лице или група хора, въз основа на определени атрибути, като например раса, етническа принадлежност, пол, възраст, сексуална ориентация, убеждения или здравословно състояние, с мотива да се накърни достойнството на засегнатите. За разлика от престъплението от омраза, речта на омразата няма елемента на „основното престъпление“. Това означава, че ако речта на омразата не съдържа дискриминационен мотив, няма да е налице престъпление, което да бъде разследвано. Тогава тя е само изразяване на даден човек. Това означава, че като понятие престъплението от омраза е много по-широко от речта на омразата ВАЖНО Речта на омразата и престъпленията от омраза имат определени сходни характеристики, а именно, и двете са мотивирани от омраза или нетърпимост към лица или групи хора въз основа на определени техни характеристики. Понякога по време на престъплението от омраза извършителят може също така публично да изразява омраза или насилие, основани на етническата принадлежност, религията или други характеристики на жертвата. Затова в България речта на омразата често се споменава от публичните власти и лица в контекста на престъпленията от омраза и понякога се категоризира като престъпление от омраза. …”

И какво ще стане. Биволицата и Копейкин ще легнат на релсите?

По-абсолютно същия начин(до победа)както Виетнам,пред 60-те години воюваше със САЩ,и накрая спечелиха,а след това Афганистан също! На бойното поле БВП не важи…

Англия и САЩ помогнаха на Сталин да победи Хитлер. Сега обаче Англия, САЩ и Германия помагат на Украйна. Как ще свърши всичко? Путин ще умре. Ще дойде друга орка. Ще има някакъв мир. Ако Украйна не се модернизира бързо и не влезе в ЕС и НАТО след десетилетия орките пак ще пробват да я нападнат. Тогава може и да успеят, но сега. Сега е друго. Някой трябва да смени джуджака и да признае поражението на орките.

И оръдия от 1943-та имат. Даже ги извадиха от резерва, че новите им вече попривършиха... А като им свършат Т-64, ще разконсервират Т-34!!!!! Нека да ги е яд укрите, че си нямат антикварни пушкала!

Ме пишката,понеже вчера изкъртих жена ти…

ами в този случай нормално е маршрута да минава през Бьлгария , а не през Непал , да кажем . Важното е как ЩЕ горят тези супер_пупер " мощни" заерове . Ама ЩЕ горят и още как !!!

безплатен обяд няма! как може толкова много да се налива...?! явно останалия свят ще плащаме за украйна! с висока инфлация, с дефицити с продоволствена криза... толкова ли са важни тези украинци, че ще се върнем 100 години назад, а може и по-лошо да стене?!

Не са никакви убийци на танкове....или може би на танкове от третия свят.... Просто поредният скрап.....

Да бе, ние си го знаем и така сме надигнали глава, че нямам думи. Пак чакаме спасителя отвън. Те революционерите ни не случайно са ни го намеквали, че ние сами трябва да се освободим, защото на никого не му пука за нас. За колонизаторите най-добре е да няма никой на тая територия.

украинците свършиха вече

Е, и? Какво значение от къде минават, все е НАТО. Важното е да пращат орките на Путлер, че и него при алаха възможно най-бързо!

Gugnelid

Що да ги боли другите, когато тебе те порят отзад?

ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ И КАКВО Е РЕЧ НА ОМРАЗАТА ! ФЮРЕРА, МУСОЛИНИ , КОЙ ТОЧНО?? ТИ СИ ОБИКНОВЕН ПОСЕРКО !!

Gugnelid

Украйна откога е НАТО?

Хайде бре, цялото НАТО не можете се справи със 140 млн Русия, а се ежите на 1.3 млрд Китай.

Зеленски не е Путин! Нормален човек няма да нападне съседна държава! Зеленски просто иска ВСИЧКИ руски войски да се изтеглят зад границите от 91-ва. А тези, които не са съгласни ще ги изтеглят на буксир. Скоро!!!

От както Русия воюва с НАТО! Буахахахаха