ЕК иска удължаване на граничния контрол в Шенген

Европейската комисия вероятно ще предложи удължаването на граничния контрол в свободната за движение Шенгенска зона за 6 месеца.

Обратно в новината

Коментари - ЕК иска удължаване на граничния контрол в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нашите боклуци потъпкват Конституцията? - Платен отпадък! Ония на границата (гранична полиция) да спре да взима рушвети от по няколко хиляди евра на резняк, и да започне да стреля по тях и - няма да имаме бежански проблем!

хубаво, че не сме в Шенген

Каква Гърция, какви слабости? Рибата вмирисва откъм главата. Да си ги товарят на самолети, кораби, влакове... и да си ги доставят където искат, но да не ни натрисят тази измет от гз на географията. Какви бежанци? Тези от Сирия са дезертьори, а другите са наглеци. Всичкото ма'мун се довлече в Европа.

Е айде ся да си изясниме опорните точки ? Ти ся европеец ли се имаш - или най-обичаш да плюеш "брюкселските еврогейове" ...? Хем не се броиш за еврогей- хем жалиш ко е станало в ЕС...???А ,нали така ??? Радвай се , че еврогейовете ще ги оправят рязаните ..карабини и готоо... нали твоето гето никой не го иска ??? :))))))))))))))))) А ??????

а бе кви товари кви 5 лева бе ? нали във ваща скапана и пропаднало отвсякъде страна никой не се задържа ??? всеки ви има просто за крайпътен хан ,и никой не иска в ГЕТО-то БГ !

Добре де , последно ние в ШЕНГЕН ли сме ? Има ли значение за да си укрепим границите ?

Ми вие там в гетото можете само да плюете тоя или оня , и да си избирате комундета до края на света.. ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ , а Шенген , ще го сънувате поне още 35-40 години ...

А дали ще укрепвате или махате границите - се тая , каквото бай Тиквун реши - това е , лошия матрял може само да ходи да пасе овци..за друго не стаа !

Не мили мой ! Няма значение , дали ще укрепяваме границата или не !!! В нашето отечество дори и плъховете избягаха. Останахме само пенсионери , роми , малко турци , арменци... и мнооого мутри , пияници, мързеливци и некадърници, чалгари , мафиоти... Та , кой иска при такива като нас ???