Над 14 000 мигранти са напуснали България през 2016 г.

Около 14 120 чужди граждани пребиваващи у нас, които не са били граждани на ЕС, са напуснали територията на страната ни през миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Над 14 000 мигранти са напуснали България през 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По официални данни в Германия пребивават 226 000 мигранти, които нямат право да останат в страната и следва да я напуснат. Значителна група са тези мигранти, които са се регистрирали в друга страна от ЕС и след това са пристигнали в Германия. Немците срещат трудности в прилагането на процедурата на извеждане извън страната поради ред причини. Но едва ли не с радост констатират, че най лесно се справят с тези мигранти, които следва да бъдат върнати на други държави в ЕС. Така че, всички тарамбуки, избягали от нас, ще ни бъдат върнати до година две. Рано е да се радваме. Хубавото тепърва предстои.

Няма спасение от тази напаст. В момента гледам един исландски кримисериал и там литовец трафикант и емигранти от Нигерия. В Исландия,остров,студено,далеч от Африка,но ги карат с ферибота от Дания. Ум да ти зайде!

Продължавай да гледаш филми, следи "медиите" и много ще ти се изясни.

ЦИГАНСКА работа,т.е куче влаче -дира няма

Как афганистанци? Малка България похарчи над 500 млн. за мисии в Афганистан. За да дойде демокрацията и там. Нашите по-големи и още по-демократични съюзници са похарчили вероятно стотици пъти повече. Да считаме ли, че тези пари са дадени напразно? На местните очевидно не им харесва живота там.

А пък Джамбазки не знае кой е спонсорирал партията,която го изпрати в Европарламента!Та да поговорим за неговите опорни точки за бежанците,циганите,турците и...афганистанците!А кой превозва бежанците-шшшт,да си траем!

Тези хора, в повечето случаи, без документи за самоличност и от страни като Афганистан и Ирак, където "демокрацията" победи преминават границите на Европа и биват обгрижвани. Защо се допуска това?!

защото сме управлявани от бойко-бизнесмена и фашистка германия .

Управляващите през демокрацията правят всичко, за да я няма България!

и "народа" помага с всички сили !

ОК. Не се оплаквам.

"Като цяло най-многобройна група граждани, изведени извън границите на ЕС през миналата година, е била групата на албанците - над 40 000. Следват украинци - над 22 000, иракчани - над 17 хиляди, косовари - над 13 000 и други." Европейците явно са нежелани в ЕС. Азиатците и африканците са добре дошли.

олл инклузив.... возят ги хранят ги и накрая им дават по паспорт....

софиа да стане кабул, да се увеличи производството на мак към сандански.............РОЗОВО БЪДЕЩЕ БРАТ.

не щат в софия. трябва да ги връзваме за да стоят в БГ.

За тези хора страната ни е само и единствено транзитна гара, целта им е да бъдат дундуркани и отглеждани в богатите страни на Западна Европа. По-интересното е КОЛКО млади и образовани българи напускат ВСЯКА ГОДИНА страната, за да не се върнат.

И как така идват в БГ? Да не си купуват тур операторски пакети? Колко държави има до БГ. Как ги минават?

Добрата страна на мизерията и разрухата у нас - и афганистанец да вържеш, няма да стои.

Така е...

Сметката е, че над 55 000 мангала са минали за 5 години! Много бе, макар че в Италия толкова минават май само за година. Ама това си е проблем на жабарите, да не са обирали още от либийския бряг!

Ми не са "проблем на жабарите", единствено. Боко каза да не закачат Вишеградската четворка, да му дадяли всички бежанци от техните "квоти", на него, т.е. на нас.

Тук влизат ли руските фашисти на путин

Според еврогейските закони трябва да ги върнат в страната от която са влезли в ЕС. Смесени с циганите тези ислямисти ще погубят БЪЛГАРИЯ.

България я погубват всички бели българи дето не искат да раждат и отглеждат деца. И дето като имат едно дете още от малко му втълпяват, че трябва да бяга от страната. Признавам - и аз съм от тези българи.

България я погубват МАЛОУМНИТЕ ЗОМБИТА, превръщащи се в доминираща са маса!

А, като какъв процент са лекарите, инДжинерите, архитектите, учителите... сред тях!?!?

Начи, главно от страни, в които американската демонокрация победи или воюва за победа. От Африка, предполагам, либийците са най-много.

тъпи, те бягат от там точно защото не е победила западната демокрация а азиатскорусский гнет! бягат точно на запад, ако не си забелязал!

Остри, като какво е руското присъствие в Афганистан, Ирак, Либия..., че оттам са толкова бежанци? И друг въпрос за малоумни - преди да започне войната за демонокрация имаше ли бежанци, в такива мащаби към Зап. Европа от Близкия Изток и Африка?

Бягат на запад,защото там могат да се занимават с всякаква битова престъпност. Що не бягат в С.Арабия,Русия или Иран?? Там такава измет не вирее! Тоя Запад,който го лелееш-отдавна не е тва което беше...

А, не бягат в Русия, щото там на границите се стреля, студено е, не дават пари без работа, пък като закачиш рускиня на улицата първо околните те пребиват, пък в полицията отделно те дотрошават, ако е останало нещо здраво, случайно. Изобщо, си, ама ноу зле. Колкото може.

Докога ислямистите дизерьори от фронта и остатъците от разбойническата армия ще ги наричате мигранти?

Семействата с деца да влизат и да се уреждат, останалите умерени и не толкова умерени запасняци, дизертьори и бягащи от фронта войници, криминален контингент избягал от затвора, да се връщат в страните си за да ги съдят както им се полага.

какви семейства с деца да влизат, къде до нас има война че да им даваме подслон? Тарикати арабски на които не им харесало в Ливан или Йордания понеже там никой не ти дава пари за да лежиш по цял ден - и ааайде към Европа понеже там дават така... Турция също не им харесало, и там не им давали джобни пари.. та да идвали тука "семействата с деца", ей още джамии ше им вдигнем, и медресета ще им направим... ти мислиш ли преди да пишеш?

Значи били мигранти,не нещастни бежанци (хем малко един вид нелегални). И най-вече от Афганистан и Ирак,където хората благоденстват след победата на УС демокрацията и ценностите...

Ми не са го изплюли, щото т.нар. "мигранти" са по същество ислямски нашественици от третото поред ислямско нашествие срещу християнска Европа, след османското и арабското. Този път, обаче, под прикритие на "сирийски" "бежанци", "мигранти", "деца без придружители", "бременни жени"... И другата разлика - на издръжка на бъдещите си жертви, докато се съберат достатъчно, наточат си ятаганите и ... товату и започнат касапницата.

Колко прави това умножено по 600 до 5000 на калпак ? Моля, моля не пресмятайте парите на "държавната" компания !