Тръмп: Военни на границата с Мексико, докато няма ограда

Президентът Доналд Тръмп заяви, че смята да използва военни сили на САЩ за охраната на границата с Мексико, докато не бъде издигната гранична стена.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Военни на границата с Мексико, докато няма ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таман се връщам от тунелчето до Тихуана.Прекарах 100 - на гватемалци за по 2000$ на глава.Дано продължи със стената че да вдигнем цената.Айде пендехо ,давай!

се изцепи а пореден път. Обстановката също е предполагала за това - разговор със смешниците от трите прибалтийски държавици. Те са се оплаквали как Русия щяла да ги нападне, бай Ганьо се е оплакал как мексиканците щели да наводнят ФАЩ. Ама това вече е станало, няма ли кой да му каже на този смешник?

18 милиарда долара за да спрат 1000 мигранти от Централна Америка. Е това е наистина рентабилно. Абе Тръмпи, тези 1000 мигранта с мед и масло да ги храните ще ви излезе много по-евтино.

А на границата на ЕС - тролове от НПО-та с хляб и сол?

Месту тоа масраф, да прати да засадат агаве и кактуси. Ем че има тараба, ем че има и за текила и мескал да пинеме като идеме тамека на гурбет! Шо му требе да дзида и да маже стени и само да арчи?

Абе Дончо, абе Тръмпе, с по малко от половината от тези 18 милиарда можеш да анексираш Мексико, както колегата и приятеля ти Пусин анексира Крим, Донбас, Приднестровието, Абхазия и Осетия. Ще имаш още един щат с евтина работна ръка и много жени похотливецо..

Скъпи защо ти е увиснал, като протекъл бойлер, скъпии скъпиии, стегни малко тези увиснали телеса не мога ох ох, еми не се получава, хайде да спим

дир соросите много удобно фалшифицирали новината че тия не хиляда а над хиляда и петстотин латиноси бяха организирано докарани на границата на Калифорния и атакуваха загражденията като носеха няколко деца от преде по същия сценарий както ислямистите атакуваха европейските граници ....новината с видео е на ютуб и дори фалшивите сиенен го отразиха

Мексиканския президент е отговорил на Трумп, че той също ще постави войници от Мексиканската страна на границата. И не бяха ли точно американците които осъждаха Берлинската стена? Вземайте пуканки и кола- става все по интересно- вали Трумп може да огради Америка като една гето? Или както старите българи казваха- Шъ съ цунат!

оди да те шлякат неграта и ислямските бургии ...тия новини не са за тебе ти си за азис и пищова да те пори като шаран щото си тъп като гайда ...пуканки и.кола искал!? ....ама вярно на времето комунягите в съветския сюъюз лъжеха тъпирите като тебе как американските войници се друсали и напивали с кока кола

Току що се разбра новината, че Тръмп е сключил договор с частна фирма за изграждането и поддръжката на цялата ограда на САЩ с Мексико. Гинка от Пазарджик е спечелила офертата с доказана голяма експертиза в този бизнес и с железни банкови гаранции и финансиране! И тъй като сделката е между частни фирми Гинка и американската държава, тя е железна и никой не може да я пипне, и няма абсолютно никакво отношение към националната сигурност на САШ, за което са потвърдили с доклади шефовете на всички служби.

Пак си се разпищолила! Кво ни пишеш на нас за вашия президент? Върви да пищиш по ваште форуми!

аве тъпир ганю ,Америка е капиталистическа страна и е изградена такава каквато е от частни компании.....ти кой искаш да я строи фондацията на Килъри хитлер ли ? Те фондацията на твоите любимци обама и Клинтън могат само да перат парите на наркобосовете и на сорос те не могат и не искат да строят а да рушат ...капиш неуко говедо

Между другото ма доста клипове по колко различни начина се преминава тази ограда - от традиционните прескачания, през ползване на различни тебники, стълби, през тунели и се стигне до преминаването й с ... автомобил над нея:) Дори говореха за състезание кой най-бързо ще я премине... В България нямаме този проблем, защото си имаме Аерогата, на която всеки може да кацне без да му досаждат да го питат кой е и какви документи и багаж има! Ето така се насърчава истински и реално туризма в България на чужденците от цял свят! А за националната ни сигурност сме се погрижили с ... безброй барбекюта, и затова сме най-сигурната граница на ЕС, ама Тръмп още не е дорасъл да вдене тази иновативна концепция на експерта във Вселената по национална сигурност - Бойко Борисов!

Не знам колцина тук си спомнят, но любимият припев и дежурно обещание на Тръмп в кандидат-президентската му кампания, едни описания на една мнооого голяма, мнооого висока и мнооого хубава и здрава стена и ограда, НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-ВИСОКАТА и непреодолима стена в света, която Тръмп САМО и ТОЧНО единствен може да построи се чуваше навсякъде, където той се появеше! И разказваше с вдъхновение каква голяма стена ще направи, и то веднага след като стане президент и много бързо, и .. КСК Америка няма да плати и цент за нея, а Мексико ще поеме сметката... (както на времето друг републикански президент, Буш-синковец обеща кратка война - само няколко месеца - и бърза победа с Ирак, който с петрола си щял да плати за нея...) Е, верно, че Мексиканският президент му тегли една майна, ама на кой му пука - нали Тръмп-наш се добра до Белия дом..,

Info ,да обясняваш на тръмпетист ,или путинист ,е все едно да обясняваш на зомби!В остатъка от мозък у него има само една мисъл ,Тръмп/Путин велик, Тръмп /Путин велик.....и пак.Кой ще плати за стената?Мексико!Утре ще излезе и каже че Хилъри го е казала.И зомбетата ще му повярват.

това е дискриминация

Джендърска измет.

ами сирия се пропука , северна корея също ... наред е мексико :)

не си напълно прав ... кои мислиш че работи в селското стопанство в щатите и канада ???

Никой не е длъжен да те храни, понеже държавата ти е кочина. Мексиканците са същите като нас. Мързи ги, че едвам гледат. Вместо да реват само (като нас), да вземат да си изметат кочината и да си направят държавата привлекателна за хората.

Точно така . Военните трябва да са по границите при по екстрени ситуации . Тук началниците са повече от редовите военни .

Преди години,когато руснаците направиха ограда в Берлин,всички протестираха!Сега в цял святсе вдигат огради,включително и от САЩ!И смешно и тъжно!

Тръмп: Военни на границата с Мексико, докато няма ограда Оградата да я поръчат в България за изработка.

Ше я отнесе пороя и пак ще се изложим пред чужсенците. За цената няма да пиша щото няма да им стигне и военният бюджет.

Вземи калкулатора и раздели 18 000 000 долара на 1 500 000 метра и ще получиш 12 000 долара за 1 метър ограда! Значително по-скъпа от българската в пъти!!!

"I'm Berliner!" - каза преди години Кенеди по повод на Берлинската стена, а сега негов наследник сам вдига (демократична!!) стена. А щом янките не могат да си опазят границата с Мексико, Плевнелиев, Паси и куп други мекерета с удоволствие могат да се включат като доброволци. Така ще си заслужат и мангизите, които досега изплюскаха на Чичо Сам!

OmPoBeH

Защо президента на САЩ трябва да се занимава с тарабите по границата? Във външната политика, всичко наред ли е, да не понакуцва нещо?

Ми прилича на кльона от соца...иначе е демокрация. Копсуловането видяхме до къде води...

И ко стана? Не мина номера в Украйна, после се окъкаха в Сирия, опитаха да замажат със Северна Корея...и там греда,след което отровиха един бивш руски шпионин и щерка му и последва жалката траги-комедия да се препише на Русия, но и там нейси. Сега пък друг враг/номер...Мексико?!!! Бахти пародията са тия американци. Ако използваха тази енергия в нещо по-достойно и почтено, светът щеше да стане едно по-хубаво място за живеене!!!

Що не пишат нищо за бункера под белия дом ? за стачките в Франция ? само скрипал скрипал ..

Какво друго да пишат?!!?...нали медиите са техни. Иначе за пред масата, медиите са независими, "ДЕМОКРАТИЧНИ". Като вземеш "Ройтес", CNN, DW, Блумбърг.... коя от коя е по "независима и демократична"...направо там е върхът , на свободата на словото и свободната мисъл.

OmPoBeH

То и "Скрипал" е на изчерпване. Да видим следващата подлост...

след като 6 краварски джипа се наденааха на две мини в Сирия и шестима гушнаха китката, а останалите зарязали техниката и са евакуирани с въртолети. По безопасно е да си пазят собствената граница и по правилно.

Къде са природозащитниците?Те няма ли да се възмутят,че издигайки стената Тръмп ще лиши от естественият ареал милиони паяци ,бубулечки и костенурки,да не говорим за гущерчета и змийчета.Той ще направи ли като бати Бойко на магистралата тунелчета за бедните твари:))))

Ааа-аа много добре казано. ++++++++++++++++++ от мен

Тръмп се държи стриктно на нивото на руския политик Владимир Жирновски, който казваше, че може всички ловджии могат да се наредят и да стрелят по гъски и лебеди, приносители на птичи грип!

,,спинозните,, африканци ще ги приемем в европата с ,,отворени,, крака...от израел и либия...!!! уважавам тръмп че е това което говори и мисли...!!! ,,демагогията,, която е продукт на ,,демокрацията,, върши ,,работа,, но накрая винаги ,,убива,, демагогиящият...!!! истината колкото и да боли остава вечна...!!! затова тръмп, путин, китаеца, корееца ще са силни а другите ,,подлизурковци,, няма да се помнят...!!! но с такива хора никога няма да има ,,световна воина,,.... защото са силни за да я спрат...!!!

Лицемерие е да лъжеш американския народ, че една ограда ще го опази от работливите мексиканци и в същото време да подкрепяш престъпността в Мексико и цяла Латинска Америка. По този начин САЩ даде възможност на всички комунисти да ограбват труда на трудещите се народи. Цялата наркопрестъпност се поддържа от престъпността в САЩ, но правителствата си затварят очите. Целият наркотрафик е от Латинска и Южна Америка. Да не вярваш, че една ограда ще спре "бизнеса"?