Ердоган: Затваряме границата и небето със Северен Ирак

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция скоро ще затвори границата си със Северен Ирак и въздушното си пространство.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Затваряме границата и небето със Северен Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

R.T.E. - това е план и проект на "мосад" - и израелците не са приятели на кюрдския народ. Hапротив - използват ги за собствени облаги.

шъ затваряте ли.

Нямам нищо против да се затвори и българо-турската граница.И да си прибере потурнаците от нас в Пуйкистан на хубав живот.Стига са се "мъчили"в Бългаия.

Хммм... Бас държа, че ако Ердоганчо наистина затвори границата с иракски Кюрдистан (т.е. ако наистина се лиши от евтиния нефт на кюрдите, купуван от Ердоган и по-рано от ДАЕШ, когато джихадистите вледееха Мосул), веднага ще се намери кой друг да го купи. Иначе, кюрдите си направиха референдума и резултатът е категоричен. Нормално е след толкова пролята кръв да искат собствена държава. И колкото и да изглежда нерешимо сега уравнението на тяхната независимост, процесът е необратим. Турция, обаче, се случи на има на власт в този момент този "султан" -самозванец и избира анахронистичния подход на силовото потушаване (войната в източна Турция не спира), което, както по време на османската империя, ще увеличи до нетърпими нива центробежните сили в страната.

глапака си е глупак и си пише нон-стоп глупости за жълти стотинки. Bоината в юго-източна Tурция никога не е започвала ... че да спре амсалако гръцки! Cамо нашите елитни части си правят тренировки със подкрепяните и спонсорирани от гърция терористи от "пкк". Tочно тези дни - и през последната година не могат да си покажат носа - защото ги бумкат от заде със безпилотни въздушни апарати. Ha tази глопост че Tурция е търгувала със петрола доставен от "идил" - се смеят и гаргите дори!

112 ( нерегистриран ) 05.10.2017 18:17 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Нито единия, нито другия се ползват с добро име. Може в редакцията чукате тикви по килимите, а?

За мен Ердоган е новият турски национален герой. Наравно с Ататюрк и достоен негов наследник. Жалко, че ние българите нямаме политик като него. Не че Бойко Борисов не е добър премиер. Напротив! Но все пак в момента в бегето няма нито един наш политик от някоя партия с размаха и способностите на Ердоган. Блазе им на турците! За доброто управление на държавата им.

Блазе им на турците - тоз' сатрап ги върна 104г. назад! Подържат го най-безпросветната част на "сбирщоляка" от т.н. "турци".

Cултан Eрдоган, никога няма да позволи Kюрдестан да имат своя държава!! Xм,..Kаталуния, Kюрдестан става интересно??;))

кюр,кюр,кюр... ткюрт капан

Ердоган: Затваряме границата и небето със Северен Ирак Ако това се отнася и за военната авиация на Турция,то кюрдите могат спокойно да спят.

БРЦК

Грешката на кюрдите - съюза с ЦРУ. Ако бяха се ориентирали с Руснаците когато султана им свали самолета - сега вече щяха да си имат Кюрдистан. Кюрдите са 30 милиона и заслужават държава.

ли е началото на въстановяването на османската империя?