Австрия изпрати полицаи на сръбско-българската граница

Министърът на вътрешните работи на Австрия Волфганг Соботка изпрати днес 20 полицаи, които ще участват в наблюдението на сръбско-българската граница.

Обратно в новината

Коментари - Австрия изпрати полицаи на сръбско-българската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zashto na srabskata a ne na balgarskata, nali bg e v EU a ne sarbia????????

заради ББ приказки и решения

На този студ някои хора в собствените си страни умират от студ поради липса на средства,а някои мислят,че тези навлеци - икономически имигранти трябва да бъдат на топло и нахранени!Каква глуспост!Да си ходят от където са дошли!Там няма войни!!!

Как няма да умират от студ поради липса на средства, след като средства в размер на 10-20 хиляди лева се хвърлят през балконите! Що не мрат в Русия, дето минималната работна заплата и пенсиите са 2 пъти по-малки от българските! Май повече се мре от препиване и преяждане!

Ако продължава тази трагедия с целенасочена и организирана миграция на хора с цел "тиха" окупация на нашата територия наречена Република България с цел унищожение на източно-православните народи, Ние Народа на Република България, които сме държавата наречена България ще поискаме помощ от източно-православния ни брат "Альоша" внука на "Дядо Иван", които винаги ще бъдат живи и обичани в сърцата на Българския Народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Явно ЕС започва от Сърбия и нас като руско-турски протекторат са ни отсвирили.

Май британския рептилоид е пукнал и сега се чудят дали да го обявят официално.

на патриотара валери симеонов е пълен боклук, само дето му наля бая парици в джоба

Сърбия е поискала участие на чуждестранни - европейски граничари за да спрят спонтанната емиграция на европейци и сърби към българия, което води до безпрецедентно намаление на населението в сърбия за сметка на българия. българското правителство се е съгласило защото вече се очаква затруднение за изхранването на мигрантите от европа и основно от сърбия нахлуващи в българия.

ПУСКАЙТЕ ТОК ПО ОГРАДАТА,МИНИРАЙТЕ ГРАНИЦАТА,СТРЕЛБА НА МЕСО,ЛОВНИТЕ ДРУЖИНИ МОБИЛИЗИРАНИ И С ПРЕМИИ. ЖУРНАЛЯ И СОРОСОИДИ В ГРАНИЧЕН РАЙОН -КОНФИСКАЦИЯ НА МОБ.УСТРОЙСТВА И ГЛОБА 5000ЕВРО. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЕС Е КУРВА.

Във Фейсбук завря и закипя, събира се подписка за арестуването на правителството! Скандална подписка се вихри като пожар в социалната мрежа фейсбук. Заповед на суверенният български народ до служителите на МВР и МО за арест на всички политици и министри през последните 26 години! Само за 3 часа след споделянето й, е споделена над 1000 пъти, събра около 2000 харесвания и по настояване на хора желаещи да се подпишат, вече се реализира на сайта на avaaz org.Авторът на подписката е от Русе, но желае да остане анонимен засега! Идеята му е била спонтанна и не е очаквал такъв отзвук.

Мутрата постигна невероятното - скара ни и с Русия и с ЕС! Чудо - Мутра! След неговите лупинги Австрия разглежда Сърбия като свой съюзник, а държавата-членка на ЕС като боклук!

Алтернативата се казва "Дядо Иван". Той никога няма "да ни хвърли на джагалските кучета"! Асад поиска помощ и я получи. Защо ние да не можем да поискаме такава? Еврогейските задници трябва да получат заслужен урок.

Асад ще получи помощ от Русия. Народът ще я плати тази помощ за Асад. Ти не си ли виждал как живеят народите, на които е "помогнала" Русия? Знаеш ли какво и колко струва? Знаеш, но се правиш на забравил. В разни държави от ОНД пенсионерите получават 5 долара месечна заплата, пич. Много са им помогнали. И ти ли искаш да ни помогнат? Може ли такова нещо от българин?! Вложи малко акъл. Недей като патките с този инпринт, примитивно е.

Какво ревете бе. Имаме унгарци и поляци на нашата граница и кво ? Нещо промяна има ли трябва да се реши проблема в огнището! Инак ни ров ни ограда те спасява. То хората бягат от Северна Корея и успяват...

какво старнно има--навсякъде виждат прогнилата подкупна система от а-до я в Бг--никой не вярва че Бг охранява границите---като разпитват 80 000 араби в Германия ---как стигнаха до там--те разказват-как в лагера в Харманли българските власти не ги регистрират--как ги напътстват да стигнат Западна европа----как каналджии от полицаи им взимат пари --това е---3 години е така

А, "разпитвали" в Германия - какво да разпитват, като тези дейности по пропускане, настаняване, изхранване и "ха добър ви път нататък" оттам се администрират.

Много странно австрийско разбиране за "европейска солидарност". Помагат на страна извън ЕС, а "хвърлят на кучетата" страната-членка на ЕС България! Да им пи.ая на "европейската солидарност".

Няма какво да се чудим, като са такива правилата. Ние сме външна граница на ЕС, което значи, че всеки влязъл бежанец/емигрант трябва да му се проверява статута в България и да не се придвижа другаде. На тоя хал са и Гърция, и Италия, даже при тях е много по-зле от нас.

Това наистина е много тревожен сигнал. Май отписват България и ни гласят като резерват за бежанци. Тогава спешно трябва армията да се прехвърли към българо-турската граници. Трябва да започне як бой, миниране. Докато не гръмнат някой друг, за да се пренасочат. Освен това пълна свобода за Динко и Перата. С правото, кой каквото прибере от нарушителите, да си го задържи. Тогава дори няма да има нужда от гранична полиция. Явно България трябва да отговори в подобен вид. Тук вече става въпрос за оцеляване, а не за нечии права, които и без това нарушават всякакви правила.

Kор за Bулгария !

Първата задана на новите служебен премиер и вътрешен министър - да забранят на какви то и да било чуждестранни полицаи да охраняват на българо-сръбската граница, поне откъм Българска страна. Решителен и ясен сигнал, че това е неприемлива гавра.

Ами че там няма чужди полицаи! Чуждите полицаи на Бълтаро-сръбската граница са от сръбска страна, а на българска територия са само на българо-турската граница, ако има още такива!

България е в ЕС. Трябва да се подсили българо-турската граница? Какво е това безобразие?

Този знак аз го разчитам, че ни показват, че България имитира желание да охранява границата си с Турция!

уточнение

България ли имитира желание, или една управляваща партия, финансирана от немска фондация?

Как ви се струва ? Унижиха ли ни австрийците за пореден път ?

Абсолютно! Това е страшен шамар!

Супер. Цяла Европа варди да не проникнат джагали от БГ в други европейски страни. Що не вардят на турско-българската граница?

Соботка може да бъде "партньор" на България само ако изпрати полицаите на българо-турската граница. В противен случай е просто лицемер.

СИКаджията изкара България от европейското пространство. Ето, за край на Европа австрийците приемат българо-сръбската граница , охраняват нея... Това е огромен провал за България. Провал, който ще има невъзвратими последици и за държавата, и за населението й. След всичките удряния в гърдите, предшестващи тоталния провал на управлението на ГЕРБ по всяко направление, редно е герберолюбците да си направят харакири.

Не е честно, Сърбия не е в ЕС! Искаме да дойдат полицаите у нас!!! Да ни пазят !

Не разбрахте ли ,че нас вече са ни отписали и от ЕС ,и от света изобщо? :-(((

С избора на комунистически президент - вече да. Веднага и то!

С презервативи или без?

Ало,журналята ,спрете да наричате нелегалните мигранти БЕЖАНЦИ ! Бежанците са съвсем друго нещо ... нещо ,много по-различно от тая напаст ,плащаща огромни суми ,за да си довлече задника и наготово да се развъжда ,отглежда и доволно да паразитира !!!

Къде сте, български полици, плазмодии такива?!?

полиТИци

България като буфер между Турция и Европа. Гарантирано от МУТРА АГА и гербаджийските му разбойници!

Защо българо-сръбската, а не българо-турската граница? А?!?

Защото Боко им отказа.

България трябва да се затвори от всякъде, защото искат и да връщат мусюлманските мигранти от "западна Европа", а за тези които още не знаят за какво България я приеха в EU, ето за това!,...всичко е било решено и програмирано добре от тези същите "велики сили", които някога създадоха, въоръжиха и заповядаха на "отоманската империя" да завладее и унищожи източноправославните народи"!

Еми, да помолим братушките да пратят малко войски по българо-сръбската граница тогава. Като еврогейовете ни правят напук, ние да им направим наобратно. Особено в Австрия така са дресирали бюргерите, че като чуят Путин и се на..акват априори.

Да помолим братушките какво да пазят на българо-сръбската граница!!!

Какво неясно има? Концентрация на братя на едно място.

Щото, от статията е ясно, че тия австрийски и чешки помощници ще спират потока еднопосочно (по схемата на диода). В обратната посока, кой ще го спира?

тия чергари от снимката и им се чудя на акълите,ако имат такива.На кой са потрябвали и кой подлъга тоя добитък.Кому е нужно

Аз си подмамвам стадото с клонки и царевица. Само докато го вкарам в обора. После затварям вратата. Та и това подмамване е само до сръбско -българската граница. После, вратата на обора се хлопва. А кокошките вътре, сами да се оправят с добитъка!

Значи австрийци, чехи, словенци затвориха балканския маршрут, но го затвориха пред себе си. Ей затова сега охраняват сръбско-българската граница. А и защото турско-българската е отворена. Както се изясни държавата не иска да я пази, а доброволците като Динко ги съдят. Сега си вадя заклюението, че България ще стане част от турско-арабския вилает, населен с голям процент арабско, африканско население с мюсюлманска религия. Ай честито на Булгаристан.

Това ни чака, ако не покажем, че сме лоялен съюзник на ЕС, а не двуличен, триличен или четириличен. Никой няма да ни изгони, но ще дават знаци, че са ни разкрили двуличието!

подинично. Само ние дремем и спим и се кълнем в европейския интернационализъм. Старата поговорка - ако сам не си помогнеш, никой няма да ти помогне.

Точно Сърбия ли намери да даваш за пример на "едноличие"? Ако си сляп, да ти светна, че по близка до Русия, държава в Европа, няма! Та, какво думаше за "двуличието"? Май само лоялните към Русия печелят, а?

Австрия и Унгария специално се опитваха да договорят това с ББ в продължение на 2 години поне...неуспешно. Накрая естествено вдигнаха рамене и ни изолираха. Да сте мислили, когато сте гласували за Евро- и Нато-либерали. Сега е късно либе за китки.....

Добре са го измислили...вместо да ги пращат на българо-турската граница, която трябва да най-охранявана защото е външна на ЕС..., но това си има обяснение...България да се оправя сама....Ами, да се организираме тогава...който има пушка да я взема, който няма.....да си намери, тояги, камъни, свински опашки, повече Динковци...и може и да си решим проблема! Като се почне пукане на месо, ще се научат как се минава държавна граница!!! Що не минат през Американската така, като на разходка в парка...

ама и с Русия побързахме да си напърдим гащите, а виждаш сам, колко ни защитава ЕС. Само аз ли виждам, че австрийците и чехите са на сръбска територия. Демек, извън територията на европейския съюз. На никой ли не му пука, че прехваленият еврогейски съюз пази територия, която не е негова, а заебава територия, която е част от него, каквато е България?

Всеки го вижда, но не всеки ще може да разшифрова този знак!

Ако централноевропейските правителства са се усетили, че сме двулични и при охраната на границата, те дори да изпратят стотина полицаи, няма да могат да бъдат полезни. А да поемат охраната на цялата граница, нямат нито право, нито капацитет.

Само думичката "Ако" можеше да си спестиш.

Преди около 3 месеца прокуратурата на Ниш прати писмо до Цацата, Боката и Румито в което се казваше, че български каналджии прекарват мигранти. Това се потули

Какво по ярко признание от това, че нашите управници не могат да се преборят с трафикантите на хора, върху които има управленчески чадър!

Европейците си признават, че нашите вождове не могат да и т. н.? Не трябва ли нашите да го признаят? Не си прав. Премиерът ни е представител на най престъпните структури в Европа и по света. Дори американският представител го заяви недвусмислено. Близко до ума е, че не става дума за чадър или несправяне, а за организиране на мигрантски поток, на държавно ниво, макар и подмолно. Съмнявам се, че това би могло да се промени, дори и след (пре)избирането на нов парламент и с "нов" президент.

Австрийците и другите западняци не знаят историята от по-далечното минало на Европа, когато отоманските, османските (или както искате ги наричайте) орди стигат до Виена, и тогава се "обединяват" срещу манафите. Сега е същото, че даже и по-лошо. Не на сръбско-българската, а на българо-турската граница трябва да "изпратите", но не "наблюдатели", а бойци, които да ви пазят мазните евро-атлантически задници!

Само че ние първо трябва да ги поканим, да ни пазят границата.

За да помогнеш на някой, той трябва да иска да му помогнеш. Ако имитира желание, помощта е безполезна. Очевидно е, че хората искаха да ни помогнат.

Що не ги изпрати на турската граница? Май "великите" европейци разглеждат БГ като едно Столипиново-то на Европа.

Тези 20 полицаи, а другите, няма да стигнат за единия зъб на наглите нашественици.

БЪЛГАРИЯ ОТ БРЮКСЕЛ СА Я ОПРЕДЕЛИЛИ ЗА БУФЕРНА ЗОНА. ТОЕСТ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ТУК.

Вие не разбрахте ли, че ББ, Бъчварова и другите пришълци се мислят за афганци и ги подкрепят на наш гръб.

След този очакван ход на евродебилите е крайно време да се разкараме от етническата лихварска групировка и да си спестим 1 милиард и двеста милиона евра. На малоумните плазмодии т.н. управляващи ясно им заявяваме - България никога няма да стане буферна зона за ислямски главорези . Без значение какви договори са сключили с брюкселските отпадъци ! Връщайте 30 сребърника и хващайте на изток , на запад или по дяволите ! Времето ви изтече , долни майкопродавци .....

Ние ако излезем от ЕС, Европа ще се отдели от нас не само с европейска полиция, не само ще построят стена, ами и ще изкопаят ров. Ще отцепят и Румъния при сухоземната ни граница. Ха сега пак си помисли, бежанците докъде ще стигат, ако се случи това! Ние алтернатива да сме честен и лоялен член на ЕС, а не двуличен, нямаме!

Ти сериозно ли смяташ , че евродебилите са честни и лоялни партньори спрямо нас ?!!!! Точно те са двулични и лицемерни . От векове е така ! Не са пропуснали да ни забият нож в гърба , а ние сме им спасявали мазните дирници .....

Точно заради такива малоумни покорни дебили европейците ни смятат за хора от третия свят и ни унижават и с повод и без повод! Какви лоялни членове бълнуваш като те вече дори са изместили границата на ЕС, не е Българо-Турската а Сръбско-Българската!?

Винаги сме имали и ще имаме алтернатива! Тя се казва "Дядо Иван". Той никога няма "да ни хвърли на джагалските кучета"!

Няма как да си ги спестим тези пари, защото това е част от схемата за пране на пари, при която държавните пари, които би трябвало да се харчат от държавата за благото на всички се препират през ЕС и се връщат в намален размер под формата на помощи и програми, които отиват в джобовете на единици (познайте от раз кои)!

ПО ВРЕМЕТО НА АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ, БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ЧАСТ ОТ ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ .... НЯМА КВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ - МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА Е ПРИЯТЕЛ С ЪС СУЛТАН ДОМУЗ ПЪРВИ :))

Там където си нежелан по-добре да си ходиш, доказано е, особено когато нямаш никакви ползи от това и те третират и експлоатират като треторазреден циганин. За сравнение едно време в Източния блок бяхме номер едно и ни носеха на ръце. Затова братя българи, наистина е по-добре да хлопнем силно вратата на колонизиращия ни еврогейски съюз и направим жизнено необходимият ни за съществуването на България вековен циливизационен избор заедно с Русия.

Чамадан,вакзал и ......следвай си цивилизования избор към Азия....ние сме европейци

За сороспиите. Веднага. И без това сте един файтон платени продажници.

Баш за африканци ни готвят...

"Стига гавра", това е още по-лошо и от (псевдо) либералите в ЕС. Защото не всеки в тази страна се разписва в руска ведомост като тебе, за да пропагандира по форуми. Да не говорим, че тези пари които получаваш не са и руски, но така се водят. Иначе всички знаят на ков племе са. Разбра ли бе, кауш!

Изкривено ви е съзнанието. За сорспийски продажници всички останали също се разписват във ведомости и получават сребърници.

Аз искам да попитам,защо кабинета на Б.Борисов приспа ценното време, когато трябваше да се защитят интересите на България по този въпрос?!Защо не настояваха в Брюксел да се охранява българо-турската граница с оглед настъпващата огромна вълна от бежанци? Затова драги ми съфорумници не се чудете, защо се охранява българо-сръбската,а не българо-турската!Не ни е виновен ЕС, а е виновен Б.Борисов и компания, който мисли само за магистралите, за далаверите и егото си.

Защото Боцко е кученце на верижка на танти Меркел и фондацията Ханс Зайдел и е слуга на швабите.

А защо не на българо-турската граница? да не би да им е отказано от правителството в оставка?

Нямат работа между трафикантите на тази граница хората защото лъжите им най добре се виждат при върнатите от сръбскобългарската граница, от ордите из центъра на София, от хващаните из цялата страна,

Правителството отказа още преди да бъде в оставка.

Някаква реакция или коментар на управляващата банда от герб?! Сигурно ще кажат, че австрийските полицаи ще охраняват границата ни, да не прехвръкват бежански пилета от Сърбия в България?!

Наистина, имах акаунт в ПЕЙ-Пал, нали сме евро-членове. Разиграват ме като лудо магаре от 3 месеца, не мога да повярвам, а уж сме в ЕУ. А за изцепките на Герб, ще берем ядове. Днес се чу, че Република Сръпска ще се отделя от БОСНА...

На обикновения БГ гражданин тази новина ако е истина прави много лошо впечатление. Излиза че нас ни жертват, че те гледат себе си а нас - кучета ни яли. Съществува обаче вероятност това да е журналистическа измислица или елемент от хибридната война, напоследък се пише доста че ДИРа е руски сайт.

От новината оставам с впечатлението, че Сърбия е част от ЕС, а България сме девета глуха.

То това е и идеята на подобни новини.Да се почувстваш като пълен тъпунгер, самотен и непотребен никому.