Сърбия изпраща армия и полиция на границата с България

Сърбия спешно изпраща засилени полицейски и военни части по границите с Македония и България. Целта на операцията е да не се допуска преминаване на бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия изпраща армия и полиция на границата с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в България имаше държавна власт, да биха били опазени границите й, но политиците са продажници. Трябва поне един избор да се бойкотира и да им се покаже, че е време да помислят за този народ.

То да не реши Ердоганя да ги пусне ония многото към нас е тогава става мамси джейз!

Български подлитициии.... Отворете си очите най-накрая.... Не блъскаите страната ни в хаос... Направете това което се изисква... ЗАТВРЕТЕ и нашата граница....за "бежанците" , за да не сажалявате жестоко после...

ако сърбите затворят границата българия пак ще стане 9 милиона!

и то само за няколко месеца ...

ХАЙДЕ ВСИЧКИ, ама ВСИЧКИ ПРЕД АНТИНАРОДНОТО ни сборище на глупаци, И ДА ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЯ : Как така има нелегални и пребиваващи и преминаващи, КАК БЕ управляващите??? Нали " ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ", много НИ ЛЪЖАТ НАРОДЕееее, А ТИ СПИШ???

Защо па да не спя ? Дреме ми на сещаш се какво ?

със сърбите може и да имаме разногласия, но в случая няма какво да кажа освен - Благодаря за констатацията, че сме разграден двор. Хвала

През южната граница пиле на може да прехвърчи, а през западната хиляди бежанци. Всичко е мистерия в България, като се започне с охраната на границата, та се стигне до палатите за милиони с минимална заплата.:)

Що бе, да не влизат и от Запад?

В случая имаме страна-член на ЕС, България, на която границите са напълно отворени и тя няма никакъв контрол върху движението на мигрантите - точно в десятката. С две думи България е разграден двор. Ама ние си го знаеме.

" Най-много идват от България." Абе, нема начин да има начин най-много да идват от България. Статистичката и шефа й рекоха и отсекоха - границите ни се охраняват Якооо, брата Ердоган ни съдейства да не ги пускат към нас и дори ако слушкаме, че си зима тия дето са несъзнателни и са минале преко през баиро у нас. Айде-де, яз на тия наши ора ли да вервам или на Небойсе. Хааа, ма хъ!

Ей не могат да ги озаптят тези мармозетки...Накрая ще се напълним тук с черна паплач, София ще заприлича на бардак....

щото сега София не прилича, викаш, на бърдак, а?

Кво става в тая държава, бе, хора? Всички си затварят границите за бежанците, само ние още чакаме наставленията на Меркел и Обама!? Баси скапаната държава! Като ходя за риба тук в София, по Искъра, в кв.Враждебна, цели тумби на прибежки тичат покрай реката и няма кой да ги спре! А как са стигнали до София е друг въпрос.

Абе обърни рибарската тръчка и с по дебелата страна когото стигнеш, а ако те се обърнат и тръгнат срещу теб скачай в Искъра все някъде ще те паркира.

ми не оди там за риба, ве! Нидей, че се размирише работата, таман, ааа, да й поверват на Статистичката и ти... Ааааа, не мой така!

и веднага по кода да видим кой е...Гъзъ ми е

Доживяхме съседите да ни казват в очите, че ни управляват идиоти! България разполага с над сто хиляди армия, полиция и жандармерия, като полицията и жандармерията са по-добре въоръжени от армията ни! Явно политическото ръководство на страната ни е неадекватно на бързопроменящата се ситуация на Балканите, Европа и света в цялост! Трябва незабавно да се проведат парламентарни избори, ведно с президентските. Време за това изтича.

Щом сърбин го казва, значи "вярно".

Не евярно заради това, че сърбин го казва, а заради това, че дори и сърбин ни го казва!

Е, нали границата ни бе "най-добре охранявана" в целия ЕС.

Направо да ни превземат, та дано се отлепим от тинята.

Сега в задачата се пита ако сърбите наистина почнат да си пазят границите туристите дето нашите турОператори са им взели вече парите за екскурзия до мама Меркел къде ще трябва да останат и кой ще ги храни?

murena

позна кой.

В горещите точки. Бойко ще ги храни (разбирай цяла България).

Боко ще обира "таксата", а цяла България ще им тегли масрафа.

"В случая имаме страна-член на ЕС, България, на която границите са напълно отворени и тя няма никакъв контрол върху движението на мигрантите. В същото време Австрия и Унгария са затворили напълно своите граници. Сърбия няма намерение да стои със скръстени ръце между тези държави и да чака" Какво повече има да се коментира. Нямаме държава. Само непрекъснато някакви калинки седят да ми обясняват по телевизията, че границата ни се охранявала. Да не сме били дразнили турция и други подобни глупотевини. Да ви ЕПМ.

Добрутро!Сега ли разбра ,че държава няма!?Или по-скоро има-държавата на безнаказаното безхаберие!!

А ние какво ще изпратим по нашата граница като мутрите и мафията окрадоха парите на армията.... нали уж света беше много добронамерен бе.... а другарю Борисов?

Ония продължават да идват, защото всички мерки досега като че ли бяха по-скоро в тяхна полза и повече за тях се говори- то не бяха лагери, разглеждане на молби, работни места, пари за тях... Сърбите добре правят, вече всеки трябва сам да се защитава, да ги отпраща, арестува, отхвърля молби и прочее. Още повече, че и от Турция може да хукнат към Европа, ако не турци, то поне трите млн "бежанци" от техните лагери.

Ститици хиляди ЕМИГРАНТИ. Гладни за женска плът. Ще ни таковат мадамите. Пардон ДРУГАРКИТЕ. Лично другарката Нинова, ще даде личен пример как се посрещат другарите мигранти. Тя първа ще разкрачи краченцата. Тиквата, откога си каза, че иска да е ГЕЙ. Сега ще му изпълнят желанието.

тя си е винаги така а а а

Жорката Костов май пак не е в час ! Хората в прав текст му казаха , че границата ни със Сърбия не е ОХРАНЯЕМА !!! И то при положение , че сме страна от ЕС а те _НЕ !!! Тоя е трагичен и смешен едновременно. Чудя се откъде ги намира тия "изкопаеми" Тиквата , та един свестен досега да не чуя ! Явно мрази да има по-малко тъпи от себе си - за подчинени, за да не му се смеят къф образ е :) ! А че границата ни не се охранява е ФАКТ ..И ТО НЕ САМО ТАЗИ А ВСИЧКИ - НИЕ СМЕ РАЗГРАДЕН ДВОР И НА НАС ПО ЦЯЛ СВЯТ ГЛЕДАТ КАТО НА ТРЕТО КАЧЕСТВО ХОРА - ЗАРАДИ ТАЗИ УПРАВЛЯВАЩА ПАПЛАЧ ... АМА ПАК СИ Я ИЗБЕРЕТЕ ..ИМА НАКЪДЕ ДА ПРОПАДАМЕ..БАНГЛАДЕШ , КАМПУЧИЯ....

тая паплач е червени боклуци - комундета БСП ДС

Клинтора ги би ги би, ама таа работа, не е, като Онаа работа, да ти го налапа, Моника! Радойка

ако тукашните идиоти мигом не пратят 10000 щика на турската граница, идея си нямат какво ги чака, като се задръсти с бради тука.

Това коментира в отговор главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов. "Това което може да кажем в момента за обстановката по линия на миграционен натиск на нашите граници, е че тя е нормална, съобразно сезона" по големи мъстии от милиционерите няма

Става много, много сложно. Май, май, заедно с Президентските, ще имаме и предсрочни парламентарни избори. Нашия е шушумига и много му се струпа на главата. Набълбука ни с милярди кредити, ни икономика, ни заплати, ни пенсии са се увеличили и тоя път тръгне ли Народа ще го помете завинаги. Около нас ври и кипи, а баба Меркел никаква я няма. Сега и на Руснаците ще цакаме стотици милиони, а държавата ни е разграден двор. Някаква шматка седи в МВР, някаква перука, замеделец управлява Арнията, въобще пълен цирк. Цирк, цирк, ама да си някъде далече, като зрител, а ние тука щеме не щеме, ще участваме в представлението. А, то изобщо не предполага на финала да събере бурни ръкопляскания. Братята сърби на Ердиган не вярват. Оня пусне ли тая измет, която му седи в задния двор, нас ще ни отнесат и опоскат, като скакалци, поляна. Но хак да ние. Скарахме се с руснаците, бихме се в гърдите как им прее..бахме газопровода, лично Бъчи шматката разправяше на ляво и дясно, как Тиквата спрял Южен поток, па сега се гърчиме. Финала е близко и ще е по романите на Хичкок.

щом от българия бягат към сърбия,тогава да ги хванат и да ги връщат в бг.какво толкова.

Плюете по Бойко, но той постъпи много хитро: затвори плътно южната ни граница, а отвори сръбската, за да могат желаещите /вече влезли имигранти/ бързо да ни освободят от присъствието си!

И като е затворил южната граница,откъде са дошли тия амуджи,които преминават българо-сръбската граница?

Тия дето идат не минават през границата, а през КПП-тата, тъй като са организирани туристически групи.

И откъде идва тоя Пълнеж в България, нали е ПЛЪТНО ЗАТВОРЕНО. Мисли малко бе

Ловете ги, давете ги, пращайте ги в затвора за незаконно преминаване на границата и вдигайте рев да Господа. Само така може да се стресне тази паплач - като разберат, че насред пътя ги ловят, и затварят в панделата, в най-лошия случай- връщат обратно може меракът им малко да се охлади и да почнат да минават от другаде. България явна леке-полека си остава една територия със само очертани на картата, не и на терена, граници.

че бъдещето няма да е като статуквото. Дерзайте цензури! "Ефектът на бумеранга" си търси повод, за да се стовари върху сървърите. (13.03.2010 г.)

на Бьлгария политици ваобще не и трябват белите най-бедни в Света няма по- голяма идва от тях!

Ако сърбите пратят няколко войника могат да ни завладеят за някилко часа. Ние армия нямаме, само един униформен духов оркестър, който може да свири и джаз.

Ами Сърбия имат войска защото не са в ес и нато. Имат с какво да си защитят границите, ние нямаме. А гвардейския оркестър е много добър, свирят прекрасно...

Бизнесът на Винету е на път да се срине

нуждата от цивилни отряди охраняващи границата ни е очевидна. народът а не политиците ще защитят държавата . доказано е от 13000 години насам

... прсв си, ванка... 10 пъти по 1300 години...

и ти си прсв

Има няколко гранични полицай от Калотина до Годеч, но те се подвизават по кръчмите от двете страни на границата, а тя може да се мине елементсрно навсякъде, даже не са нужни и трафиканти. Отиваш в Годеч или Калотина и за час, два си оттатък.

Звучен шама за послишко Бойко!!! А, уж границата ни с Турция е непробиваема, че нали там са Военната ни тиква и пъпеша, шеф на ГЩ и най-паче всичко се следи изкъсо от слугинята Румяна... Позор и затвор за такиви "славни" "български" утрепки!

А бойко изарчи 1млрд за границата..

Сигурен ли си ?? Все си мисля, че половината от тях са в нечии джобове !!

Само в София щъкат на воля поне 250 хиляди арапи и мангали, който се чувствуват като у дома си, полицай по улиците няма. Те са по кафенетата и кръчмите. По улицата можете дс ги видите само когато протестират за повече пари и привилегии.

Боже, Боже, колко много червени тролове, Боже!

Идиотите като теб сте повече...

За туй се правят избори. Да се преброят кои идиоти сме повече.

как туй минават през Бг тия лъжат наща граница бат Боко я пази на 100%??? Гнусни инсинуации!

бнт 1 Тиквата е от женски род. Не говори така за лявата си лидерка.

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид си тръгна...

Сърбите сами са си виновни, ако не искат емигранти, да си свалят стандарта на живот до нашия и тогава емигрантите ще бягат от тях, както бягат от нас. За съжаление си нямат мутри и пожарникари и комунисти-русофили.

Тоя сърбин откри Америка! В държавата на Тиквата никоя граница не се охранява. Пак добре, че едната ни граница е море, а другата голяма река, та поне от там да не влизат емигранти.

Не че някой иска да остане на тази разсипана от крадци и некадърници територия, но имам предвид да преминат през нея.

А нашите тъпунгери докога ще соят с изути гащи?!?? На всички е ясно, че границите се пазят само на хартия и в приказките на Боко

като няма протести,б.б смята,че на българите ич не им дреме,което си е все пак логично !

Сърбите направо натриха носа на Тиквата и Бъчвата , ще вдигнат кръвно , недейте така мола Ви съ

Сърбия също няма да успее да затвори границата. Тя е доста голяма и ще трябва ограда. Дори да я затворят потока ще се насочи през Румъния. Единственото положително нещо е че може и от ЕС най-после да разберат как ги лъжат нашите политици и те им вярват.

От ЕС отдавна знаят, че Бойко ги лъже, само че до момента това им изнасяше. Държат го на къса каишка и той слушка. Докато се разсърди и Америка и ще стане тя една...

що бе нали у нас няма незаконни мигранти

хехе Сърбите казват че границите на България не се охраняват а Бойко съвсем друго казва :) ...на кого да вярвам сега ?!? на сърбите на Бойко или на Динко от ямбол :)))

Както обикновено - по делата ще ги познаете. Нормалния човек ще вярва на дела, не на приказки. Пожелавам на Динко всеки изстрел да е точен и от всеки рез да текат черва! И да си намери верни другари, много и много верни!!!

Демагогия. Лъжа, безпомощност, анархия, престъпност, беззаконие, безнаказаност, това е днешна мутренска гербаджийска България.