Руската ФСС пое контрола по границата с Беларус

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) установи контрол по границата с Беларус в отговор на решение на Минск да отмени визите за краткосрочни пътувания.

Обратно в новината

Коментари - Руската ФСС пое контрола по границата с Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСИЯ Е ВЕЛИКА,ЗАЩОТО УМЕЕ В ТРУДНИ МОМЕНТИ ДА ВЗЕМЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАПАЗВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ И СИГУРНОСТТА НА СВОЕТО НАСЕЛЕНИЕ!!!

Да, помним, как предпазваха хората да не заминат на Запад да са разложат.

СмрясквайтеНаред Инсинуаторите/Диверсантите/Свинете/интернетШитовете на 'наште', Домакини/Дир.бг ! - Всички Виждаме че СА наПрицела Дори на Донду1+2 .

В отговор на санкциите на Европейския съюз,Русия е въвела ответни ограничения за страните от Европейския съюз. Много стоки обаче,предимно от Полша проникват на територията на Русия,точно през тази граница. Това е основната причина за мярката. Всичко останало е така,между другото!

И покупателната Способност В Русия - Е каква казвате ?

ами отвори сайта на Аг.Блумбърг -там пише към 31.12.2016г. покупателната способност в Русия е намаляла с цели 9 % за последните 2 години и за 2016г. средно месечният доход се раввяна на 1800-2000 доларови единици средно за ЕС паритетна покупателна способност /от анализа Голдман Сакс и аналитичната агенция Блумбърг/.

Белорусия поддържа относително добро благополучие благодарение на Русия и низки цени на енергоносители , но и тях смята високи. Тя задлъжняла кръгла сума за газ,тъй като го иска на символични цени.Лукашенко иска да царува за чужда сметка.

Русия си плаща за послушанието на Лукашенко и измислената му държава Белорус - хахаххааа

...и то Двойна, т.е. 'кънкирайки' между ДнешенКремъл и ВсичкиГолеми. Интересното е че от Директните-ми тет-а-тет с Белоруси/кини (доколкото Съм имал) - излиза че Там - е Доста подобно на Реалността у Нас, включая 'феномена' на 'наште' ....докато ТроянскоКонието - Е в Зачатъчен стадий.

Какво ФЦБ бре. Направо разполагайте танкове по границата с Белорус, че току виж решили да ви нападнат !!!!

Какво цвикаш тук? Русия иска най-елементарното - да не пуска терористите на територията си и пази гранизата си.

За Протокола : А. Територия към 200К км2 Б. Население докъм 9.47М...като - почти равни Ортодокс и Атеисти...други само докъм 8% - Само докъм 8% Руснаци...пък И към 5% Поляци Б.1. Емиграция - Навън от - подобна по процент и профил на Нашата - Навътре - доста от Русия и Ср.Азия ...която Масово напира към ЕС и други Западни В. Исторически - Казват че Беларус идва от БялаРус (Рутения), като Синоним на Християнизирани слави - Е била И в Полска, И в Литванска, И в Руска/СССР конфигурация - е Основен член на ООН - е Загубила кандидатурата-си за ЕС - е Запазила Членството-си в СТО Г. Разни - Смразяващ комплекс на КГБ в Минск - докъм 80% от територията - гори - доста езера и блата - Белоруската рубла - Е в паралелна употреба с Руската - Икономика - е Била от найРазвитите в СССР....Крах след Отделянето....Сега - въпросителна - Корупция - сериозна ----- Бих предположил че това действие на ДнешенКремъл - Има 2 Цели : - спиране потока Емигриращи От Русия - подсигуряване джангъра на Руските овенни (от другата страна Са Балтийските, Полша и Украйна)

ТРЪМП ВИ Е ТРЪН В СОРОСОИДНИТЕ ЗАДНИЦИ

Ако си мислиш, че Тръмп е по-различен от Сорос, на грешния коловоз си момче. Да не мислиш, че Тръмп ще ви цепи басма. Ще ви вземе и последната риза от голия ви гръб.

още ли не е спрял грантове на соросоиди? а уж обещал.

Това което виждаш, е фара на идващия влак!

Лукаша върти някакви игри? Тая държава съществува благодарения на подаяния от Русия.

Невярно.

КВИЧАТ НА УМРЯЛО

Соросоидите са ти виновни, че ти е кафяво отзад и си се размирисал.

Що ми се струва, че мурзилажа квичите.

е да пратят психиатри на границата. Само душевно болен американец или европеец би използвал Беларус, за избяга в Русия.

80 страни глупако!

и всичките 80 страни се мъчат да навлезат в РФ! Не е ли по-лесно да подадат молби за членство?

Отношенията са обтегнати оти и двете страни се управляват авторитарно от полудиктатори , които трудно мелят. Достатъчно е това , че в името на Беларус има едно "РУС" и залените човечета .....

"полу".

Каквото и да пишат остатъците от т.н.либералните левичар-леваци /соросоиди/ както и да плюят, за тях оснаха две поговорки: -кучетата лаят, а кервана си върви ,и -късно е либе за китка. Едно гладно и оглозгано кресливо малцинство останало си в партер.

В партер си ти и най-вече смазания руски народ, който десетилетия е жертва на войната между телевизора и хладилника. По телевизора ги заливат с пропаганда за цъфтящата и могучая Русия, за загниващия и разрушен Запад, а ана руснака хладилника празен, чашата пълна със соли за вана... Е все пак им разрешиха да си бият жените срещу скромна глоба, но каква утеха е това?

празен хладилник викаш.За туй ли в момента 90 % от алпийските хотели са заети от гладните руски туристи.А на международните туристическите борси в Петербург,Краснодар,Казан Новосибирск и Тюмен през декември 16 г. и януари тая година "гладните руснаци" изкупиха всички турист.пакети за лятна почивка за сезон 2017г.На фона на това 70% от "богатите българи" чакат потребителски заем да си платят зимната сметка за тока.

Кяо става, бе? Май следващият Майдан ще е Белоруският И Гомелската Народна Республика ще се бие с Минската фашистка хунта

Путин ако скоро време не спре интернета на руснаците и не ги спре да пътуват с висока Берлинска стена - ще му спретнат Майдан.

Ще го спре. Закона е гласуван и промяната е в ход. Дори отрязаха достъпа до ... Linkedin :)

Отряза ли са на кончита вуртса, та са ти го наврели у заднио двор!хахахвх мнгого си елементарно и тъпо моше!

Стоим със теб на кръгла маса в едно квартално кафене - ти член на Единная Россия, а аз на ФСБ. Но не в това е днес проблема и моят повод за развод - аз просто вече нямам време - остана ми половин живот. Припев: Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави.

Припев: Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, МОСКВИЧА, но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, МОСКВИЧА, но въздухът ми остави.

Лукашенко е пич. Може да е всякакъв диктатор, комунист, НО е и патриот - не позволи на руската КГБ-мафия да завладее и да си развява байраците из Беларус и да тъне в корупция като в някои НАТОвски ужким държави.

Нашете КГБ е по-добро от вашето КГБ... Това ли си пеем сега? А това, че в Беларус са без корупция, няма да го коментирам. :))) Добре де, ще го коментирам. 4 места след България са. Най-лошата в ЕС. Защо е най-лоша, може да се поспори, но сигурно има значение, 45 години "разцвет" и след това подмяна на прехода от членовете дето ни осигуриха "разцвета" преди това.

Да не би и беларуската Конституция да е писана в Масква?

Време е Русия да изгради стена по подобие на американската с Мексико. Няма как да се опази иначе - хахахахаххаха

И така бавно и полека Русия се превърна в Северна Корея. Забранени интернет сайтове, цензура, затворени и убити журналисти, смазана опозиция, международни санкции, постоянни военни учения, на нож със всички съседи и развити държави... фактите говорят.

Хахаха... Даже Лукашенко знае, откъде духа вятъра!

що случилас с БРИКС? Пълно информационно затъмнение за най-напредничавата световна сила.

Путин работи за връщане на границите само в омразния ЕС. А русия цъфти!

Продължава световната изолация на Русия заради режима на полковника от КГБ Путин.Дори и най-близки до въпросния режим страни се дистанцират от него.Русия все повече заприличва на Северна Корея....може би това е и целта на полковника,да превърне държавата в огромен концентрационен лагер....

каква световната изолазция за Русия само-на фона на ежедневните походни спането на походно лего на световни лидери пред Кремъл. Той само палячото Дж.Кери спеше през ден пред Кремъл.А докато спи "изолираната" Руси им направи Брекзит,назначи им Тръмт назначи нов спящ външен министър ,взе си практимчески близкият изток и изкара един Кениец от зоопарка го прати за банани. Сега на ред са са Франция и Гремания.

Защо не си пишеш на родния руски език,по ще ти се разбира.....

Ти нали си в европейската страна и можеш да се отдъхнеш - твои граници никой не охранява - мигранти от Пакистан, Афганистан, Ирак , Мали, Сомалия и други са добре дошли при тебе, в твоя дом. Ти не си се изолирал - ти си отворил обятия за прииждащи мигранти. А Путин тиран му с тиранин - какво си мисли ,като охранява границите си, за да не плъзне мигрантска напаст? Само не разбирам защо пищят германки, когато ги опипва бежанци - нали това са ценности .

Ама ти се чудя на тебе на мазохизма. Какво правиш ТИ в няква си западнала европейска страна, ами не си хванеш вокзала да се прибереш в Тула?

НОБЕЛОВА НАГРАДА ПРЕДЛОЖИ ПАПА ФРАНЦИСК ЗА ПУТИН И ТРЪМП, КОЙ ЩЕ ИЗМИСЛИ ПО ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА !!!!

По идиотизъма ти си ненадминат. Това е от "набора" или вродена дефект на мозъка?

Ще пазят руснаците да не избягат оттатък, за да си купят истинско пиене и ядене?

Опазил Господ всеки от "приятелство" с Русия. Ердоганчо се заигра с Путлерчо и от тази дружба нищо хубаво не се чака. Путлерчо първа дружка с Асадчо и КимЧенУнчо... Правете си сметките.

този хибриден сайт тактично се сниши и премълча новината за хванатите 9 терориста подготвяли терористични актове в Истанбул, 7 от които руски граждани.

kerelov@poshta.net

Той и мангалът, ритнал в гърба жената в Берлинското метро е български гражданин но не е българин, нали.....

БЛИЦари, ФСБ - федералната служба по "безопасност", а не ФСС,

БРЦК

Така е като преписват от евроатлантически без да мислят. На английски съкращението е ФСС.

Викаш, четат ТАСС на английски. Ц.ц.ц.ц.ц. Брей тая днешна младеж. Ц.ц.ц.ц.

Я си представете, че ние с Румъния не сме в ЕС, но по границата м/у нас двете няма контрол и си джиткаме свободно. В един момент Румъния решава да пуска всички без визи, докато ние продължаваме да си имаме визи. Естествено, че ще трябва да въведем веднага граничен контрол на всички идващи от Румъния.

Представи си само как Белорус добива собствен нефт и тога лъжи като Путин:)))

Истината е че Беларус по този начин се опитва да развие туризма ,а руснаците се притесняват от терористи !

истината е, че докато Русия се енкапсулира в себе си, сателитите и не искат и дават на задна. А на някой това не се харесва и започва с ударите под кръста. Като начало лекичко. После с "Бук".

Голям умствен запек мъчи соросоидите. Големи напъни, голямо пъшкане, само и само да напишат нещо негативно за да ли получат дневната лепта. Спокойно, бе. Ще преживеете няколко дни на глад. Търсете си работа, ей!

Вижда се кой е заел стойка "Партер" и се обяснява като девственица под всеки пост.

С интерес наблюдавам как Миша сам се бори на амбразурата, да му го лъска на Путин имиджа. Скоро няма да има и Миша. Самия факт, че една власт прибягва до тролове, за да се чувстват велики, е показателен, че тази власт не струва.

Знаем, че причината е цената на газа! Цената с която Русия обира всички ''приятели''! На Лукашенко му писна от руската алчност и завива към запада. Бавно, полека, но безвъзвратно започна да къса с Москва! Путин успя да се скара и с Беларус! Безспорен факт!

Нито един още не е обяснил как и кога са се скарали. И защо.

И без скандал раздялата е в ход.

Да се скараш с Украйна и Беларус, а да прегърнеш Ердоган и Турция?! Путин е изтрещял окончателно.

Що за идиоти сте се навъдили? Какви спорове имат с Беларус? Никакви! Охраняват си границите, хората.

Никакви. Никакви.

Русия се скара с целия свят, вече и с ''браЦки'' Беларус! Русия само краде и граби ''приятелите''. За това България трябва да е колкото си може по-далеч от Кремълската империя.

визите са махнати за 80 държави ,САЩ и ЕС включително !!! Има спор Лукашенко с тях и така ги пресира .....или поне опитва.

Махане на визи осначава БЕЗВИЗОВ ВХОД за хората от тези държави. Актът е едностранен. Това не важи за белоруси пътуващи за тези държави. Голямо пресиране е това.

Светът се отваря за живот, Русия се затваря като вмирисан комунистически кенеф. От което зловонието се увеличава, а руснаците все по-усилено търсят посока, в която да избягат. Руските бизнесмени вече изнасят семействата си из Англия и Швейцария. Даже в САЩ. Имам познат, който даже урната с праха на починалата му съпруга не иска да остави в Москва, а я взема в Англия при децата си. Мисля, че някой трябва да разкаже на хората какво става в Русия, понеже на Пленелиев не вярват една голяма част от българите. Русия е вече поругана от Путин държава.

Истината е, че границите и стените се възстановяват. Шенген умре!

Матрозов,днес само ти ли си на амбразурата...по-спокойно,че много твои другаре в този студ дадоха фира та внимавай с кръвното и простата.....знеш,че си само една тъпа пионка и след теб никой няма и да се сети,че си храчил по цял ден

Истината е че някой не искаше да се обяснява на народа си защо след 100 години Революция стандарта му на живот не е мръднал, и затова вкара някоя рубла да вгорчи живота на самодоволните капиталисти. Те пък след кратко колебание, си го преместиха

абе Гьбелс даже лебиралната медия "левада център" даде ститистика на напускащите и бягащи руснаци от Русия-за 10 год.напусалите руснаци са 0,5 % от насевлението-"колосална цифра".За 10години върнатиле се в Русия са 2,5 млн.+ 5 млн.украинци +250 хиляди от европейските Литва, Латвия и Естония -всичките на работа в омразната Русия.За 2016г. неските фирми са изнесли 10 млрд.еврво инвестирани в Русия /Аг.Булмбърг/, от лондонското сити са прехрълвени 157 млрд.паунда в посока Русия/Аг.Блъмбълг/.Хайде Оспорете даните на американската Блумбърг.

Затова Путин даде разрешително за добив на нефт на руска територия на .. Катар. :) Смешник.

и какво като Беларус са разрешили на 80 страни да влизат в старната без виза за кратко нали неси преставяте че както в България земаш колата и отиваш на Лесово да се разходиш така и в Беларус като влезеш и обикаляш без контрол да ама не там си има туристически райони и гранични зони в който границите и със съответна държава са поне на 30-50 км навътре тоест зада се стигне до руската граница ще ви спрат 50 км преди това така че отношенията на Беларус със съседите въобще не може да се влияет от разрешението за кратко безвизово пребиваване по същия начин е в Русия не може да ходиш където решиш има си туристически райони в противен случай ставаш клиент на едно друго место

Демек да не ходим? Не че съм се засилил, ама за някои съседи може да е важно.

тия гадове хпияни ще съсипят и беларус! да се готвят и в казахстан! путин успя да направи руски врагове най близките до русия народи! но затова пък станаха братя с чеченците!

за да е веднага съсипването през февруари държавните глави на двете страни имат официална среща която ще е в Москва та да не губят време направо да подпишат някой коментари приличат на изречения от едновремешния вестник Стършел

По-добър живот за хората е съсипия за комунистите, но не и за за хората и държавата. :-) А ти посети РУсия и като се върнеш, ще говориш друго. Но не Москва и Ленинград (вече Петербург, даже не Петроград!), а провинцията. За да не се объркаш как живеят руснаците всъщност. Ще ти се уплаши сърцето, русофилистико! И ще разбереш, че обичаш не руснаците, а комунизма си.

бе ти прочете ли това що съм написал??

не се занимавам само с посещение 2 години живях в Железногорск знаеш ли къде търси на картата около Курск спретнато градче и понеже са затворени не се знае много затова всеки си измисля и пише съчинения истината е че колкото и да се пенявите руснаците си харесват страната,родината и президента това е а вие продалжавайте да щракате на клавиатурата за развлечение безработицата е далеч по малка от нашата и който не го нързи работи и хладилника му е доста по пълен от много български не им затварят магистралите когато падне малко сняг а за топлото е ясно имат в неограничено количество и не можеш да скиташ по държавата както ти е воля има си забранени региони

да бъде добре ЗАГРАДЕН (за предпочитане в концлагера ГУЛАГ), да има ВРАГОВЕ и да има ПИЕНЕ. Проста рецепта за щастие. И това е от векове.

А за американеца?

соросоидете като чуят Путин/Русия и изпадат в диарийни повърни както бабичката Килъри изпадана и Хюсеин Белийдомов. Обаче соросоидети лаят а кервана си върви и нищо не може да го спре.Набутани в партер и по корем остана им само рева и сополите. Путин-враг на клошарите от Берлин Ню Йорк и Столипиново.

Ако знаеш коко си далеч от истината... Руснаците изглежда също са изпаднали в диарийни повърни от вируса Путинус повърнатус, защото все по-масово напускат Русия. Страшното е, че я напускат и бизнесмените, и техните деца (даже първи ги изнасят), а рускините са с милиони из нета да си търсят западни мъже, защото са по-кадърни от руските и държавите им дават нормален живот. Русия е вече почти труп. Идва ред на Турция. Забелязал съм, че никой не имигрира в тези две държави, но пък милиони бягат от тях. Също съм забелязал, че като започнат да потъват империите, се хващат една за друга, независимо колко злост има между тях. И гледат да хванат и много малки, та да потопят максимум със себе си. Унгария, Сърбия - Русия ги стиска в унищожителни прегръдки. Опита и с България, но с политици като Борисов и Плевнелиев няма шанс. Виж БСП, Сидеров и ДПС са готови на по няколко стотиин милиона, за да продадат България на потъващата империя. Русия в момента все повече се превръща в безбрежна прашна пустош. Всичко се изнася! Не й давайте България, да си я пазим!!

забелязъл ли си, че не си си изпил хачпетата .Бързо имигрирай от 4-ти килоимътер ама си вземи хаповете.Веселяк от раб.дело.

Малоумниците от Кремъл продължават да тормозят Украйна и сега са си нарочили Беларус.

Малоумниците коментират без да са прочели статията. Ти, от тях ли си?

Комплексарите слагат навсякъде някакви тръби,наречени"Искандер" и"Топол" да плашат като бостанско плашило гаргите.Милиардерите и олигарсите в Русия си увеличили богатствата с милиарди за един месец,а руския мужик,ръкопляска и се подмокря като види на снимка тръбите и увеличава консумацията на сурогатен алкохол.

Айде петата колона ! Размърдайте си мозъка... Украинците бяха братя - после изведнъж когато решиха да живеят по европейски станаха - укропи , хазари , жидове и бля бля... Сега белорусите какви ще станат ?

Няма какво да кажа, ама все пак ще ти ударя един минус... ;)

Разбира се, че Беларус ще им омръзне руснаците да ги рекетират и обират. Русия винаги е ползвала страните от соц блока, за да работят за нея. Винаги ги е държала корумпирани, бедни и мизерни. А Ние бяхме най-бедната държава от този блок и ни подхвърлаха банани за Нова година. Запомнете едно - няма никъде по света икономически просперираща държава обвързана с Русия!!

Ти ходил си в Беларус ?.Щото аз съм миванал с кола от Русия през Беларус къ БГ по магистрали които тук не сме сънували ама отия дето като се стопи леда и асфалта си остава.По пътя никой за нищо не те спира и рекерита. На всичкото отгоре заплащането в Беларус е 1,5 пъти по високо от нашето европейско.

Ти си същият трол, който написа абсолютно същото когато стана въпрос за Северна Корея. Тръгна да обясняваш как приятел бил ходил там и пътищата колко хубави били. Наистина започвам да вярвам, че има платени тролове!!

Ето това е причината Беларус да продължи да се отделя от Русия, защото разликата в стандартие вече забавя развитието на Беларус. За това са и икономическите противоречия с Русия, която винаги източва ресурс от сателитите си от 30 години насам, както го е правила и преди комунизма. Беларус се отделя все повече от Русия, момче! За това е по-добре. А ние сключваме договори за неизвестни суми, които Росатом ще ни каже после!... Това е нашето икономическо противоречие с Русия, от което загубихме милиард и половина. Той отиде в Русия! Щяха да са повече милиардите, ако не бяхме анулирали договора! Минимизиране на загубите в този случай е чиста печалба, след като БСП опита да си нахрани енергийната мафия и касичката си.

Германия?

значи необходимо е да се прави следната съществена разлика между Русия и Беларус. В Русия имаме капитализъм, може да няма демокрация, но имаш някакъв бил той и мижав шанс ако работиш да станеш олигарх:) В Беларус реформи не са правени, там всичко си е как си беше преди Горбачов. Мислете за по-лесно че се едно Русия е Китай, а Беларус е Северна Корея. Китай ако не подържаше Северна Корея , тя щеше да се е разпаднала. С Лукашенко нещата са същите- Путин всяка година го субсидира с милиарди- продава му нефт и газ на символични цени и изкупува неконкурентната му стока на скъпи цени. Лукашенко през цялото време му върти разни бай Тошовски номера.

Ми тогава защо просто не му врътне кранчето путинката... Защото ще му паднат акциите в някой петролна/газова компания, може би?!

отличителните черти на фашизма? Нали ги разбирате нещата...

Не е съвсем така. В Белорусия на закачат предприемачите. А в Русия беларуските стоки се считат за качествени, и даже има магазини от рода на "Белоруски обувки", "Белоруска бакалия".

По принцип гейсъюза е разграден двор за всякакви терористични елементи. Нормално е, след като им се осигурява достъп до държава, която иска да защитава гражданите си, съответната страна да си контролира границата.

Обещанията не се ядат. Така и не се научиха руснаците, че с дрънкане на оръжия и голи обещания не става. А руснаците просто няма какво да предложат.

всички комшии на Русия се разбутаха,а Путя само праща воиски,въоръжение,спец.части."Искандер" и "Топол" не са ли монтирали вече по границата.

Ми ще монтират, щом могат. А монтирай ти нещо, различно от малоумни писания.

работи.Докато се прегръщат,си бъркат с пръст в задника.Диктатори.

Пускайки разни без визи, се създава пробойна през която могат да влезнат в Русия без контрол. Затова въвежда провекри по границата си.

Кво става с нашия Евразийски Союз???!

за червен драг нахт Остен с много точки.

Задай го този въпрос тогава, когато Беларус реши да тръгне към ЕС. Т.е. след като Лукашенко си отиде и евентуално Беларус ако бъде управлявана от различни от него. Ама като виждат какво става с Украйна, много се съмнявам.

Лукашенко май се пази от Майдан?