Осуетен е голям мигрантски пробив към България

Зачестяват опитите за мигрантски пробив от Турция към България и Гърция. Стотици бежанци са се опитали да преминат в ЕС за последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Осуетен е голям мигрантски пробив към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ подготвят война на Европа с Русия.Затова вкараха 2 милиона разбойници от най-радикализираните части на света.Това са им бъдещите войници.Типично хазарска стратегия.Да унищожат конкуренцията и после да я разграбят.Православното християнство и немския консерватизъм са проблем за тях.Сега имат и парите и влиянието, за да затрият европейските народи и култура.

Армията е за това - да изтрепе нарушителите, да ги зарови и затрупа, да опъне журналята, които се въртят и заничат и нищо от това всичкото не бива да занимава народа.

Благодарности на 54 механизирана пехотна жандармерия, че са си свършили работата! Сега Бойко си приписва заслугите пред Брюксел. А Ердоган ги спира, за да не разводняват османската диаспора на запад и да не разхищават социалните плащания, които се полагат на емигриралите турци. А на Брюксел му е все едно. Всеки си гледа неговата чиния и всички са доволни. Само ББ играе за едните или другите, без полза за България.

да, ама сега дрОгарката йончева какви нарушители на границата ще покаже, а?? тия и съсипаха протеста!

Айди, като са ги хванали - кой от къде е! Войната свърши, да се прибират, че имат много развалини да разчистват и да строят наново... Сами си разрушиха с дивашката си религия домовете, сега да си седнат на гъзовете и да работят, за да си построят наново разрушеното. Нема ми се влачат по европата и да търсят кой да ги храни.

Е да, сигурна е, защото си имаме турска механизирана бригада да ги лови, заслугата е изцяло наша

ще има оплакване от ,,съюза на трфикантите на хора,, към мин.съвет че турция ,,пречи,, на бизнеса...!!! ,,синдиката на митничарите,, и тои ще се включи...!!!

Ток по оградата, минни полета, , лазер и стрелба на месо, ако има оцелели да ги дадът на хладни свине!!! Това е!!

"На среща в Брюксел вчера между българското правителство и Европейската комисия бе подчертано, че България е сигурна външна граница на ЕС. " Смешници!. Добре, че турците внимават за да не затворим границите и да секне пътя към Европа, затова правят акции а не, че са загрижени за нас или Европа.

От цялата новина ми направи впечатление написаното, че граничният турски район се охранява от 54 механизирана бригада на жандармерията. А наште граничарчета, не са нито механизирани, нито жандармерия. Обикалят чат-пат с разбити жипки, колкото да се каже, че нещо се прави. Излиза, че цялото думкане по гърдите по байганьовски, че видите ли, ний сме най-надеждните охранители на външната граница на ЕС, е един обикновен надут балон с въздух. Просто друг ни върши работата...

Какви бежанци, какви 5 лв. Това са изпитатели на Великата гранична ограда. Турците наши изконни врагове провалиха научно техническото мероприятие.

Това се е случило през 1947, след войните в европа: (вас ви чака същото, до 10-15 години) Displaced Persons Scheme brings a total of 170,000 refugees, mainly from Eastern Europe Ukraine, Poland, Latvia, Estonia, Croatia. In the period of post-war reconstruction 450,000 migrants arrive. Many people from non-English speaking countries take unskilled work, particularly those admitted under Displaced Persons Scheme and those from southern Europe, Middle East and Latin America. Assimilation of new migrants is a priority. Migrants are expected to take on Australian way of life and learn English quickly. Few services are available apart from basic English.

Да ти обясня пак като на идио т - няма да бягаме към СА, да правим атентати там и да искаме да им налагаме християнството. Айде най-сетне да вденеш малката разлика между "бежанци" и ислямски нашественици, и да спреш да ни пробутваш олигофрениите си, а.

с 700-800 000 роми и 500-600 000 ислямисти през 2018 какво ще ни е положението ? не питам бб ,питам тия ,които му плащат ?!

не ги знам тия роми кви са, но циганите са повече от милион още през 2017. поне така се усеща ситуацията-цели села и малки градчета вече са изцяло тъмнозелени, а половината новини вече са само във връзка с тъмнозелените. за гадните новини говоря...

Добре че не са стигнали българската граница че минаването им е било сигурно.

Сегашните имигранти са все бойци на Ислямска държава! В Ислямска държава имаше бойци от цял свят,сега те започват да идват в Европа с цел избиване на повече невинни хора... Но нашите правителства мълчат...

мълчат ,за да не всяват паника .забраниха на йончева да информира българите,как продажниците-послушковци на сорос ни довършват с наша помощ .но ,ние твърдо ще докажем на света ,че иво христов не е сгрешил,само ни е намалил с 20 %!

То излиза ,че сигурността дължим на турската армия.Каква е ролята на нашите граничари ?Да осигуряват канали ли?Щото нашите не ги ловят и връщат на границата,а ги намира полицията насред страната ни,то сигнал на граждани.

пак започнахме да плашим тъпите и страхливите

Само стрелба на месо ще реши проблема! Тия не бягат от никъде. Нагли мангали, напират към Европа за да крадат и да правят атентати!

Тия няма как да бъдат емигранти. Те идват от територия, която е вражеска и няма как да бъдат третирани по същото време като емигранти. Само човек на страната на врага може да ги третира като емигранти.

най-голямата грешка ни е ,че вярваме толкова много на продажните ,некадърни и безродни политици ,масони и ционисти ,които си правят милионите върху настоящия и близкобъдещия геноцид на бг народ . ако ние не сме способни да защитим бг земя ,никой няма да го направи вместо нас .срещу вчерашните юнкерови обещания ,тиквата ще ни превърне в една унищожена от ислямистите територия !медиите крият истината и лъжат ,на ден влизат 100-200 най-малко ,а останалите държави ги спират и връщат у нас !!!

Нали знаеш какъв е Иво Христов и къде точно се е изявил по повод 80% интелектуално съдържание на българите? В Ротари клуб говорят масони. Не говори всеки.

Ново антихуманно отношение на Ердоган срещу мигрантите търсещи нормални условия на живот, толкова пустеещи къщи по селата ни, огромна нужда от млада работна ръка необходима за възраждането на зеленчукопроизводството и овощарството ни, а в същото време въоръжени до зъби рейнджъри грубо възпират изстрадалите мигранти пред теления плет на срама ...

Смаян съм от идиотщината ти.

А, за "ирония" чувал ли си?

Проява на чувство на хумор и ирония на действителността и безмозъчната толерантност не е идиотщина. Човекът просто има такава сутрин.

Прибери си ги. И иди да се лекуваш.

начин да се изразиш. Повечето читатели те разбират неправилно.

Около 80% го разбират неправилно.

Мене пък ме изтезаваха в барчето на ЦРУ с някакво уиски, опитаха да им кажа нещо за престъпното минало на КОМУНИСТА ДОКТОР Бойко Методиев Борисов, о-не, не го познавам даже този ка.пут, налейте още... Въпросът за т. нар. "бежанци" мога да го закрия точно за 24 часа: 1. Всички бежанци (пришълци) трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от бежанците, като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в местните отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши и други боклуци (отпадъци) от Кауфланд, Лидъл, Била и ПроМаркет. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и почистени обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Не съм съгласен! Тока трябва да е поне 1000 волта!

Дяволската армия се прибира разгромена пеша, а ние наричаме изродите бежанци. Довчера са извършвали престъпления срещу човечеството срещу заплащане. Ще търсят начин и утре да го правят. Проблема е в самите нас.

Каква е тая държава Мианма, бе дирници-неграмотници???

Държавата я знаем като Бирма (сега МинанаР). Вероятно, списващият е заклет британец (тези хора не произнасят "Р", но тогава звученето би било нещо като "МинмаАА"). Или просто някой е изпуснал р-то в края на думата :).

ЛОЛ... още не съм се събудул. да се чете МИАНМАР, съответно, МИАНМААА :)

Сган! Просто е шокиращо, как най-долнопробната и дивашка сган на земята нахлува в най-цивилизования континент и това се случва вече трета година в невероятни мащаби и е ДОПУСКАНО да се случва! Колкото и да не съм привърженик на теориите на конспирацията, вече повече от ясно е, че това е убийствен ПЛАН за съсипването именно на Европа. И най-страшното е, че крепостта е предадена и от вътре!

Ма не бе - ти си расист и мурзилка.

...чукундур! Откога те квалифицират като расист и мурзилка, след като се опитваш да защитиш родния си дом, и дома на съседа си?! Тия идват за да не си тръгнат! Тва вдяваш ли го?! Или и ти си такъв, безхаберник бежанец, или някоя заблудена НПОвчичка?

Соросидиоте, отдааавна думата расист не е нещо лошо, дори напротив, на фона на нахлуващата сган. Какво е мурзилка-не знам, но видимо ти е нещо близко.

Ивчо , не се допуска , а преднамерено и планирано се реализира план за заличаване на Европа от онези , чието име се трие от модераторите !

Всички крепости се превземат след предателство вътре в тях.

Ротната картечница решава проблеми.

Напълно съм съгласен. Но картечарят мие чинии в западна Европа! С други думи-нямаме ги хората-те вече са си заебали родната територия...какво очакваш?

150хил. ловци има.

Така е написано заглавието, че да си помисли човек, че нашите са ги спрели. Чак се изненадах. А то какво било...

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Летовниците имаха приятни изживявания през курортния сезон! Oтзад. Протект енд бронз! Сега софиянците около Лъвов мост изживяват същото - с локумче в устата, че да им е сладко от всички страни! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

е важно,че на срещата еди каде си ,ония иди.ти били казали.Абе лизачи,за нас е важно тая сган да не припарва да нашата територия.Похвално е не че са казали ,а че не са допуснати.

ти си сган! да те питам ли какво правеше оня с конската опашка пред известно време? и защо сега ти живееш на тази територия? И кой кава на хората къде да живеят териториално а? ти ли?

Идио, а кой казва кой да живее у вас?

"...54-та механизирана сухопътна бригада на турската жандармерия." Че "сигурната" ни граница, ако трябваше да спира навляците, щеше да стане чак в западна България!

Чакай ти на "...54-та механизирана сухопътна бригада на турската жандармерия." и ми е лесно да предвидя какво ще дочакаш.

На среща в Брюксел вчера между българското правителство и Европейската комисия бе подчертано, че България е сигурна външна граница на ЕС. Диира, нали турската жандармерия е хванала нелегалните нашественици? Борисов смята, че България и Турция са едно. Какво ще кажат Обединените идиоти по въпроса.

"Охраната на границата в района е поверена на 54-та механизирана сухопътна бригада на турската жандармерия". OK, това е от турска страна. А от наша?

От наша - нпо-рките, Червен кръст, Червен полумесец, О О Не, ОССЕРЕ... с китки, с вазелин, пари в брой, транспорт, кредитни карти...целувки, милувки

"Афганистан, Пакистан, Бангладеш, Алжир, Ирак, Тунис и Сирия. Имало и палестинци." от текста по горе тези страни членки на оон. защо не носят отговорност за гражданите си защо ги натирват в европа как нелегално са излязли от техните страни

Ами как.Нали Европа трябва да бъде разядена отвътре.Нали преди време имамите призоваха да се раждат деца и със поток от орки , под формата на милосърдие и човешки права да се унищожи християнска Европа.За това начело се поставят комсомолски секретарки и в Брюксел са все едни и също.За това всеки опит зан демонстрация на патриотизъм се обявява за национализъм и фашизъм от продажни медии.Всеки мъж от тези страни в трудоспособна и боеспособна възраст трябва да се връща моменталмо на майка си в родното място.ЕС може да приема само девойки и жени в разплодителна възраст18-35 години.Ама амуджите не са съгласни.Някой пита ли тези потенциални терористи защо преобладават мъже в боеспособна възраст.Всичко е ясни.Трябва само пак някой мустак да очисти кочината.

Преди дни Ердоган заяви: "никакво семейно планиране, раждайте деца"! И е прав, защото трябва да заселват новите-стари територии, където има турски малцинства! Мислите, че местанчо-ага направи тия изявления ей-така? Грешите и скоро ще се убедите в това.

Турска му работа-задържали цял полк чуждестранен легион, а как са стигнали до Одрин и през къде?Ами сега кво ще ги правят- на порции към гръцките острови,към М.Търново, може и с гемии за калкан по черноморското крайбрежие,румънците направо ги давят ама нашите им хвърлят спасителни пояси.

Сините тъпанари, дето унищожиха инженерните съоръжения по границите и гранични войски-----ЗЕЛЕН да го ручат!:(((

"Сините тъпанари" "си ручат" в зелено. Пък стадото, дето скача по площадите, ще го руча рязан.

Значи сме на 100% дебили.

Турците ги задържат, а нашите малоумнициц какво правят? Защо границата не се охранява? Къде са войска и полиция?

Че патрЕотЕте са мазни лекета мекерета беше ясно още преди да влязат във властта.

Така казва и Захарова

С този кокошкарски плет, забучен като комично недоразумение на нашата граница потокът нашественици никога не е спирал. Йончева ви показа снимки как чернушковците буквално го прескачат с една строителна стълба. На друго място имаше снимка на ерозирала почва между два кола, пропаднала на около метър под тях. Там чоек можеше да се поприведе малко и почти прав да мине. Къде са патриотите, които щяха да засилят охраната на границата и да експулсират всичките нашественици у нас. Нашите по най-оптимистични прогнази са не по-малко от 70-80 000.

Мароканците са роднини на царския ни внук Симеон Хасан, напират към братчедите си ...

Майки с деца, бягат от руската агресия в Сирия. Обичат свободата, демокрацията, евроатлантическите ценности.

Ах тия марокански и алжирски сирийски майки с деца. Дето казват, че са от Афганистан, приличат на мъже на по 20 години, с бради. Ама щом медиите и слабоумниците казват, че са майки с деца от Сирия, значи е така. АКо може слабоумниците да отговорят, защо "Бежанската" криза на "бягащите от руската агресия в Сирия", започна преди септември 2015-та, в края на който месец започна руската операция там? Да не би щото американците година и половина бомбардираха ислямистите, а ония не разбраха и превземаха нови градове всеки ден?

Както виждаш то "нормален" може лесно да бъде манипулиран. Това са избирателите с IQ 10.

И все пак, кой финансира и стимулира това начинание! Не тези мигранти ли, какви са, не им ли е ясно, че в Европа не са добре дошли и че няма да могат да живеят от помощи цял живот?

Начи, има все още неразбрали, че е в ход третото поред ислямско нашествие, след османското и арабското!? Този път, обаче, се извършва под прикритие на "сирийски" "бежанци", "мигранти", "майки с деца", "деца без придружител"... С любезното съдействие, финансово, логистично, правно, медийно, политическо... всяческо на соросоидта по света и у нас. И най-вече с любезното тъпеене и бездействие на евродебилите по света и у нас.

JMM®

"Установено е, че са от различни страни - Мароко, Пакистан, Мианма, Афганистан, Египет и Сирия." Мианмар е коректното име на държавата !

Да ти имам зора - "корекността" на наименованието.

Мароко? Вече не ги пускат директно във Франция и Испания, а се правят на "бежанци" през Балканите за Франция ????