Унгария се готви да затвори границата за нелегални имигранти

Унгария възнамерява да затвори южната си граница за незаконни мигранти. Италия апелира Европа да направи повече за разпределение на мигрантския поток.

Обратно в новината

Коментари - Унгария се готви да затвори границата за нелегални имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан е родолюбец за разлика от нашите продажни мафиоти.

Маджарите аут.

ГОСПОДИ,ДАЙ НИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЕДИН ОРБАН ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ТЕЗИ ПЕДЕРУГИ

Абе тия политици само се дърлят кой колко да приеме! Абе малоумници, тия хора само това чакат за да заприиждат още повече! Спрете ги, връщайте ги! Какви са тия "бежанци" вмъкващи се нелегално по всички начини, хвърлили документи, плащащи хиляди евро на трафиканти!

ЕС действително трябва да направи нещо повече по кризата с мигрантите - да приложи австралийския вариант. Следващото е от една листовка от сайта на правителството на Австралия: "Няма начин! Вие няма да направите Австралия свой дом! Всеки опитал се да влезе или влязал без виза ще бъде върнат без значение какъв е - жена, дете, мъж, образован или не!" Това да направи ЕС!

Браво на унгарците, браво на Орбан - имат си хората ДЪРЖАВА, имат си хората политици с акъл и най - вече - с "топки"!

Мъжкар,не като нашия пу............ьо!

Ми не е мъжкар.защо ли.Гърците ще ядат дървото,Ер Доган загуби изборите,следва Орбан.Света е уреден и си има силни господари.Всички който са използвани от Русия да клатят ЕС ,получиха гьостерица.Орбан няма да направи изключение.Така че не мислете,че този мишок е много мен.Не е.

Клатят европа, като си защитават границите и държавата от разни джихидисти? Ти вникна ли в това, дето написа?

someone

чакат ги санкции от ес.

Твърдо ЗА! Не е зле да се поучим от чуждия опит. Както винаги Орбан защитава интересите на унгарците, а нашите политици гледат кой по-ниско да се наведе пред Брюксел, само да не им спрат еврофондовете, че няма да има откъде да крадат.

.

Респект!

Този Орбан, и онзи другия, Сириза нещо почнаха да се самозабравят. Как ще затваря граници. другия ще праща войски.

А българите бягат от режима на Тиквите,Сергейовете, Местаните и техните производни ибрикчии- Атака,ДСБ,НФСБ,ББЦ и прочие

Не мога да разбера това истинският Щерев ли е или някои се бъзика с него?

Де такъв късмет... :( Вече и да се бъзикат с мен, не искат.

Да се забрани достъпа на емигранти-те си имат територии, с техните си обичаи и главно религии,иначе те ще залеят, претопят и унищожат човешката цивилизация!

Срещу лозунга "Ако идвате в Унгария, не може да отнемате работата на унгарците", емигрантите отговорили с трансперант "Не сме дошли тук за да работим"

Това не са просто бежанци, а бежанци с право на избор. Искат да си изберат страна с най- щедри социални помощи като Германия. За сега у нас никой няма да остане освен ако не ги принудят.

Спете още, спете. То в разграден двор и бурени не виреят...

Румънците арестуват съдии, прокурори, мутри и политици. Унгарците пък показват как трябва да си пазиш интересите от големите хиени в "съюза". А нашата Тиквата показва как хем да запазиш олигарсите и корупцията, хем да се харесаш на "белите господари" предавайки националните интереси. Надявам се Бог да го накаже !

и да го накаже колкото се може по скоро защото простотията и зулумите му са безгранични

Унгарците си имат премиер, който се грижи за интересите на сънародниците си, а ние си имаме СИКаджия, който гледа само личния си интерес.

Германия иска да връща емигранти, Италия "реве" за помощ от ЕС, който пък призовава "приемате пък ще видим" и накрая едно НИЩО! Само Орбан действа адекватно, както го показа през последните няколко години.

Абе журналисти, журналистчета и Викторовци. Може ли в един текст да изреждате 10 пъти "мигранти", "имигранти" и отново. Що не направите едно събрание да обсъдите какво е имигрант, мигрант, бежанец и т.н. и да вземете решение къде и какво да използвате.

По обратния ред откъдето са дошли,а кой не му отърва да си ги вземе при него.

Браво на Унгарците!!! Така се брани национална сигурност!!! Така се защитават национални интереси! БРАВО!!!

Мисля, че с политиката си, насочена срещу собствените граждани, ЕС прекалява. Нелегалните имигранти прииждат, защото това очевидно се толерира. Без да носим вина за войните, трябва да понасяме последствията от тях. Защо? Защо никой не ни пита искаме ли това? Българите винаги сме страдали от грешки на политиците си, затова появи ли се и у нас наш Орбан, ще гласувам с две ръце за него!

Нямаме си Виктор Орбан за съжаление,а имаме Боко тиквата.Него не го притеснява населването с всякакви мангали и тарамбуки.

За Тиквата е важно да не го питат: Откъде са тези 4 милиарда, господине? За пари и власт е готов да продаде всеки !

Държавник и политик ни трябва !! Не мутра, пожарникар, комсомолски деец ,далавераджия , юс шпионин и.т.н. Държавник и политик !!! Това ни трябва , о тъжното е ,че не се вижда такъв , явно сме такова племе.........

Кой пък е тръгнал да им взима работата на тия унгарци смотани. Те хората докато научат тоя отвратителен език в чудо ще се видят.

Ами...не им трябва да го учат унгарският. На унгарците след време ще им се наложи да учат новият си официален езкик ако не ги спрат сега, впрочем както и ние де!

Аз лично няма да работя на полето, нито каквато и да било нискоквалифицирана работа. Нито пък моите деца - старая се да им осигуря добро образование за да може да стартират със заплати много над средната. Въпросът ми е кой точно ще работи нискоквалифицираната работа - вие и вашите деца или ще си внесем хора за нея? Който е на мнение, че в България трябва да има само българи да бъде така добър да бачка здраво нискоквалифицирана работа за 20-30 лева на ден. Ако му е малко да вземе да се сети, че все някой трябва да я върши и ако това не са българи значи трябва да са други етноси. Големи патриотите сте - много държите на дъното на социалната пирамида да се намират ваши сънародници.

Ако на дъното на социалната пирамида има чужденци, ти ще се чувстваш по-добре, така ли? Расист ли си? Да му се не види новопръкналия се български плантатор! После не ти ли идва на ум, че "плантациите" вече са частни, няма ТКЗС-та и да се плаща на "робите" от бюджета, тоест от твоя и моя джоб, е меко казано скъпичко? Вместо да накараме мугавите братя да работят, ще си внесем нови? А хрумва ли ти, че тези хора се размножават и след 30-тина години ще са мнозинството от населението? Така стана в Косово, ако не знаеш. Спорен е въпросът какво да се прави но аз лично недоумявам как "цивилизованите"+ страни диксутират следствието, а не се стремят да премахнат причините за бедността, войните и миграцията!

РАЗБИРАМ ТВОЕТО НЕЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТИШ. такива като тебе има много особенно в циганските квартали,ти и войник не си ходил и жена и деца нямаш. най -добре отивай в сащ или англия там да се научиш на работа.

Доколкото се вижда, чужденците нямат никакво намерение да работят, а приемат страната ни като временен базов лагер, където да бъдат отглеждани за наша сметка, докато получат право да заминат на Запад. Когато там отберат образованите и върнат онези, които търсят лек живот, без да могат да работят каквото и да било, тогава ще разберем истината, но ще е късно.

Господинчо, вземи прочети разказа "Пази, Боже, сляпо да прогледа". За такива като теб е написан. Сигурен ли си, че децата ти имат умствен капацитет да работят нещо за заплата над средната или просто така искаш? Пълно е с претенциозни скапаняци.

Имай предвид, че тези селски бачкатори ще ти оправят дъщерята.

Нашите пишман-политици вместо да говорят за квоти, могат да вземат същите РАДИКАЛНИ мерки - СТОП на имиграцията КЪМ България. И жестока охрана, ако трябва и с армия, на южната ни граница. Умните държавници като Орбан, осъзнават заплахата и готвят мерки. Тъпаците и продажниците чакат заповеди от Световните кукловоди и продават родината ни!!!

"И жестока охрана, ако трябва и с армия..." Ам..тука има проблем - няма армия!!!

Имаме достатъчно армия и огромна по численост полиция, които могат да се справят. Ако е необходимо доброволци и ловци от местните ловни дружинки може да се помогнат.Проблемът е, че няма кой да предложи законопроект за защита на нацията от нашественицците. Заседанието на Парламента да е публично и който депутат гласува против ще е аут от политиката.

БРАВО ОРБАН! ПО ПРИМЕРА НА НАШИТЕ УЧИТЕЛИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДЯТ 6 М. СТЕНИ КАКВИТО ИМА НА МЕКСИКАНСКАТА И ИЗРАЕЛСКА ГРАНИЦА. ЛИЧНО НАШИТЕ СТРОИТЕЛИ ПРАВИХА ИЗРАЕЛСКАТА СТЕНА. ЗАЩО НЯМА НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ" В ИЗРАЕЛ???БЪЛГАРИЯ ИМА ОБЩА ГРАНИЦА С РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ. МОЖЕМ ДА ПРИЕМЕМ САМО ТУРЦИ НЕДОВОЛНИ ОТ ЕРДОГАН. НО ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ ЕРДОГАН Е СЪЗДАЛ ДОБЪР ЖИВОТ ЗА ТУРЦИТЕ ТЕ СИ СТОЯТ ТАМ. С АРАБИТЕ НИЕ НЯМАМЕ ГРАНИЦА ТАКА,ЧЕ И "БЕЖАНЦИ" НЕ МОЖЕМ ДА ПРИЕМАМЕ. ВСЕКИ АРАБИН ,КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ПОСЕТИ БГ КАТО ТУРИСТ С ВИЗА,ВСЕКИ НАРУШИТЕЛ ДА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО.

Интересно е, защо виждам умни и загрижени за България хора, почти само във форума? Че тя, нашата Родина е надживяла и по тежки събития. Ние ли точно трябва да сме хората, при които тя трябва да изчезне. И ще започна да повтарям най важното за всички нас. НИЕ ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕМ ПРИРОДАТА И БЪЛГАРИЯ НА ДЕЦАТА СИ ТАКАВА, КАКВАТО Я ПОЛУЧИХМЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ. АКО НЕ МОЖЕМ ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА, НЕКА ПОНЕ НЕ БЪДЕ ТАКА ЛОША. Толкова ли е трудно това?

Европейския съюз добре си беше когато в него членуваха страни от една политико-социална черга. Така както е в момента няма да просъществува дълго. А и от друга страна, всяка жаба да си знае гьола. Така вместо да ми бягат от гьола си да вземат да си го почистят и да си го оправят. Това се отнася не само за близкия изток и Северна Африка но и за такива блата като нас които са и членки на ЕС. Членки ама както знаем не съвсем. Ние сме като оная полубременната ... хем сме, хем не сме. Днес слушам че американците щели да махнат визите за българи....но при условие че българското правителство трябва да е в тясно сътрудничество с американските власти. Тоест сваляме гащите си и им ги даваме. Нещо като както бяхме преди 25 години но със СССР. Нищо ново под слънцето само че с друго име.

По време на войните, довели до разпада на бивша Югославия и до откъсването на Косово от Сърбия, над 1 милион сърби бяха принудени да напуснат родните си места в Хърватия, Косово и Босна и Херцеговина. Тогава обаче създаването на бежанска криза в Европа не влизаше в плановете на онези, които предизвикаха тези войни и наложиха разпокъсването на Югославия на 7 държави. Ето защо изселването на сърбите от Хърватия, Косово и католическо-мюсюлманската част на Босна и Херцеговина не доведе до целенасочен приток на бежанци към нито една от съседните на бивша Югославия страни (Австрия, Албания, България, Гърция, Италия, Румъния, Унгария). Сега положението е съвсем различно, защото насочването на море от бежанци, предимно мюсюлмани, към Европа влиза в плановете на господарите на света. Това са онези, които разпалиха неоколониалните войни в Ирак, Либия и Сирия, които не жалят сили и средства за дестабилизирането на Египет, и които организират масово преселение на хора към Европа.

България е неспособна да се справи с проблема. Нито има ресурси, нито народна подкрепа по приемането на бежанци. Ерго- Орбан е прав да затвори границата.България трябва да направи същото! Никакъв статут на хора, пристигащи от трети страни. Да вървят в САЩ, където е основната причина за тяхното битие на бежанци. Българите нямамаме нищо общо...и тук за никаква солидарност или хуманизъм не може да става дума. Има международни конвенции -да се спазват.

Унгарците всъщност искат да откажат да приемат мигранти, които са били в България. Тъй като ние сме външна граница на ЕС това действие на Унгария е против нас. Не мога да разбера как толкова много хора у нас отказват да си гледат интереса и с някаква мазохистична наслада се радват като се взимат решения от които ще страдат.

БРЦК

Защото са си прави унгарците и си гледат интереса. Което и ние спешно трябва да почнем да правим !

Защитаваме не унгарците, а умната политика на техния премиер, който поставя на първо място интересите на страната и народа си. Ако и другите европейски водачи не направят същото, Европа до две-три поколения ще се ислямизира, а натрупваната от векове култура ще бъде унищожена. А може-би това е целта?!

Те унгарците навремето и турските орди са спряли?? и сега ще се оправят,ама какво да правим ние ,че сме по чехли??Тиквеници, сложете табели по цялата граница на арабски ,турски и англ.ез. :"СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО!" Една група от снайперисти и няколко ловни дружинки ще свършат повече работа отколкото мъдруваниятя на Кукунева и др.

Турските орди са били спрени от даките,а това са румънците.Така не са могли да прехвърлят Карпатите.

А във Виена кой мислиш е изклал 200 000 чалми? Половината австрийска армия са били унгарци.

Имало в ЕС една погранична територия България, която ползвали като буфер за нежелани имигранти и като пазар за третокачествени стоки.

Управлявана не от тикви, а от кратуни./кратуната пак е вид тиква, но без приложение/

много расизъм бе,стига. хора сме всички

Наричаш расизъм желанието ми данъците, които плащам да се харчат за лечение на български деца и облекчаване живота на българските пенсионери, а не за изхранване на хора, които бягат от държави, в които има демократични правителства (Алжир, Египет, Мароко, Ирак)? Преразгледай си ценностите, драги!

Само дето ти е тотално объркана главата. Аз не виждам някой да се опитва да направи африканците малцинство в африканските държави, мюсюлманите малцинство в мюсюлманските държави, азиатците малцинство в азиатските държави, или пък евреите малцинство в Израел. Тях никой не ги пипа и те имигранти почти не приемат. А ако ти смяташ, че е нормално да бъдат разкарани европейците и да бъдат заменени с азиатци и африканци, то аз смятам, че това е етническо прочистване, геноцид, и проява на анти-европейска омраза и анти-европейски расизъм. За домашно можеш да си провериш какво пише в декларациите на ООН за превенция на Геноцид и за запазване на коренните населения по света.

евала пич!

Тия скапани кравари разбъркаха континент, който си е живял добре 5000 години и всичкото това се струпва на главата на глупавата, малоумна гейропа. Честито!

и напълно по Европейски са намерили решение унгарците. щом минават през страни които са спокойни трябва да кандидатстват за убежище там. или може би целта на тези бежанци не е да се спасят а просто да стигнат до Европа :) лошото е че това няма да е добре за България защото освен тези 788 за които постоянно се говори нищо не се казва за тези които влизат през наша граница и копито Германия и Франция ще ни върнат все някога

Гонете ги бе, за какво са ни в Европа тези мюсюлмани?

За да сме толерантни. Така каза Сталинка от вилата си в Мериленд.

hm

Единственото решение на демографския проблем в БГ(а от там => пенсионен, икономически и какъв ли не още...) са емигрантите. Вместо да се възползваме по най-добрия начин от тоя дар божи, ние се чудим как да ги изгоним и да продължим да си затъваме и изчезваме безславно... Имам имоти, който стоят празни, а искат поддръжка. Имам работа за вършене, но трудно намерам работници - в селското стопанство е! На никой не му се пече на слънцето за 25-30лв дневно... Черешите тъй си и гният по дърветата... Искате БГ плодове и зеленчуци, а знаете ли че най-големия проблем е с работната ръка в бранша?

те тези работливи имигранти мислиш че ще ти работят за по 20-30лв като роби. нещо си се объркал и то много

Къде ще ходят да не работят? Те в Сирия да не са работили за повече!

Аз бих те посъветвал да отидеш мисионер, да даряваш и безплатно разпространяваш светлите си мъдри мисли в страните, от които идват тези бежанци. Може би тогава нещата в тях биха се оправили и притокът на хлебарки ще спре. И първо ги посвети в християнските ценности, ако можеш.

Никой не ти пречи да обиколиш джамията в София и да събереш колкото ти душа иска мигранти. Водиш си ги дома, раниш, поиш, плащаш, а те ти работят. Какво се обясняваш тук? На мен ми пречи присъствието им по маршрута, по който минават децата ми.

Ще вдигнеш надницата бе калъф прост.Да си видял някъде тарамбука да бачка на полето?Идват да смучат от твоите данъци,вместо да отиват за пенсии и др.

не разбирате ли че ние сме определени от Европа да бъдем наи големия емигрантски лагер в Европа и всички емигранти стъпили на бг земя ще бъдат връщани тук,затова определиха квота за разселване на италианските и гръцки емигранти.но както винаги и на това му се вижда края,ние ще сме новото косово и един ден терористите от ид ще си имат държава на територията на България

Братя български граждани,ислямистки орди заливат българия,ежедневно ,преднамерено от Турция се гонят със сопи и оръжие с обучени каналджии. Има сведения ,че арабски емисари плащат на циганите за транспорт,а също и дават по 800 долара за да носят циганките бурки. Води се хибридна война за завладяване на България. Купени са главните политици от Сорос и полжението е критично.Не се ли възтанови стената със снайпери,минни полета и граничари свършено е с тази държава с 1300 годишна история.

комунистите винаги и навсякъде са добри хора все нещо затварят , с огради, със стени, с концлагери

ти не си добре,сигурно си от махалата в Пазарджик,тук не става въпрос за комунисти а за България

да..

Орбан не е комунист, бе гении. Той е по-скоро унгарски седесар. Ако бях на Сорос нямаше да ви давам и пари за хляб, толкова сте некадърни соросоидите.

Затварят граница, що са държава и мислят за гражданите си. Не са продажни либерасти... Либераст = либерал + педераст

Нека да си затворят границите за афромюсюлмани, че и на другите най-после да им дойдат акълите!

Както винаги, орбата е с последствията а не с причината. Мисля че ако се заемат със стабилизирането на държавите от които идват емигрантите ще е къде къде по успешно. Емигрантите не идат щото им е много добре в техните държави и щото неистово искат да станат еврогейци както и да приемат еврогейските ценности(Кончита). Идват защото някой е запалил войни и размирици за да им ограби ресурсите!

ЗАМЕНЯМ ЕДИН ЧЕХЪЛА ЗА ЕДИН ОРБАН-СПЕШНО!

за президент а?! Мека китка еврокончитка за Орбан?! Никой няма да се съгласи!!!

Диктатор, женкар и алкохолик :) Как смее да не пуска негри и араби да му строят джами по държавата. Това не е "демократ"! Веднага да му се организира Майдан и да бъде заместен с мекотело от калибара на плевнелиев! Щом кат се цепи от колектива тогаз колектива ще му го....

И ние трябва да затворим южната граница за емигранти ВЕДНАГА! Бунтовете на емигрантите започнаха, а ние не можем да ги храниме.