Ненчев готов да прати двойно повече военни на границата

Приети са допълнителни планове за подсилване на охраната на българско-турската граница. При нужда ще бъдат изпратени двойно повече военнослужещи.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев готов да прати двойно повече военни на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Боко, Боко! А този от коя комбайна го свали?

На коя граница ще ги пратиш бре мушморок. Сигурно на сръбската нали, че да не излизат от България. България ве продажници. Българиякоятоо по всеки един показател затрихте. България в която израстнахте бе смешници. Тук в тази земя почиват нашите близки и роднини. Тук такива като вас се стараят да омърсят, продадат и населят с мърши земите български.

Армия въоръжена с мотики ,коси и вили.Щял да даде указания на място???Какви указания може да даде един агроном на военните?Това да не са ти стачкуващите работниците от Интенданството в Калофер,на които за да угодиш на любовницата си заяви."Или приемате новото ръководство или няма поръчка ".И от средни заплати на месец по 600 лв.,паднаха до там ,че да имат по 36 лв.заработка за месеца.Инъче пък са добре -все са в безплатни отпуски,могат да ходят и на море и на балкан.Такива ги сътворява това недоразумение на природата ,ние искаме армия да командва.ПРЕДАТЕЛ в пълния снмисъл на думата.

Верно? Още един?

предатели продажници има само едно решение - гилотина

Сега е момента да напомня на всички "умници", които плюеха по армията и "високите" им стартови заплати от по 600лв - Доволни ли сте, че армията ще трябва да работи сега ?!?

БОРИСОВ ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО ,ЗАРАДИ НЕНЧЕВ И МИТОВ И ПРАВИЛНОООО....

Докато ги търсите имагинерните военни за границата, вземете и очистете окупирания от араби център на столицата между Халите и Лъвов мост. Крайно време е за българска пролет за да се очисти България от тази продажна политическа измет.

Ами хайде бе кокиче! Излизай на площада да пукне първа пролет. Ако излезеш с надпис "дядо Йоцо гледа и е против унищожаването на България" лично ще се присъедиян с поне десетина човека към теб.

Ненчев ти си достатъчен да отидеш там с дрехите дето се беше снимал по американски защото само като те видят ще си легнат от смях и няма да могат да бягат. Ненчев трябва пример да дадеш а не да пращаш други

Разградения. Деор трудно се. Загражда лоша работа

ненчооо, мислех, че Свинара, Близнашки ветеринара и Аню Нъойския са най-зле, ама ти ще ги биеш по малоумие! Що се вреш там, дето не ти е мястото? Що не си караш по това, дето си завършил предпоследен в Ямбол?

Само с 3000 граничари и възстановяване на заставите, границата ни ще се пази перфектно!!! за справка, щата на МВР е 61 000, от които са заети 55 000. Има други причини да не пазят границата и да пускат бежанци тук ... нали Ненчев ?!

То нашата армия може да я събереш на един стадион, ама тоя щял да я "прави"(така е написано в дясното поле на заглавната страница) на турската граница! Може да са искали да кажат от ДИР-а че Ненчев е много плодовит - "прави" много военни! Ха ха ха! Не са далече от истината!

Ехххххх като изпрати още 200 войника и кво??? то армията ни свърши.... хаха армия като четата на Христо Ботев! Генерала шеф на авиацията даде оставка като мъж и Бойко го цуна и от генералнстана лакей хахаха

Двойно повече, от 100 на 200. Пасито да каже къде са другите 117000 след падането на Живков.

ами че тоз като стана министър беше се изцепил че иска да спи в казарма,то и малките деца знаят че казарми няма вече,а военния министър не знае......????

И от къде ще ги изкараш тези "двойно повече военни" бре Ненчев?

че каква армия имаме, да обличат той и щаба войнишките и на границата

Идиот ли е илио нас ни прави? Дали сме си морето за военни маневри от няколко месеца, естествено е, че руски самолети ще кръжат, затова си имат армия хората. те не викат чужденци да им пазят границите и не купуват на старо изхвърлените от "съюзниците" аероплани и вапори!

От времето на Стамболийски и Г.М. Димитров, та чак до времето на Ненчев, БЗНС ражда само предатели.

те тез самальоти,ако искат да влязат ще влязат-и кво ш направиш?

Долу Костов

тоя го е страх от руските самолети да не носят някоя каца с лайна отгоре

За армията и за МВР, пари няма ли? Така ли? А да си направиш перука, да издържаш любовниците си и да ги назначиш на високи постове и с високи заплати в МО, държавни пари има ли? Да еба твоята майка, педофил без подобен! Утре си стегни куфара и редом с опърпания войник, да си на границата иначе се самоубий! Ега ти идиота! Дай пример бе, пудро!

и какво общо имат рашите по случая ва :)))

Ами летят към България. Кой знае кога ще им дойде на акъла да направят един десант и айде крим2. И пак се почва - вноска за кола, вноска за панелка, жителство в Горно нанагорнище, празни магазини.

имало по-неадекватни и от мене,значи аз съм наред

1.магазини пълни, портмонета празни; 2.Вноска за кола ама нова, не четвърта ръка, докарана от автоморгата; 3.Вноска за жилище, но презастрояване нямаше-нямаше и толкова бетон по морето... Та както е казал един няма само черно и само бяло...

Защо си е свил така устата? Да не му ври на кисело отвътре?

Този на снимката ще види ли отрядите или ще се крие под бюрата в канцелариите? няма вид на боец и водач! Какъв ли го крепи там? И защо?

тях не ги мислете изнесоха парите и всичките имат имоти на вън .. стане ли нещо и ги няма ... ние да му мислим че ги търпим още .....

Ей дираджийски мутри що ми триете коментара ве , и вие да умрете в лайна педали долни.

готови за какво.....

Супер, станахме вече 8 човека.

Ако е за белот и аз ще се включа. Ще донеса бира и мезе.

Ненчев има ли РАЗРЕШЕНИЕ от САЩ , за да прави изказване ?

Не казвай , че си готов, а ги ПРАЩАЙ!!!!! ВЕДНАГА!!!! И ИМ ДАЙТЕ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ЗАЩИТАВАТ ГРАНИЦАТА НИ СЪС СИЛА!!!!!!!!! ТОВА ЗНАЧИ И ДА СЕ СТРЕЛЯ АКО ТРЯБВА!!!!!!!!!!!!

Уж Турция ще пази небето ни, а ние ще блокираме границата. Националният ни празник е Освобождението от Османците с помощта на Русия пък ще се бием с нея.. Какви каши може да забърка човек за да угоди на САЩ! Жалко за България и българите.

Kalin

Това е пълна глупости.Момчетата по границата се стараят но са оставени на произвола.Вместо по двама ходят сами.повечето им коли са пълни гробници от 4 години не са получавали нови дрехи.Всяка нощ връщат десетки обратно.Ония са скакалци пробват по сто пъти докато минат.С голи ръце ли да ги спират?Турците нищо не правят и изобщо никого не спират.Положението е трагично а тоя и Бъчварова само глупости приказват.Трябва много хора и много техника а и трябва да ги стимулират защото са на края на силите си а идва зима!

Нека идват тези. Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А бе малоумник, става въпрос за България, не за твоя влог...ГМО-тъпаци...

КЪДЕ СА ВИ НАТО И ЕС, БЕ? КЪДЕ СА ИМ ЦЕННОСТИТЕ, КОИТО 27 ГОД. НЕ ГИ ВИДЯХМЕ? КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА, РЪФЛЯЦИ?ДОЙДОХТЕ ОТ СЕЛАТА КАТО ОГЛЬОЗГАНИ РЪФЛЯЦИ КОГАТО СТАНАХТЕ ПОЛИТИЦИ, А СЕГА СТЕ МИЛИАРДЕРИ! ОТ ЗАПЛАТИ ЛИ Е ТОВА ИЛИ ОТ КРАЖБИ? НЕ БИЛО ИМАЛО ПАРИ ЗА АРМИЯТА, ТА ЗА НЕЩО ИМА ЛИ - ТО НИЩО НЕ ВЛИЗА В ХАЗНАТА ОТ ВАШИТЕ КРАЖБИ? НЕ СЕ ЛИ НАКРАДОХТЕ, НЕ СИ ЛИ НАЯДОХТЕ, РАК ДА ВИ ИЗЯДЕ ВСИЧКИ, КОИТО ОГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И ПОКОЛЕНИЯТА ВИ! ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА, А КАНИБАЛИ, ДЕГРАДИРАЛИ СТЕ! НЯКОГА ЗАМИСЛИЛИ ЛИ СТЕ СЕ КАКЪВ ГЕНОЦИД, КАКВИ ПОМИИ ПРАВИТЕ, СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО, НЕ ВИ ЛИ ГРИЗЕ СЪВЕСТТА?

Питай на Първанов синчетата

Кмета на Земен Димитър Сотиров (ГЕРБ) е поискал от Общинския съвет да го упълномощи да тегли заем от името на общината, за да погаси задълженията, натрупани вследствие на негови грешки (виж по-долу докладната записка). Сумата, която Сотиров иска да погаси е над 576 000 лева. Щетата за община Земен обаче може да се окаже около 10 пъти по-голяма заради скандални европроекти, които тепърва ще бъдат ревизирани.

Значи нЕкой се опита да скара Турция с Русия до война-като верен техен човек бутна руския самолет.Ердоган се извини,сдобри се с Израел и хоп едни хора решиха да го Убият.Наште го предупредиха и той превзе Инджирлик. Там има 90 ЯДРЕНИ бойни глави. Сега същите тия дето искаха война между Русия и Турция мътят вашите прости мозъчета. Война не трябва да има. Макар че нЕкой иска да продава оръжие ,а и след разбъркването света няма да е същия. Стига плюхте министъра.Ходове са други.Ше стрелят умничките ми форумци.Тъпири мамини,някой тръпне това да стане.Но това няма хич да е добре за България.

Абе Ненчев защо има такъв идиотски поглед винаги.

Не мисля, че за България има заплаха! Дори и да навлизат бежанци, те са миролюбиви и единственото, което търсят, е малко разбиране, а защо не и една усмивка и подадена ръка! Представете си в какво положение се намират тези хора, чийто свят се е срутил в миг пред очите им. Подкрепете ги, не се страхувайте безпричинно от тях!

Изключително точно казано! Поздравявам Ви за коментара!

...вероятно търсят и една свинска пържола? Или ще ни се обидят, ако им предложим от нашата кухня?

Доц. Пудрева излезте от кабинета си и се разходете по сукаците. Имало е групи от по 100ина човека и опаа , изненада всичките брадати мъже две трети от Афганистан. За какви мили хора говорите. Болшинството от жени и деца действителните жертви остават в Турция за по нататъшна асимилация това са жени и деца. Доц. Пудрева влезте в реалния свят , той е много по-жесток от това което дават по телевизията. Преди три дни такива брадатковци обезглавиха 12год. момче.

Сега какво, махнаха казармата, а му трябват хора. Аз съм 82 набор, миналата година ме търсиха под дърво и камък, да ми дадат от военния отдел призовка, къде да се събираме при нужда и накъде да отпрашваме. Както не ме слуша главата ще подкарам гаубицата и ще стане мазало. Интересното беше, че в отдела от набор 80 по-възрастни нямаше. Отделили само трийсет годишните балами дето едвам изхранват семействата си за пушечно месо.

Добре е и дано има полза да изпращат повече военни на българско-турската граница, ама не разбирам какво общо имат тук Крим и руските самолети, че ги намесват с тия приказки за "петоъгълник, по-сложен от Бермудския триъгълник", въпреки че отлично знаят, че заплахата от Русия е абсурдна и че реалните заплахи за нас са джагалите и лудият чалмалия! Адекватното държавно управление изисква съобразяване с реалната действителност, а не с лъжлива пропаганда. И ако приказките за руска заплаха може да се възприемат като сериозни от европейските безмозъчни зомбита, то за българина са пълен ташак!

Кво стана , бре Ненка ? Нали ''Уж'' всичко БЕШЕ , ОК ,....А ?

Ненчев ,вярно ли е ,че имаш любовница ,браво в това напрегнато време и за това остава време,а ?

много пари ще да му взема за услугите.

Ами то ,както е тръгнали , досега всички министри на БА , се разведоха ,и ожениха .

"Ненчев готов да праВи двойно повече военни на границата" Е, те това е военен министър - колкото бойци му трябват, толкова си прави!

Радостно е че ще прати още двама.

Съвсем се ошашавих! Уж с турците щяхме да се бием срещу руснаците, пък ще пращаме войски по турската граница!? На Ердоган това хич няма да му хареса. Единият казва, че руски самолети летят до границите ни, а другият- че не ги е виждал! Накрая да не се наложи да се бием на два фронта, че и братята македонци не могат ни помогна!

Ненчев готов да прави двойно повече военни на границата...Може би, от 100 на 200, леле, каква сила и 300 в резерв, като спартанците...Сега съм на 50 години, трудно ще бягам със следовото куче, но АК-47 още го познавам и на сън ще го разглобя и сглобя за норматив!! А тези шкембелии в камуфлаж, са ми ясни отсега, от тях не чакай да пазят границата, виж, някоя далаверка може да сретнат за финикийски знаци....Като ви гледам министрите на отбраната и МВР ме напушва смях, а сетя ли се за пожарникарският генерал и лепача на тапети Чехларов, трагедията е пълна!!!

...съдейки по заглавието, явно ще ги размножава, т.е. вероятно ще ги клонира, за по бързо...;-)

И аз съм бил граничар и винаги съм се чудил за какво по дяволите ще ни послужи това разглобяване за норматив... особено па и да се хвалиш с това... по логично е да се внимава а не да се бърза

Тоя нещастен комплексар на снимката, който за нещастие изпълнява ролята на военен министър, защо споменава, че наблизо летели руски самолети. Да не пък да искат да ни бомбардират? Защо преди, когато в България нямаше чужди бази, те не летяха. И за сведение, тия български летци, които ги пресрещаха преди, са обучавани точно от руски инструктори. И между тях има приятелски връзки, които нито един американски лакей не може да развали. Защото учители и ученици живееха заедно в един блок в Плевен.

Ама децата ти не избягаха в Русия нали?

Ами ако не са проститутки защо да бягат?

- Брат'чет, чу ли?! Ненчев щял да ПРАВИ военни на границата. Пише го в ДИР-а бе, брат'чет!... - Не бе брат'чет! НЕма да ги ПРАВИ, а ще ги ПРАТИ на границата!!... Пак сЪ сЪ обЪркал, нещо! И те, така...

Както и да го въртят , колкото и да го усукват , едно нещо стана кристално ясно на всички : Висшите демократи от САЩ и НАТО се пробваха ДА УБИЯТ Ердоган ! При това по на-бруталния начин , БЕЗ СЪД и присъда ! А причината за това тяхно решение просто вече НЯМА значение . Между впрочем това далеч НЕ Е първото такова демократично действие на Баш демократите ! Примерите са достатъчно много , но ние ще дадем само един : Дългогодишният партньор на САЩ и ЕС Муамар Кадафи ! Дотук добре ( както бе казал падащият от десетия етаж щом стигнал до петия) ... Интересното е какво ще става ОТТУК нататък . Както вече стана ясно първият отговор на Ердоган дойде мълниеносно и буквално ВТРЕЩИ целият свят : Всички ЯДРЕНИ бомби от базата в Инджерлик бяха конфискувани ! А такъв звучен шамар на Алианса досега никой не беше удрял ! И това е само началото ! Турският Държавен глава може да е всякакъв , но той със сигурност НЕ Е глупак и отлично си дава сметка , че ВОЙНАТА с довчерашните му партньори вече започна и тя ще бъде НА ЖИВОТ И СМЪРТ ! Без средно положение ... Кой ще спечели , до момента НЕ Е ясно , но кой е най-големият губещ без съмнение е съвсем ясно : Това е и без това вече разпадащият се ЕС ! Защото НАТО в Европа БЕЗ Турция практически НЯМА ! Вторият фин момент е демократичният проект бежанци , които от този момент нататък Турция не само , че няма да спира , ами тъкмо напротив ЩЕ НАСЪРЧАВА ! А това пряко касае и нас Българите . Третият макар и доста маловажен момент е , че ЦЯЛАТА хибридна НАТОвска пропанда по адрес на Русия стана на пух и прах ! В един момент измисленият враг рязко се смени С ИСТИНСКИ ТАКЪВ : Фанатизиран Ислямист диктатор С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ; И в отлични отношения с терористите от Ислямска Държава ! На които няма да им мигне окото да детонират Плутоний в центъра на Европа при положение , че де факто вече разполагат с такъв !

Наистина ли ядрените бомби са в ръцете на Ердоган? Другото звучи логично. Назови източник!

Нали имаш търсачка бе , пич ? Напиши " бомби Ердоган Инджерлик " и чети

бОЙКО ,КОГАТО ТИ ПРЕДЛАГАХ ПОМОЩ ТИ ФИЛОСОФСТВАШЕ , А СЕГА СЪРБАЙ ПОПАРАТА ОТ ГЪРЦИЯ ,май ти засяда ,а ?

Браво! Двойно повече! Супер! Досега бяха 50, от сега- натътък- 100 човека ! Малоумен червей! Евахте майката на българската армия и отбрана по заповед на САЩ и ЕС , срещу което получихте тлъсти комисионни. Вие сте по-опасни и от турци, и от сирийци! Вътрешният враг гризе здраво българската държава и народ!