Двама гранични полицаи са предложени за дисциплинарни наказания заради виетнамеца

В Главна дирекция "Гранична полиция" приключи проверката с недопуснатия на ГКПП Аерогара София виетнамски гражданин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте да връщаме за опазването на границите ак 47, та за всеки убит диверсант да дават 10 дни отпуск награда. Не бъдете смешни, нали искаме Европа и либерализиран граничен контрол

колко униформени мъдурника пазят един виетнамец?

Тежко, тежко наследство завари министърът на вътрешните работи Младен Маринов от СТАРОТО професионално ръководство на МВР.

Аерогара София най-"шенгенската" граница на ЕС!

Идиоти, идиоти и пак идиоти. Колко мангала минаха до момента през страната бе бай Xyй ? Броиш ли ги. Кой ще понесе наказания за това. През страната от 2014 година безнаказано, без да бъдат заловени и върнати обратно на път за западна Европа през България са минали стотици хиляди мангала от Азия, Африка. Сетила се марада се побара, ако беше само тоя виетнамец можем да го вземем на безплатно отглеждане, но мангалите, мюсюлмани са десетки хиляди и европейските държави искат да ни ги върнат . Къде спахте край кокошкарската мрежа на турската гланица 5 години, идиоти такива?

Идиоти, идиоти и пак идиоти. Колко мангала минаха до момента през страната бе бай Xyй ? Броиш ли ги. Кой ще понесе наказания за това, през страната от 2014 година безнаказано и без да бъдат заловени и върнати обратно на път за западна Европа през българия са минали стотици хиляди мангала от Азия, Африка. Сетила се марада се побара, ако беше само тоя виетнамец можем да го вземем на безплатно отглеждане, но мангалите, мюсюлмани са десетки хиляди и европейските държави искат да ни ги върнат . Къде спахте край кокошкарската мрежа на турската гланица 5 години, идиоти такива?

etо такива похвални дела трябва да се съобщават от дир.бг, браво! И по-малко съобщения за секс, пари и наркотици , и депутатски "неволи".

И други бяха наказани, и какво, продължават си по същия начин, ще ги уволнят оттук, ще им намерят друга подобна работа, като на Московски.

Не могат да опазят легището, а ние сме седнли да се притекняваме за държавнота граница и емигрантите.

Летището също се води държавна граница!!! Пази се толкова, колкото и на останалите ГПП-та.

Виже, защо смятате, че само при нас е така?