Гръм и теч на газ паникьосаха пловдивчани

Полицията отцепи част от булевард "Ал. Стамболийски", на място служители на газопреносната компания са установили, че има спукан кран и веднага са спрели подаването на синьо гориво

Обратно в новината

Коментари - Гръм и теч на газ паникьосаха пловдивчани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Подложени сме на непрекъснат шум, а сега и на обгазяване. Работят в събота и неделя, като от ранни зори започват да копаят с багери", коментира жителката на кв. "Кючук Париж". тая изби рибата, хем реве че било разкопано всичко хем се оплаква ,че работили "даже и в събота и неделя", няма такива мрънкачи

Дирчета, редактор имате ли???? "Водопровода", ами като е водопровод, какъв газ, какви 5 лева.............

НЕ КОМПЕТЕНТНИ ФИРМИ , БЕЗ ОПИТ РЪКОВОДИТЕЛИ И НАДЗОРНИ ФИРМИ ОПТЕДЕЛЕНИ С ВРЪЗКИ И РУШВЕТИ. ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА.

Ами, тези с багерите трябва да имат карта с комуникациите на участъка в който копаят!! Някой пак не си е свършил работата!

те картата "който имат" не могат да я четат, щото са грамотни колкото тебе...

Sm3hurk0

Щом няма жертви - всичко е законно ! :)))) Няма да питам произхода на газта от къде, защото е без значение :)))

Ани Иванова, жителка, която е допуснала, че само от една искрица, може да се възпламени изтичащият газ, не е виновна, че не е компетентна по въпроса.Виновни са операторите, че не полагат достатъчно усилия и мероприятия за ограмотяване на населението боравещо с природен газ - МЕТАН. Метана е летлив газ, обикновено се подава и под налягане, т.е. при възпламеняване се образува пламък в мястото на изтичане, но експлозия не може да се осъществи.За да се получи експлозия, е необходимо натрупване на количество газ в затворено помещение и искрообразуване. При пропан-бутанът нещата са по-опасни, защото, той е тежък газ.Натрупването му се образува отдолу-нагоре и възможността за експлозия е по-голяма, тъй като се ползва обикновенн от потребители от газови бутилки, в кухни или бани, т.е. в затворени помещения.Ползващите бутилки, задължително да ги подлагат на проверка на 60 дни или да изискват сертификат от доставчика, за такава проверка.

Дано повече хора го правят това, което каза в края на коментара си.