Президентът пилотира изтребител F-15C (снимки)

Президентът Румен Радев изпълни полет на изтребител F-15C, като специален гост на българско-американската летателна тренировка „Тракийски орел 2017“.

Обратно в новината

Коментари - Президентът пилотира изтребител F-15C (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

F-15C НЕ Е двуместен самолет. Удивен съм от невежеството както на автора на статията (или снимките), така и на всичките дървени философи в коментарите отдолу.

А на Боко не му дават да кара американска пожарна кола, въпреки че "три папи" са го галИли по онова над раменете (което не е глава в неговия случай). Дори "три папи" не могат да сътворят чудо, когато положението е безнадеждно!

Возил,се,като куфар...тъпакът му с тъпак!...

Като куфар си се возил ти, докато за съжаление баща ти е оплодил майка ти. После си се превърнал в тежест и за нея.

Ле лее Боко ще си изяде мъдурите като види.

От гледна точка на сигурността не би трябвали да пилотира самолети като е на пост президент.

Возил,се,като куфар...тъпакът му с тъпак!...

Господа неандерталци,които критикувате президента той поне извършва висш пилотаж,а Б.Б. нито може да държи ракета за тенис,нито може да играе футбол,а за управление да не говорим...там е най-добрия.Затова в страната ни цари хаос, корупция, бездушие от управляващите,бедност, мизерия (особено в провинцията),а за демографския срив да говоря ли?

избраха те за президент, а не да се возиш при американците, гласуваха за теб за да бъдеш руска маша. Що дириш в американски самолет?

Радев не "пилотирай" от втората седалка ами се заеми с реална реформа в сектора отбрана. Даскалите с пагони и паркетните пагонлии на едни компенсации със строя. Не се прави на Михо Михов, които май те предложи на Позитано за този ти пост.

Като ще не подпукат руснаците ще видите вие снимки със самолет!!

удивително колко много наплив от мненя има .........драги санародници особено на тези коикто новината пречи незнам какво виждате неразумно в това президент да пилотира ,,,парвокласен-вишпилотаж ..и то изтенски а не на боико маркуча генералски ......каде другаде по света сте чували президент да пилотира военни изтребители и едновеменно президент.... е нашя го може и разбира се трябва да се гордеем всичко друго е мерзавщина и невежество ...........скоро няма да има такав радев .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Позьор. Да се занимава с това за което се е захванал. Возят го като в такси - летял. Дава ли си сметка какво е в страната ?

какво да направи??? да ти напълни джобовете с пари ли, бре нещастен боклук?? да ти е.. п....та м...на

Искаме бееее !!! Искаме ги всичкитееее - и Мигове и Су и Еф 15,16,24,35 и Фалкони и Боинг и Ту и Руслан и всички аероплани...и Буран и совалките Колумбия и Чаланджър.... Летиме на всичко и мнооого ни се лети:))) Флай ауей евери дей :)))

САЩ трябва да доставят на България една ескадрила чисто нови Ф-16 на преференциална цена.Тогава рубладжията Радев няма да лобира за шведските Грипен(неучаствали в реален бой),които са по-удобен противник за руската авиация и към които има сериозни забележки от притежаващите ги Чехия и Унгария.

Президента е първокласен пилот, имал възможност да се убеди от първо лице за качествата на изтребителите. Ти си един пудел, изживяващ единствено клавиатурни оргазми. На кого от двамата да вярвам? И въобще престани да цапаш форума.

"На кого от двамата да вярвам?" Задаваш излишен въпрос,+359. Мозъкът ти е промит от комунистическите историци и пропагандатори е не умееш нито да разсъждаваш логично,нито да анализираш информацията.

Американците не могат да ни доставят "чисто нови F-16" защото отдавна не ги произвеждат. Gripen е последно поколение изтребител!!! И би ли ни светнал, какви по-точно са сериозните забележки на Чехия и Унгария???

Радефф, а къде е Десислаба, защо не беше с теб в F15?

Президентът да си опича акъла, че американците сигурно му готвят да му пробутат старите си F15. Помним когато идва в София едно дребно човече с бяла коса, конгресмен от САЩ и госпожата Клинтън и нашия Бойко се отказа от Южен поток за което си скубе косата сега, че е направил огромна грешка, ама късно и необратимо.

Не е добре да се лъже: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ЗА РЕШАВА НЕЩО.

Радев!Аз гласувах за теб.А ти се оказа поредния продажник!

Е, аз не гласувах за Радев, ама все тая!

Грешиш,любимият ти президент си остава същата продажна руска марионетка.Любезничи с американците и в същото време докладва на началника си ген.Решетников.Подкрепя заграбването на Крим и Донбас от ватенките и не обелва нито дума за наглите закани на Пьотр Толстой че ще изкупят българското Черноморие.А Radev радостно ще ръкопляска и ще им стане теляк.

Че е марионетка, марионетка е, ама не е руска: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom. "...Тази партия (БСП бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля, каза Решетников...", 15.12.2016, trud bg.

втини КГБейски номера. Пак са му наливали акъл на Люблянка да купи мигове.

Днеска следихме ученията и ето какво подават след като назначи отново Борисов за премиер Радев нанася щети за над 300 000 000 000 живи евра на нашата мила родина. Продължава нагло источването на десетки милиарди по корупционни програми. Терористи увреждат зверски милиони вкл деца в детски ясли с камери

Че то, ако не друго, би трябвало поне самолети да може да пилотира Радев!

ще купуваме рециклираните и снети от въоръжение F-15 и F-16! Радев, работата ти не държавен глава не включва функционални задължения да облиташ снети от въоръжение американски самолети! Или си президент или си пилот! Избирай! А ко си второто то веднага се омитай от Дондуков-2!

Е, ко пречи тука, ба?

Повозихме се на чуждата играчка и се порадвахме като гладни циганчета на аванта. И пак същото - нито можем да си направим самолет, нито да си купим.

Избрахме ви за президент не да си гледате кефа. Чакам Моника Маковей

Е,тя не прай минети , друже!

За Радев самолет На Плюнчо джапаки и хавлия да превзима Дарданелите през Украйна

Дава ми се да разбирам от вътрешни работи и отбрана, макар да съм историк. Точно за това съм министър на отбраната и вице, който отговаря и за МВР. По моя преценка пилотирането на самолет-изтребител е проста работа. Това почти всеки го може, даже и Валери Симеонов. Но не всеки може да пълни кофпомпа с вода от някой гьол. Или да гаси пожар с лопата.

браво румка пръв самальотчик си

е да пилотираш боен самолет - друго е да помиришеш бикините на Меркел.

килотите килотите

PR. Подражава на идола си Путин.

Твърде блудкаво и евтино "сготвено" ....

Това с пилотирането е евтин рекламен номер.

Друго си е геройска снимка с магнолии по-анцунг

Това е предателство към компартията и избирателите му. Да се намеси вицето Мата Космата и да го вкара в пътя.

Ами да пратят на прасурса от Банкя една пожарникарска камионетка от Алабама да вземе и той да се повози.

Няма ли кой да му купи едно самолетче да си играе ?

Не е като да се изходиш в нет-а , а касичките са празни на феновете

Президентът вдигна изтребителя. Чакаме министър председателя да се хване за маркуча.

са по-хубави, защото са с жигулски двигатели, а американските са с двутактови на Вартбург.

Абе квото и да си говорим, друго си е да спечелиш тенис турнир или да се снимаш с магнолии.. ;)

Това, че президента взема участие в подобно мероприятие по укрепване на евроатлантическата солидарност е добре, но той никога няма да може да достигне с някакво каране на боен самолет висините белязани от президента Плевнелиев

а бе "соросоид" нещастен, по-добре напиши на какви " НИЗИНИ" ни сложи твоя любим нещастник Плевнелиев!!!Такова нещастие като него не е било в България през цялата ни история!

Премиерът пилотира Цветалина Бориславова, известна още като Цеца Секса и изпълниха фигурите, "Задна шморца" и "Шадраван сикиш"

Чакаме и да започне да язди тигри. После мечки, да открива съкровища на дъното на Черно море...

Жалко, че изтърва класацията на НАСА за бъдещи космонавти.

Тоя пръдльо няма ли да свърши нещо свястно от както е президент? Само простотии до тук!!!!!!

Това значи да си уважаван президент!

Гордея се че имаме такъв президент, а не като предишния страпон, който организира гей паради

ГОРДЕЙ СЕ ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ТИ СЕ ПРАВИ НА КУФАР:):):):)

lu4ka

По-добре куфар в самолет, отколкото Тапетения чехльо на прайд.

Що не взе и Боко, да оцапа самолета....

Президентът пилотира изтребител F-15C (снимки), а не МИГ-24.

Е и? Някакви оргазми ли предизвиква у еврогейския зомбелаж?

Този самолет е сто пъти по добър от миг 29 и повечето от руските боклуци

Очевадно е, че си нямаш никаква представа за какво говориш.

А, аргументи, в полза на твърдението ти?

Няма. Еврозомбитата не работят с факти и аргументи. Само на голи обещания карат.

Първият полет на този самолет е през 1976 година.Нищо, че е на толкова години, той е постоянно развиван и усъвършенствуван. И наистина е добър самолет. Това никой не отрича. Той обаче не е по-добър от последните модификации на СУ-27 и МИГ-29. С тия самолети той е равностоен. А виж с СУ-35С /това е последната версия на СУ-35/ той не може да се мери. При това трябва да се помни, че това е вторият по сила американски изтребител, който отстъпва само на F-22. И още нещо. Имайте в предвид, че при тези самолети натоварванията са огромни и освен умения, трябва да имаш здрава физика. Затова и военните пилоти ги пенсионират рано. А Радев е значително над 50 години. ЗАТОВА ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗАСЛУЖАВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ВЪЗХИЩЕНИЕ! Който желае, нека напише на чичко Гугъл "Румен Радев- МИГ 29". Ще види негови изпълнения на авиошоуто от 2014 година. Това са спиращи дъха кадри, а някои от фигурите като "Кобрата на Пугачов" и "Камбана" ги могат много малко хора!

Бай Ставри, Благодаря за професионалната инфомация. Във форумите все по-рядко има нормални хора пишещи нормално. Всичко започва и завършва с кой на чия страна бил и кой да оплюе другата без мисъл, без повод, без знания най-важното.

Защо сто пъти?1000 пъти е по добър Ф15 от МиГ 29.Те ако можеха ама все още не върви и това ще го пуснат от Холивуд.Но ще трябва да изчакате още.

добре че самолета е Ф...че ако беше Руски щяхме да останем без президент...я ръчката за катапулта щеше да се счупи...я нещо друго....

Сериозно ли сте толкова малоумни евро-зомбитата?

Дали няма и американска пожарна за да видим доктора какво може?

Просто ми е кеф тоя да ни е президент. Съветско-тоталитарния пролетариат си го избра на първи тур. На втори тур, вече хората гласуваха срещу ББ. Но, ми е кеф, че мурзилките се кефеха, че е техен президентът. А, той нашия се обяви против анексирането на Крим, подкрепи американската бомбардировка над Асад, чрез МВнР. Каза, че при избор на самолет и дума, не може да става за миг-29. И сега се е качил на американски самолет сред американци при българо-американско учение! И какво ще кажат сега русофилите, по въпроса? Ако имат мозък ще си мълчат!

Ще замества скоро Том Круз в новия блокбъстер Мишън Импосибал КТБ Стенограми