Коментари - Градушки удариха части от страната: Сякаш сняг затрупа всичко (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето имаше противоградна система, ракети, самолетчета, но сегашните некадърни калинки не са и чували за такова животно. Те мислят, че работата им е само да си вземат заплатите и да леят дитирамби за Боко. А хората - да ги бие градушката, гарантирано , от ГЕРБ.

Противаградна система има,има и доста назначения на наши хора с "конкурс",но те са само за заплати.Останалото няма значение ,то струва пари,а вие какво толкова пак ще си посеете .Това е България,територия но не и държава.

Да питам ли какво става на площадките с ракети против градушките и какво работи Агенцията за борба с градушките?! Да не питам...

Честит байрам

тц тц..... съсипа доматето :)))

Дира, кво е това малоумно заглавие бе???? "Градушки удариха части от страната: Сякаш сняг затрупа всичко" Как може да се използва думата "сякаш" в заглавие и текст на НОВИНА бе ??? Вземете наемете поне един завършил журналистика или някой дето има малко по-богата обща култура и знае как изглеждат новините. Срам и позор сте вие и тия дето купиха сайта преди години и смениха и дизайна и видимо и редакторите.

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!. НЕ САМО РАЗСИПАХА САЙТА, НО И ТРИЯТ ИЛИ БЛОКИРАТ ВСИЧКО КОЕТО ИМ Е НЕУДОБНО ИЛИ ЗАСЯГА ВЛАСТТА. ТОВА СА ЖУРНАЛЯТА ТУК, ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ И ДУПЕДАВЦИ.

има ясен спомен как на предните избори герб обещаха противоградна систем в Земеделска УЖ БЪЛГАРИЯ! ако избирателите на герб имат друг спомен ачакам коментар! вие си ги избрахте

имам, но ще се окаже, че сме сънували и при това манипулативно сме сънували след обясненията на отговорните фактори, че понеже защото тъй като времето било такова, фронтът такъв, в цял свят така и то ясно, повече търпимост, да не преувеличаваме и манипулираме, градят, създават и прочие движение на въздух от устата. Някой пак е получил едни пари и евентуално ще свърши нещо някога за тях.

И какво стана с хвалбите на тиквениците,че са осигурили всичко за противоградна защита през тази година? Втори път градушка пада резултати никакви.Алчни управляващи негодници.

Помните ли миналата година, че тези - отговарящите за градушките, за противоградната защита - стачкуваха за по-големи заплати и им се даде нещо отгоре като пари, та дано заработят. Е, какви са резултатите?! Всички стачници получават исканото, но какво дават, КАКВО?! Да се извинят на потърпевшите и да работят, че....

епа кво да дадът то е ясно - нищо! дядо боже казва кога да вали и кога не. то колко хора в тая държава взимат куп пари и нищо не дават ама за тях не мрънкате и не питате кво дават щот са по-големи и влиятелни от вас ама за дребните градушкари на щат дето си играят на джобен тенис по цел ден от глад искате да ги уморите хахха

проблеми решени преди век сега пак са на дневен ред и даже са нерешими за сегашната "държава". Скоро ще се върнат и болестите на мизерията преборени ипреди 100 -150 г. по тези мизерни земи. Който може да се спасява.

Поредния нихилист. По кротко с констатациите и не манипулирайте.

Поредният глупак! Живей си с розовите очила и се радвай!

селанията в булгаристан да бъде унищожавана даже и с градущки

е в такива неграмотни хора, като теб!

то не е лошо че си е в него, генетика си е! лошото е, че държи да я сподели с нормалните хора

Е хубу де, какво толкова се е случило.

абе нищо особено, но следващия път, като ти опраска предното стъкло, ще чакаме пак да споделиш мнение ;)

slavrado

Градушките не са ли нещо нормално за сезона?

А сега градушки и бълхи , шибани боклуци на власт защото убиват и фалшифицират фашиския избори

днес на пампорово валяло сняг трябва грета тунберг незабавно да бъде спряна! с тази нейна успешна борба със затоплянето ще ни докара нов ледников период!

Чудо. За първи път виждам градушка. Добре че са сложили много снимки.