Градушки и дъжд на Разпети петък

Силна и продължителна градушка удари Доспат.

Обратно в новината

Коментари - Градушки и дъжд на Разпети петък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русе е слънчево още от сутринта. Дано да е така .... щото зимата - 18, лятото + 40 ... да е жив и здрав Господ поне един Празник да имаме като хората. Прецакахме Природата и тя си отмъщава ...

Това е знамение, че сме чути и започва пречистването! Нали помните последните Му мигове на кръста, съпроводени с пратените от Отца Му мълнии, облаци и земетресения? Тогава какво се плашите, замислете се и нека толерантността стане постоянен ваш спътник насетне! За да не иде напразно жертвата Му и да сме поне мъничко достойни за нея! Другото се нарежда с Божията промисъл, никой няма да бъде оставен жаден и гладен, ако това е целта някому в живота. Вярвайте! Помогнете, направете добро, всичко ще се отплати и ще ви стане по-леко. Защото сме тук с мисия - всеки си има задачи за времето си на земята. А градушки е имало и ще има. По-страшни са бурите отвътре, когато се луташ като загубена овца в гората без път и посока. Светли празници!

А тук през ноща на разпети петък срещо събота преваля и сняг! Крайно време е христианските църкви да решат единодушно.... кога е разпети петък!!!

Навремето тези башибозуци изклаха и обраха Батак. След това забогатяха покрай водносиловите пътища и язовири. После Костов купи фабриката Катя Ванчева без пари на щерка си и на Доспат муказват Костов град.

забрави горите бе!! и горите прибави, тяхната май...... а по добре иди да живееш в доспат, лесно се живее там, сред богаташите!

Къде е това ? В Сахара, Антарктида или другаде ?

Това е знак, че трябва да хвърлят потурите и да приемат християнството!

Ай наздраве...

Наказание на грешници.

тъпи, в доспат не знаят, че днес е Разпети петък, не знаят и че са грешници, щото са мюсюлмани!

Анджък де, защо не знаят? Защото са задълбали в неправилната си вяра и не искат да скъсат със заблудите си.

Градушка с големина на грахови зърна е най-дребната.Неприятно но не е койзнае какво.

но също като дъждът не подминава нищо и удря всичко!