Градският съвет в Минеаполис ще "разглоби" полицейското управление

Разпускането на полицейски управления не е безпрецедентно в американската практика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли мерки или няма за Ковида?? Прост пример: допреди десет дена цялата либерастко-фашистка сган виеше до възбог срещу всеки, който е дръзнал да излезе на улицата за хляба си и крещеше: УБИЙЦИИ, СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ!! Буквално два дни след това, след като нигър-наркопласьор умира след арест, същата либерастко-фашистка сган вече реве: КОЙТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ПРОТЕСТИРА Е РАСИСТ И ЧУДОВИЩЕ!! Докато милионите озверели тълпи негри и джендъри вилнеят по улиците... Е, вие за идиоти ли ни вземате? Всички нормални хора го виждаме това - негодуваме публично - и с всеки ден ставаме все по-бесни и непримирими. След като вече правите нова все по-гадна мръстоия всеки месец! И вече е отминал момента, в който това можеше да ви се размине. Справедливост за всички престъпления ще има...

"Този уикенд 17 младежи бяха застреляни от банди. Следва спорт." Текст от песен на група Боди Каунт, 1992 г.

Джордж Флойд - 1990г . - две обвинения за притежание и търговия на кокаин (наркодилър); 1998г. - въоръжен грабеж - присъда от 10 месеца в Harris County Jail; 2002г. - търговия на наркотици - 8 месеца затвор; 2004г. - търговия на наркотици - 10 месеца затвор; 2005г. - притежание на кокаин - 10 месеца затвор; 2007г. - взлом, въоръжен грабеж и заплаха за убийство. Преоблечен с униформа като държавен служител принуждава предварително набелязана живееща сама жена да му отвори дома си, нахлува и я заплашва с убийство, насочвайки пистолет в корема на жената, която е бременна. През това време съучастници на Флойд вкарват камион в двора на къщата и изнасят цялото имущество на жената. Лежи 5 години в затвора. Общо - повече от 8 години в различни затвори. При ареста си, когато бива задушен от полицая, Флойд изхвърля пакет с наркотик от себе си.

"Разпускането на полицейски управления не е безпрецедентно в американската практика. Подобни решения са взимани в Комптън, Калифорния, през 2000 г. и в Камдън, Ню Джърси, през 2012 г." От Уикипедия: "Комптън (Калифорния)... Градът има репутацията на един от най-престъпните градове в САЩ. В края на 1980-те години това предградие на Лос Анджелис става известно благодарение войната между бандитските групировки Bloods и Crips. Голяма част от убийствата в града са свързани с банди." "Камдън е най-престъпният град в САЩ, а почти половината от населението му живее в мизерия и бедност." Явно протестиращите в Минеаполис искат да последват примера им.

След това да "разглоби" и себе си.

Преди години в Чикаго се получи сблъсък с полицията при които хиляди протестираха, че не искат полицията да патролира повече по улиците. И така за по малко от 24 часа нямаше полицай! Защо да по малко от 24 часа ли? Ами защото след това време телефоните в полицията не спираха да звънят от същите хиляди които протестираха преди това!? Тъй като всички те се страхували да напускат домовете си заради огромният брой престъпници по улиците. Е явно никой не си е взел поука от този случай и сега предпочитат да се радват на престъпници от колкото на полицията. Между другото според статистики над 54% от Американците имат повече вяра в полицията от колкото която и да е друга институция. Също така 9 от 10 чернокожи смятат, че трябва да има по силно полицейско присъствие на улиците!?

Направо да си ходят в Африка .Там няма нито полиция,нито расизъм

Дали ще може ЕС да купи 100-150 кв. километра либийска пустиня, където да направим лагери за црънгали, дето тук правят проблеми? Да си знаят - ако правиш престъпления - отиваш в лагера. Ще действа възпитателно. Може би и още 20-30 квадратни километра за временен лагер на кандидати за убежище в ЕС. След 50 години можем да им харижем територията и да си направят справедлива държава, където живота на черните, жълтите, червените ще има значение.

По-добра реклама за предизборната си кампания Тръмп едва ли е очаквал. Сега изглежда, че добрия демократ си е самозапалил чергата, за да покаже колко е добър, но забравиха, че до изборите има достатъчно време, за да се оценят последствията от техните решения, а когато досегашните им симпатизанти се събудят с разбити и ограбени бизнеси едвали ще гласуват повече за тах. В най-добрия случай ще отдат за гъби, а в най-лошия ще гласуват за музиканта.

Имаше проучване онзи ден - 80% от американците са ПРОТИВ ограничаване на полицията. Ако Байдън публично подкрепи ненормалните демократи в Минеаполис, президенските избори са на практика свършили.

може би ще въведат като задължителна медицина танцуването на Макарена под строй? снощи видях на клип как го прави отред на националната гвардия.

Дааа. Освен това като видиш черен - падаш на колене и се извиняваш.

Либералната прогресивна ултра лява сган достига нови върхове.

Накрая излиза, че всъщност, малцинствата имат само права, без задължения, а мнозинството, което ги храни, има само задължения, без права... Nice, a?!

Това важи само ако мнозинството са бели християни.

В Брайтбарт като излезе сутринта тази новина всички коментари отдолу бяха: Ако имате собственост в Минеаполис, продавайте бързо и се изнасяйте! И точно това ще стане. Бялото население, което плаща всички данъци и социални помощи за Джордж Флойд-овете ще се махне. Минеаполис ще се превърне в гнусно гето като Детройт. Жалко.

Били хора, опомнете се!!!!!!!!!!!!!!!! Събрали сте 14 000 000 долара за циганего на престъпника. Защо не събрахте пари за жертвите на престъпника...за бременната жена нападната от него, за окрадените от него. ТЕЗИ 14 000 000 ЩЕ ОТИДАТ ЗА НАРКОТИЦИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, А НЕ ЗА КОЛЕЖ....

в страна където в ценност е издигнат хомосексуализма, наркотиците и притежаването на арсенал от автомати какво друго да се очаква? Идеята на черните е да ограбват, изнасилват и убиват безнаказано както е навсякъде в Африка.

#BigGunsMatter

Премахнете всички полицейски управления в Щатите и всичко ще си дойде на място много бързо !

LLL

Чудесни. Чернилките, ще могат да вилнеят на воля

Идеално! Да въведат правната "уредба" на Дивия запад и всичко ще е ОК! Който има по-голямо пушкало, той ще е от най-голямо значение ... А африканските черни маймуни в Брюксел отново са напомнили за себе си (и какво представляват), както и за това, че не трябва да бъдат приемани никъде, защото интеграцията им е невъзможна - единственият закон, на който се подчиняват е закона на джунглата.

Повечето убити отбполиция в сащ са бели. Ама нали трябва сега пак да гледаме плакатите с юмрука .

Аз не разбрах в Брюксел кого са душили полицаите, та гнусните черни примати отново са палили, трошили и крали ...

PEYTSCH

Полицаите щели да бъдат с розови полички като балерини...

Що за глупости, чернокожите си правят каквото искат и винаги претендират за права и свободи. Бледоликите без оръжие нямат шанс да се справят с тази сган не само в САШ, а навсякъде по света...

""Животът на чернокожите е от значение" Странното е, че жертвите на бели от полицейски мерки в САЩ са двойно повече от тези на цветните (по официална статистика), но никой не вдига лозунги от типа "Животът на белите е от значение"!

Schilo

Ба си... Накъде отива света? Банда безделници определят дневния ред!

Лошото е че не са безделници тия дето определят реда, а много здраво работят

За съжаление и по зле ще става...Тази непроизводителна пасмина обнаглява с всеки изминал ден! Респективно и полицията не си върши работата, с оглед на това, че ха е наранил някой на терен полицая-ха са го уволнили! Чудя се откъде ще търсят полицаи за в бъдеще... Да не се наложи пак братушките да ни спасяват, за пореден път... И германците пак да бягат на Изток, ама този път с молба за гражданство в ръчичка. Понеже Западна Европа от едно добро място за живеене ще се е превърнала в абсолютна дупка!

Запада започва да се вмирисва. Не на расизма, не на полицията... да на погромите, грабежа, бандитизма и битовата престъпност... олигофрени...

Вмириса се за съжаление целия свят, с малки изключения-Китай, Унгария, Словакия, Чехия....Бих добавил и Русия, макар че много хора няма се съгласят с мен, но там полицията пипа здраво, а престъпниците не могат да вилнеят безнаказано по улиците .

И да на бъдещето на Русия и Китай! Там обаче какво? НЯМА ЧЕРНИ!!!Житейски доказано е, че където има черни-има проблеми! Русия не е в цветущо икономическо състояние, но там подобни изцепки няма! Какво да кажем за комунистически Китай, с единно монолитно население, който удари в земята икономиката на целия ЕС! Обаче НЯМА ЧЕРНИ! които да хрантутят! Та, когато фактите говорят...

да де, ама в Турция, Китай и Русия като нямат черни какво - пребиват си и убиват сънародниците си или гният по затворите като врагове на народа и/или партията. Просто за разлика от Сев. Корея гражданите им могат да напуснат страната. Това предлагам и на "репресираните" пернишки печки от щатите - напуснете! Ама стоите, нали?

Помните ли как през 2017год в същия този Минеаполис, дето сега не слиза от новините чернокожия полицай Мохамед Нур застреля австралийката Джъстийн Деймънд. Помните ли тогава какъв погром устроиха белите? И аз не помня. Та толкоз за двойния стандарт..

Tykmo za tova komentirahme v offis-a. Edin ot kolegite se chudeshe zashto nishto ne se napravi kato ubiha momata Avstralijka. Iavno belite sme mnogo zle. Ot tolerantnost in systradanie shte si iztriem vida/rasata ot liceto na zemiata

Още по-жалкото е , че българите ще са първото изчезнало племе от белите.

До "Наблюдение" Няма да сме първите, изчезнали са къде-къде по-легендарни народи-римляните, непобедимите спартанци...Няма сила, която да накара един народ да остане да населява Земята насила, когато той не иска и спира да се размножава и да отстоява държавата си.

Сетих се за нещо старо, но жалост актуално и то за Европа и САЩ: "Положението в Замунда продължава да се смарангясва, банди безработни мамуни бродят из столицата Бананго....." Замунда Банана Бенд